!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

«Αναλάβαμε την πρόκληση να κάνουμε μόνοι μας επιχειρήσεις γεώτρησης. Μαζί με το γεωτρύπανο Φατίχ, το οποίο δούλεψε στη Μαύρη Θάλασσα, έχουμε και τα Γιαβούζ και Κανουνί, που μας έχουν καταστήσει μια από τις κυρίαρχες χώρες του κόσμου σε αυτό τον τομέα. Το Φατίχ ανακάλυψε 320 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα πόρων φυσικού αερίου, στην επιχείρηση που ξεκίνησε από τις 20 Ιουλίου. Η επιχείρηση αυτή έγινε με δικά μας, εθνικά μέσα. Και είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλοι πόροι στην ίδια περιοχή, θα συνεχίσουμε μέχρι το 2023» ανέφερε στη συνέχεια ο Ερντογάν.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Ατελείωτοι φυσικοί πόροι, χάλια οικονομία, ψίθυροι για ΔΝΤ. Μπαρμπαριστο ξεκίνα ταχύρυθμα τουρκικά, ανοίγουν πολλές πόρτες στην γειτονική χώρα.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

το 2023 έχουν προεδρικές;;
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Αυτος δεν ειναι που τις προαλλες ελεγε "τους δωσαμε μια σκληρη απαντηση"

και τελικα τους ειχαμε ανοιξει τον πατο?
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

adon99 έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:04 Αυτος δεν ειναι που τις προαλλες ελεγε "τους δωσαμε μια σκληρη απαντηση"

Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα :smt047
Spoiler
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 21 Αύγ 2020, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Beria έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:43
elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:41
Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:38
Με τη μαλακία που τον δέρνει,δε νομίζω :-?
ούτε καν, πρήζει μπάλες για Μεσόγειο και ότι τους βοήθησε ο Αλλάχ μετά την 560 κάτι επέτειο από την Άλωση και παρόμοιες μαλακίες
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:26 320 δις είναι δέκα φορές μικρότερο από το κοίτασμα Αφροδίτη της Κύπρου, η ΕΕ το καταναλώνει σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Δεν ισχύει, μπέρδεψες cubic feet με cubic m^3
Iσχυρίζονται πως είναι περίπου το διπλάσιο της Αφροδίτης, που είναι 170 δις κ.μ., το οποίο είναι οριακά εκμεταλλεύσιμο
H Ευρώπη καταναλώνει κατά μ.ο. 450 δισ κυβικά μέτρα φυσικό αέριο, το έτος
https://www.statista.com/statistics/265 ... ic-meters/
για το ότι είναι το 1/10 της Αφροδίτης μιλούσα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:41
Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:38
Beria έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:23 Θα μας ξεσκοτισει τα παπάρια τώρα που βρήκε το κοίτασμα, ή μπα;
Με τη μαλακία που τον δέρνει,δε νομίζω :-?
ούτε καν, πρήζει μπάλες για Μεσόγειο και ότι τους βοήθησε ο Αλλάχ μετά την 560 κάτι επέτειο από την Άλωση και παρόμοιες μαλακίες
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:26 320 δις είναι δέκα φορές μικρότερο από το κοίτασμα Αφροδίτη της Κύπρου, η ΕΕ το καταναλώνει σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Δεν ισχύει, μπέρδεψες cubic feet με cubic m^3
Iσχυρίζονται πως είναι περίπου το διπλάσιο της Αφροδίτης, που είναι 170 δις κ.μ., το οποίο είναι οριακά εκμεταλλεύσιμο
Όντως γαμω το ιμπεριαλιατικο σύστημα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:25
hades έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:21 Εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινό και για το 23 μην γελάς .Ο Ερντο αν έχει δείξει κάτι είναι ότι αν πει κάτι το κάνει. Πχ και με τα πλοία και τρυπάνια που έχουν οι Τούρκοι όταν ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει γιατί έχει προβλήματα με τις ξένες εταιρείες λόγω κυρώσεων όλοι οι αναλυτές ειδικά στην Ελλάδα γελούσαν και μετά κάναν τουμπεκί . Και μπλέκονται και Κινέζοι στην ιστορία. Αν προχωρήσει αλλάζει τέρμα τα γεωπολιτικά δεδομένα η Τουρκία γίνεται παραγωγός χώρα.
γιατί να πάει με τους Κινέζους κι όχι το Κατάρ;
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι έκανε στον Εύξεινο Πόντο από έρευνες, αλλά δε νομίζω ότι με τουρκικό προσωπικό έχει βρει κοίτασμα.
Αυτό το κάνει αξιόπιστα μία εταιρεία στην Ευρώπη και είναι γαλλική
Αυτό με το 2023 είναι μόνο για γέλια, οπότε πολύ πιθανό για μούφα
Mε λιγότερο από δύο μήνες γεωτρητικές έρευνες, αν έχουν προηγηθεί σεισμικές, μπορεί μεν να ανακαλυφθεί κοίτασμα, όχι όμως και να υπολογισθεί αξιόπιστα το μέγεθός του. Αρα, η ανακοίνωση πρέπει να περιέχει ένα μέρος αλήθειας και ένα μέρος μούφας, προορισμένο να στηρίξει την τουρκική λίρα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Εμένα μου άρεσε η κίνηση που διεμβολίσαμε το Oruc Reis με ένα δικό μας καράβι. Σα να τους είπαμε Ησα μωρή λουλού...οι στρατηγοί μας (αν και δεν τους ξέρω) έδειξαν οτι μετράνε και είναι γεροντολεβέντες.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
elchav

Leporello έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:12
hades έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:21 Εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινό και για το 23 μην γελάς .Ο Ερντο αν έχει δείξει κάτι είναι ότι αν πει κάτι το κάνει. Πχ και με τα πλοία και τρυπάνια που έχουν οι Τούρκοι όταν ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει γιατί έχει προβλήματα με τις ξένες εταιρείες λόγω κυρώσεων όλοι οι αναλυτές ειδικά στην Ελλάδα γελούσαν και μετά κάναν τουμπεκί . Και μπλέκονται και Κινέζοι στην ιστορία. Αν προχωρήσει αλλάζει τέρμα τα γεωπολιτικά δεδομένα η Τουρκία γίνεται παραγωγός χώρα.
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι έκανε στον Εύξεινο Πόντο από έρευνες, αλλά δε νομίζω ότι με τουρκικό προσωπικό έχει βρει κοίτασμα.
Mε λιγότερο από δύο μήνες γεωτρητικές έρευνες, αν έχουν προηγηθεί σεισμικές, μπορεί μεν να ανακαλυφθεί κοίτασμα, όχι όμως και να υπολογισθεί αξιόπιστα το μέγεθός του. Αρα, η ανακοίνωση πρέπει να περιέχει ένα μέρος αλήθειας και ένα μέρος μούφας, προορισμένο να στηρίξει την τουρκική λίρα.
ρε Λέπο, είσαι γνώστης, τι λες τώρα;
Με γεωτρητικές μπορεί να εντοπίσεις κοίτασμα αλλά θέλει πολύ περισσότερο για να δεις αν είναι όντως αξιοποιήσιμο(=κοίτασμα), το μέγεθος και την ποιότητα του.
Εδώ, οι Κύπριοι ανά 12μηνο άλλαζαν τις εκτιμήσεις τους για το Αφροδίτη.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Leporello έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:12
Να στηριξει την τουρκικη λιρα μαλλον απετυχε να το κανει.
Τις προηγουμενες δυο μερες επεσε λιγο εν αναμονη των ανακοινωσεων και εν μεσω φημων για πολυ μεγαλο κοιτασμα.
Μετα την ανακοινωση η ισοτιμια της λιρας εκτιναχθηκε ξανα αν δειτε καπου το γραφημα.

Ειναι πιθανο να χρησιμοποιησει αυτη την ανακοινωση για να ισοφαρισει στο εσωτερικο την αποκλιμακωση στην Αν. Μεσογειο.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Η εκτίμηση για το κοίτασμα Αφροδίτη είναι ασφαλής;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Και εγώ έτσι νομίζω, είναι το άλλοθι για να ξεκουμπιστει από εδώ εν όψει συνομιλιών
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
elchav

Zelda έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:14 Να στηριξει την τουρκικη λιρα μαλλον απετυχε να το κανει.
Τις προηγουμενες δυο μερες επεσε λιγο εν αναμονη των ανακοινωσεων και εν μεσω φημων για πολυ μεγαλο κοιτασμα.
Μετα την ανακοινωση η ισοτιμια της λιρας εκτιναχθηκε ξανα αν δειτε καπου το γραφημα.
Προφανώς, γιατί όλοι κατάλαβαν ότι επρόκειτο για τρυκ ενός απατεώνα που προκαλούσε hype
Zelda έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:14 Ειναι πιθανο να χρησιμοποιησει αυτη την ανακοινωση για να ισοφαρισει στο εσωτερικο την αποκλιμακωση στην Αν. Μεσογειο.
Εγώ ακούγοντας την ομιλία του νομίζω πως ήθελε να υπονοήσει στο πόπολο "Στη Μαύρη Θάλασσα βρήκα 320 δις κ.μ., σκεφτείτε τι έχει να γίνει στη Μεσόγειο..."
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:06
adon99 έγραψε: 21 Αύγ 2020, 16:04 Αυτος δεν ειναι που τις προαλλες ελεγε "τους δωσαμε μια σκληρη απαντηση"

Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα :smt047
Spoiler
Εικόνα
Ή ακόμα πιο χειρότερα... :wink

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”