!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επανάσταση στη Βενεζουέλα ;

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Επανάσταση στη Βενεζουέλα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:06 '
El agregado militar de Venezuela en EEUU se rebela contra el régimen de Nicolás Maduro y reconoce a Juan Guaidó como presidente interino
https://www.infobae.com/america/venezuela/
Ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας στις ΗΠΑ, αρνήθηκε εντολή να επιστρέψει στο Καράκας και παραμένει, στηρίζοντας τον Guaidó ως προσωρινό πρόεδρο.
.
εκεί άρχισαν να ξοδεύονται τα πρώτα ποσά από τα 20εκ του Πομπέο

https://twitter.com/ibepacheco/status/1 ... 3306733573
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:05 Το κοινωνικό κράτος είναι αποτέλεσμα των αγώνων του προλεταριάτου σε κάθε χώρα.Άλλες κατακτήσεις και παραγωγικότητα έχει το σκανδιναβικό από το ελληνικό και κατ'επέκταση το ελληνικό από το βουλγάρικο.
Το κοινωνικό κράτος έχει σχέση με το πόσο παράγεις για το αν θα είναι μικρό ή μεγάλο κλπ. Η ύπαρξη του όμως είναι θέμα πολιτικής επιλογής (ή εθνικής αν θέλεις)
-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:05 Προφανώς καθένας διαλέγει πρότυπα,όταν κόβω βόλτα στα μητσοτακικά σάιτ το πρώτο που λένε είναι πόσο μπροστά είναι η βουλγαρία χωρίς φόρους και όλα τα συναφή.Διαλέχτε και πάρτε.
Να τους ρωτάς το εξής: Ποια οικονομία με ύφεση σαν τη δικιά μας την ξεπέρασε με μειώσεις φόρων και δημοσίων δαπανών (όπως λέει ο Κυρ. Μητσοτάκης). Εμένα με έκανε μπλοκ ο Γεωργιάδης στο τουίτερ επειδή τον ρωτούσα συνέχει και, φυσικά, δεν απαντούσε. Επίσης ρώτα τους να σου πουν γιατί οι ΗΠΑ που είχαν τεράστιο ιδιωτικό τομέα, τριπλασίασαν τις δημόσιες δαπάνες για να ξεπεράσουν την Μεγάλη Ύφεση του 1929.
http://www.sev.org.gr/Uploads/Documents ... 3_2016.pdf
Αν οι ΗΠΑ έκαναν τότε αυτά που κάνουμε εμείς τώρα, θα είχαν διαλυθεί.

Στον Κευνσιανσιμό το κοινωνικό κράτος, το 8ωρο και πολλά άλλα ήταν η απάντηση στο κοινωνικό κράτος της ΕΣΣΔ. Ο Κευνσιανσιμός έσωσε τον καπιταλισμό.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

πατησιωτης έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:59
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:47
ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34

Δεν μπορεί να εργάζομαι εγώ για 3 και 60 στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνω πάνω από το μισό μου εισόδημα σε φόρους (έμμεσους και άμεσους) για να μπορεί ο άλλος να είναι αργόμισθος και να μην πεινάει.
Κάνε μας όλους δημοσίους υπαλλήλους τότε. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται κάποιοι να δημιουργούν πλούτο που το κράτος μοιάζει να μην μπορεί να το καταφέρει καλά για να έχει να μοιράζει μετά. Τέρμα το off topic από μένα.

Βλέπω ότι 2 τουλάχιστον φορουμίτες συμφωνείτε ότι ο Μαδούρο δεν πήρε σκληρά μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ όταν μπορούσε και τώρα είναι αργά.
Δηλαδή η Βόρειος Κορέα είναι παράδειγμα προς μίμηση; Τώρα πους μας τελειώνει η Κούβα και ίσως η Βενεζουέλα αυτό θα είναι το πρότυπο; Φτώχεια, υποταγή και περιορισμός βασικών ελευθεριών σε όλους πλην του ηγέτη/θεού και μιας κάστας προνομιούχων κρατικών υπαλλήλων; Γιατί; Για να αποδείξουμε ότι δουλεύει ο σοσιαλισμός; Δηλαδή το ζητούμενο είναι ο θρίαμβος της ιδεολογίας μας ή να προσαρμοστούμε στην όποια διεθνή πραγματικότητα και να προσφέρουμε καλό παρόν και καλύτερο μέλλον στην πατρίδα και τους Έλληνες;
Σοσιαλισμός δεν υπάρχει στον πλανήτη μετά και το θάνατο του μεγάλου Μάο Τσε Τουνγκ.Το καθεστώς της Β.Κορέας δεν είναι κομμουνιστικό αλλά εθνικοσοσιαλιστικό απωανατολικού τύπου και από τα αποτελέσματά του κρίνεται επιτυχές.Μια μικρή χώρα με ένα παχύσαρκο νεανία στο τιμόνι της έχει καταφέρει να αναπτύξει πυρηνικά συστήματα ενάντια ακόμα και στους ίδιους τους ρωσσοκινέζους.Ο σοσιαλισμός βέβαια είναι πάντα επίκαιρος,αλλά δεν έχει σχέση με τα καθεστώτα που σχολιάζεις,όχι τουλάχιστον όσο συνεχίζεις τόσο εσύ όσο και οι άλλοι να μιλάτε για κομμουνισμό και να φέρνετε για παράδειγμα χώρες μη κομμουνιστικές.Το καθεστώς Τσάβες είναι αντεστραμένος εθνικοσοσιαλισμός και είχε στον πυρήνα του την εξέγερση των ιθαγενών εναντίον των λευκών αποικιοκρατών που αρμέγανε τη χώρα καθώς και των ντόπιων συνεργατών τους.Ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει,να διαφωνήσει ή να παραμείνει απλά ουδέτερος ως προς το τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη χώρα θα ήταν μεγάλο λάθος και ατιμία πάντως να βάζετε ταμπέλες σε πράγματα και καταστάσεις για τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα.
Το καθεστώς της Β.Κορέας οπωσδήποτε ξεκόνησε ως σοσιαλιστικό - κομμουνιστικό αφού τον Κιμ ιλ Σουνγκ,παππού του σημερινού ηγέτη τον εγκατέστησαν εκεί τα σοβιετικά στρατεύματα του μεγάλου Στάλιν στο τέλος του β΄παγκοσμίου πολέμου και τον στήριξαν για να επιβιώσει στον πόλεμο της Κορέας τα στρατεύματα του μεγάλου Μάο.
Είναι ένα ενδιφέρον πολιτικό ερώτημα πως μετατρέπεται ένα σοσιαλιστικό/κομμουνιστικό καθεστώς σε εθνικοσοσιαλιστικό χωρίς να γίνει καμμιά επανάσταση,καμμιά αλλαγή στο κόμμα που κυβερνάει,ούτε καν στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που κυβερνάει και τον κύκλο της. :D
Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντηθεί το τελευταίο,υπό τον όρο ότι κάποιος θα μελετήσει τον κομμουνισμό και την σύντομη σχετικά ιστορία αυτού με αντικειμενικότητα και δίχως εμπάθεια.Όχι από στρατευμένη βιβλιογραφία και ειδησεογραφία προφανώς.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

dna replication έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:09
Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:06 '
El agregado militar de Venezuela en EEUU se rebela contra el régimen de Nicolás Maduro y reconoce a Juan Guaidó como presidente interino
https://www.infobae.com/america/venezuela/
Ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας στις ΗΠΑ, αρνήθηκε εντολή να επιστρέψει στο Καράκας και παραμένει, στηρίζοντας τον Guaidó ως προσωρινό πρόεδρο.
.
εκεί άρχισαν να ξοδεύονται τα πρώτα ποσά από τα 20εκ του Πομπέο

https://twitter.com/ibepacheco/status/1 ... 3306733573
Σωστά ξοδεύονται! ΠΗΞΕ!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-71

brb και tyt έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:14
-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:05 Το κοινωνικό κράτος είναι αποτέλεσμα των αγώνων του προλεταριάτου σε κάθε χώρα.Άλλες κατακτήσεις και παραγωγικότητα έχει το σκανδιναβικό από το ελληνικό και κατ'επέκταση το ελληνικό από το βουλγάρικο.
Το κοινωνικό κράτος έχει σχέση με το πόσο παράγεις για το αν θα είναι μικρό ή μεγάλο κλπ. Η ύπαρξη του όμως είναι θέμα πολιτικής επιλογής (ή εθνικής αν θέλεις)
-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:05 Προφανώς καθένας διαλέγει πρότυπα,όταν κόβω βόλτα στα μητσοτακικά σάιτ το πρώτο που λένε είναι πόσο μπροστά είναι η βουλγαρία χωρίς φόρους και όλα τα συναφή.Διαλέχτε και πάρτε.
Να τους ρωτάς το εξής: Ποια οικονομία με ύφεση σαν τη δικιά μας την ξεπέρασε με μειώσεις φόρων και δημοσίων δαπανών (όπως λέει ο Κυρ. Μητσοτάκης). Εμένα με έκανε μπλοκ ο Γεωργιάδης στο τουίτερ επειδή τον ρωτούσα συνέχει και, φυσικά, δεν απαντούσε. Επίσης ρώτα τους να σου πουν γιατί οι ΗΠΑ που είχαν τεράστιο ιδιωτικό τομέα, τριπλασίασαν τις δημόσιες δαπάνες για να ξεπεράσουν την Μεγάλη Ύφεση του 1929.
http://www.sev.org.gr/Uploads/Documents ... 3_2016.pdf
Αν οι ΗΠΑ έκαναν τότε αυτά που κάνουμε εμείς τώρα, θα είχαν διαλυθεί.

Στον Κευνσιανσιμό το κοινωνικό κράτος, το 8ωρο και πολλά άλλα ήταν η απάντηση στο κοινωνικό κράτος της ΕΣΣΔ. Ο Κευνσιανσιμός έσωσε τον καπιταλισμό.
Συμφωνώ στο πρώτο που λες,είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογής έστω και στο βαθμό που επιτρέπεται για χώρα τύπου Ελλάδος που είναι εξαρτημένη και με ιδιοσυστασιακές παθογένειες που δύσκολα συναντάς αλλού.Για το άλλο που γράφεις δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω μιας και αποφεύγω να μιλάω επί προσωπικού με κάποιον μαθαίνοντας ότι ψηφίζει νδ ή πράκτορές της,πόσο μάλλον αν πολιτεύεται με αυτήν και είναι αντιπρόεδρός της.Μόνο αν υπάρχει λόγος ανωτέρας βίας θα ανεχόμουν κάποιον τέτοιον τύπο όπως λόγοι βιοπορισμού,στράτευσης ή πολύ ειδικών περιπτώσεων και κει πάντα αναζητώντας κλειδαρότρυπα για να φύγω από την ενοχική αυτή σχέση.Δίχως να είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές,θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.Όλα τα άλλα που περιγράφεις για το δυτικό κοινωνικό κράτος είναι πέρα από αποτέλεσμα των αγώνων του προλεταριάτου στις χώρες αυτές και στην επιτυχία του κομμουνισμού στη Ρωσσία την εποχή εκείνη.Πολλές από τις κατακτήσεις υποχώρησαν με την πτώση αυτού και μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις τα προνόμια του σουηδού με του έλληνα εργάτη αλλά του σουηδού προ του '70 με του σουηδού το 2020.Να συγκρίνουμε όμοια πράγματα.
-71

ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:22
-71 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:47
ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2019, 21:34

Δεν μπορεί να εργάζομαι εγώ για 3 και 60 στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνω πάνω από το μισό μου εισόδημα σε φόρους (έμμεσους και άμεσους) για να μπορεί ο άλλος να είναι αργόμισθος και να μην πεινάει.
Κάνε μας όλους δημοσίους υπαλλήλους τότε. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται κάποιοι να δημιουργούν πλούτο που το κράτος μοιάζει να μην μπορεί να το καταφέρει καλά για να έχει να μοιράζει μετά. Τέρμα το off topic από μένα.

Βλέπω ότι 2 τουλάχιστον φορουμίτες συμφωνείτε ότι ο Μαδούρο δεν πήρε σκληρά μέτρα τύπου Κιμ Γιονγκ όταν μπορούσε και τώρα είναι αργά.
Δηλαδή η Βόρειος Κορέα είναι παράδειγμα προς μίμηση; Τώρα πους μας τελειώνει η Κούβα και ίσως η Βενεζουέλα αυτό θα είναι το πρότυπο; Φτώχεια, υποταγή και περιορισμός βασικών ελευθεριών σε όλους πλην του ηγέτη/θεού και μιας κάστας προνομιούχων κρατικών υπαλλήλων; Γιατί; Για να αποδείξουμε ότι δουλεύει ο σοσιαλισμός; Δηλαδή το ζητούμενο είναι ο θρίαμβος της ιδεολογίας μας ή να προσαρμοστούμε στην όποια διεθνή πραγματικότητα και να προσφέρουμε καλό παρόν και καλύτερο μέλλον στην πατρίδα και τους Έλληνες;
Σοσιαλισμός δεν υπάρχει στον πλανήτη μετά και το θάνατο του μεγάλου Μάο Τσε Τουνγκ.Το καθεστώς της Β.Κορέας δεν είναι κομμουνιστικό αλλά εθνικοσοσιαλιστικό απωανατολικού τύπου και από τα αποτελέσματά του κρίνεται επιτυχές.Μια μικρή χώρα με ένα παχύσαρκο νεανία στο τιμόνι της έχει καταφέρει να αναπτύξει πυρηνικά συστήματα ενάντια ακόμα και στους ίδιους τους ρωσσοκινέζους.Ο σοσιαλισμός βέβαια είναι πάντα επίκαιρος,αλλά δεν έχει σχέση με τα καθεστώτα που σχολιάζεις,όχι τουλάχιστον όσο συνεχίζεις τόσο εσύ όσο και οι άλλοι να μιλάτε για κομμουνισμό και να φέρνετε για παράδειγμα χώρες μη κομμουνιστικές.Το καθεστώς Τσάβες είναι αντεστραμένος εθνικοσοσιαλισμός και είχε στον πυρήνα του την εξέγερση των ιθαγενών εναντίον των λευκών αποικιοκρατών που αρμέγανε τη χώρα καθώς και των ντόπιων συνεργατών τους.Ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει,να διαφωνήσει ή να παραμείνει απλά ουδέτερος ως προς το τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη χώρα θα ήταν μεγάλο λάθος και ατιμία πάντως να βάζετε ταμπέλες σε πράγματα και καταστάσεις για τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα.
Μη με βάζετε να βρω τι είναι και τι δεν είναι κομουνισμός όταν αυτοί που δηλώνουν τέτοιοι δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Πες μου κάτι απλό. Με βάση την συγκεκριμένη δική μας γεωπολιτική θέση και τους υπάρχοντες συσχετισμούς ισχύος ποια χώρα θεωρείς ότι είναι καλό παράδειγμα που θα έπρεπε και είναι εφικτό να ακολουθήσουμε για να είμαστε πες σε 20 χρόνια σε καλύτερη θέση από ότι είμαστε σήμερα και να ζούμε σε ένα δικαιότερο κράτος ενώ παράλληλα δεν θα έχουμε θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια; Θέλω συγκεκριμένη απάντηση.

ΥΓ. Αναγνωρίζω τα επιτεύγματα του παχύσαρκου νεανία σε ένα σαφώς εχθρικό περιβάλλον. Αν όμως είχα να επιλέξω μετανάστευση στην Βόρεια ή την Νότια Κορέα την απάντηση την φαντάζεσαι.
Δε φαντάζομαι τίποτα σχετικά με τη ζωή σου,δε σε ξέρω και ούτε με αφορά.Αυτά είναι προσωπικά ζητήματα.Εγώ όταν έρθει η ώρα να μεταναστεύσω έχω στο μυαλό μου τρεις χώρες προορισμού.Η μία βρίσκεται στην μέση ανατολή,η άλλη στη λατινική αμερική και η τρίτη στην ωκεανία.Δε μπορώ εγώ να ξέρω τι ζωή θες να κάνεις επομένως είναι άτοπο το ερώτημα.Τώρα σχετικά με το τι θα ήθελα να δω στην Ελλάδα...αυτό είναι μια καλή ερώτηση αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι χώρα-περίπτωση μοναδική.Ειλικρινά δίχως να θέλω να αποφύγω την απάντηση δε μπορώ να βρω κάτι όμοιο.Σα χώρες προσωπικά που θεωρώ ότι μπορεί να πάρει στοιχεία η χώρα είναι οι σκανδιναβικές,οι ιβηρικές,οι ανατολικές ορθόδοξες και οι απωανατολικές.Μια σύνθεση με τα καλά στοιχεία των παραπάνω θα έκανα αν ήμουν κυβερνήτης.Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω.Μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι οι προδότες στο εσωτερικό,πράγμα που δε συναντάς σε τέτοιο βαθμό σε καμία χώρα έξω.Είναι χαρακτηριστικό του ρωμέικου υποβάθρου των ντόπιων αστών.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:37 Για το άλλο που γράφεις δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω μιας και αποφεύγω να μιλάω επί προσωπικού με κάποιον μαθαίνοντας ότι ψηφίζει νδ ή πράκτορές της,πόσο μάλλον αν πολιτεύεται με αυτήν και είναι αντιπρόεδρός της.Μόνο αν υπάρχει λόγος ανωτέρας βίας θα ανεχόμουν κάποιον τέτοιον τύπο όπως λόγοι βιοπορισμού,στράτευσης ή πολύ ειδικών περιπτώσεων και κει πάντα αναζητώντας κλειδαρότρυπα για να φύγω από την ενοχική αυτή σχέση.Δίχως να είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές,θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.
Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για την οικονομία με κανέναν. Τον Γεωργιάδη τον έστελνα αδιάβαστο.

Όταν ύμνησε την Θάτσερ του έβαλα αυτό το βίντεο.

Όταν είπε αυτές τις μπούρδες για το χρέος της Ιαπωνίας ...

... του έβαλα την εξήγηση.
Το ερώτημα γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει δημοσιονομική κρίση και η Ιαπωνία όχι, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο χρεωμένη, απασχολεί τη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Όπως επισημαίνει, το δημόσιο χρέος της Ιαπωνίας ισούται με το 240% επί του ΑΕΠ -ρεκόρ για τα δεδομένα των προηγμένων κρατών- ενώ το ελληνικό χρέος ανέρχεται σε 158%.

Η εφημερίδα εξηγεί ότι η αιτία αυτής της αντίφασης βρίσκεται στο γεγονός ότι η Ιαπωνία «χρωστά στους πολίτες της και όχι σε διεθνείς δανειστές. Μόνο το 5% των χρεογράφων ανήκουν σε εξωτερικούς δανειστές».
https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... nai-ellada
Ο τύπος είναι πανάσχετος. Δημιούργημα των ΜΜΕ.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
-71

brb και tyt έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:46
-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:37 Για το άλλο που γράφεις δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω μιας και αποφεύγω να μιλάω επί προσωπικού με κάποιον μαθαίνοντας ότι ψηφίζει νδ ή πράκτορές της,πόσο μάλλον αν πολιτεύεται με αυτήν και είναι αντιπρόεδρός της.Μόνο αν υπάρχει λόγος ανωτέρας βίας θα ανεχόμουν κάποιον τέτοιον τύπο όπως λόγοι βιοπορισμού,στράτευσης ή πολύ ειδικών περιπτώσεων και κει πάντα αναζητώντας κλειδαρότρυπα για να φύγω από την ενοχική αυτή σχέση.Δίχως να είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές,θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.
Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για την οικονομία με κανέναν. Τον Γεωργιάδη τον έστελνα αδιάβαστο.

Όταν ύμνησε την Θάτσερ του έβαλα αυτό το βίντεο.

Όταν είπε αυτές τις μπούρδες για το χρέος της Ιαπωνίας ...

... του έβαλα την εξήγηση.
Το ερώτημα γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει δημοσιονομική κρίση και η Ιαπωνία όχι, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο χρεωμένη, απασχολεί τη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Όπως επισημαίνει, το δημόσιο χρέος της Ιαπωνίας ισούται με το 240% επί του ΑΕΠ -ρεκόρ για τα δεδομένα των προηγμένων κρατών- ενώ το ελληνικό χρέος ανέρχεται σε 158%.

Η εφημερίδα εξηγεί ότι η αιτία αυτής της αντίφασης βρίσκεται στο γεγονός ότι η Ιαπωνία «χρωστά στους πολίτες της και όχι σε διεθνείς δανειστές. Μόνο το 5% των χρεογράφων ανήκουν σε εξωτερικούς δανειστές».
https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... nai-ellada
Ο τύπος είναι πανάσχετος. Δημιούργημα των ΜΜΕ.
Φίλε δε με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος,ούτε όσοι το ψηφίζουν ειλικρινά.Αν θες να πούμε για βενεζουέλα και για σοσιαλιστικές πρακτικές στα οικονομικα είμαι μέσα με χίλια.Για τη νδ και όσους τη ψηφίζουν είμαι παγερά αδιάφορος πως να στο πω,μου προκαλούν μια απίστευτη βαρεμάρα σαν άνθρωποι όταν έτυχε να τους κάνω παρέα και από την άλλη κάνουν κακό στη ψυχική μου υγεία μόνο και στη σκέψη τους.Άλλαξε θέμα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:05
Το κοινωνικό κράτος είναι αποτέλεσμα των αγώνων του προλεταριάτου σε κάθε χώρα.Άλλες κατακτήσεις και παραγωγικότητα έχει το σκανδιναβικό από το ελληνικό και κατ'επέκταση το ελληνικό από το βουλγάρικο.Προφανώς καθένας διαλέγει πρότυπα,όταν κόβω βόλτα στα μητσοτακικά σάιτ το πρώτο που λένε είναι πόσο μπροστά είναι η βουλγαρία χωρίς φόρους και όλα τα συναφή.Διαλέχτε και πάρτε.
Εσύ ποιο μοντέλο διαλέγεις από τα κράτη που αναφέρεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

H ωμη αληθεια ειναι οτι αν τα τελευταια εκατο πενηντα χρονια ακουγαμε τους συντηρητικους θα ειμασταν ακομα στην εποχη της μοναρχιας, οπου συνταξεις θα παιρνανε μονο οι πλουσιοι και οι εργατες δεν θα ειχαν δικαιωματα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ο πρώτος εκπρόσωπος του ΟΗΕ που επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα μετά από 21 χρόνια μιλάει για παράνομες αμερικανικές κυρώσεις που μπορεί να θεωρηθούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με βάση το διεθνές δίκαιο

https://www.independent.co.uk/news/worl ... 48201.html

μια λίγο άγνωστη ιστορία: πως η Exxon άρπαξε 300$ εκ απο τον ΟυγκοΤσάβεζ

https://www.businessinsider.com/private ... lls-2012-5
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Στρακαστρουκας έγραψε: 27 Ιαν 2019, 01:16 H ωμη αληθεια ειναι οτι αν τα τελευταια εκατο πενηντα χρονια ακουγαμε τους συντηρητικους θα ειμασταν ακομα στην εποχη της μοναρχιας, οπου συνταξεις θα παιρνανε μονο οι πλουσιοι και οι εργατες δεν θα ειχαν δικαιωματα

Bρε Στρακ,
τους δίνουν 0.60 το ποστ,
ιατρική κάλυψη ούτε καν,
και τους απολύουν και όποτε γουστάρουν αν κρίνω με το πως χάθηκαν ο μπλακ και ο μαξ

αυτό το λες δικαιώματα; :-?

Υγ. Βάλτε κάποιος το παλιό βίντεο που είναι ο Τσίπρας της Βενεζουελας και τσιμπάει εκεί κάτι ψωμιά την ώρα της συνέντευξης τύπου

Υγ2. Ανακαλώ για τον μπλακ. Η αναφορά του ονόματός του ήταν αρκετή για να εμφανιστεί, ξημερώματα σαββάτου κιόλας.
μόνο τα μποτς και ο σατανάς τέτοια χάρη :-?
και ο μπλακ είναι οτιδήποτε παρά σατανάς
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

«Εντάξει, αλλά κι αυτός ο Μαδούρο το είχε παρακάνει».

Προσεχώς, η νέα τάση στο φιλοκυβερνητικό φορουμ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:26 Το καθεστώς της Β.Κορέας οπωσδήποτε ξεκόνησε ως σοσιαλιστικό - κομμουνιστικό αφού τον Κιμ ιλ Σουνγκ,παππού του σημερινού ηγέτη τον εγκατέστησαν εκεί τα σοβιετικά στρατεύματα του μεγάλου Στάλιν στο τέλος του β΄παγκοσμίου πολέμου και τον στήριξαν για να επιβιώσει στον πόλεμο της Κορέας τα στρατεύματα του μεγάλου Μάο.
Είναι ένα ενδιφέρον πολιτικό ερώτημα πως μετατρέπεται ένα σοσιαλιστικό/κομμουνιστικό καθεστώς σε εθνικοσοσιαλιστικό χωρίς να γίνει καμμιά επανάσταση,καμμιά αλλαγή στο κόμμα που κυβερνάει,ούτε καν στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που κυβερνάει και τον κύκλο της.

Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντηθεί το τελευταίο,υπό τον όρο ότι κάποιος θα μελετήσει τον κομμουνισμό και την σύντομη σχετικά ιστορία αυτού με αντικειμενικότητα και δίχως εμπάθεια.Όχι από στρατευμένη βιβλιογραφία και ειδησεογραφία προφανώς
Άυτό περιμένουμε.Να απαντήσεις χωρίς εμπάθεια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Άσχετο, ο αρχιπροδότης μετά τις Πρέσπες, άρχισε τις δηλώσεις υπέρ Μαδούρο.
Λέτε να δούμε τον Μαδούρο στο επικρατείας του σύριζα; Να μας έχουν για εντελώς τσίρκο στο εξωτερικό;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”