!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
για πιο γρηγορα αποτελεσματα,μπορεις να κοψεις το νερο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
υπαρχει βεβαια και πιο γρηγορος τροπος,αλλα δεν ξερω αν ειναι χριστιανικα εγκεκριμενος.
Να κρατησεις την ανασα σου μεχρι να σκασεις απο ασφυξια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Thor έγραψε: 28 Μαρ 2019, 15:36 υπαρχει βεβαια και πιο γρηγορος τροπος,αλλα δεν ξερω αν ειναι χριστιανικα εγκεκριμενος.

Τι χριστιανικά εγκεκριμένος λες, ό,τι σου ρθει κάνεις για να αποφυγεις την άρνηση του Θεού!Thor έγραψε: 28 Μαρ 2019, 15:36 υπαρχει βεβαια και πιο γρηγορος τροπος,αλλα δεν ξερω αν ειναι χριστιανικα εγκεκριμενος.
Αυτά που γράφω για να γίνουν θέλουν ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΟΥ, δεν γίνονται μόνο με την δική μας δυναμη.
Κι επειδή βλέπω ότι αρχίσατε τις ειρωνείες πάλι, για θυμηθείτε τις σουλιώτισσες τί κάναν για να αποφυγουν τον ατιμασμό! Κάτι παραπλησιο είναι κι αυτό που λεω.
"Άχρι καιρού..."
Απλά δε το παίρνεις όταν κι αν προλάβει να έρθει
Ο Χριστός, υποσχέθηκε ότι φροντίζει για τον άρτον τον επιούσιο και δε χρειάζεται να μεριμνας ούτε καν για την επόμενη μέρα
Σύμφωνα με αυτό που λες είναι αντίθετο
Ο Χριστός, υποσχέθηκε ότι φροντίζει για τον άρτον τον επιούσιο και δε χρειάζεται να μεριμνας ούτε καν για την επόμενη μέρα
Ναι, έτσι είναι, αν το θέλεις ο Θεός θα βοηθήσει να αντέξεις και να μην το πάρεις. Απλά είπα "στην χειρότερη", δηλ τόσο πολύ δεν θέλω να το πάρω που θα κάνω τα πάντα -ακόμα και χωρίς την βοηθεια του Θεου που λέει ο λόγος- για να μην το πάρω.bluerose έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:13 Απλά δε το παίρνεις όταν κι αν προλάβει να έρθει
"Άχρι καιρού..."
Αυτή είναι η αρρώστια του Χριστιανισμού. Για όλα θα φροντίσει ο Θεός, εσύ μην κάνεις τίποτα.Natasha έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:18Ναι, έτσι είναι, αν το θέλεις ο Θεός θα βοηθήσει να αντέξεις και να μην το πάρεις. Απλά είπα "στην χειρότερη", δηλ τόσο πολύ δεν θέλω να το πάρω που θα κάνω τα πάντα -ακόμα και χωρίς την βοηθεια του Θεου που λέει ο λόγος- για να μην το πάρω.bluerose έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:13 Απλά δε το παίρνεις όταν κι αν προλάβει να έρθει
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Για αυτό, έστειλε τις προειδοποιήσεις - αποκαλύψεις μέσω αγιασμενων ανθρώπων
Θα πρέπει ώσπου μπορούμε να προετοιμαστούμε. Απο κει κι έπειτα εφαρμόζεις τον άρτον ημών τον επιούσιο
Πώς προετοιμάζετε κάποιος; Έλα ντε, δύσκολο
Εγώ παντος έχω κάβα πατατάκια
Δε γίνεται, θέλει αυτάρκεια, τσάπες,ζώα κτλ. Γίνεται πολύ δύσκολα είναι άλλος τρόπος ζωής
Ότι φωτιστει ο καθείς τι να πω
Μπορούμε να αγοράσουμε ένα χωράφι. Να το νοικιάσει ο άλλος κι όταν έρθει η δύσκολη εποχή αντί ευρώ να μας δίνει ντομάτες
Θα πρέπει ώσπου μπορούμε να προετοιμαστούμε. Απο κει κι έπειτα εφαρμόζεις τον άρτον ημών τον επιούσιο
Πώς προετοιμάζετε κάποιος; Έλα ντε, δύσκολο
Εγώ παντος έχω κάβα πατατάκια
Δε γίνεται, θέλει αυτάρκεια, τσάπες,ζώα κτλ. Γίνεται πολύ δύσκολα είναι άλλος τρόπος ζωής
Ότι φωτιστει ο καθείς τι να πω
Μπορούμε να αγοράσουμε ένα χωράφι. Να το νοικιάσει ο άλλος κι όταν έρθει η δύσκολη εποχή αντί ευρώ να μας δίνει ντομάτες
Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:27Αυτή είναι η αρρώστια του Χριστιανισμού. Για όλα θα φροντίσει ο Θεός, εσύ μην κάνεις τίποτα.Natasha έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:18Ναι, έτσι είναι, αν το θέλεις ο Θεός θα βοηθήσει να αντέξεις και να μην το πάρεις. Απλά είπα "στην χειρότερη", δηλ τόσο πολύ δεν θέλω να το πάρω που θα κάνω τα πάντα -ακόμα και χωρίς την βοηθεια του Θεου που λέει ο λόγος- για να μην το πάρω.bluerose έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:13 Απλά δε το παίρνεις όταν κι αν προλάβει να έρθει
Για δοκίμασε να μη κάνεις:P
Θέλει να πει ότι προσπαθείς ανθρωπίνως
Από κει κι έπειτα αν δεν μπορείς βοηθιεσε
Δεστο απλά.
Τελικά να μεριμνήσω για την άλλη μέρα ή όχι;bluerose έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:29Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:27Αυτή είναι η αρρώστια του Χριστιανισμού. Για όλα θα φροντίσει ο Θεός, εσύ μην κάνεις τίποτα.Natasha έγραψε: 28 Μαρ 2019, 22:18
Ναι, έτσι είναι, αν το θέλεις ο Θεός θα βοηθήσει να αντέξεις και να μην το πάρεις. Απλά είπα "στην χειρότερη", δηλ τόσο πολύ δεν θέλω να το πάρω που θα κάνω τα πάντα -ακόμα και χωρίς την βοηθεια του Θεου που λέει ο λόγος- για να μην το πάρω.
Για δοκίμασε να μη κάνεις:P
Θέλει να πει ότι προσπαθείς ανθρωπίνως
Από κει κι έπειτα αν δεν μπορείς βοηθιεσε
Δεστο απλά.
Dein Herz, meine Gier
Αρκετές σκοτουρες δεν είχε η σημερινη;
Ξανά πάλι αύριο να μεριμνήσεις προς το παρόν ξεχνατα
Δεν είναι δικά μου αυτά, στη Καινή τα γράφει
Εσύ δε το παρατήρησες από παραδείγματα; Δικά σου άλλων κτλ;
Ναι μεν αλλά...η βάση είναι η σύνεση
Δε πάει κάποιος να πάρει δάνειο με το ζόρι
Ας λειτουργήσει η σύνεση του
Αυτό με το δάνειο τη πάτησα μην νομίζεις ότι ειμαι συνετή.
Ξανά πάλι αύριο να μεριμνήσεις προς το παρόν ξεχνατα
Δεν είναι δικά μου αυτά, στη Καινή τα γράφει
Εσύ δε το παρατήρησες από παραδείγματα; Δικά σου άλλων κτλ;
Ναι μεν αλλά...η βάση είναι η σύνεση
Δε πάει κάποιος να πάρει δάνειο με το ζόρι
Ας λειτουργήσει η σύνεση του
Αυτό με το δάνειο τη πάτησα μην νομίζεις ότι ειμαι συνετή.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Η Αποκάλυψη είναι ξεκάθαρη για το χάραγμα. Θα είναι στο χέρι ή στο μέτωπο. Κάποιοι λένε για μικροτσίπ αλλά αυτό αφαιρείται εύκολα με μικροχειρουργική επέμβαση. Πιστεύω πρόκειται να είναι κάτι πιο πολύ τεχνολογικά εξελιγμένο. Κάτι που εφόσον το δεχθείς δεν θα μπορείς να το αφαιρέσεις μετέπειτα από πάνω σου με τίποτα. Κυκλοφορούν μάλιστα βίντεο στο ΥΤ περί εισαγωγής πληροφοριών στο ανθρώπινο DNA κτλ κτλ.
Για κάποιο πνευματικό λόγο που δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω (εικασίες μόνο), η αποδοχή του χαράγματος από άνθρωπο θα έχει τις εξής 2 συνέπειες , η 2η ολικά καταστρεπτική γι αυτόν όπως αναφέρει η Αποκάλυψη:
1. Εμφάνιση μετά από κάποιο διάστημα, κακοήθους πληγής (καρκίνος?)
2. Αμετάκλητη καταδίκη του ανθρώπου στην ατελείωτη κόλαση.
ΥΓ Ο Λιακόπουλος από τα 100 πράματα που λέει τα 5 είναι αλήθειες και τα άλλα 95 παλαβομάρες. Σαλάτα πραγματική. Μην τον διαβάζετε. Διαβάστε μόνο ότι είναι ορθόδοξο για να ξέρετε την αλήθεια κι όχι αρλούμπες.
ΥΓ 2 παρόν ποστ μετά από mentioned by Natasha
Για κάποιο πνευματικό λόγο που δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω (εικασίες μόνο), η αποδοχή του χαράγματος από άνθρωπο θα έχει τις εξής 2 συνέπειες , η 2η ολικά καταστρεπτική γι αυτόν όπως αναφέρει η Αποκάλυψη:
ΥΓ Ο Λιακόπουλος από τα 100 πράματα που λέει τα 5 είναι αλήθειες και τα άλλα 95 παλαβομάρες. Σαλάτα πραγματική. Μην τον διαβάζετε. Διαβάστε μόνο ότι είναι ορθόδοξο για να ξέρετε την αλήθεια κι όχι αρλούμπες.
ΥΓ 2 παρόν ποστ μετά από mentioned by Natasha
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Σωστά τα λες. Στο πρωτο, προφανώς θα προκαλέσει πονο σωματικό ή και καποια αρρώστια όπως λες, ανάλογα με το πως θα το έχουνε κατασκευάσει.lonelyrider έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:12 Η Αποκάλυψη είναι ξεκάθαρη για το χάραγμα. Θα είναι στο χέρι ή στο μέτωπο. Κάποιοι λένε για μικροτσίπ αλλά αυτό αφαιρείται εύκολα με μικροχειρουργική επέμβαση. Πιστεύω πρόκειται να είναι κάτι πιο πολύ τεχνολογικά εξελιγμένο. Κάτι που εφόσον το δεχθείς δεν θα μπορείς να το αφαιρέσεις μετέπειτα από πάνω σου με τίποτα. Κυκλοφορούν μάλιστα βίντεο στο ΥΤ περί εισαγωγής πληροφοριών στο ανθρώπινο DNA κτλ κτλ.
Δεν πρέπει να είναι το μικροτσιπ, θα είναι κάτι που θα μπαίνει στο σωμα σαν ιός ίσως, οποτε δεν θα βγαίνει με τίποτε.
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-