!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:35 Καλά κορόιδευε ! Θα δεις ότι στο τέλος είχαν στο μπαρ γκαζάκια και θα με θυμηθείς.
κλαιω, σου βάλει εχει να ακους τον ηλιθιο τον Λιολιο ε; :lol:

μην τα λετε παρα εξω αυτα, μεταξυ μας, οκ;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:36
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:35 Καλά κορόιδευε ! Θα δεις ότι στο τέλος είχαν στο μπαρ γκαζάκια και θα με θυμηθείς.
κλαιω, σου βάλει εχει να ακους τον ηλιθιο τον Λιολιο ε; :lol:

μην τα λετε παρα εξω αυτα, μεταξυ μας, οκ;
Ο Λιόλιος μιλάει για παράνομο φορτίο με υγραέριο και τέτοια. Εγώ σου λέω ότι είναι ακόμα πιο ηλιθιο το πράγμα! Τίποτα γκαζάκια για ελληνικό είχανε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:38 Ο Λιόλιος μιλάει για παράνομο φορτίο με υγραέριο και τέτοια. Εγώ σου λέω ότι είναι ακόμα πιο ηλιθιο το πράγμα! Τίποτα γκαζάκια για ελληνικό είχανε.
και εγω το ειπα αυτο, αναπτηρες ηταν. Εισαι εντελως ψεκακι ε; :lol:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:39
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:38 Ο Λιόλιος μιλάει για παράνομο φορτίο με υγραέριο και τέτοια. Εγώ σου λέω ότι είναι ακόμα πιο ηλιθιο το πράγμα! Τίποτα γκαζάκια για ελληνικό είχανε.
και εγω το ειπα αυτο, αναπτηρες ηταν. Εισαι εντελως ψεκακι ε; :lol:
Ψεκ, ξεψεκ ούτε κατηγόρησα κανένα, ούτε τα έχω βάλει με τις εκθέσεις κανενός, ούτε κοροϊδεύω τον κόσμο. Είπα ότι ο Καρωνης μια χαρά ικανός είναι να κάνει έρευνα.

Τα φιλιά μου και μακριά από αναπτήρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:41 Είπα ότι ο Καρωνης μια χαρά ικανός είναι να κάνει έρευνα.

συμφωνουμε, κανουμε υπομονη να καταφερει να βγαλει πόρισμα, ενας χρόνος σχεδόν, καλό θα ειναι

μπορει να ηταν ηλεκτρονικά τσιγαρα, μακρυα και απο αυτα, ψεκακι :lol:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:21 Είχα καθηγητή τον Καρώνη και ήταν εξαίρετος
Φανταζομαι εξαιρετος ως καθηγητης.
Στο βιογραφικο του βλεπω οτι εκτος πανεπιστημιου δηλαδη στην ελευθερη αγορα εχει εργαστει μια σκαρτη τριετια
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:44
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:41 Είπα ότι ο Καρωνης μια χαρά ικανός είναι να κάνει έρευνα.

συμφωνουμε, κανουμε υπομονη να καταφερει να βγαλει πόρισμα, ενας χρόνος σχεδόν, καλό θα ειναι

μπορει να ηταν ηλεκτρονικά τσιγαρα, μακρυα και απο αυτα, ψεκακι :lol:
Άλλη φορά να σε ρωτάει πρώτα, για να γράφει πιο γρήγορα εκθέσεις.
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:46 Άλλη φορά να σε ρωτάει πρώτα, για να γράφει πιο γρήγορα εκθέσεις.
για καλο το λεω, κανεις δεν θα μπορει να πει οτι εγινε πρόχειρα, σαν την μιση σελιδα που πηρε ο Κυριακος και ετρεξε στον Θεοδωράκη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:45
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:21 Είχα καθηγητή τον Καρώνη και ήταν εξαίρετος
Φανταζομαι εξαιρετος ως καθηγητης.
Στο βιογραφικο του βλεπω οτι εκτος πανεπιστημιου δηλαδη στην ελευθερη αγορα εχει εργαστει μια σκαρτη τριετια
Το εργαστήριο του ήταν μάχιμο εργαστήριο, με πολλή δουλειά και πολλές συνεργασίες. Επίσης ήταν από τους λίγους που ανέκαθεν είχε φοιτητές για μετρήσεις και πλήρωνε, φαντάσου δηλαδή πράγματα. Τώρα αν έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα δε γνωρίζω και δεν με απασχολούσε σα φοιτήτρια. Το μάθημα του πολύ ενδιαφέρον, το εργαστήριο του πολύ ενδιαφέρον, σαν καθηγητής ήταν καλός και δίκαιος, μεταδοτικότητα είχε. Αυτά θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:52

Το εργαστήριο του ήταν μάχιμο εργαστήριο, με πολλή δουλειά και πολλές συνεργασίες. Επίσης ήταν από τους λίγους που ανέκαθεν είχε φοιτητές για μετρήσεις και πλήρωνε, φαντάσου δηλαδή πράγματα. Τώρα αν έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα δε γνωρίζω και δεν με απασχολούσε σα φοιτήτρια. Το μάθημα του πολύ ενδιαφέρον, το εργαστήριο του πολύ ενδιαφέρον, σαν καθηγητής ήταν καλός και δίκαιος, μεταδοτικότητα είχε. Αυτά θυμάμαι.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις μαχιμο.Τα δικα μου ματια δεν βλεπουν κατι μαχιμο στο βιογραφικο του.
Ο ανθρωπος δηλωνει μια ζωη καθηγητης χωρις καμια εμπειρια σχετικη με την εργασια που του ανεθεσε ο ανακριτης
https://www.chemeng.ntua.gr/content/dep ... 1739036569
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δεν ξέρω πως να σου περιγράψω τι σημαίνει ένα εργαστήριο να έχει δουλειά. Και βασικά δε χρειάζεται να σε πείσω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Oντως δεν χρειαζεται να μου περιγραψεις κατι που δεν περιγραφει ουτε ο ιδιος στο βιογραφικο του.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:02 Oντως δεν χρειαζεται να μου περιγραψεις κατι που δεν περιγραφει ουτε ο ιδιος στο βιογραφικο του.
Τα εργαστήρια δεν είναι μόνο για να κάνουμε πειράματα στην ώρα του μαθήματος. Παρέχουν υπηρεσιες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πχ ποιοτικό έλεγχο καυσίμων, λιπαντικών, υλικών πυρασφάλειας και τέτοια. Εννοείται κάνουν πραγματογνωμοσύνες και γνωματεύσεις. Δεν ξέρω τι περίμενες να γράφει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αν θυμάμαι καλά, η Σέσι είναι χημικός μηχανικός ή κάτι παρεμφερές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Εικόνα

Το πόσο...γνήσια και...αξιόπιστα είναι τα βίντεο με την εμπορική αμαξοστοιχία που κατάθεσε ο - πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κι εκλεγμένος με την παράταξη Χαρδαλιά, μην το ξεχνάμε αυτό - δικηγόρος της εταιρείας security, τα οποία ανακτήθηκαν...2 χρόνια μετά το έγκλημα των Τεμπών (Θαύμα Μωυσή μου, Θαύμα) και πόσο τα πιστεύουν ακόμα κι αυτά τα στελέχη της κυβερνητικής συμμορίας φαίνεται από το γεγονός πως...ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ" ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΣ! Ψάξτε τα διάφορα..."Φλέματα", "Εφημερίδες", "Newsit" και άλλα...έγκριτα, δείτε που βρίσκεται η "είδηση" και...βγάλτε συμπέρασμα. Εν τω μεταξύ, ακόμα κι ο...έγκριτος και..."ρυθμισμένος" Χατζηνίκος τους έχει εγκαταλείψει στο αφήγημα τους, όπως φαίνεται τόσο από την χθεσινή προαναγγελία του στο δελτίο ειδήσεων (ότι αναμένεται αποκάλυψη της "Real News" που θα διαψεύδει ουσιαστικά το βίντεο) όσο κι από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του!

Υ.Γ. Δεν θα σας σώσει κανένα παραποιημένο βίντεο, καμιά παρέμβαση στη "Δικαιοσύνη", τίποτα. Ο λαός θα πετύχει ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”