Μια χαρά θα ήταν ο πολιτισμός αν δεν ερχόταν ριζοσπαστικοποίηση του ισλάμ. Που ξεκίνησε από τις Η.Π.Α. οι οποίες ενίσχυαν παλαβούς που πολεμούσαν τους κομουνιστές, ενώ και η Ε.Σ.Σ.Δ. μόνο για στρατηγικούς λόγους ενίσχυε τον παλαιστινιακό εθνικισμό της P.L.O.. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να υπάρχει εβραϊκό Κράτος εκεί, πρέπει να υπάρχει και παλαιστινιακό Κράτος, πρέπει να φύγουν οι έποικοι από την Παλαιστίνη όπως έφυγαν από τη Γάζα, αλλά πρέπει να διαλυθεί η Χαμάς.Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:43
Είναι λεπτό το ζήτημα της μετανάστευσης. εκεί για δεκαετίες συνέβαιναν πράγματα. Κάποιοι φασίστες άραβες δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι σημερινοί Έλληνες ρατσιστές. Επειδή όμως έχει πολλές διαστάσεις το θέμα και μία από αυτές είναι ας πούμε η σημασία του κράτους του Ισραήλ, δεν μπορούμε να είμαστε απλοί και σαφείς και περιεκτικοί. δεν γίνεται. Ξεκινάς λοιπόν με βάση την ιδεολογία σου γενικά γενικά και ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τα επιμέρους. Γιατί μια χαρά δικαιούνται κράτος οι εβραίοι αλλά και μια χαρά δικαιούνται να αξιώνουν μη πολιτισμικό αχταρμά οι άραβες. Σιγά τον πολιτισμού θα μου πεις μετά από αιώνες ισλαμισμού. Αλλά το ίδιο θα πουν και για τον Έλληνα που αξιώνει να μην αλλοιωθούν τα ήθη μας και τα κοινωνικά μας χαρακτηριστικά γενικά από τους μετανάστες.
Δεν θα στηρίξω το ξενοφοβικό πνεύμα του μουσουλμάνου για να επιτεθώ στην πολιτική του Ισραήλ. Αλλά το σχέδιο και τα συμφέροντα του ισχυρού που κινεί τα νήματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?
Re: Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Το Ισραήλ πριν καν υπάρξει. Από την αρχή το σχέδιο ήταν εθνοκάθαρση πριν την ανακύρηξη του κράτους. 300+ χιλιάδες άνθρωποι βίαια εκτοπισμένοι μέσα σε λίγες εβδομάδες.Cavaliere έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:23 Χαίρομαι που απάντησες σοβαρά στα άλλα. Κοίταξε όμως ποιός κήρυξε πρώτα πόλεμο στο Ισραήλ, και ποιός επιτέθηκε πρώτος όλες τις φορές.
https://en.wikipedia.org/wiki/Plan_Dalet
Εγώ την Φαταχ ήξερα. Όταν πήγαινα στις συναυλίες υπέρ της Παλαιστίνης το 81 δεν υπήρχε αυτό το πράγμα η Χαμάς. Που πριν μια δεκαετία κατάπιε την Φατάχ. Ας όψονται όσοι θεωρούν ότι για τακτικούς λόγους συμμαχούμε με φανατικούς θρησκόληπτους οι οποίοι βγάζουν μπροστά τα εγκλήματα των ισραηλινών και όχι τις βλέψεις τους βεβαίως. Έλα όμως που τα κάνανε αυτά τα εγκλήματα κι άλλοι οι μαλάκες. Φυσικά οι ειρηνικές φωνές στο Ισραήλ δεν φτάνουν εδώ. δεν προβάλλονται. και μέσα στο Ισραήλ θα πολεμούνται με το ίδιο επιχείρημα, ότι "Είστε υπέρ της Χαμάς". Εγώ με αυτούς τους Ισραηλινούς είμαιCavaliere έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:50Μια χαρά θα ήταν ο πολιτισμός αν δεν ερχόταν ριζοσπαστικοποίηση του ισλάμ. Που ξεκίνησε από τις Η.Π.Α. οι οποίες ενίσχυαν παλαβούς που πολεμούσαν τους κομουνιστές, ενώ και η Ε.Σ.Σ.Δ. μόνο για στρατηγικούς λόγους ενίσχυε τον παλαιστινιακό εθνικισμό της P.L.O.. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να υπάρχει εβραϊκό Κράτος εκεί, πρέπει να υπάρχει και παλαιστινιακό Κράτος, πρέπει να φύγουν οι έποικοι από την Παλαιστίνη όπως έφυγαν από τη Γάζα, αλλά πρέπει να διαλυθεί η Χαμάς.Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:43
Είναι λεπτό το ζήτημα της μετανάστευσης. εκεί για δεκαετίες συνέβαιναν πράγματα. Κάποιοι φασίστες άραβες δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι σημερινοί Έλληνες ρατσιστές. Επειδή όμως έχει πολλές διαστάσεις το θέμα και μία από αυτές είναι ας πούμε η σημασία του κράτους του Ισραήλ, δεν μπορούμε να είμαστε απλοί και σαφείς και περιεκτικοί. δεν γίνεται. Ξεκινάς λοιπόν με βάση την ιδεολογία σου γενικά γενικά και ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τα επιμέρους. Γιατί μια χαρά δικαιούνται κράτος οι εβραίοι αλλά και μια χαρά δικαιούνται να αξιώνουν μη πολιτισμικό αχταρμά οι άραβες. Σιγά τον πολιτισμού θα μου πεις μετά από αιώνες ισλαμισμού. Αλλά το ίδιο θα πουν και για τον Έλληνα που αξιώνει να μην αλλοιωθούν τα ήθη μας και τα κοινωνικά μας χαρακτηριστικά γενικά από τους μετανάστες.
Δεν θα στηρίξω το ξενοφοβικό πνεύμα του μουσουλμάνου για να επιτεθώ στην πολιτική του Ισραήλ. Αλλά το σχέδιο και τα συμφέροντα του ισχυρού που κινεί τα νήματα.
Πάντως οι Ρώσοι ήταν από τους πρώτες που ευλογούσαν το κράτος του Ισραήλ. Ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι από τους Άγγλους που μέχρι τότε έκαναν κουμάντο. Αλλά πάλι αν τα κουβεντιάζουμε αυτά θα πέσουμε στην παγίδα του αν είναι οι Ρώσοι ή οι Αμερικάνοι οι καλοί.
Εδώ τσακώνονται για τον Τραμπ και τον Μπάιντεν. Σε τι κόσμο ζεις έχεις καταλάβει;
Μηδένα προ του τέλους, στο πηλίκο.
Μόνο η Τουρκια έχει δικαίωμα να κάνει εθνοκαθάρσεις στο Αφριν.
Οποιαδήποτε άλλα κράτη χρησιμοποιούν βία (εκεί ειμαστε ευαίσθητοι και), ειναι εγκληματικα.
Τα καταγγέλουμε.
Inshallah υπάρχουν αρκετοί υπερασπιστές του δικαίου με αρκετο κερι στα αυτια τους και αρκετό φουμο στα μάτια εναντια στην προπαγανδα που γινεται κατά της Τουρκιας οταν αυτη χρησιμοποιεί καλη βια.
(Στην Ελλάδα πρεπει να εχουν γινει περισσότερες διαδηλώσεις εναντια της ιδιας της Ελλαδας για το τειχος στον Εβρο, παρα εναντια της Τουρκίας εδω και 40 χρονια για οτιδηποτε εχει κανει)
Οποιαδήποτε άλλα κράτη χρησιμοποιούν βία (εκεί ειμαστε ευαίσθητοι και), ειναι εγκληματικα.
Τα καταγγέλουμε.
Inshallah υπάρχουν αρκετοί υπερασπιστές του δικαίου με αρκετο κερι στα αυτια τους και αρκετό φουμο στα μάτια εναντια στην προπαγανδα που γινεται κατά της Τουρκιας οταν αυτη χρησιμοποιεί καλη βια.
(Στην Ελλάδα πρεπει να εχουν γινει περισσότερες διαδηλώσεις εναντια της ιδιας της Ελλαδας για το τειχος στον Εβρο, παρα εναντια της Τουρκίας εδω και 40 χρονια για οτιδηποτε εχει κανει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 16 Μάιος 2021, 16:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Νομίζω οι φανατικοι δεν πανε καν στρατό.Υδράργυρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:26Τις μουναρες σου δειχνουνε και οχι τους φανατικους εβραιους. Και συ τσιμπαςnick έγραψε: 16 Μάιος 2021, 15:20 Να βοηθησω λίγο τους αναποφασιστους.
Απο την μια έχουμε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στρατιωτίνες με τικτοκ και απο την αλλη σαρια, μπουρκα και αλλαχακμπαρ.
Βαλε και συ εκφυλες παλαιστινιες να μου αλλαξεις τη γνώμη. Εννοώ μη-λιθοβολιμενες.
Το παραπάνω σκουπίδι είπε "Να καθαρίσει ο πράσινος λεκές". Λεκές είναι αυτό κατά την άποψή του.

- Dwarven Blacksmith
Άρα εσύ που θες τόσο πολύ να είσαι consistent, υποστηρίζεις την Τουρκία στο Αφρίν, ώστε να μπορείς να υποστηρίξεις το Ισραήλ με καθαρή τη συνείδηση σου από τον υποκρισία.Zelda έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:13 Μόνο η Τουρκια έχει δικαίωμα να κάνει εθνοκαθάρσεις στο Αφριν.
Τα καταγγέλουμε.
Οκ, είναι κι αυτό μια στάση.
Αν υποστηρίζει εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών γιατί όχι;
Όλοι όσοι υποστηρίζουν τέτοιου είδους εγκλήματα νομίζω ότι τους λείπει ενσυναίσθηση, ειδικά αυτοί που στο τέλος κατηγορούν είτε τα ίδια τα παιδιά είτε ακόμη και τους γονείς αυτών των παιδιών.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άμα ήταν σαν κι εσένα θα την έλεγα. Εσένα η δικιά σου τι είχε για βρεφική κούνια και σε έβαζε ξέρεις;
Αυτό που είπες για κάποια μυαλά σημαίνει ότι είσαι υποστηρικτής του ισλάμ.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:29Αν υποστηρίζει εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών γιατί όχι;
Όλοι όσοι υποστηρίζουν τέτοιου είδους εγκλήματα νομίζω ότι τους λείπει ενσυναίσθηση, ειδικά αυτοί που στο τέλος κατηγορούν είτε τα ίδια τα παιδιά είτε ακόμη και τους γονείς αυτών των παιδιών.
Ενα πενταχρονο απο το ισραηλ σκοτώθηκε προχθες. Τους δολοφόνους του υποστιριζει το αποπανω σκουπιδι.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:29Αν υποστηρίζει εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών γιατί όχι;
https://www.timesofisrael.com/6-year-ol ... nd-israel/
Ενας ανωνυμος σχολιαστης ειμαι, δεν εχω τις αξιωσεις που γραφεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:22Άρα εσύ που θες τόσο πολύ να είσαι consistent, υποστηρίζεις την Τουρκία στο Αφρίν, ώστε να μπορείς να υποστηρίξεις το Ισραήλ με καθαρή τη συνείδηση σου από τον υποκρισία.Zelda έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:13 Μόνο η Τουρκια έχει δικαίωμα να κάνει εθνοκαθάρσεις στο Αφριν.
Τα καταγγέλουμε.
Οκ, είναι κι αυτό μια στάση.
Ωστοσο δε νομιζω να εχω υποστηριξει το Ισραηλ εδω, οπότε είμαι αρκετά consistent
Το να λεμε οτι υπαρχει μια καλή πλευρά και μια κακή πλευρα σε αυτη την ιστορια δεν το θεωρω σοβαρη συζητηση
Σκάσε ρε ξεφτίλα. Πήγαινε μπες στο βόθρο σου.nick έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:34Ενα πενταχρονο απο το ισραηλ σκοτώθηκε προχθες. Τους δολοφόνους του υποστιριζει το αποπανω σκουπιδι.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:29Αν υποστηρίζει εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών γιατί όχι;
https://www.timesofisrael.com/6-year-ol ... nd-israel/
Ναι, αν ξεχειλίζει από σκατά το μυαλό τους ισχύει.Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:31Αυτό που είπες για κάποια μυαλά σημαίνει ότι είσαι υποστηρικτής του ισλάμ.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:29Αν υποστηρίζει εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών γιατί όχι;
Προσωπικά όμως έχω κεράσει άφθονο διαλεκτικό ΠΟΥΤΣΟ εδώ μέσα σε όλες τις βρώμικες τρυπούλες τους και επειδή ακόμη ΤΟΝ αφομοιώνουν όπως βλέπεις δε παίζει.
Φυσικά εδώ είμαστε, υπάρχει ΑΦΘΟΝΟΣ για όλους τους φασίστες, είτε το παίζουν χριστιανοί - θεούσοι, είτε αριστεροί - προοδευτικοί, είτε παραδοσιακοί δεξιοί, είτε είτε, υπάρχει ΑΦΘΟΝΟΣ λαίμαι, ας κοπιάσουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1479 Προβολές
-