!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Νήμα της Σινοφοβίας
- Dwarven Blacksmith
Re: Το Νήμα της Σινοφοβίας
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith
Η αφηγήτρια πάντως το θεωρεί πολύ φυσιολογικό κάποιος "διώκεται επειδή νηστεύει", εννοείται πηγαίνει σε μια άλλη χώρα και γίνεται "fighting force" που ανατρέπει στο καθεστώς της.
Εγω ξέρω πως δεν απέδωσαν τα σχολεία αναμόρφωσης. Τελικά είναι fighting force" που ανατρέπει στο καθεστώς της Κίνας, αλα Παλαιστίνη/Ισραήλ ή έχουμε κλασική περίπτωση τέροριστς;; Σε άλλο νήμα είχα πει πως για εμένα μουσουλμάνος με όπλο στην Μέση Ανατολή είναι τέροριστ, οπότε στηρίζω Κίνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2024, 11:19Η αφηγήτρια πάντως το θεωρεί πολύ φυσιολογικό κάποιος "διώκεται επειδή νηστεύει", εννοείται πηγαίνει σε μια άλλη χώρα και γίνεται "fighting force" που ανατρέπει στο καθεστώς της.
- Dwarven Blacksmith
Αυτοί δεν πήγαν στα σχολεία γιατί έκαναν κοπάνα και πέρασαν τα σύνορα με το Αφγανιστάν πολλά χρόνια πρίν.GoBzi έγραψε: 15 Δεκ 2024, 11:32Εγω ξέρω πως δεν απέδωσαν τα σχολεία αναμόρφωσης. Τελικά είναι fighting force" που ανατρέπει στο καθεστώς της Κίνας, αλα Παλαιστίνη/Ισραήλ ή έχουμε κλασική περίπτωση τέροριστς;; Σε άλλο νήμα είχα πει πως για εμένα μουσουλμάνος με όπλο στην Μέση Ανατολή είναι τέροριστ, οπότε στηρίζω Κίνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2024, 11:19Η αφηγήτρια πάντως το θεωρεί πολύ φυσιολογικό κάποιος "διώκεται επειδή νηστεύει", εννοείται πηγαίνει σε μια άλλη χώρα και γίνεται "fighting force" που ανατρέπει στο καθεστώς της.![]()
Αλλά μάλλον το πρόβλημα τους πρίν το κάνουν αυτό δεν ήταν ότι νήστευαν, αυτό θέλω να πω.
Αυτό το είχα απορία πριν μερικά χρονια, πιο πολύ shower thought, αλλά όντως τα επίσημα μαθηματικά δεν βγαίνουν. Μήπως τελικά το "οι Κινέζοι είναι καλοί στα μαθηματικά" είναι ένα απλό στερεότυπο;
- Dwarven Blacksmith
Δυνατή ψέκα.
- Dwarven Blacksmith

https://arstechnica.com/space/2024/12/c ... e-to-come/
Παρ' όλα αυτά να πούμε ότι η Κίνα ΔΕΝ έχει αυτή τη στιγμή το launch capacity για megaconstellations, θα πηγαίνει πολύ αργά.
Μόνο η SpaceX το έχει αυτό. Ωστόσο λογικά μέσα στα 5 επόμενα χρόνια θα κάνει το breakthrough και θα αποκτήσει και αυτή resusable boosters.
Άρα οι επίσημοι αριθμοί είναι λάθος;
- Dwarven Blacksmith
Οι επίσημοι αριθμοί μια χαρά είναι, η AI-generated ψέκα είναι δυνατή.
Που έχει λάθος, αυτό πες γιατί δεν καταλαβαίνω πραγματικά και το είχα και εγώ απορία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2024, 12:28Οι επίσημοι αριθμοί μια χαρά είναι, η AI-generated ψέκα είναι δυνατή.
Δεν υπολογίζει κάποια παράμετρο;
- Dwarven Blacksmith
Που να ξέρω που έχει λάθος, αφού δεν λέει τι μαθηματικά κάνει, σε κάθε βήμα λέει "ρώτησα το ΑΙ".GoBzi έγραψε: 17 Δεκ 2024, 12:31Που έχει λάθος, αυτό πες γιατί δεν καταλαβαίνω πραγματικά και το είχα και εγώ απορία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2024, 12:28Οι επίσημοι αριθμοί μια χαρά είναι, η AI-generated ψέκα είναι δυνατή.![]()
Δεν υπολογίζει κάποια παράμετρο;
Η χώρα καταγράφει τις γεννήσεις και το TFR υπολογίζεται μετά καταρχάς, είναι δευτερογενές στατιστικό από τη φύση του, όχι πρωτεύον.
https://www.who.int/data/gho/indicator- ... etails/123
Οπότε το να υπολογίσεις με βάση το TFR είναι πανηλίθιο, κάνε απλά έναν έλεγχο αν παλιός_πληθυσμός + γεννήσεις - θάνατοι = νέος_πληθυσμός. Αν είναι σωστό αυτό, θα είναι σωστό και το TFR. Δεν θα το κάνω εγώ όμως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση