!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Δημοσίευση από SeaHawk »

Ανίκητος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:07 Εικόνα

Είναι προφανές πως όσο απομακρυνόμαστε τα φωτογραφημένα κορμιά γίνονται όλο και πιο μικρά και πυκνώνει το πλήθος. Η πράσινη μέτρηση σταμάτησε πρόωρα για να φανεί πόσο αλλάζει η εκτίμηση για το ίδιο πλήθος.
:smt005: :smt005: :smt005:
Εν τω μεταξυ αντι να κανετε μια δικη σας μετρηση μπας και μας πειτε κανα νουμερο προσπαθειτε να βγαλετε ακυρη την δικη μου
Ακυρη η μετρηση της ΕΛΑΣ
Ακυρη η δικη μου
Η δικια σας ομως;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

τους μέτρησα
στη Θεσ/νίκη ήταν 82551 ή 82552, έχασα ένα κεφάλι προς το τέλος και δε ξέρω αν το μέτρησα ή όχι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Δημοσίευση από Libre arbitre »

SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:25
Ανίκητος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:07 Εικόνα

Είναι προφανές πως όσο απομακρυνόμαστε τα φωτογραφημένα κορμιά γίνονται όλο και πιο μικρά και πυκνώνει το πλήθος. Η πράσινη μέτρηση σταμάτησε πρόωρα για να φανεί πόσο αλλάζει η εκτίμηση για το ίδιο πλήθος.
:smt005: :smt005: :smt005:
Εν τω μεταξυ αντι να κανετε μια δικη σας μετρηση μπας και μας πειτε κανα νουμερο προσπαθειτε να βγαλετε ακυρη την δικη μου
Ακυρη η μετρηση της ΕΛΑΣ
Ακυρη η δικη μου
Η δικια σας ομως;
Ας δεχτούμε την μέτρηση της ΕΛΑΣ λοιπόν. Θεωρείς ότι ήταν λίγος ο κόσμος; Θεωρείς ότι ήταν μια συνηθισμένη πορεία; Εγώ θεωρώ πως και οι 30 χιλιάδες δεν είναι λίγος κόσμος.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Δημοσίευση από Libre arbitre »

Ο ένοικος του Μαξίμου έλαβε πεντακάθαρη εντολή να αντιμετωπίσει τις κακοδαιμονίες του Δημοσίου και να αφήσει πίσω του τη νοοτροπία «Αυτή είναι η Ελλάδα», όπως την αποτύπωσε ο Σημίτης με αφορμή την τραγωδία του Εξπρές Σάμινα. Έλαβε εντολή να γκρεμίσει ένα σύστημα διοίκησης που αποτελεί συνδυασμό ερασιτεχνισμού, αδιαφάνειας, ανευθυνότητας και τριτοκοσμικών λειτουργιών, ώστε να μη συμβεί τρίτη τραγωδία στα Τέμπη ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό ήταν το βασικό αίτημα όσων ακομμάτιστων ζήτησαν χθες να δικαιωθούν οι νεκροί των Τεμπών. Το Μαξίμου είναι πρόθυμο να θεραπεύσει την πληγή, όσο βαθιά κι αν είναι αυτή;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Στύξ

Δημοσίευση από Στύξ »

Γιατί χλαις;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Libre arbitre έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:40
Ο ένοικος του Μαξίμου έλαβε πεντακάθαρη εντολή να αντιμετωπίσει τις κακοδαιμονίες του Δημοσίου και να αφήσει πίσω του τη νοοτροπία «Αυτή είναι η Ελλάδα», όπως την αποτύπωσε ο Σημίτης με αφορμή την τραγωδία του Εξπρές Σάμινα. Έλαβε εντολή να γκρεμίσει ένα σύστημα διοίκησης που αποτελεί συνδυασμό ερασιτεχνισμού, αδιαφάνειας, ανευθυνότητας και τριτοκοσμικών λειτουργιών, ώστε να μη συμβεί τρίτη τραγωδία στα Τέμπη ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό ήταν το βασικό αίτημα όσων ακομμάτιστων ζήτησαν χθες να δικαιωθούν οι νεκροί των Τεμπών. Το Μαξίμου είναι πρόθυμο να θεραπεύσει την πληγή, όσο βαθιά κι αν είναι αυτή;
Σιγά μη σφάξουν οι ένοικοι του Μαξίμου την κότα του δημόσιου που γεννάει τα περισσότερα ψηφοθηρικά αυγά.

Μεταπολιτευτικό και ακλόνητο δόγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:51
vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:38 Εγώ απλώς αναρωτιέμαι πόσα ξεχειλωμένα και ζόρικα στριγκάκια κρύβονται κάτω από φούστες και "κολοκοτρωνέικες" φουστανέλες αυτών που κατέβηκαν.
Εικόνα

Δεν σταματάς να βαράς το ντέφι στην αρκουδα του Γιαννόπουλα? :102:
Σε ειχα για πιο ψηλά, μην πεφτεις ετσι στα προχωκατινοκαγκουριολεβεντομάτια μου :102:
Τα ψιλοχαμηλά των μαδουροπαρτάληδων έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν εδώ και χρόνια, πρώην λατρεία. :e045:

Ακομη δεν το έχεις αντιληφθει;
:a040: :a040: :g094:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Δημοσίευση από SeaHawk »

Libre arbitre έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:38

Ας δεχτούμε την μέτρηση της ΕΛΑΣ λοιπόν. Θεωρείς ότι ήταν λίγος ο κόσμος; Θεωρείς ότι ήταν μια συνηθισμένη πορεία; Εγώ θεωρώ πως και οι 30 χιλιάδες δεν είναι λίγος κόσμος.
Το 1ο συμπερασμα λοιπον ειναι οτι το 30.000 ειναι μικρο νουμερο γι αυτους που πηγαν η στηριξαν το συλλαλητηριο.
Γι αυτο προσπαθουν αν το ξεχειλωσουν.

Εμενα με ενδιαφερει κυριως το πραγματικο νουμεροι
Το αν για καποιους ειναι μεγαλο η μικρο δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Δημοσίευση από SeaHawk »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:35 τους μέτρησα
στη Θεσ/νίκη ήταν 82551 ή 82552, έχασα ένα κεφάλι προς το τέλος και δε ξέρω αν το μέτρησα ή όχι
Με drone με θερμικη καμερα οπως μαλλον τους μετρησε η ΕΛΑΣ;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Δημοσίευση από Αρίστος »

Τι ανεβασε ο Ψαριανος.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 27 Ιαν 2025, 15:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:03
Σιγά μη σφάξουν οι ένοικοι του Μαξίμου την κότα του δημόσιου που γεννάει τα περισσότερα ψηφοθηρικά αυγά.

Έπαθες και γκολντενίτιδα τώρα? :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:03

Έπαθες και γκολντενίτιδα τώρα? :102:
Μαδουροβικτιμάκι, προτείνω περαιτέρω ενασχόληση αναφορικά με την παθογένεια του φευ ζαίειν συναφιού σου, πριν αρχίσεις τις διαγνώσεις για το τι έπαθα εγώ.

:e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Δημοσίευση από πατησιωτης »

Αλήθεια;διότι αυτά απαιτούν συγκεκριμένα μέτρα.
Άκουσες κανένα χθες στη συγκέντρωση να απαιτεί κατάργηση της μονιμότητος των δημοσίων υπαλλήλων,αξιολόγηση από ανεξάρτητη αρχή και απόλυση των ανεπαρκών όπως του σταθμάρχη,σύνδεση βαθμού και μισθού και προαγωγές μετά από κρίση πάλι από ανεξάρτητη αρχή;
Δεν ξέρω,εγώ δεν ήμουν στη συγκέντρωση,μπορεί να το είπανε. :lol: στις ειδήσεις πάντως μόνο Τέμπη έγκλημα και Τέμπη συγκάλυψη άκουγα.
Νετο Γκουερινο

Δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:15 Τι ανεβασε ο Ψαριανος.

Εικόνα
Δεν έχει περάσει μεγαλύτερος κοπριτης από πουθενά
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αυτη ειναι η κνδ :102:

ξερετε τι πρεεπει να κανετε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”