οι περισσοτερες εκτρωσεις για πλακα γινονται ... τα θεματα υγειας ειναι ελαχιστο ποσοστοStalker έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:34 Η συντριπτική πλειοψηφία των εκτρώσεων έχουν σοβαρούς λόγους να γίνονται, ακόμα και αυτές που δεν οφείλονται σε βιασμούς και αιμομιξίες.
Ότι τάχα υπάρχει υπολογίσιμο ποσοστό που κάνει εκτρώσεις για πλάκα και ότι αυτό ακυρώνει αυτούς που το κάνουν για σοβαρό λόγο είναι από τις πλέον παράξενες θρησκοψεκ δοξασίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
Ναι. Είμαι αντίθετος στο να ψηφίζει και να επιβάλλει νόμους οποιοδήποτε δικαστήριο.nostromos έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:40αμφισβητεις τη Δημοκρατικοτητα του Ανωτατου Δικαστηριου των ΗΠΑ ...?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:40Μήπως είσαι και υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, ή πιστεύεις ότι το Brazzers είναι αρκετό;nostromos έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:38ας παρουνε μετρα προφυλαξης ... ολη την ημερα στο νετ βρισκονται λες και εχουνε προβλημα ενημερωσης ... δεν ειμαστε στο 1920Λεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:31
Ό,τι και να γράψω, έχεις ήδη πιστέψει το αφήγημα ότι εκατοντάδες χιλιάδες φτηνές γκόμενες κάνουν τουλάχιστον 50 εκτρώσεις μεταξύ 20-40 ετών επειδή ανοίγουν τα πόδια τους σε όλους εκτός από εσένα και άρα αυτό πρέπει να σταματήσει, οπότε δε γαμιέσαι, σιγά μην σπαταλήσω άλλο χρόνο με την πάρτη σου.
φυσικα και ειμαι υπερ της σεξ. διαπ. στα σχολεια ... αν και με τη χρηση του νετ ειναι πιθανοτερο να κανουνε καλυτερο μαθημα οι μαθητες πλεον
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Υπέρ των εκτρώσεων μέχρι τον έκτο μήνα. Και φυσικά υπέρ σε περιπτώσεις σοβαρών περιπλοκών της εγκύου η του εμβρύου, όπως και σε περιπτώσεις βιασμού.
Αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο να θεωρείται το βρέφος ιδιοκτησία της εγγύου κι ότι έχει "κάθε δικαίωμα στο σώμα της". Αυτή η λογική δεν είναι αριστερή αλλά νεοφιλελεύθερη/ιδιοκτησιοκρατική διότι αντιμετωπίζει ένα άλλο ανθρώπινο ον ως κτήμα κι όχι αυτόνομο ον με βασικά δικαιώματα.
Αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο να θεωρείται το βρέφος ιδιοκτησία της εγγύου κι ότι έχει "κάθε δικαίωμα στο σώμα της". Αυτή η λογική δεν είναι αριστερή αλλά νεοφιλελεύθερη/ιδιοκτησιοκρατική διότι αντιμετωπίζει ένα άλλο ανθρώπινο ον ως κτήμα κι όχι αυτόνομο ον με βασικά δικαιώματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 09 Μάιος 2022, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Εσάς όλους οι φίλες σας όταν κάνουν έκτρωση το γράφουν στο φέιςμπουκ και το μαθαίνετε;
Ή σας έχουν για τόσο έμπιστους ότι δεν θα βγείτε να το διαλαλείτε στα διάφορα φόρα;
Ή σας έχουν για τόσο έμπιστους ότι δεν θα βγείτε να το διαλαλείτε στα διάφορα φόρα;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
AlienWay έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:41Ναι. Είμαι αντίθετος στο να ψηφίζει και να επιβάλλει νόμους οποιοδήποτε δικαστήριο.
τοτε αμφισβητεις τη Δημοκρατικοτητα της μεγαλυτερης και για πολλους καλυτερης δημοκρατιας του πλανητη ... δικαιωμα σου βεβαια
έργο_μακέτο έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:42 Υπέρ των εκτρώσεων μέχρι τον έκτο μήνα. Και φυσικά υπέρ σε περιπτώσεις σοβαρών περιπλοκών της εγγύου η του εμβρίου, όπως και σε περιπτώσεις βιασμού.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
τι σχεση εχει αυτο με τη συζητηση ...?Stalker έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:43 Εσάς όλους οι φίλες σας όταν κάνουν έκτρωση το γράφουν στο φέιςμπουκ και το μαθαίνετε;
αυτο εχει συμβει προ πολλουέργο_μακέτο έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:42 Υπέρ των εκτρώσεων μέχρι τον έκτο μήνα. Και φυσικά υπέρ σε περιπτώσεις σοβαρών περιπλοκών της εγγύου η του εμβρίου, όπως και σε περιπτώσεις βιασμού.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλύτερης δημοκρατίας;;nostromos έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:43
τοτε αμφισβητεις τη Δημοκρατικοτητα της μεγαλυτερης και για πολλους καλυτερης δημοκρατιας του πλανητη ... δικαιωμα σου βεβαια
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
δόξα τω Θεώ φίλε υπάρχουν και ιδρύματα και άνθρωποι που θέλουν να τα μεγαλώσουνStalker έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:39Δεν ήξεραν ότι αν τα γεννούσαν ήσουν πρόθυμος να τα πάρεις σπίτι σου φαίνεται.Δημοκράτης έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:35εγώ που ξέρω τουλάχιστον 3 παντρεμένες που έκαναν έκτρωση γιατί δεν ήθελαν (άλλο) παιδί μπορώ να χαίρομαι που επιτέλους κάποιος βάζει τέλος σε αυτή την ανηθικότητα;Λεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:31
Ό,τι και να γράψω, έχεις ήδη πιστέψει το αφήγημα ότι εκατοντάδες χιλιάδες φτηνές γκόμενες κάνουν τουλάχιστον 50 εκτρώσεις μεταξύ 20-40 ετών επειδή ανοίγουν τα πόδια τους σε όλους εκτός από εσένα και άρα αυτό πρέπει να σταματήσει, οπότε δε γαμιέσαι, σιγά μην σπαταλήσω άλλο χρόνο με την πάρτη σου.
και βασικά όλες οι περιπτώσεις που ξέρω δεν είχαν καν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα
Η αιμομιξία και ο βιασμός δεν είναι λόγοι υγείας, πρέπει να είναι πραγματικά αηδιαστικός κανείς για να υποστηρίζει να επιτρέπεται μόνο αν απειλείται η ζωή της μητέρας.nostromos έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:41οι περισσοτερες εκτρωσεις για πλακα γινονται ... τα θεματα υγειας ειναι ελαχιστο ποσοστοStalker έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:34 Η συντριπτική πλειοψηφία των εκτρώσεων έχουν σοβαρούς λόγους να γίνονται, ακόμα και αυτές που δεν οφείλονται σε βιασμούς και αιμομιξίες.
Ότι τάχα υπάρχει υπολογίσιμο ποσοστό που κάνει εκτρώσεις για πλάκα και ότι αυτό ακυρώνει αυτούς που το κάνουν για σοβαρό λόγο είναι από τις πλέον παράξενες θρησκοψεκ δοξασίες.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
Δημοκράτης
τι ακριβώς γίνεται στον 6ο μήνα που σταματά να είναι οκέργο_μακέτο έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:42 Υπέρ των εκτρώσεων μέχρι τον έκτο μήνα. Και φυσικά υπέρ σε περιπτώσεις σοβαρών περιπλοκών της εγκύου η του εμβρύου, όπως και σε περιπτώσεις βιασμού.
ναι φιλε ... αν δεν σου αρεσει το συστημα των ΗΠΑ που ειναι απο τα παλιοτερα και προτυπο για τους υπολοιπους τοτε εχεις περιεργες αντιληψεις δημοκρατιας ...
Για τις βλακείες που γράφονται τύπου έχω τόσες γνωστές που κάνανε έκτρωση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 193 Απαντήσεις
- 5482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 17 Απαντήσεις