!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Τότε όλα οκ. Ας ελπίσουμε να κάνει δουλειά, η Δέλτα θα ολοκληρώσει τον κύκλο της πριν το τέλος Αυγούστου λόγω φοβερής μεταδοτικότητας. Η καμπύλη της Ινδίας είναι τρομακτικά απότομη, όπως και η δική μας τις τελευταίες εβδομάδες.
Για σύγκριση όμως με αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων το Γεναρη είχαν 4000. Αυτό λοιπον μας κάνει περίπου 95% προστασία.Arisvilla έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:29Ναι ε? Εδώ τι λέει όμως:However, there was also a sharp increase in admissions among the fully vaccinated who are statistically more likely to be older or to have underlying health conditions, meaning they are more vulnerable to serious illness in the event of contracting the coronavirus.talaipwros έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:10https://www.heraldscotland.com/news/194 ... ted-scots/
News
14th July
...
The latest data from Public Health Scotland also reveals that 41 Covid deaths have been reported in patients who were fully vaccinated against the disease and more than 14 days on from their second vaccine dose at the time that they tested positive for the virus.
However, this is equivalent to just one in 100,000 - or 0.001 per cent - of fully vaccinated people succumbing to the infection.
PHS said that all 41 patients affected also had “several co-morbidities which contributed to their deaths”.
In the week ending June 18, there were 59 Covid hospital admissions among patients who were fully vaccinated, but by the week ending July 9 this had climbed to 216.
Για να το οπτικοποιησουμε λίγο φαντάσου να υπήρχε τρόπος με μια σχετικά απλή, ανώδυνη και δοκιμασμενη παγκοσμίως κίνηση το χρέος της Ελλάδας να γίνει 10% του ΑΕΠ από 200% που είναι.
Όταν ξεκίνησε η πανδημία πολλοί λέγανε "ορίστε μαλάκες αντιβαξξερς τι συμβαίνει με ΕΝΑΝ σοβαρό ιό για τον οποίον κανείς δεν είναι εμβολιασμενος".
Μπορούν να ελεγχθούν οι κυβερνήσεις για την ταχύτητα με την οποία ανοίγουν ενώ μεγάλο ποσοστό παραμένει ανεμβολιαστο, για τη μη υποχρεωτικότητα κλπ επιμέρους πρακτικές λεπτομέρειες αλλά δεν αναιρείται το γεγονός ότι το εμβόλιο αλλάζει θεμελιωδώς την επικινδυνότητα της όλης φάσης.
Ιδανικά εγώ θα ήθελα μέτρα μέχρι να εμβολιαστεί κάποιο σταλινικό ποσοστό και πράγματι προς τα εκεί προσανατολίζεται η συμπαθής πλεον κυβέρνηση Κούλη μετά από δύο μήνες που μαλακιστηκε.
Όταν ξεκίνησε η πανδημία πολλοί λέγανε "ορίστε μαλάκες αντιβαξξερς τι συμβαίνει με ΕΝΑΝ σοβαρό ιό για τον οποίον κανείς δεν είναι εμβολιασμενος".
Μπορούν να ελεγχθούν οι κυβερνήσεις για την ταχύτητα με την οποία ανοίγουν ενώ μεγάλο ποσοστό παραμένει ανεμβολιαστο, για τη μη υποχρεωτικότητα κλπ επιμέρους πρακτικές λεπτομέρειες αλλά δεν αναιρείται το γεγονός ότι το εμβόλιο αλλάζει θεμελιωδώς την επικινδυνότητα της όλης φάσης.
Ιδανικά εγώ θα ήθελα μέτρα μέχρι να εμβολιαστεί κάποιο σταλινικό ποσοστό και πράγματι προς τα εκεί προσανατολίζεται η συμπαθής πλεον κυβέρνηση Κούλη μετά από δύο μήνες που μαλακιστηκε.
Το ίδιο, ΑΖGreen Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:23Έκανε κι εκείνη το ίδιο εμβόλιο ή rna;Leporello έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:11 Η πρώτη δόση ΑΖ με τσάκισε. Πυρετός 38ο, πόνοι στις αρθρώσεις, υπνηλία και κούραση γιά 3 μέρες (κούραση γιά μία εβδομάδα). Στην δεύτερη, τον Μάϊο, δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο κούραση γιά μία ημέρα. Στην γυναίκα μου, συνέβησαν αντίστροφα.
Πάντως αφού γλίτωσες από τους εμετούς μην λες τίποτα, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λίγο ασυνήθιστο να της κάνει την 2η φορά αντί για την 1η τα πιο έντονα αλλά οκ, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
Anecdotal evidence θα μου πείς, αλλά δεν κάνει και ζημιά αν πώ ότι ένα μήνα μετά την πρώτη δόση η γυναίκα μου είχε μόλις 831 μονάδες αντισωμάτων, ενώ μετά την δεύτερη 6.186. Δείχνουν τα συμπτώματα τα σχετίζονται με την παραγωγή αντισωμάτων. Εγώ είχα 25.397 μονάδες στην πρώτη δόση και δεν έκανα ακόμη τεστ γιά την δεύτερη.Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:18Λίγο ασυνήθιστο να της κάνει την 2η φορά αντί για την 1η τα πιο έντονα αλλά οκ, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πόσα τεστ έκαναν τον Γενάρη? Τι ηλικίες είχαν τα κρούσματα τον Γενάρη? Δεν βάζω καν την παράμετρο της θερμοκρασίας γιατί είναι αμφίβολο αν μειώνεται η λοιμογόνος δράση του ιού το καλοκαίρι. Επίσης οι συγκρίσεις που κάνουν μεταξύ Βρετανίας και Ρωσίας πχ σε κρούσματα και θύματα είναι λίγο μπακαλίστικη. Γιατι η Ρωσία που έχει 30 χιλιάδες κρούσματα κάνει το 1/3 των τεστ αναλογικά που κάνει η Βρετανία. Επίσης η Ρωσία έχει 150 εκ πληθυσμό και η Βρετανία 67. Οπότε ολα καταλήγουν στο συμπέρασμα οτι ναι το εμβόλιο προστατεύει από σοβαρή νόσηση αλλά όχι τόσο πολύ όσο διαφημίζουν και πιθανόν να υπάρχει και θέμα με τη διάρκεια της προστασίας. Οι συμπτωματικές λοιμώξεις σε εμβολιασμένους αυξήθηκαν κατά 40% την προηγούμενη εβδομάδα στο UK ενώ σε ανεμβολίαστους μειώθηκαν στο 22%. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. Αν συνεχιστεί όμως το trend τότε πιθανόν να σημαίνει οτι προιόντος του χρόνου πέφτει η προστασία από σοβαρή νόσηση. Και αυτό που λένε οτι στην Αγγλία οι εμβολιασμένοι που κολλούν το περνούν σαν κοινό κρυολόγημα αφορά κυρίως ηλικίες κάτω από 50. Οι πάνω από 50 δεν έχουν κολλήσει μαζικά για να δούμε τι συμβαίνει και με αυτούς. Και δεν έχουν κολλήσει γιατί δεν είναι τόσο κινητικοί όσο οι νεώτερες ηλικίες.foscilis έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:44Για σύγκριση όμως με αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων το Γεναρη είχαν 4000. Αυτό λοιπον μας κάνει περίπου 95% προστασία.Arisvilla έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:29Ναι ε? Εδώ τι λέει όμως:However, there was also a sharp increase in admissions among the fully vaccinated who are statistically more likely to be older or to have underlying health conditions, meaning they are more vulnerable to serious illness in the event of contracting the coronavirus.
In the week ending June 18, there were 59 Covid hospital admissions among patients who were fully vaccinated, but by the week ending July 9 this had climbed to 216.
Μήπως τόσο ο αριθμός των αντισωμάτων όσο και τα συμπτώματα έχουν να κάνουν με το ότι είχες αρρωστήσει από κόβιντ; Πόσον καιρό πριν το εμβόλιο συνέβη αυτό;Leporello έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:23Anecdotal evidence θα μου πείς, αλλά δεν κάνει και ζημιά αν πώ ότι ένα μήνα μετά την πρώτη δόση η γυναίκα μου είχε μόλις 831 μονάδες αντισωμάτων, ενώ μετά την δεύτερη 6.186. Δείχνουν τα συμπτώματα τα σχετίζονται με την παραγωγή αντισωμάτων. Εγώ είχα 25.397 μονάδες στην πρώτη δόση και δεν έκανα ακόμη τεστ γιά την δεύτερη.Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:18Λίγο ασυνήθιστο να της κάνει την 2η φορά αντί για την 1η τα πιο έντονα αλλά οκ, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
Πως τον αφήσανε αυτόν να μιλήσει!;
Συνδυάστε το και με αυτό:
https://www.jpost.com/breaking-news/for ... ael-674084
https://www.jpost.com/breaking-news/for ... ael-674084
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έτοιμος και με δεύτερη δόση. Ακόμα 4G όμως, δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Γιά μένα ασφαλώς έχει σχέση η αρρώστεια μου, 6 μήνες πριν από το εμβόλιο. Το ενδιαφέρον είναι όμως οι παρενέργειες που εμφάνισε η γυναίκα μου.sharp έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:39Μήπως τόσο ο αριθμός των αντισωμάτων όσο και τα συμπτώματα έχουν να κάνουν με το ότι είχες αρρωστήσει από κόβιντ; Πόσον καιρό πριν το εμβόλιο συνέβη αυτό;Leporello έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:23Anecdotal evidence θα μου πείς, αλλά δεν κάνει και ζημιά αν πώ ότι ένα μήνα μετά την πρώτη δόση η γυναίκα μου είχε μόλις 831 μονάδες αντισωμάτων, ενώ μετά την δεύτερη 6.186. Δείχνουν τα συμπτώματα τα σχετίζονται με την παραγωγή αντισωμάτων. Εγώ είχα 25.397 μονάδες στην πρώτη δόση και δεν έκανα ακόμη τεστ γιά την δεύτερη.Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:18 Λίγο ασυνήθιστο να της κάνει την 2η φορά αντί για την 1η τα πιο έντονα αλλά οκ, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
1.
Εγώ πιάνω μέχρι χιλιόμετρο μακριά από το ρούτερ. Για παραπάνω χρειάζεται ενισχυτής.Awesomatic έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 12:35 Έτοιμος και με δεύτερη δόση. Ακόμα 4G όμως, δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει ειδικό νήμα viewtopic.php?f=16&t=29425&hilit=Kent+Hovind#p1803999
1.
Αν εννοείς ότι τώρα τα κρούσματα είναι λιγότερα και οι ηλικίες χαμηλότερες (άρα αρρωσταίνουν κυρίως μη εμβολιασμένοι) αυτά είναι επιπλέον επιχειρήματα ότι δουλεύει πάρα πολύ καλά το εμβόλιο και ενδεχομένως εξηγούν γιατί διαβάζουμε για σχεδόν 100% προστασία ενώ εκ του προχείρου φαίνεται σαν ~95%.Arisvilla έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 11:24Πόσα τεστ έκαναν τον Γενάρη? Τι ηλικίες είχαν τα κρούσματα τον Γενάρη?foscilis έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:44Για σύγκριση όμως με αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων το Γεναρη είχαν 4000. Αυτό λοιπον μας κάνει περίπου 95% προστασία.Arisvilla έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:29
Ναι ε? Εδώ τι λέει όμως:However, there was also a sharp increase in admissions among the fully vaccinated who are statistically more likely to be older or to have underlying health conditions, meaning they are more vulnerable to serious illness in the event of contracting the coronavirus.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις