!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:30
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:18

Ναι βρε ξέρω, στους φασίστες. :lol:

Παρακάτω;
Στην κανονικότητα σας. Πολύ σοβαρός λόγος για μένα για να μην το κάνω.
Εγώ χαοτικέ πιστεύω ότι απλώς μοιρολογείτε την άλωση της ελπίδας αυτήν την καταραμένη μέρα.

Χάσατε τα αυγά, τα πασχάλια και την λέφτερη πόλη και το μόνο που σας έμεινε είναι να τα βάλατε με το μπόλι.

Φοβερός αντιπερισπασμός δε λέω. :lol:

Άντε βρε, καλό βόλι.

Δε πας για μπάνιο καλύτερα να ξελαμπικάρεις;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:30
stavmanr έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:27
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:25

Δεν την ξέρω. Η δική μου πάντως ναι, είναι καλή.
Τονίζω απλά το παράδοξο να θεωρείς σοβαρό λόγο μη εμβολιασμού την "κανονικότητα" η οποία οδηγεί στον εμβολιασμό, και να μη θεωρείς αντίστοιχα σοβαρό λόγο εμβολιασμού την προφασιζόμενη "κανονικότητα" των αντιεμβολιαστών.
Θα περίμενα από εσένα απλά να μην ασχοληθείς με καμία "κανονικότητα", γενικώς. Όχι μόνο της μίας πλευράς.
Τι έχεις πιει έρμε;
Νεράκι του Θεού.
Εσείς δεν είστε που θεωρείτε τον μη εμβολιασμό "κανονικό", Στύγιε;
Αυτό δείχνω στον φίλο Χάο παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

stavmanr έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:34
stavmanr έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:27

Τονίζω απλά το παράδοξο να θεωρείς σοβαρό λόγο μη εμβολιασμού την "κανονικότητα" η οποία οδηγεί στον εμβολιασμό, και να μη θεωρείς αντίστοιχα σοβαρό λόγο εμβολιασμού την προφασιζόμενη "κανονικότητα" των αντιεμβολιαστών.
Θα περίμενα από εσένα απλά να μην ασχοληθείς με καμία "κανονικότητα", γενικώς. Όχι μόνο της μίας πλευράς.
Τι έχεις πιει έρμε;
Νεράκι του Θεού.

Δε βγάζεις νόημα σε γραπτό λόγο , ούτε σε γραπτό γυμνασίου δεν το έχω δει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:30
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:18

Ναι βρε ξέρω, στους φασίστες. :lol:

Παρακάτω;
Στην κανονικότητα σας. Πολύ σοβαρός λόγος για μένα για να μην το κάνω.
Εγώ χαοτικέ πιστεύω ότι απλώς μοιρολογείτε την άλωση της ελπίδας αυτήν την καταραμένη μέρα.

Χάσατε τα αυγά, τα πασχάλια και την λέφτερη πόλη και το μόνο που σας έμεινε είναι να τα βάλατε με το μπόλι.

Φοβερός αντιπερισπασμός δε λέω. :lol:

Άντε βρε, καλό βόλι.
Πάντα μαλακίες πίστευες :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

FDA warns of potential rare neurological complication with Johnson & Johnson coronavirus vaccine
https://edition.cnn.com/2021/07/12/heal ... index.html

:vp11: :vp11: :vp11: :vp11: :vp11: :vp11:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:38

Τι έχεις πιει έρμε;
Νεράκι του Θεού.
Από τα πολλά γραπτά Γυμνασίου που αντικρίζεις, έχασες την αίσθηση των επόμενων σταδίων της εκπαίδευσης... :D

Άσε τις τρολιές, λοιπόν, στα γυμνασιόπαιδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:38

Τι έχεις πιει έρμε;
Νεράκι του Θεού.
Βλέπω έκανες κι εσύ την σύνδεση με το αλκοόλ. Καθόλου τυχαίο. Ή μπαίνει πιωμένος στο φόρουμ ή πατάει πλήκτρα στο ράντομ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Λευκός Λύκος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:25 Δικαίωμα σου αν θέλεις να κανεις το εμβόλιο ή όχι.
Εγώ για τους δικούς μου λόγους το έκανα.
Το θέμα είναι ότι όλους εσας,θα σας πάνε πριονοκορδέλα.Και εσύ που έχεις κατάστημα με τρόφιμα,θα σε αναγκάσουν να το κάνεις.Ή θα κλείσεις.
Τελικά είναι δικαίωμά μου ή θα με υποχρεώσουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:18
Λευκός Λύκος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:25 Δικαίωμα σου αν θέλεις να κανεις το εμβόλιο ή όχι.
Το θέμα είναι ότι όλους εσας,θα σας πάνε πριονοκορδέλα.Και εσύ που έχεις κατάστημα με τρόφιμα,θα σε αναγκάσουν να το κάνεις.Ή θα κλείσεις.
Δικαίωμά σου γενικά σαν πολίτης. Για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων θα υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις. Αν πας να δουλέψεις σε παιδικό σταθμό πχ σου ζητάνε αντιστοίχως κάποιες ιατρικές βεβαιώσεις.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

ST48410 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:21
Δικαίωμά σου γενικά σαν πολίτης. Για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων θα υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις. Αν πας να δουλέψεις σε παιδικό σταθμό πχ σου ζητάνε αντιστοίχως κάποιες ιατρικές βεβαιώσεις.
Όταν βρέθηκε ακόμα και αγιορείτης μοναχός με μετάλλαξη Δέλτα, που βάζεις το όριο για αυτές τις περίφημες ειδικές κατηγορίες με τις ειδικές απαιτήσεις;
Έχει πάτο τελικά η φαντασίωση του περιορισμού της μεταδοτικότητας ή να τραβήξει χειρόφρενο ο πλανήτης;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:21
Άλλο να σου ζητηθεί κάτι πριν την πρόσληψη (βασικά εξετάσεις, όχι επεμβάσεις) και άλλο να σου ζητηθεί να προβείς σε επεμβάσεις ενώ ήδη δουλεύεις.

Επίσης το «δικαίωμά σου σαν πολίτης» στερείται νοήματος όταν ταυτόχρονα το κράτος σού αρνείται το δικαίωμα στην εργασία ή στην εκπαίδευση ή στην ελεύθερη μετακίνηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:41 Άλλο να σου ζητηθεί κάτι πριν την πρόσληψη (βασικά εξετάσεις, όχι επεμβάσεις) και άλλο να σου ζητηθεί να προβείς σε επεμβάσεις ενώ ήδη δουλεύεις.
Αν κολλήσω μεταδοτικό νόσημα ενώ εργάζομαι φαντάζομαι ότι θα απομακρυνθώ προσωρινά και θα απαιτηθεί να πάρω φαρμακευτική ή όποια άλλη θεραπεία πριν ξαναμπώ στους χώρους του σχολείου.
hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:41 Επίσης το «δικαίωμά σου σαν πολίτης» στερείται νοήματος όταν ταυτόχρονα το κράτος σού αρνείται το δικαίωμα στην εργασία ή στην εκπαίδευση ή στην ελεύθερη μετακίνηση.
Σε όλα αυτά θεωρητικά μπορεί να έχεις δίκιο αλλά υπάρχει πανδημία. Είναι εξαιρετική κατάσταση και χρήζει εξαιρετικών μέτρων.

Δες τώρα τι γίνεται. Χειμώνα με διάφορα στελέχη γρίπης και ένα εμβόλιο που πιάνει κάποια από αυτά έχεις κάποιους νεκρούς με πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού εμβολιασμένο. Τώρα με σχεδόν το μισό πληθυσμό πλήρως εμβολιασμένο, με καύσωνες, με πρωτοφανή μέτρα καθαριότητας, με κλειστές δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους ή έστω με μειωμένο αριθμό προσώπων, με χίλια δυο πρωτόκολλα που τηρούνται μερικώς, με έλεγχο (πάλι μερικώς) των τουριστών και έχεις νέο κύμα στα μέσα Ιουλίου. Νομίζω ότι είναι πλήρως φανερό ότι δεν είναι μια απλή γρίπη. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μετά από 2-3 χρόνια αλλά τώρα γονατίζει το σύστημα υγείας για πλάκα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα λοιπόν. Και τα ατομικά δικαιώματα όπως τα είχες μέχρι πρόπερσι και την προστασία της κοινωνίας από την πανδημία. Κάτι θα θυσιαστεί προσωρινά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:51
hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:41 Άλλο να σου ζητηθεί κάτι πριν την πρόσληψη (βασικά εξετάσεις, όχι επεμβάσεις) και άλλο να σου ζητηθεί να προβείς σε επεμβάσεις ενώ ήδη δουλεύεις.
Αν κολλήσω μεταδοτικό νόσημα ενώ εργάζομαι φαντάζομαι ότι θα απομακρυνθώ προσωρινά και θα απαιτηθεί να πάρω φαρμακευτική ή όποια άλλη θεραπεία πριν ξαναμπώ στους χώρους του σχολείου.
Αναρρωτική άδεια. Αναρρωτική άδεια λέγεται. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ' αυτό. Ίσα-ίσα, γι' αυτό υπάρχουν οι αναρρωτικές.
ST48410 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:51 Δες τώρα τι γίνεται. Χειμώνα με διάφορα στελέχη γρίπης και ένα εμβόλιο που πιάνει κάποια από αυτά έχεις κάποιους νεκρούς με πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού εμβολιασμένο. Τώρα με σχεδόν το μισό πληθυσμό πλήρως εμβολιασμένο, με καύσωνες, με πρωτοφανή μέτρα καθαριότητας, με κλειστές δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους ή έστω με μειωμένο αριθμό προσώπων, με χίλια δυο πρωτόκολλα που τηρούνται μερικώς, με έλεγχο (πάλι μερικώς) των τουριστών και έχεις νέο κύμα στα μέσα Ιουλίου. Νομίζω ότι είναι πλήρως φανερό ότι δεν είναι μια απλή γρίπη. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μετά από 2-3 χρόνια αλλά τώρα γονατίζει το σύστημα υγείας για πλάκα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα λοιπόν. Και τα ατομικά δικαιώματα όπως τα είχες μέχρι πρόπερσι και την προστασία της κοινωνίας από την πανδημία. Κάτι θα θυσιαστεί προσωρινά.
Δηλαδή δεν σου είναι φανερό ότι όλα αυτά απλώς δεν δουλεύουν και δεν είναι ότι διαφορετικά θα είχαμε 10 φορές χειρότερη κατάσταση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 03:14
Κι αν παρά την αναρρωτική ο άλλος δεν θέλει να υποβληθεί σε φαρμακευτική θεραπεία; Δεν φτάνεις πάλι στο ίδιο δίλημμα; Ή κάνει ότι χρειάζεται για να γίνει καλά (αν αυτό είναι εφικτό) ή απολύεται;

Όχι δεν μου είναι φανερό. Αν αυτή τη στιγμή πχ ήμασταν πλήρως ανεμβολίαστοι δεν σημαίνει ότι θα είχαμε τους νεκρούς του περσινού καλοκαιριού και όχι κατάσταση αντίστοιχη του τελευταίου χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Προ ολίγων λεπτών έκανα μετά της συζύγου δεύτερη δόση Pfizer.

Μεχρι στιγμής δεν έχω καμία παρενέργεια και (δυστυχώς) δεν μεγάλωσαν τα βυζια της γυναίκας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”