Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καdy έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 10:00
η eua δεν σημαινει πως οι ερευνες σταματουν,απλως πως τωρα γινονται με τον γενικο πληθυσμο να συμμετεχει
σταματα να κοιτας σκαι
ούτε με το marketing authorisation σταματάει το follow up τών κλινικών δοκιμών και η φαρμακοεπαγρύπνιση είναι άλλο πράγμα που γίνεται μετά την κυκλοφορία όλων τών φαρμάκων και εμβολίων.
αλλά αυτά είναι στο psek-102 και δεν τα'χεις μάθει ακόμη μικρέ μου ψεκ.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Καdy έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 10:00
η eua δεν σημαινει πως οι ερευνες σταματουν,απλως πως τωρα γινονται με τον γενικο πληθυσμο να συμμετεχει
σταματα να κοιτας σκαι
ούτε με το marketing authorisation σταματάει το follow up τών κλινικών δοκιμών και η φαρμακοεπαγρύπνιση είναι άλλο πράγμα που γίνεται μετά την κυκλοφορία όλων τών φαρμάκων και εμβολίων.
αλλά αυτά είναι στο psek-102 και δεν τα'χεις μάθει ακόμη μικρέ μου ψεκ.
τα δηλητηρια ειναι σε φαση κλινικων δοκιμων μεχρι το 2023,αυτο δεν μπορεις να το αναιρεσεις
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Δεύτερη δόση Astra Zeneca πριν. Την πρώτη φορά είναι τελειώσει σε 12 λεπτά, τώρα τελείωσα σε 5 και θα είχα τελειώσει και πιο γρήγορα αν δεν κολλούσε το tablet που περνάνε τους εμβολιασμούς.
Το εμβολιαστικό κέντρο κυριολεκτικά έρημο στις 6 παρά που πήγα, 4 άτομα που φτάσαμε εκείνη την ώρα μας πήραν αμέσως.
Jack Shephard έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:59
Το εμβολιαστικό κέντρο κυριολεκτικά έρημο στις 6 παρά που πήγα, 4 άτομα που φτάσαμε εκείνη την ώρα μας πήραν αμέσως.
Σας άρπαξαν πριν προλάβετε να αντιδράσετε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καταδρομικη swat ,κουκούλες στο κεφάλι και μπόλιασμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 19:08
Τέτοια φάση. Για να ακριβολογώ, παραδόθηκα αυτοβούλως στα χέρια της (ευτυχώς) όμορφης γιατρού που με εμβολίασε.
Πρέπει να είναι από τα λίγα projects τόσο μεγάλου μεγέθους στην Ελλάδα που σχεδιάστηκαν και λειτουργούν ελβετικό ρολόι (στο διαδικαστικό και τεχνικό σκέλος). Και τώρα έχει capacity να εξυπηρετήσει πολύ περισσότερους από όσους κλείνουν ραντεβού να εμβολιαστούν.
Γι' αυτό κάνε ένα καλό. Δεν είναι σωστό να κάθονται. Και είναι κι όμορφες οι γιατρίνες.
Ύποπτο αυτό ,ρε μπας και ξεστοκάριζαν τίποτα ληγμένα;
hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 19:08
Τέτοια φάση. Για να ακριβολογώ, παραδόθηκα αυτοβούλως στα χέρια της (ευτυχώς) όμορφης γιατρού που με εμβολίασε.
Πρέπει να είναι από τα λίγα projects τόσο μεγάλου μεγέθους στην Ελλάδα που σχεδιάστηκαν και λειτουργούν ελβετικό ρολόι (στο διαδικαστικό και τεχνικό σκέλος). Και τώρα έχει capacity να εξυπηρετήσει πολύ περισσότερους από όσους κλείνουν ραντεβού να εμβολιαστούν.
Γι' αυτό κάνε ένα καλό. Δεν είναι σωστό να κάθονται. Και είναι κι όμορφες οι γιατρίνες.
Τις ρώτησες αν είχαν μπολιαστεί οι ίδιες πριν σου μπήξουν το μοιραίο μπόλι;
Ωραίο αυτό, θα το κάνω ποίημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:13
Τις ρώτησες αν είχαν μπολιαστεί οι ίδιες πριν σου μπήξουν το μοιραίο μπόλι;
Δε ρωτάς ποτέ τον οδοντίατρο την ώρα που κρατά τον τροχό και τη γιατρό την ώρα που κρατά τη σύριγγα πράγματα που μπορεί να τους ερεθίσουν. Μπορούν να σε κάνουν να πονέσεις πολύ.
Πλεον εχουν ανεβασει το ποσοστο εμβολιασμενων ανα νομο με βαση τη μονιμη κατοικια και οχι που εμβολιαστηκαν.Πρωταθλητρια της ψεκας(χαμηλοτερα ποσοστα πληρως εμβολιασμενων) αναδεικνυεται η Δυτικη Αττικη με μολις 24% του πληθυσμου πληρως εμβολιασμενο.Ακολουθουν Ευρυτανια,Ηλεια,Πιερια,Ροδοπη,Ξανθη.
Πλεον εχουν ανεβασει το ποσοστο εμβολιασμενων ανα νομο με βαση τη μονιμη κατοικια και οχι που εμβολιαστηκαν.Πρωταθλητρια της ψεκας(χαμηλοτερα ποσοστα πληρως εμβολιασμενων) αναδεικνυεται η Δυτικη Αττικη με μολις 24% του πληθυσμου πληρως εμβολιασμενο.Ακολουθουν Ευρυτανια,Ηλεια,Πιερια,Ροδοπη,Ξανθη.
Και πρωταθλήτρια σε εμβολιασμούς η Μύκονος (και σε κρούσματα βέβαια αλλά αυτό μικρή σημασία έχει είναι εμβολιασμένοι )
δυτικη αττικη με πολλους ρομα,σε 5-6 χρονια θα ειναι πλειοψηφια στην περιοχη οταν οι χαζομπαλαμοι τα κακαρωσουν μαζικα