!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
«Δεν υπάρχει κανένα επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας»,
είπε χαρακτηριστικά στη δευτερομιλία της η Φώφη Γεννηματά.
«Στο Μαξίμου υπάρχει μία ανώνυμη εταιρεία, που ασχολείται μόνο με επιχειρηματικά συμφέροντα και μάλιστα λίγων και ισχυρών
https://www.ieidiseis.gr/paixnidia-ekso ... ksimou-a-e
Πριν 2 χρόνια
είπε χαρακτηριστικά στη δευτερομιλία της η Φώφη Γεννηματά.
«Στο Μαξίμου υπάρχει μία ανώνυμη εταιρεία, που ασχολείται μόνο με επιχειρηματικά συμφέροντα και μάλιστα λίγων και ισχυρών
https://www.ieidiseis.gr/paixnidia-ekso ... ksimou-a-e
Πριν 2 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 27 Ιούλ 2023, 09:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
το ρεζουμε το κρατησες ;ή σου ξεφυγε;Ναύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 08:54Νομίζω πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από την ιερή αγανάκτηση και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις πώς γίνονται οι παραθέσεις στο φόρουμ. Νομίζω υπάρχουν οδηγίες και σε σχέδια. Σε κάθε περίπτωση, έτσι ατσίδα όπως σε κόβω, σε κάνα 6μηνο θα είσαι κομπλέ.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 08:47δεν ειναι μονο οι 40τακατο αλλα και οι υπολοιποι η χαζομαρα τους κτυπησε ολουςΝαύτης έγραψε:
αριστερους και δεξιους τωρα αν θελησουμε να την μετρησουμε θα διαπιστωσουμε
οτι η χαζομαρα των αριστερων κτυπαει αστρονομικα νουμερα
ειστε τα ιδια σκατα και βρωματε το ιδιο
Το ρεζουμέ στην περίπτωσή σου νομίζω ότι είναι πασίδηλο, άλλωστε ήδη απ' το 1941 έχει δημοσιεύσει σχετικό πόνημα ο Ευ. Λεμπέσης.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:03το ρεζουμε το κρατησες ;ή σου ξεφυγε;Ναύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 08:54Νομίζω πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από την ιερή αγανάκτηση και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις πώς γίνονται οι παραθέσεις στο φόρουμ. Νομίζω υπάρχουν οδηγίες και σε σχέδια. Σε κάθε περίπτωση, έτσι ατσίδα όπως σε κόβω, σε κάνα 6μηνο θα είσαι κομπλέ.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 08:47
δεν ειναι μονο οι 40τακατο αλλα και οι υπολοιποι η χαζομαρα τους κτυπησε ολους
αριστερους και δεξιους τωρα αν θελησουμε να την μετρησουμε θα διαπιστωσουμε
οτι η χαζομαρα των αριστερων κτυπαει αστρονομικα νουμερα
ειστε τα ιδια σκατα και βρωματε το ιδιο
δεν τον γνωριζω -γραφει στο φορουμ;Ναύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:09Το ρεζουμέ στην περίπτωσή σου νομίζω ότι είναι πασίδηλο, άλλωστε ήδη απ' το 1941 έχει δημοσιεύσει σχετικό πόνημα ο Ευ. Λεμπέσης.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:03το ρεζουμε το κρατησες ;ή σου ξεφυγε;Ναύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 08:54
Νομίζω πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από την ιερή αγανάκτηση και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις πώς γίνονται οι παραθέσεις στο φόρουμ. Νομίζω υπάρχουν οδηγίες και σε σχέδια. Σε κάθε περίπτωση, έτσι ατσίδα όπως σε κόβω, σε κάνα 6μηνο θα είσαι κομπλέ.
Ρε παιδί μου, δεν χρειάζεται να με επιβεβαιώνεις asap, άσε να περνάνε 5-10 λεπτά, έτσι για να δημιουργούνται, ενδεχομένως, σε ορισμένους κάποιες αμφιβολίες.
στην περιοχη μου εχουν γινει 5-6 προσπαθειες να βαλουν φωτια και ολες σβηστηκαν σε χρονο μηδεν
οταν τα σχεδια ειναι να μην καουν ορισμενες περιοχες η πυροσβεστικη λειτουργει τελεια
οταν τα σχεδια ειναι να μην καουν ορισμενες περιοχες η πυροσβεστικη λειτουργει τελεια
δεν θελω να σε πληγωσω !! αλλα συγκεντρωσου λιγο δεν με αρεσει αλλα θα στο πωΝαύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:13![]()
Ρε παιδί μου, δεν χρειάζεται να με επιβεβαιώνεις asap, άσε να περνάνε 5-10 λεπτά, έτσι για να δημιουργούνται, ενδεχομένως, σε ορισμένους κάποιες αμφιβολίες.
ακομη και ενας χαζος θα αντιλαμβανοταν το φτωχο χιουμορ μου
με ακομη μια προσπαθεια θα σε εγκαταλειψω να σου τα σερνω
Υπομονή! Όλα θα γίνουν μόλις ένα κ0λ0παιδο της κλίκας τους κάνει την σχετική εταιρεία, τα πουλήσει στο Δημόσιο πανάκριβα και κινηθεί και ο μηχανισμός της μίζας.axilmar έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 17:01Και σιγα, τι εκανε, απλα εβαλε εναν ανεμιστηρα στην ακρη του σωληνα.
Αυτο κανονικα θα επρεπε να το παρει το κρατος και να το κανει υποχρεωτικο για καθε πυροσβεστικο σωμα.
Και επισης θα επρεπε να ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ DRONES.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι ότι γίνεται και χαμός απο επιβεβαιωμένους εμπρηστές που αποδεδειγμένα βάζουν φώκο, και δεν αντέχουμε άλλο. Εχουν γεμίσει οι φυλακές από εμπρηστές ρε φιλε, δεν μπορουμε να τους ταΐζουμε ολους αυτους, οπότε καλύτερα να τους σκοτώνουμε δηλαδη.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 06:25η θανατική καταδίκη απαγορεύεται στην ευρωπαϊκή ένωση.stergiosbik έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 05:47 Το μόνο που πρέπει να απαιτείτε από την πολιτεία είναι η θανατική καταδίκη των εμπρηστων.
οι σημαντικές αποφάσεις για την ελλάδα δεν παίρνονται από την πολιτεία, η πολιτεία έχει απλά ένα μικρό μπάτζετ και το διαχειρίζεται. Φαντάσου ένα χωριό κι ο Μητσοτάκης είναι ο δήμαρχος. Χτίζει κανα γεφύρι, προσλαμβάνει τον αστυνόμο και το δάσκαλο, αυτά. Το κέντρο αποφάσεων είναι αλλού.
Ας αφήσουμε χώρο και για κανενα άλλο εγκληματία δηλαδη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
nowhere έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 07:07 το να μην καθαρίζει το κράτος κόσμο είναι δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα και χέστηκε ο στεργιος ναουμ.εντωμεταξύ μιλάει λες και έχουν πιάσει πολλούς και δεν ξέρουν τι να τους κάνουν.φορουμάρα
Το οτι ζήτησες πιστοποιητικά φρονημάτων** στο νήμα για το καναντέρ κατι περισσότερο λέει για σένα. Οι τοποθετήσεις μου στο συγκεκριμένο ήταν μόνο για το δυστύχημα, μέχρι που ο πατ αποφάσισε να μπλέξει τα ελληνοτουρκικά.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 08:00Έχεις γίνει σαν τον Έκτορα. Τον θυμάσαι; Σε όποιο νήμα και αν είμασταν, έμπαινε και έλεγε για τον Ολυμπιακό. Από μαγειρική μέχρι κινηματογράφο.Orion22 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 01:09 τόσους εμπρησμούς - ποτέ άλλη φορά
Φαινεται η υπέροχη δουλεια της ευπ, του μηταράτσι, και του θεωδωριcuck τα προηγούμενα χρόνια..
όποιος μπαίνει - άσυλο και ταυτόχρονα μηδέν απελάσεις. Αντινατιβιστικός αγων δια στόματος πθ γαρ.
*δεν έιναι έυκολο να κατηγορηθεί και η τουρκίγιε διότι η ελιαμεπικη υπουργάρα εξωτερικών διαβεβαιώνει για "υπέροχο κλίμα" και "παράθυρο ευκαιρίας"
*ουτε το κράτος ναρκέμπορας στα βορειοδυτικά, καθώς πήγε ο άλλος ο γόνος της έτερης μεγάλης φαμίλιας της σαρακηνόνησου κι έβγαζε χαμογελαστός σέλφι με τον κάπο
τι έχουν τα έρμα και εμπρήζονται..
Έτσι και εσύ. Μόνο ΠΑΣΟΚ/ελιαμεμπ λες ακόμα και αν το νήμα είναι για μουσακά.
Τελικά δεν μας είπες, ποτε ήσουν Νεοδημοκράτης; Μόνο επί Καραμανλή Β;
Δεν είναι αλήθεια πως μετα την μεταφορά αρμοδιοτήτων δασοπυρόσβεσης στην πυροσβεστική- γαμήθηκε το σύμπαν; Ποιοι το έκαναν αυτό;
Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα με την ανάδειξη της συγκεκριμένης πτυχής σε πολιτικοκοινωνικά θέματα. Δεν χάνεις όμως ευκαιρία να προστρέξεις προς υπεράσπιση των πράσινων βδελυγμάτων -αναμενόμενο με τόσα που πλέον έχετε-
συνδρομο στοκχόλμης(;), νοοτροπία γκουντ ντόγκι(;) αδιαφορο tbh, πέρνα το μεσημέρι να σου δώσει ο σκέρτσος τη "λιχουδιά"...
Υ.Γ **επειδή σε βλέπω να αγωνιάς. ποιοι το ζητάτε; εσένα, αν θυμάμαι, σου εχω απαντήσει με πμ.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Απόπειρα να ποιήσεις την ανάγκη φιλοτιμία, αστροπελέκι μου;nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:20δεν θελω να σε πληγωσω !! αλλα συγκεντρωσου λιγο δεν με αρεσει αλλα θα στο πω
ακομη και ενας χαζος θα αντιλαμβανοταν το φτωχο χιουμορ μου![]()
με ακομη μια προσπαθεια θα σε εγκαταλειψω να σου τα σερνω![]()
Στο έχω ξαναπεί, δεν είναι τυχαίο που είσαι χρυσαυγίτης.
- Λίνο Βεντούρα
Ελεγχόμενη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε χώρο με ανακυκλώσιμα υλικά στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τα διόδια του Ωραιοκάστρου.
Από τη φωτιά κάηκαν ανακυκλώσιμα υλικά στον αύλειο χώρο της επιχείρησης. Η εστία είχε ξεσπάσει σε σημείο πριν τα διόδια Ωραιοκάστρου σε οικισμό Τσιγγάνων. Στο σημείο έχουν σπεύσει πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες και επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση. https://www.makthes.gr/thessaloniki-ypo ... ika-657412
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
τιποτα δεν ειναι τυχαιο το οτι διαχωριζω τις πολιτικες μου αποψεις απο σενα και την λοιπη αριστεριλαΝαύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 10:03Απόπειρα να ποιήσεις την ανάγκη φιλοτιμία, αστροπελέκι μου;nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:20δεν θελω να σε πληγωσω !! αλλα συγκεντρωσου λιγο δεν με αρεσει αλλα θα στο πωΝαύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:13
![]()
με κανει κατι σαν κομμισαριο αναμεσα σας ...θετε δεν θετε θα ξεστραβωθειτε καποτε
Εδώ που τα λέμε, είσαι τέτοιο τζιμάνι που και να θέμε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 10:15τιποτα δεν ειναι τυχαιο το οτι διαχωριζω τις πολιτικες μου αποψεις απο σενα και την λοιπη αριστεριλαΝαύτης έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 10:03Απόπειρα να ποιήσεις την ανάγκη φιλοτιμία, αστροπελέκι μου;nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:20
δεν θελω να σε πληγωσω !! αλλα συγκεντρωσου λιγο δεν με αρεσει αλλα θα στο πω
με κανει κατι σαν κομμισαριο αναμεσα σας ...θετε δεν θετε θα ξεστραβωθειτε καποτε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις