νομιζεις πως θα βγαλεις ακρη με τις "λουκα" του φόρουμ;tanipteros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 17:20τέτοια πράγματα κάναν ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης και ο Μέγα Αλέξανδρος ε;;; τσ τσ τσ βρε παιδί μου....Ζαποτέκος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 14:47 Καταλαβαίνεις τι γινόταν. Πρώτα σε πήδ@γ@ν και μετά σε θυσίαζαν !![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taxalata xalasa
Re: Έτσι ταπεινώσαμε την ειδωλολατρεία.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ω να σου γα ... ! Μην πετάς έτσι απότομα τις σέλφι σου ρε και με σκιάζεις.
Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω , αλλά είναι πασίγνωστο πως οι ειδωλολάτρες έκαναν όργια. Μέχρι και στην ταινία 300 τα έδειχναν :tanipteros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 17:20τέτοια πράγματα κάναν ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης και ο Μέγα Αλέξανδρος ε;;; τσ τσ τσ βρε παιδί μου....Ζαποτέκος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 14:47 Καταλαβαίνεις τι γινόταν. Πρώτα σε πήδ@γ@ν και μετά σε θυσίαζαν !![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και σένα τί σε νοιάζει; Ή μήπως ζηλεύεις;Ζαποτέκος έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:35 Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω , αλλά είναι πασίγνωστο πως οι ειδωλολάτρες έκαναν όργια. Μέχρι και στην ταινία 300 τα έδειχναν :
https://www. youtube.com/watch?v=CfGIeNALguE&t=2m34s
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Και σένα τι σε νοιάζει αν με νοιάζει ;Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:39Και σένα τί σε νοιάζει; Ή μήπως ζηλεύεις;Ζαποτέκος έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:35 Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω , αλλά είναι πασίγνωστο πως οι ειδωλολάτρες έκαναν όργια. Μέχρι και στην ταινία 300 τα έδειχναν :
.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάποιος εδώ μέσα είναι ο κομπλεξικός που νοιάζεται τι έκαναν οι αρχαίοι στα κρεβάτια τους και δεν είμαι εγώ αυτός.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:42Και σένα τι σε νοιάζει αν με νοιάζει ;Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:39Και σένα τί σε νοιάζει; Ή μήπως ζηλεύεις;Ζαποτέκος έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:35 Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω , αλλά είναι πασίγνωστο πως οι ειδωλολάτρες έκαναν όργια. Μέχρι και στην ταινία 300 τα έδειχναν :
.![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:45Κάποιος εδώ μέσα είναι ο κομπλεξικός που νοιάζεται τι έκαναν οι αρχαίοι στα κρεβάτια τους και δεν είμαι εγώ αυτός.
.

taxalata xalasa έγραψε: 17 Οκτ 2023, 17:26νομιζεις πως θα βγαλεις ακρη με τις "λουκα" του φόρουμ;tanipteros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 17:20τέτοια πράγματα κάναν ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης και ο Μέγα Αλέξανδρος ε;;; τσ τσ τσ βρε παιδί μου....Ζαποτέκος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 14:47 Καταλαβαίνεις τι γινόταν. Πρώτα σε πήδ@γ@ν και μετά σε θυσίαζαν !![]()
![]()

- taxalata xalasa
ασε τα ψοφια... εσύ είσαι η Λουκά του φόρουμ...Ζαποτέκος έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:35Ω να σου γα ... ! Μην πετάς έτσι απότομα τις σέλφι σου ρε και με σκιάζεις.taxalata xalasa έγραψε: 17 Οκτ 2023, 17:16Ζαποτέκος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 14:47
Καταλαβαίνεις τι γινόταν. Πρώτα σε πήδ@γ@ν και μετά σε θυσίαζαν !![]()
![]()
Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω , αλλά είναι πασίγνωστο πως οι ειδωλολάτρες έκαναν όργια. Μέχρι και στην ταινία 300 τα έδειχναν :tanipteros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 17:20τέτοια πράγματα κάναν ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης και ο Μέγα Αλέξανδρος ε;;; τσ τσ τσ βρε παιδί μου....Ζαποτέκος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 14:47 Καταλαβαίνεις τι γινόταν. Πρώτα σε πήδ@γ@ν και μετά σε θυσίαζαν !![]()
Ο Στελιος (Ζαποτέκος) ειναι Ποντιος, ειναι και η Λουκα Ποντια????taxalata xalasa έγραψε: 17 Οκτ 2023, 19:16ασε τα ψοφια... εσύ είσαι η Λουκά του φόρουμ...Ζαποτέκος έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:35Ω να σου γα ... ! Μην πετάς έτσι απότομα τις σέλφι σου ρε και με σκιάζεις.
Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω , αλλά είναι πασίγνωστο πως οι ειδωλολάτρες έκαναν όργια. Μέχρι και στην ταινία 300 τα έδειχναν :tanipteros έγραψε: 17 Οκτ 2023, 17:20
τέτοια πράγματα κάναν ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης και ο Μέγα Αλέξανδρος ε;;; τσ τσ τσ βρε παιδί μου....
- taxalata xalasa
Κρυφοσατανιασμνένη κι αυτή...The Rebel έγραψε: 17 Οκτ 2023, 20:54Ο Στελιος (Ζαποτέκος) ειναι Ποντιος, ειναι και η Λουκα Ποντια????taxalata xalasa έγραψε: 17 Οκτ 2023, 19:16ασε τα ψοφια... εσύ είσαι η Λουκά του φόρουμ...Ζαποτέκος έγραψε: 17 Οκτ 2023, 18:35
Ω να σου γα ... ! Μην πετάς έτσι απότομα τις σέλφι σου ρε και με σκιάζεις.
Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω , αλλά είναι πασίγνωστο πως οι ειδωλολάτρες έκαναν όργια. Μέχρι και στην ταινία 300 τα έδειχναν :
Μπαφραλής ;
Οι Πέρσες ... σμίγουν και με αγόρια, πράγμα που το έμαθαν από τους Έλληνες.
( ἀπ᾽ Ἑλλήνων μαθόντες παισὶ μίσγονται. )
https://www.greek-language.gr/digitalRe ... 30&page=25

Κι εγώ που νόμιζα πως διαβάζει για την αρχαία Ελλάδα. Για τον Κρόνο και την Ρέα που ήταν αδέλφια, για τον Ουρανό και την Γαία που ήταν γιος και μάνα , για τον Δία και την Ήρα που ήταν αδέλφια , για τον Οδίποδα και την Ιοκάστη που ήταν γιος και μάνα , για τον Θυέστη και την κόρη του κ.λπ.
Αφού την ελληνική μυθολογία δεν ξέρετε να την ερμηνεύσετε. Όχι ότι ξέρουμε οι μη φανατικοί χριστιανοί αλλά κάνουμε κάποιες σκέψεις. Εμένα μου αρέσει να αντιστοιχίζω έννοιες της φυσικής στα πρόσωπα και βγαίνει νόημα.
Θα είχε διαδοθεί ο χριστιανισμός με την εβραϊκή γλώσσα και χωρίς την ελληνική φιλοσοφία;
Θα είχε διαδοθεί ο χριστιανισμός με την εβραϊκή γλώσσα και χωρίς την ελληνική φιλοσοφία;