!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Ισραηλ? Η Παλαιστινη?

Στηριζω Ισραηλ
89
51%
Στηριζω Αραβες
38
22%
Κανέναν απο τους 2
41
23%
Ειμαι αναποφάσιστος
5
3%
Δεν ξέρω/Δεν απαντω
2
1%

Σύνολο ψήφων: 175

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:43
Είναι λεπτό το ζήτημα της μετανάστευσης. εκεί για δεκαετίες συνέβαιναν πράγματα. Κάποιοι φασίστες άραβες δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι σημερινοί Έλληνες ρατσιστές. Επειδή όμως έχει πολλές διαστάσεις το θέμα και μία από αυτές είναι ας πούμε η σημασία του κράτους του Ισραήλ, δεν μπορούμε να είμαστε απλοί και σαφείς και περιεκτικοί. δεν γίνεται. Ξεκινάς λοιπόν με βάση την ιδεολογία σου γενικά γενικά και ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τα επιμέρους. Γιατί μια χαρά δικαιούνται κράτος οι εβραίοι αλλά και μια χαρά δικαιούνται να αξιώνουν μη πολιτισμικό αχταρμά οι άραβες. Σιγά τον πολιτισμού θα μου πεις μετά από αιώνες ισλαμισμού. Αλλά το ίδιο θα πουν και για τον Έλληνα που αξιώνει να μην αλλοιωθούν τα ήθη μας και τα κοινωνικά μας χαρακτηριστικά γενικά από τους μετανάστες.
Δεν θα στηρίξω το ξενοφοβικό πνεύμα του μουσουλμάνου για να επιτεθώ στην πολιτική του Ισραήλ. Αλλά το σχέδιο και τα συμφέροντα του ισχυρού που κινεί τα νήματα.
Μια χαρά θα ήταν ο πολιτισμός αν δεν ερχόταν ριζοσπαστικοποίηση του ισλάμ. Που ξεκίνησε από τις Η.Π.Α. οι οποίες ενίσχυαν παλαβούς που πολεμούσαν τους κομουνιστές, ενώ και η Ε.Σ.Σ.Δ. μόνο για στρατηγικούς λόγους ενίσχυε τον παλαιστινιακό εθνικισμό της P.L.O.. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να υπάρχει εβραϊκό Κράτος εκεί, πρέπει να υπάρχει και παλαιστινιακό Κράτος, πρέπει να φύγουν οι έποικοι από την Παλαιστίνη όπως έφυγαν από τη Γάζα, αλλά πρέπει να διαλυθεί η Χαμάς.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cavaliere έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:23 Χαίρομαι που απάντησες σοβαρά στα άλλα. Κοίταξε όμως ποιός κήρυξε πρώτα πόλεμο στο Ισραήλ, και ποιός επιτέθηκε πρώτος όλες τις φορές.
Το Ισραήλ πριν καν υπάρξει. Από την αρχή το σχέδιο ήταν εθνοκάθαρση πριν την ανακύρηξη του κράτους. 300+ χιλιάδες άνθρωποι βίαια εκτοπισμένοι μέσα σε λίγες εβδομάδες.

https://en.wikipedia.org/wiki/Plan_Dalet
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Λάζαρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λάζαρος »

Cavaliere έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:50
Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:43
Είναι λεπτό το ζήτημα της μετανάστευσης. εκεί για δεκαετίες συνέβαιναν πράγματα. Κάποιοι φασίστες άραβες δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι σημερινοί Έλληνες ρατσιστές. Επειδή όμως έχει πολλές διαστάσεις το θέμα και μία από αυτές είναι ας πούμε η σημασία του κράτους του Ισραήλ, δεν μπορούμε να είμαστε απλοί και σαφείς και περιεκτικοί. δεν γίνεται. Ξεκινάς λοιπόν με βάση την ιδεολογία σου γενικά γενικά και ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τα επιμέρους. Γιατί μια χαρά δικαιούνται κράτος οι εβραίοι αλλά και μια χαρά δικαιούνται να αξιώνουν μη πολιτισμικό αχταρμά οι άραβες. Σιγά τον πολιτισμού θα μου πεις μετά από αιώνες ισλαμισμού. Αλλά το ίδιο θα πουν και για τον Έλληνα που αξιώνει να μην αλλοιωθούν τα ήθη μας και τα κοινωνικά μας χαρακτηριστικά γενικά από τους μετανάστες.
Δεν θα στηρίξω το ξενοφοβικό πνεύμα του μουσουλμάνου για να επιτεθώ στην πολιτική του Ισραήλ. Αλλά το σχέδιο και τα συμφέροντα του ισχυρού που κινεί τα νήματα.
Μια χαρά θα ήταν ο πολιτισμός αν δεν ερχόταν ριζοσπαστικοποίηση του ισλάμ. Που ξεκίνησε από τις Η.Π.Α. οι οποίες ενίσχυαν παλαβούς που πολεμούσαν τους κομουνιστές, ενώ και η Ε.Σ.Σ.Δ. μόνο για στρατηγικούς λόγους ενίσχυε τον παλαιστινιακό εθνικισμό της P.L.O.. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να υπάρχει εβραϊκό Κράτος εκεί, πρέπει να υπάρχει και παλαιστινιακό Κράτος, πρέπει να φύγουν οι έποικοι από την Παλαιστίνη όπως έφυγαν από τη Γάζα, αλλά πρέπει να διαλυθεί η Χαμάς.
Εγώ την Φαταχ ήξερα. Όταν πήγαινα στις συναυλίες υπέρ της Παλαιστίνης το 81 δεν υπήρχε αυτό το πράγμα η Χαμάς. Που πριν μια δεκαετία κατάπιε την Φατάχ. Ας όψονται όσοι θεωρούν ότι για τακτικούς λόγους συμμαχούμε με φανατικούς θρησκόληπτους οι οποίοι βγάζουν μπροστά τα εγκλήματα των ισραηλινών και όχι τις βλέψεις τους βεβαίως. Έλα όμως που τα κάνανε αυτά τα εγκλήματα κι άλλοι οι μαλάκες. Φυσικά οι ειρηνικές φωνές στο Ισραήλ δεν φτάνουν εδώ. δεν προβάλλονται. και μέσα στο Ισραήλ θα πολεμούνται με το ίδιο επιχείρημα, ότι "Είστε υπέρ της Χαμάς". Εγώ με αυτούς τους Ισραηλινούς είμαι :D
Πάντως οι Ρώσοι ήταν από τους πρώτες που ευλογούσαν το κράτος του Ισραήλ. Ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι από τους Άγγλους που μέχρι τότε έκαναν κουμάντο. Αλλά πάλι αν τα κουβεντιάζουμε αυτά θα πέσουμε στην παγίδα του αν είναι οι Ρώσοι ή οι Αμερικάνοι οι καλοί.
Εδώ τσακώνονται για τον Τραμπ και τον Μπάιντεν. Σε τι κόσμο ζεις έχεις καταλάβει; :lol:
Μηδένα προ του τέλους, στο πηλίκο.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Μόνο η Τουρκια έχει δικαίωμα να κάνει εθνοκαθάρσεις στο Αφριν.

Οποιαδήποτε άλλα κράτη χρησιμοποιούν βία (εκεί ειμαστε ευαίσθητοι και), ειναι εγκληματικα.

Τα καταγγέλουμε.

Inshallah υπάρχουν αρκετοί υπερασπιστές του δικαίου με αρκετο κερι στα αυτια τους και αρκετό φουμο στα μάτια εναντια στην προπαγανδα που γινεται κατά της Τουρκιας οταν αυτη χρησιμοποιεί καλη βια.

(Στην Ελλάδα πρεπει να εχουν γινει περισσότερες διαδηλώσεις εναντια της ιδιας της Ελλαδας για το τειχος στον Εβρο, παρα εναντια της Τουρκίας εδω και 40 χρονια για οτιδηποτε εχει κανει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 16 Μάιος 2021, 16:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Υδράργυρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:26
nick έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:20 Να βοηθησω λίγο τους αναποφασιστους.

Απο την μια έχουμε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στρατιωτίνες με τικτοκ και απο την αλλη σαρια, μπουρκα και αλλαχακμπαρ.
Τις μουναρες σου δειχνουνε και οχι τους φανατικους εβραιους. Και συ τσιμπας
Νομίζω οι φανατικοι δεν πανε καν στρατό.
Βαλε και συ εκφυλες παλαιστινιες να μου αλλαξεις τη γνώμη. Εννοώ μη-λιθοβολιμενες.
Άβαταρ μέλους
Λάζαρος

Το παραπάνω σκουπίδι είπε "Να καθαρίσει ο πράσινος λεκές". Λεκές είναι αυτό κατά την άποψή του.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Zelda έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:13 Μόνο η Τουρκια έχει δικαίωμα να κάνει εθνοκαθάρσεις στο Αφριν.

Οποιαδήποτε άλλα κράτη χρησιμοποιούν βία (εκεί ειμαστε ευαίσθητοι και), ειναι εγκληματικα.

Τα καταγγέλουμε.

Inshallah υπάρχουν αρκετοί υπερασπιστές του δικαίου με αρκετο κερι στα αυτια τους και αρκετό φουμο στα μάτια εναντια στην προπαγανδα που γινεται κατά της Τουρκιας οταν αυτη χρησιμοποιεί καλη βια.

(Στην Ελλάδα πρεπει να εχουν γινει περισσότερες διαδηλώσεις εναντια της ιδιας της Ελλαδας για το τειχος στον Εβρο, παρα εναντια της Τουρκίας εδω και 40 χρονια για οτιδηποτε εχει κανει)
Άρα εσύ που θες τόσο πολύ να είσαι consistent, υποστηρίζεις την Τουρκία στο Αφρίν, ώστε να μπορείς να υποστηρίξεις το Ισραήλ με καθαρή τη συνείδηση σου από τον υποκρισία.
Οκ, είναι κι αυτό μια στάση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nick έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:21
Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:17 Το παραπάνω σκουπίδι είπε "Να καθαρίσει ο πράσινος λεκές". Λεκές είναι αυτό κατά την άποψή του.

Εικόνα
Σκουπιδι να πεις τη μανα σου
Αν υποστηρίζει εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών γιατί όχι;
Όλοι όσοι υποστηρίζουν τέτοιου είδους εγκλήματα νομίζω ότι τους λείπει ενσυναίσθηση, ειδικά αυτοί που στο τέλος κατηγορούν είτε τα ίδια τα παιδιά είτε ακόμη και τους γονείς αυτών των παιδιών.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Λάζαρος

Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:17 Το παραπάνω σκουπίδι είπε "Να καθαρίσει ο πράσινος λεκές". Λεκές είναι αυτό κατά την άποψή του.

Εικόνα
Άμα ήταν σαν κι εσένα θα την έλεγα. Εσένα η δικιά σου τι είχε για βρεφική κούνια και σε έβαζε ξέρεις;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λάζαρος

sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:29

Εικόνα
Όλοι όσοι υποστηρίζουν τέτοιου είδους εγκλήματα νομίζω ότι τους λείπει ενσυναίσθηση, ειδικά αυτοί που στο τέλος κατηγορούν είτε τα ίδια τα παιδιά είτε ακόμη και τους γονείς αυτών των παιδιών.
Αυτό που είπες για κάποια μυαλά σημαίνει ότι είσαι υποστηρικτής του ισλάμ.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Εικόνα
Ενα πενταχρονο απο το ισραηλ σκοτώθηκε προχθες. Τους δολοφόνους του υποστιριζει το αποπανω σκουπιδι.
https://www.timesofisrael.com/6-year-ol ... nd-israel/
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Εικόνα
Αυτουνού η ζωή έχει αξία;
Ordem e Progresso.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:22
Zelda έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:13 Μόνο η Τουρκια έχει δικαίωμα να κάνει εθνοκαθάρσεις στο Αφριν.

Τα καταγγέλουμε.

Άρα εσύ που θες τόσο πολύ να είσαι consistent, υποστηρίζεις την Τουρκία στο Αφρίν, ώστε να μπορείς να υποστηρίξεις το Ισραήλ με καθαρή τη συνείδηση σου από τον υποκρισία.
Οκ, είναι κι αυτό μια στάση.
Ενας ανωνυμος σχολιαστης ειμαι, δεν εχω τις αξιωσεις που γραφεις.
Ωστοσο δε νομιζω να εχω υποστηριξει το Ισραηλ εδω, οπότε είμαι αρκετά consistent

Το να λεμε οτι υπαρχει μια καλή πλευρά και μια κακή πλευρα σε αυτη την ιστορια δεν το θεωρω σοβαρη συζητηση
Άβαταρ μέλους
Λάζαρος

nick έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:34

Ενα πενταχρονο απο το ισραηλ σκοτώθηκε προχθες. Τους δολοφόνους του υποστιριζει το αποπανω σκουπιδι.
https://www.timesofisrael.com/6-year-ol ... nd-israel/
Σκάσε ρε ξεφτίλα. Πήγαινε μπες στο βόθρο σου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:31

Αυτό που είπες για κάποια μυαλά σημαίνει ότι είσαι υποστηρικτής του ισλάμ.
Ναι, αν ξεχειλίζει από σκατά το μυαλό τους ισχύει.
Προσωπικά όμως έχω κεράσει άφθονο διαλεκτικό ΠΟΥΤΣΟ εδώ μέσα σε όλες τις βρώμικες τρυπούλες τους και επειδή ακόμη ΤΟΝ αφομοιώνουν όπως βλέπεις δε παίζει.
Φυσικά εδώ είμαστε, υπάρχει ΑΦΘΟΝΟΣ για όλους τους φασίστες, είτε το παίζουν χριστιανοί - θεούσοι, είτε αριστεροί - προοδευτικοί, είτε παραδοσιακοί δεξιοί, είτε είτε, υπάρχει ΑΦΘΟΝΟΣ λαίμαι, ας κοπιάσουν.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”