Γιατί? Μαγνητίζονται πάνω του οι εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών και δυσκολεύεται να τις κουμπώσει?user έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:18Μετάνιωσες ή οχι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:16Το ψητό, όλοι ξέρουν, και τώρα κάπως το καταλαβε και η Σαλαμάντερ, ότι ναι, έχω κάνει.student έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:14
Τελικά στο ψητό?...το πάτησες ή ού? (ασχέτως γενικότερου θεωρητικού αντισυστημικού profile)
Σήμερα ήταν σ εμάς ο ψυκτικός καθάρισε τα φίλτρα (ναι διεκδικήσαμε και το κερδίσαμε !!!) και μου έλεγε μετάνιωσε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
vantono έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:29Γιατί? Μαγνητίζονται πάνω του οι εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών και δυσκολεύεται να τις κουμπώσει?user έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:18Μετάνιωσες ή οχι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:16
Το ψητό, όλοι ξέρουν, και τώρα κάπως το καταλαβε και η Σαλαμάντερ, ότι ναι, έχω κάνει.
Σήμερα ήταν σ εμάς ο ψυκτικός καθάρισε τα φίλτρα (ναι διεκδικήσαμε και το κερδίσαμε !!!) και μου έλεγε μετάνιωσε.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Καλύτερα θα ήταν να του μιλάς παρά να τον μιλάς.
Αν τον μιλάς, τι θα κάνεις μετά; Θα τον κάνεις κεφτέδες; Κανίβαλλη...
-
user0972003
Γιατί θα μας ξαναεκβιαζουν να κάνουμε εμβόλια????Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:23Όχι δε βλέπω γιατί να το μετανιώσω. Αλλά δε νομίζω να το ξανακάνω τώρα αν δεν πενηνταρίσω.user έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:18Μετάνιωσες ή οχι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:16
Το ψητό, όλοι ξέρουν, και τώρα κάπως το καταλαβε και η Σαλαμάντερ, ότι ναι, έχω κάνει.
Χμμ ποσών ετών είσαι? Είχα την εντύπωση είσαι πάνω από 50. Μήπως σε μπερδεύω; Εσύ δεν είσαι που έλεγες θες να πας με τη γυναίκα Ιταλία Ισπανία με αυτοκινούμενο, κάτι τέτοιο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
καλα μπορεί λόγο επαγγέλματος να το λεει, να μετανιώσε που πήραμε τόσα ψυγεία, αλλα σιγά, και το 04 τα πετάξαμε τα κτήρια μετα αλλά άξιζε.
-
user0972003
Allah έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:31Καλύτερα θα ήταν να του μιλάς παρά να τον μιλάς.
Αν τον μιλάς, τι θα κάνεις μετά; Θα τον κάνεις κεφτέδες; Κανίβαλλη...
Τι θα τον κάνω μετά???? Να δεις τι θα τον κάνω! Θα τον κάνω κι έρωτα
Όχι τον Ρεμπελ- που λέει ο λόγος λέω GoBzi..
Ξενερώνεις??? Θα τον κάνω έρωτα θα τον κάνω έρωτα
- Dwarven Blacksmith
Όχι απλά μεγαλοδείχνω λίγο μετά το εμβόλιοuser έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:31Γιατί θα μας ξαναεκβιαζουν να κάνουμε εμβόλια????Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:23Όχι δε βλέπω γιατί να το μετανιώσω. Αλλά δε νομίζω να το ξανακάνω τώρα αν δεν πενηνταρίσω.user έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:18
Μετάνιωσες ή οχι?
Χμμ ποσών ετών είσαι? Είχα την εντύπωση είσαι πάνω από 50. Μήπως σε μπερδεύω; Εσύ δεν είσαι που έλεγες θες να πας με τη γυναίκα Ιταλία Ισπανία με αυτοκινούμενο, κάτι τέτοιο;
Γυναίκα δεν ξέρω πότε απέκτησα, αν έχω εικάζω ότι νιώθει παραμελημένη τελευταία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο μονος που θα σε ξαναεκβιάσει ειμαι εγώ, για να ανεβάσεις φωτο με μαγιό μπας και μας κανεις να ξεχάσουμε λίγο αυτά που γραφεις.user έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:31Γιατί θα μας ξαναεκβιαζουν να κάνουμε εμβόλια????Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:23Όχι δε βλέπω γιατί να το μετανιώσω. Αλλά δε νομίζω να το ξανακάνω τώρα αν δεν πενηνταρίσω.user έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:18
Μετάνιωσες ή οχι?
Σε αγαπάμε και σε συμπαθούμε τοσο πολυ
-
user0972003
vantono έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:29Γιατί? Μαγνητίζονται πάνω του οι εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών και δυσκολεύεται να τις κουμπώσει?user έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:18Μετάνιωσες ή οχι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 19:16
Όχι όχι δεν είχε θέματα στη δουλειά του. Απλά μετάνιωσε. Πριν το κάνει που λες...-μου διηγήθηκε μια ιστορία -
Ήταν σε ένα κρεοπωλείο και κοιτούσε τα ψυγεία και σκάει μύτη κλιμάκιο...και τι να κάνει πήγε χώθηκε μέσα στον καταψύκτη με τα αρνιά. Ευτυχώς ήταν Πάσχα κι είχε πολλά. Άνοιξε ο τύπος να τσεκαρει αν είναι κανείς και κρύβεται στο ψυγείο....
Ευτυχώς δεν τον είδε.
Τι να πεις....
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πώς θα το κάνεις αυτό; Θα τον ξεβρακώσεις και θα του δόσεις να φορέσει ένα ζευγάρι φτερά και ένα τοξάκι και μια φαρέτρα με βέλη;

salamandra - nanos

-
user0972003
Ναι και θα τον διατάζω ποιον θα ρίχνει για να μ' ερωτεύεται. Θα του λέω Ρίξ' τον!!! Αυτόν! Τον θέλω!!!
- Dwarven Blacksmith
Προσπαθώ να της αυξήσω το ρεζολούσιον.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
- Παραπλήσια Θέματα