Στη Ζαϊρα της λεωφόρου Γαλατσίου.Συριζαίος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 11:37Μην τρεφεσαι με αυταπάτες.Σιγουρα θα υπήρχαν άδειες θέσεις στη Λεωφόρο.stergiosbik έγραψε: 21 Ιαν 2019, 11:35 Συμφωνα με τους ζαιους ο χθεσινος κοσμος θα χωρουσε στο Αλκαζάρ!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
- wooded glade
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δικος μου φιλος που ειναι blogger που αρθρογραφει ΚΑΤΑ της Συμφωνιας και προσπαθουσε να με πεισει να κατεβουμε μαζι...
πηγε και μου ειπε για 120.000-150.000 κοσμο.
Εδω και το blog του.
https://k-magazino.blogspot.com/2018/01 ... I6DVWdVYUg
.
πηγε και μου ειπε για 120.000-150.000 κοσμο.
Εδω και το blog του.
https://k-magazino.blogspot.com/2018/01 ... I6DVWdVYUg
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο μαύρος χρυσαυγίτης επιτίθεται στα ματ

Ένας παππούς προσπαθεί να τον σταματήσει.

Τα ματ επεμβαίνουν.

Τα ματ επεμβαίνουν.

- Rocco Siffredi
https://www.protothema.gr/politics/arti ... sti-vouli/
Βούτσης
Βούτσης
«Χθες παρατηρήθηκε βίαιη προσπάθεια εισβολής στην Βουλή από πέντε διαφορετικές εισόδους. Σε ορισμένες στιγμές η προσπάθεια γινόταν ταυτόχρονα» - «Η Αστυνομία λειτούργησε αμυντικά» υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τουλάχιστον βρήκαμε ποιός έγραψε το θρυλικό κράισις πέιwooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2019, 09:13 Κατ' αρχάς λέει 10000s (tens οf thousands γράφει μέσα).
Πιό ώνιο από συριζαίος διαλύεσαι.
Σχόλια δεν επιτρέπει.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:35 Ο μαύρος χρυσαυγίτης επιτίθεται στα ματ
Τα ματ επεμβαίνουν.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αντί να το παίζεις ζαν ντ' αρκ από τα μουδανιά, καλύτερα να κάνεις την αυτοκριτική σου, γιατί εσύ και οι όμοιοί σου είστε enablers του ποκοπίκου ο οποίος ανέβηκε στην εξουσία καβαλώντας grassroots κινήμα για το οποίο μας είχες ζαλίσει μην πω τι επί χρόνια. Το τουίτ του μπαναώτη τελικά αφήνει εσάς πλήρως εκτεθιμένους, όχι τον ποκοπίκοΊφιδα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 10:40 ΔΕ θελω να σας τρομάξω, αλλά για τον περισσότερο κόσμο η ΝΔ φαίνεται σα ψήφισε ΝΑΙ γιατί κράτησε κουκουρούκου στάση καθ΄ολη τη διάρκεια. Αν δείτε τί γίνεται κατω απο σχόλια "πατριωτών" ΝΔίτων που ξαφνικά αποφάσισαν να πολεμήσουν τη συμφωνία...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Που θα βγούν και από πάνω, τώρα, οι διάφοροι παταρέμος - ελέβδεροι μπολιοργκημένοι οι οποίοι συμμετείχαν έμπρακτα στην ανατροπή της κυβέρνσησης σαμαρά. Μπορεί να έζβησε το αρχείο ο πάμπκιν, όντιν, θωρ πώς σκατά λέγεται, αλλά διαθέτομε μνήμη, κυρίες μου και κύριοι
-
stergiosbik
- Υδράργυρος
Ο Σαμαράς ανέτρεψε και ανατράπηκε. Τι τον λυπάσαι; Άσε που ήταν τελείως ανίκανος, και θα έπρεπε να είχε πάει και φυλακή για την ανατροπή της κυβέρνησης Μτσοτάκη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιαν 2019, 13:13 Που θα βγούν και από πάνω, τώρα, οι διάφοροι παταρέμος - ελέβδεροι μπολιοργκημένοι οι οποίοι συμμετείχαν έμπρακτα στην ανατροπή της κυβέρνσησης σαμαρά. Μπορεί να έζβησε το αρχείο ο πάμπκιν, όντιν, θωρ πώς σκατά λέγεται, αλλά διαθέτομε μνήμη, κυρίες μου και κύριοι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το πόιντ μου δεν είναι ο σαμαράς. Το πόιντ μου είναι ότι ο εθνολαϊκιστικός χυλός του αντιμνημονίου δεν δικαιούται να ομιλεί περί μακεδονίας
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί όχι; Ο Καμμένος δεν ήταν από τους πιο ένθερμους μακεδονομάχους;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
επικό ξεσπάθωμα ο πόντιξ! 
- Otto Weininger
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιαν 2019, 13:08Αντί να το παίζεις ζαν ντ' αρκ από τα μουδανιά, καλύτερα να κάνεις την αυτοκριτική σου, γιατί εσύ και οι όμοιοί σου είστε enablers του ποκοπίκου ο οποίος ανέβηκε στην εξουσία καβαλώντας grassroots κινήμα για το οποίο μας είχες ζαλίσει μην πω τι επί χρόνια. Το τουίτ του μπαναώτη τελικά αφήνει εσάς πλήρως εκτεθιμένους, όχι τον ποκοπίκοΊφιδα έγραψε: 21 Ιαν 2019, 10:40 ΔΕ θελω να σας τρομάξω, αλλά για τον περισσότερο κόσμο η ΝΔ φαίνεται σα ψήφισε ΝΑΙ γιατί κράτησε κουκουρούκου στάση καθ΄ολη τη διάρκεια. Αν δείτε τί γίνεται κατω απο σχόλια "πατριωτών" ΝΔίτων που ξαφνικά αποφάσισαν να πολεμήσουν τη συμφωνία...
+ 100000
Let them make the first mistake. We make the last move.