Όχι, όπως ήδη έγραψα παραπάνω τους Τούρκοι στο Αιγαίο τουλάχιστον δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η αοζ αλλά να μην επεκταθούν όπως νόμιμα δικαιούνται τα χωρικά ύδατα, έγραψα και τον λόγο, δεν αρκούνται στην αβλαβή διέλευση, θέλουν ο στρατός τους να έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου τα οποία θέλουν να αποστρατιωτικοποιηθούν.Lord Brum έγραψε: 29 Σεπ 2020, 15:13αυτό που εννοεί ο βελισάριος (νομίζω) είναι ότι με την τουρκική ο θεός να την κάνει λογική, τα νησιά δεν έχουν αοζ και οι μέση γραμμή γίνεται από την ηπειρωτική χώρα. Τα νησιά έχουν όμως χωρικά ύδατα άρα η τουρκική αοζ (αυτή που έψχουν στο σκατοκέφαλό τους) θα έχει μεγαλύτερες τρύπες με τα 12 ν.μ. από ότι θα έχει με τα 6. Φυσικά κακώς το συζητάμε και μόνο, η κατάλληλη απάντηση στις τουρκικές μαλακίες είναι ένας σκαλπ στον κώλο του ερντογανsys3x έγραψε: 29 Σεπ 2020, 14:40Οκ με τα νομίσματα, στην τράπεζα, από εκεί και πέρα *αυτά που έγραψες παραπάνω είναι ψεύδη και εντελώς παραπλανητικά για κάποιον που πιθανότατα δεν γνωρίζει και διαβάζει, εξ ου και η παρέμβαση μου, δεν νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες απλά δεν ξέρεις αλλά ταυτόχρονα δεν με νοιάζει κιόλας γιατί *.
Αν σε ενοχλούν οι παρεμβάσεις μου μου είναι εντελώς αδιάφορο, θα μπορούσα απλά να αναφέρω το ποστ σου, επιλέγω αυτόν τον τρόπο όμως, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην γράφονται τέτοιες χοντράδες, μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά αυτά που γράφεις.
Ο Μπέλι προφανώς τα έχει μπερδέψει λιγάκι τα πράματα, ε γι' αυτό είμαστε και μεις εδώ.