κλαιω, σου βάλει εχει να ακους τον ηλιθιο τον Λιολιο ε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:35 Καλά κορόιδευε ! Θα δεις ότι στο τέλος είχαν στο μπαρ γκαζάκια και θα με θυμηθείς.
μην τα λετε παρα εξω αυτα, μεταξυ μας, οκ;
κλαιω, σου βάλει εχει να ακους τον ηλιθιο τον Λιολιο ε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:35 Καλά κορόιδευε ! Θα δεις ότι στο τέλος είχαν στο μπαρ γκαζάκια και θα με θυμηθείς.
Ο Λιόλιος μιλάει για παράνομο φορτίο με υγραέριο και τέτοια. Εγώ σου λέω ότι είναι ακόμα πιο ηλιθιο το πράγμα! Τίποτα γκαζάκια για ελληνικό είχανε.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:36κλαιω, σου βάλει εχει να ακους τον ηλιθιο τον Λιολιο ε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:35 Καλά κορόιδευε ! Θα δεις ότι στο τέλος είχαν στο μπαρ γκαζάκια και θα με θυμηθείς.![]()
μην τα λετε παρα εξω αυτα, μεταξυ μας, οκ;
και εγω το ειπα αυτο, αναπτηρες ηταν. Εισαι εντελως ψεκακι ε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:38 Ο Λιόλιος μιλάει για παράνομο φορτίο με υγραέριο και τέτοια. Εγώ σου λέω ότι είναι ακόμα πιο ηλιθιο το πράγμα! Τίποτα γκαζάκια για ελληνικό είχανε.
Ψεκ, ξεψεκ ούτε κατηγόρησα κανένα, ούτε τα έχω βάλει με τις εκθέσεις κανενός, ούτε κοροϊδεύω τον κόσμο. Είπα ότι ο Καρωνης μια χαρά ικανός είναι να κάνει έρευνα.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:39και εγω το ειπα αυτο, αναπτηρες ηταν. Εισαι εντελως ψεκακι ε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:38 Ο Λιόλιος μιλάει για παράνομο φορτίο με υγραέριο και τέτοια. Εγώ σου λέω ότι είναι ακόμα πιο ηλιθιο το πράγμα! Τίποτα γκαζάκια για ελληνικό είχανε.![]()
συμφωνουμε, κανουμε υπομονη να καταφερει να βγαλει πόρισμα, ενας χρόνος σχεδόν, καλό θα ειναιCecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:41 Είπα ότι ο Καρωνης μια χαρά ικανός είναι να κάνει έρευνα.
Τα φιλιά μου και μακριά από αναπτήρες.
Φανταζομαι εξαιρετος ως καθηγητης.
Άλλη φορά να σε ρωτάει πρώτα, για να γράφει πιο γρήγορα εκθέσεις.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:44συμφωνουμε, κανουμε υπομονη να καταφερει να βγαλει πόρισμα, ενας χρόνος σχεδόν, καλό θα ειναιCecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:41 Είπα ότι ο Καρωνης μια χαρά ικανός είναι να κάνει έρευνα.
Τα φιλιά μου και μακριά από αναπτήρες.
μπορει να ηταν ηλεκτρονικά τσιγαρα, μακρυα και απο αυτα, ψεκακι![]()
για καλο το λεω, κανεις δεν θα μπορει να πει οτι εγινε πρόχειρα, σαν την μιση σελιδα που πηρε ο Κυριακος και ετρεξε στον Θεοδωράκη.Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:46 Άλλη φορά να σε ρωτάει πρώτα, για να γράφει πιο γρήγορα εκθέσεις.
Το εργαστήριο του ήταν μάχιμο εργαστήριο, με πολλή δουλειά και πολλές συνεργασίες. Επίσης ήταν από τους λίγους που ανέκαθεν είχε φοιτητές για μετρήσεις και πλήρωνε, φαντάσου δηλαδή πράγματα. Τώρα αν έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα δε γνωρίζω και δεν με απασχολούσε σα φοιτήτρια. Το μάθημα του πολύ ενδιαφέρον, το εργαστήριο του πολύ ενδιαφέρον, σαν καθηγητής ήταν καλός και δίκαιος, μεταδοτικότητα είχε. Αυτά θυμάμαι.SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:45Φανταζομαι εξαιρετος ως καθηγητης.
Στο βιογραφικο του βλεπω οτι εκτος πανεπιστημιου δηλαδη στην ελευθερη αγορα εχει εργαστει μια σκαρτη τριετια
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις μαχιμο.Τα δικα μου ματια δεν βλεπουν κατι μαχιμο στο βιογραφικο του.Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:52
Το εργαστήριο του ήταν μάχιμο εργαστήριο, με πολλή δουλειά και πολλές συνεργασίες. Επίσης ήταν από τους λίγους που ανέκαθεν είχε φοιτητές για μετρήσεις και πλήρωνε, φαντάσου δηλαδή πράγματα. Τώρα αν έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα δε γνωρίζω και δεν με απασχολούσε σα φοιτήτρια. Το μάθημα του πολύ ενδιαφέρον, το εργαστήριο του πολύ ενδιαφέρον, σαν καθηγητής ήταν καλός και δίκαιος, μεταδοτικότητα είχε. Αυτά θυμάμαι.
Τα εργαστήρια δεν είναι μόνο για να κάνουμε πειράματα στην ώρα του μαθήματος. Παρέχουν υπηρεσιες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πχ ποιοτικό έλεγχο καυσίμων, λιπαντικών, υλικών πυρασφάλειας και τέτοια. Εννοείται κάνουν πραγματογνωμοσύνες και γνωματεύσεις. Δεν ξέρω τι περίμενες να γράφει.SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:02 Oντως δεν χρειαζεται να μου περιγραψεις κατι που δεν περιγραφει ουτε ο ιδιος στο βιογραφικο του.