40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:08
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΩ ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ
και αυτόν
να του ανοίξατε κατευθείαν;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ήμουν έτοιμος να μπω σαν ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΕΪΣΤΕΣΙΟΝΡΕΦΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
aLiCat έγραψε: 24 Σεπ 2023, 08:15ΑΝ αυτό ( δλδ ο προβληματικός γυναικείος τρόπος σκέψης) ισχύει, πίστεψέ με, κι ο ανδρικός δεν πάει πίσω - μη σου πω οτι υπερτερεί κιόλας!40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:13Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:08
Πολύ σωστό, τύπισσα.
Ας συνεχίσει να τον έχει καβάτζα, πουλώντας του συναισθήματα, μέχρι να βρει το άλλο κλαδί για να πιαστεί και να αφήσει αυτό.aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:58
Όμως δεν έγραψα πως συνιστώ τη (δημοφιλή κατά τα άλλα) μέθοδο "της μαϊμούς", ε;
Ούτε και μίλησα για... καβάντζες. Απλά της είπα να μείνει όσο πιστεύει και νιώθει οτι ακόμα έχει συναισθήματα ερωτικής αγάπης γι αυτόν.
δεν ισχυρίζομαι ότι συνειδητά σκέφτηκες όπως (εύστοχα, εν τέλει) το μετέφρασε ο Τύπος και γενικά πιστεύω ότι είχες την καλύτερη πρόθεση, αλλά μάγκα μου τι ταπάρα ήταν αυτή; (όχι εναντίον σου, εναντίον του προβληματικού γυναικείου τρόπου σκέψης) ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως και να'ναι, παραδέξου το, σου έδωσα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκφράσεις κάποιες από τις απόψεις σου για το γυναικείο φύλο.![]()
Ναι εμένα περίμενε η ανθρωπότητα για να καταδείξει ότι οι γυναίκες ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ δεν αφήνουν το προηγούμενο κλαδί αν δεν πιάσουν το επόμενο. Ή εγώ περίμενα τον Φειντύπο για να εθνίσω χιχιχι. Ποιος είναι ο ανδρικός τρόπος σκεψης δεν μας είπες.... Άνοιξε μας την ψυχούλα σου. Ταααααααααάππππππαααα χεχεχεχε
-
aLiCat έγραψε: 24 Σεπ 2023, 08:2140τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:08
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΩ ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ
και αυτόν
να του ανοίξατε κατευθείαν;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ήμουν έτοιμος να μπω σαν ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΕΪΣΤΕΣΙΟΝΡΕΦΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

-
Null έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:01Το σωστό είναι να πληρώνει εκείνος σουπερμαρκετ και ρεύμα, όμως και εσύ οφείλεις να του έχεις κάθε μέρα έτοιμοCasp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 01:05 Δεν τρολλαρω. Δεν εχω πει πουθενα ψεματα.
Ολοι μου λενε αυτα που γραφω (οτι με εκμεταλλευεται και το σωστο θα ηταν να τα πληρωνει ολα τα εξοδα αφου ζει εδω μεσα) και πιστεψε με ειναι πολλοι.
μαγειρευτό φαγητό.
-
Βλέπεις alicat δεν τα μπορώ τα φαλλοκρατικά. Τσιγαράκι;
-
Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:14 Οι λογαριασμοι του Γιαννοπουλου δεν ενεργοποιουνται απο τον συντονισμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 24 Σεπ 2023, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το οποίο υποθέτω στο χάρισαν οι γονείς σου;Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:17
Δεν το λεω εγω παλατι, ολος ο κοσμος το λεει που μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα ουαου κτλ και δεν ξεκολλανε. 3 υπνοδωματια, roof garden, θεα θαλασσα σε καλη περιοχη, εντελως καινουριο και πολυτελειας. Ακομα και για Λαρνακα (που δεν ειναι καν Λεμεσος οπως ειπε ο μαο μαο), αν νοικιαζα το διαμερισμα ανετα πηγαινε 1000 ευρω τον μηνα ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, επειδη ψαξαμε οντως αρκετα και για καταχαλικα διαμερισματα, ακομα και στουντιο, και σε σκατα περιοχη, ζητανε 600 ευρω το μινιμουμ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τεκνικαλυ, το λες και χακινγκ.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:17Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:14 Οι λογαριασμοι του Γιαννοπουλου δεν ενεργοποιουνται απο τον συντονισμο.για τον Λατρεία λέγαμε. Αλλά για πες, μας έχει χακάρει;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:20Τεκνικαλυ, το λες και χακινγκ.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:17Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:14 Οι λογαριασμοι του Γιαννοπουλου δεν ενεργοποιουνται απο τον συντονισμο.για τον Λατρεία λέγαμε. Αλλά για πες, μας έχει χακάρει;
Τόση ενέργεια για να μας πει το σιχαμα ότι καλώς το πλοίο έφυγε αφού ειδοποίησε το λιμάνι; σουργελο...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όπως πάντα, επιστρέψατε ανανεωμένος.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 09:55 Βλέπεις alicat δεν τα μπορώ τα φαλλοκρατικά. Τσιγαράκι;
Ένα γλυκάκι για το καλωσόρισμα;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:18Το οποίο υποθέτω στο χάρισαν οι γονείς σου;Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:17
Δεν το λεω εγω παλατι, ολος ο κοσμος το λεει που μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα ουαου κτλ και δεν ξεκολλανε. 3 υπνοδωματια, roof garden, θεα θαλασσα σε καλη περιοχη, εντελως καινουριο και πολυτελειας. Ακομα και για Λαρνακα (που δεν ειναι καν Λεμεσος οπως ειπε ο μαο μαο), αν νοικιαζα το διαμερισμα ανετα πηγαινε 1000 ευρω τον μηνα ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, επειδη ψαξαμε οντως αρκετα και για καταχαλικα διαμερισματα, ακομα και στουντιο, και σε σκατα περιοχη, ζητανε 600 ευρω το μινιμουμ.
Δούλεψε 3 χρόνια στο αεροδρόμιο, μάζεψε λεφτά και το αγόρασε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
αρχικα αυτο ηταν το ποιημαvagabondo έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:44Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:18Το οποίο υποθέτω στο χάρισαν οι γονείς σου;Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:17
Δεν το λεω εγω παλατι, ολος ο κοσμος το λεει που μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα ουαου κτλ και δεν ξεκολλανε. 3 υπνοδωματια, roof garden, θεα θαλασσα σε καλη περιοχη, εντελως καινουριο και πολυτελειας. Ακομα και για Λαρνακα (που δεν ειναι καν Λεμεσος οπως ειπε ο μαο μαο), αν νοικιαζα το διαμερισμα ανετα πηγαινε 1000 ευρω τον μηνα ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, επειδη ψαξαμε οντως αρκετα και για καταχαλικα διαμερισματα, ακομα και στουντιο, και σε σκατα περιοχη, ζητανε 600 ευρω το μινιμουμ.![]()
Δούλεψε 3 χρόνια στο αεροδρόμιο, μάζεψε λεφτά και το αγόρασε.
Ενω συγχρονως απολαμβανε ζωαρα - με ταξιδια - ντευ τριπσ - ναιτ λαιφ - φαγητα σε ρεστοραν συντηρουσε αυτοκινητο -αγοραζε μετα μανιας οτι τις γυαλιζε ....
Μετα μπηκε στο καδρο χρημα απο παπουδια + γονεις που καταχρεωθηκαν ακομα κ για να τις αγορασουν επιπλα για το ρουφ γκαρντεν
προσωπικα πιστευω την πρωτη αφηγηση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ