!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
«Αναλάβαμε την πρόκληση να κάνουμε μόνοι μας επιχειρήσεις γεώτρησης. Μαζί με το γεωτρύπανο Φατίχ, το οποίο δούλεψε στη Μαύρη Θάλασσα, έχουμε και τα Γιαβούζ και Κανουνί, που μας έχουν καταστήσει μια από τις κυρίαρχες χώρες του κόσμου σε αυτό τον τομέα. Το Φατίχ ανακάλυψε 320 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα πόρων φυσικού αερίου, στην επιχείρηση που ξεκίνησε από τις 20 Ιουλίου. Η επιχείρηση αυτή έγινε με δικά μας, εθνικά μέσα. Και είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλοι πόροι στην ίδια περιοχή, θα συνεχίσουμε μέχρι το 2023» ανέφερε στη συνέχεια ο Ερντογάν.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ατελείωτοι φυσικοί πόροι, χάλια οικονομία, ψίθυροι για ΔΝΤ. Μπαρμπαριστο ξεκίνα ταχύρυθμα τουρκικά, ανοίγουν πολλές πόρτες στην γειτονική χώρα.
το 2023 έχουν προεδρικές;;
Αυτος δεν ειναι που τις προαλλες ελεγε "τους δωσαμε μια σκληρη απαντηση"
και τελικα τους ειχαμε ανοιξει τον πατο?
Θα μπορούσε να ήταν και χειρότεραadon99 έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:04 Αυτος δεν ειναι που τις προαλλες ελεγε "τους δωσαμε μια σκληρη απαντηση"
Spoiler

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 21 Αύγ 2020, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για το ότι είναι το 1/10 της Αφροδίτης μιλούσαBeria έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:43H Ευρώπη καταναλώνει κατά μ.ο. 450 δισ κυβικά μέτρα φυσικό αέριο, το έτοςelchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:41ούτε καν, πρήζει μπάλες για Μεσόγειο και ότι τους βοήθησε ο Αλλάχ μετά την 560 κάτι επέτειο από την Άλωση και παρόμοιες μαλακίες
Δεν ισχύει, μπέρδεψες cubic feet με cubic m^3Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:26 320 δις είναι δέκα φορές μικρότερο από το κοίτασμα Αφροδίτη της Κύπρου, η ΕΕ το καταναλώνει σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Iσχυρίζονται πως είναι περίπου το διπλάσιο της Αφροδίτης, που είναι 170 δις κ.μ., το οποίο είναι οριακά εκμεταλλεύσιμο
https://www.statista.com/statistics/265 ... ic-meters/
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Dwarven Blacksmith
Όντως γαμω το ιμπεριαλιατικο σύστημα.elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:41ούτε καν, πρήζει μπάλες για Μεσόγειο και ότι τους βοήθησε ο Αλλάχ μετά την 560 κάτι επέτειο από την Άλωση και παρόμοιες μαλακίες
Δεν ισχύει, μπέρδεψες cubic feet με cubic m^3Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:26 320 δις είναι δέκα φορές μικρότερο από το κοίτασμα Αφροδίτη της Κύπρου, η ΕΕ το καταναλώνει σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Iσχυρίζονται πως είναι περίπου το διπλάσιο της Αφροδίτης, που είναι 170 δις κ.μ., το οποίο είναι οριακά εκμεταλλεύσιμο
Mε λιγότερο από δύο μήνες γεωτρητικές έρευνες, αν έχουν προηγηθεί σεισμικές, μπορεί μεν να ανακαλυφθεί κοίτασμα, όχι όμως και να υπολογισθεί αξιόπιστα το μέγεθός του. Αρα, η ανακοίνωση πρέπει να περιέχει ένα μέρος αλήθειας και ένα μέρος μούφας, προορισμένο να στηρίξει την τουρκική λίρα.elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:25γιατί να πάει με τους Κινέζους κι όχι το Κατάρ;hades έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:21 Εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινό και για το 23 μην γελάς .Ο Ερντο αν έχει δείξει κάτι είναι ότι αν πει κάτι το κάνει. Πχ και με τα πλοία και τρυπάνια που έχουν οι Τούρκοι όταν ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει γιατί έχει προβλήματα με τις ξένες εταιρείες λόγω κυρώσεων όλοι οι αναλυτές ειδικά στην Ελλάδα γελούσαν και μετά κάναν τουμπεκί . Και μπλέκονται και Κινέζοι στην ιστορία. Αν προχωρήσει αλλάζει τέρμα τα γεωπολιτικά δεδομένα η Τουρκία γίνεται παραγωγός χώρα.
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι έκανε στον Εύξεινο Πόντο από έρευνες, αλλά δε νομίζω ότι με τουρκικό προσωπικό έχει βρει κοίτασμα.
Αυτό το κάνει αξιόπιστα μία εταιρεία στην Ευρώπη και είναι γαλλική
Αυτό με το 2023 είναι μόνο για γέλια, οπότε πολύ πιθανό για μούφα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εμένα μου άρεσε η κίνηση που διεμβολίσαμε το Oruc Reis με ένα δικό μας καράβι. Σα να τους είπαμε Ησα μωρή λουλού...οι στρατηγοί μας (αν και δεν τους ξέρω) έδειξαν οτι μετράνε και είναι γεροντολεβέντες.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
ρε Λέπο, είσαι γνώστης, τι λες τώρα;Leporello έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:12Mε λιγότερο από δύο μήνες γεωτρητικές έρευνες, αν έχουν προηγηθεί σεισμικές, μπορεί μεν να ανακαλυφθεί κοίτασμα, όχι όμως και να υπολογισθεί αξιόπιστα το μέγεθός του. Αρα, η ανακοίνωση πρέπει να περιέχει ένα μέρος αλήθειας και ένα μέρος μούφας, προορισμένο να στηρίξει την τουρκική λίρα.elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:25γιατί να πάει με τους Κινέζους κι όχι το Κατάρ;hades έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:21 Εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινό και για το 23 μην γελάς .Ο Ερντο αν έχει δείξει κάτι είναι ότι αν πει κάτι το κάνει. Πχ και με τα πλοία και τρυπάνια που έχουν οι Τούρκοι όταν ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει γιατί έχει προβλήματα με τις ξένες εταιρείες λόγω κυρώσεων όλοι οι αναλυτές ειδικά στην Ελλάδα γελούσαν και μετά κάναν τουμπεκί . Και μπλέκονται και Κινέζοι στην ιστορία. Αν προχωρήσει αλλάζει τέρμα τα γεωπολιτικά δεδομένα η Τουρκία γίνεται παραγωγός χώρα.
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι έκανε στον Εύξεινο Πόντο από έρευνες, αλλά δε νομίζω ότι με τουρκικό προσωπικό έχει βρει κοίτασμα.
Με γεωτρητικές μπορεί να εντοπίσεις κοίτασμα αλλά θέλει πολύ περισσότερο για να δεις αν είναι όντως αξιοποιήσιμο(=κοίτασμα), το μέγεθος και την ποιότητα του.
Εδώ, οι Κύπριοι ανά 12μηνο άλλαζαν τις εκτιμήσεις τους για το Αφροδίτη.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Να στηριξει την τουρκικη λιρα μαλλον απετυχε να το κανει.Leporello έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:12Mε λιγότερο από δύο μήνες γεωτρητικές έρευνες, αν έχουν προηγηθεί σεισμικές, μπορεί μεν να ανακαλυφθεί κοίτασμα, όχι όμως και να υπολογισθεί αξιόπιστα το μέγεθός του. Αρα, η ανακοίνωση πρέπει να περιέχει ένα μέρος αλήθειας και ένα μέρος μούφας, προορισμένο να στηρίξει την τουρκική λίρα.elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:25γιατί να πάει με τους Κινέζους κι όχι το Κατάρ;hades έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:21 Εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινό και για το 23 μην γελάς .Ο Ερντο αν έχει δείξει κάτι είναι ότι αν πει κάτι το κάνει. Πχ και με τα πλοία και τρυπάνια που έχουν οι Τούρκοι όταν ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει γιατί έχει προβλήματα με τις ξένες εταιρείες λόγω κυρώσεων όλοι οι αναλυτές ειδικά στην Ελλάδα γελούσαν και μετά κάναν τουμπεκί . Και μπλέκονται και Κινέζοι στην ιστορία. Αν προχωρήσει αλλάζει τέρμα τα γεωπολιτικά δεδομένα η Τουρκία γίνεται παραγωγός χώρα.
Τις προηγουμενες δυο μερες επεσε λιγο εν αναμονη των ανακοινωσεων και εν μεσω φημων για πολυ μεγαλο κοιτασμα.
Μετα την ανακοινωση η ισοτιμια της λιρας εκτιναχθηκε ξανα αν δειτε καπου το γραφημα.
Ειναι πιθανο να χρησιμοποιησει αυτη την ανακοινωση για να ισοφαρισει στο εσωτερικο την αποκλιμακωση στην Αν. Μεσογειο.
Η εκτίμηση για το κοίτασμα Αφροδίτη είναι ασφαλής;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και εγώ έτσι νομίζω, είναι το άλλοθι για να ξεκουμπιστει από εδώ εν όψει συνομιλιών
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Προφανώς, γιατί όλοι κατάλαβαν ότι επρόκειτο για τρυκ ενός απατεώνα που προκαλούσε hypeZelda έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:14 Να στηριξει την τουρκικη λιρα μαλλον απετυχε να το κανει.
Τις προηγουμενες δυο μερες επεσε λιγο εν αναμονη των ανακοινωσεων και εν μεσω φημων για πολυ μεγαλο κοιτασμα.
Μετα την ανακοινωση η ισοτιμια της λιρας εκτιναχθηκε ξανα αν δειτε καπου το γραφημα.
Εγώ ακούγοντας την ομιλία του νομίζω πως ήθελε να υπονοήσει στο πόπολο "Στη Μαύρη Θάλασσα βρήκα 320 δις κ.μ., σκεφτείτε τι έχει να γίνει στη Μεσόγειο..."Zelda έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:14 Ειναι πιθανο να χρησιμοποιησει αυτη την ανακοινωση για να ισοφαρισει στο εσωτερικο την αποκλιμακωση στην Αν. Μεσογειο.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2412 Προβολές
-