!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Επειδή ομολογώ έχω πηξει το τελευταίο διάστημα, πιο πολύ από γιαούρτι ΦΑΓΕ, υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός (και μωαμεθανός, δεν πειράζει) να μου κάνει ένα ρεζουμέ πως έδωσαν κώλο αυτή την φορά οι δεκσιοί του πχόρουμ (πχ. Πατ, φαρμακοτρίφτης) για να δικαιολογήσουν το κουλιστάν;
My Life had stood, a Loaded Gun
- Otto Weininger
αν δεν είχες πάθει εξάρθρωση γνάθου από τα τσιμπούκια στην Κομουνδούρου, ίσως είχες λίγο χρόνο να μάθεις παρασκήνιο.aljawn έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:18 Επειδή ομολογώ έχω πηξει το τελευταίο διάστημα, πιο πολύ από γιαούρτι ΦΑΓΕ, υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός (και μωαμεθανός, δεν πειράζει) να μου κάνει ένα ρεζουμέ πως έδωσαν κώλο αυτή την φορά οι δεκσιοί του πχόρουμ (πχ. Πατ, φαρμακοτρίφτης) για να δικαιολογήσουν το κουλιστάν;
Let them make the first mistake. We make the last move.
είπε η λεκανατζού του κούλη.
Του κούλη ρε μαλάκα
Του κούλη ρε μαλάκα
- Otto Weininger
και αυτό προέρχεται από λεκανατζού των ζαίων που τώρα κόπτεται για τον Σαμαρά.
σε καταλαβαίνω.
έκανα ένα search, ειδα τι "προβλέψεις" έκανες για τις εκλογές του 2023, σου μπήκε από τον κώλο και σου βγήκε από το ρουθούνι, εξαφανίστηκες και τώρα κάνεις guest εμφανίσεις στο λιανοκλάδι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εδώ είναι που οι επί δεκαετίες υβριστές του σαμαρά ξαφνικά τον ερωτεύτηκαν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
aljawn έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:18 Επειδή ομολογώ έχω πηξει το τελευταίο διάστημα, πιο πολύ από γιαούρτι ΦΑΓΕ, υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός (και μωαμεθανός, δεν πειράζει) να μου κάνει ένα ρεζουμέ πως έδωσαν κώλο αυτή την φορά οι δεκσιοί του πχόρουμ (πχ. Πατ, φαρμακοτρίφτης) για να δικαιολογήσουν το κουλιστάν;
Σε ποιον να δικαιολογησουμε τι;
Παει ο Σαμαρας να ζησουμε να τον θυμομαστε παμε παρακατω.
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Ρε κακομοίρη, από πότε το να γελάω με τις κωλοτούμπες σου με έκανε υποστηρικτή του πιτσαγιόλο;Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:26 και αυτό προέρχεται από λεκανατζού των ζαίων που τώρα κόπτεται για τον Σαμαρά.
σε καταλαβαίνω.
έκανα ένα search, ειδα τι "προβλέψεις" έκανες για τις εκλογές του 2023, σου μπήκε από τον κώλο και σου βγήκε από το ρουθούνι, εξαφανίστηκες και τώρα κάνεις guest εμφανίσεις στο λιανοκλάδι
Έχετε πάθει παράκρουση, έτσι; Ούτε που καταλαβαίνετε πλέον από που έρχονται οι σφαλιάρες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εγώ πάντως δεν δικαιολόγησα κάτι.Για ποιό λόγο;συνηθισμένο είναι στη ΝΔ να διαγράφουν ο ένας τον άλλο κα μετά να τους ξαναπαίρνουν.Κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα για παρασκήνιο.aljawn έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:18 Επειδή ομολογώ έχω πηξει το τελευταίο διάστημα, πιο πολύ από γιαούρτι ΦΑΓΕ, υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός (και μωαμεθανός, δεν πειράζει) να μου κάνει ένα ρεζουμέ πως έδωσαν κώλο αυτή την φορά οι δεκσιοί του πχόρουμ (πχ. Πατ, φαρμακοτρίφτης) για να δικαιολογήσουν το κουλιστάν;
- Otto Weininger
ποιες είναι οι κωλοτούμπες μου ρε σούργελο;aljawn έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:33Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Ρε κακομοίρη, από πότε το να γελάω με τις κωλοτούμπες σου με έκανε υποστηρικτή του πιτσαγιόλο;Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:26 και αυτό προέρχεται από λεκανατζού των ζαίων που τώρα κόπτεται για τον Σαμαρά.
σε καταλαβαίνω.
Έχετε πάθει παράκρουση, έτσι; Ούτε που καταλαβαίνετε πλέον από που έρχονται οι σφαλιάρες.
έπαιξε παιχνίδια στην πλάτη της παράταξης. τέλος από κει και πέρα.
- Otto Weininger
συνοπτικά και έρχονται και άλλα:πατησιωτης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:44Εγώ πάντως δεν δικαιολόγησα κάτι.Για ποιό λόγο;συνηθισμένο είναι στη ΝΔ να διαγράφουν ο ένας τον άλλο κα μετά να τους ξαναπαίρνουν.Κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα για παρασκήνιο.aljawn έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:18 Επειδή ομολογώ έχω πηξει το τελευταίο διάστημα, πιο πολύ από γιαούρτι ΦΑΓΕ, υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός (και μωαμεθανός, δεν πειράζει) να μου κάνει ένα ρεζουμέ πως έδωσαν κώλο αυτή την φορά οι δεκσιοί του πχόρουμ (πχ. Πατ, φαρμακοτρίφτης) για να δικαιολογήσουν το κουλιστάν;
• Η αρχική στήριξη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη (2015): Στόχευε στην αποδυνάμωση του Μεϊμαράκη και στη δική του επάνοδο στην ηγεσία της ΝΔ, καθώς πίστευε πως ο Μητσοτάκης δεν είχε πιθανότητες εκλογής.
• Ο Μητσοτάκης κέρδισε την ηγεσία και τις εκλογές, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειαζόταν τη στήριξη του Σαμαρά στη διακυβέρνηση.
• Μετά την αυτοδυναμία του 2023, ο Μητσοτάκης απέφυγε τις "ακροδεξιές τρέλες" του Σαμαρά, διακόπτοντας κάθε συνεργασία μαζί του.
• Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει φιλοδοξίες ηγεσίας της δεξιάς πτέρυγας, συγκρίνοντάς τον ορισμένοι με τον "Έλληνα Τραμπ".
• Το Σάββατο, ο Μητσοτάκης, μετά από σύσκεψη με κορυφαίους συνεργάτες του, αποφάσισε τη διαγραφή Σαμαρά, δείχνοντας δυναμισμό παρά τις αρχικές επιφυλάξεις.
• Αν και η απόφαση προκάλεσε αρχικά σκεπτικισμό, το περιεχόμενο της συνέντευξης Σαμαρά έπεισε το περιβάλλον του Μητσοτάκη να στηρίξει τη διαγραφή.
• Ο πρώην πρωθυπουργός δεν περίμενε την αποφασιστικότητα του Μητσοτάκη να τον "αποκεφαλίσει", υποτιμώντας τις πολιτικές εξελίξεις.
Να πεις ότι ήταν για το αντιμνημόνιο και τα ζαπεια, τότε ναι, άξιζε. Αλλά τότε ήταν... Το έλασσον κακό έναντι του συριζα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ποτέ δεν ήσουν καρατζαφερικος. Αυτός ήταν ο λόγος που βουτιομασταν κάποτε.Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:13ας σου απαντήσει ο Ερμής για το αν ήμουν Καρατζαφερικός.Lord Brum έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 14:36Αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν καρατζαφερικός - αδωνικός/μακικός (βορίδης, άδωνις, ό,τι πουν αυτοί) και σε έπιασε μια κωλοπιλαλα όταν κατέβηκε ο σαμαράς για αρχηγός της ΝΔ. Μάλιστα υπήρχε και thread στο phorum, γιατί τέτοια κωλοπιλάλα με τον σαμαρά?Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:53
θα σταθώ εδώ γιατί τα υπόλοιπα είναι δικές σου απόψεις και ερμηνείες, τις οποίες αν μη τι άλλο σέβομαι και δεν θα μπω σε περεταίρω κόντρα για τώρα.
Αλλά για αυτό που σου άφησα στην παράθεση σου λέω τούτο : ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ.
με μεγάλα για να το νιώσεις καλά. και όσο περισσότερα μαθαίνω, τόσο φρικάρω.
Έλα πες την αλήθεια, είναι συγγενής σου? ή μήπως είσαι ο ίδιος ο Σαμαράς?
κάπου έλεος![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μετα μεγαλώσατε και καταλαβατε οτι και οι δυο κορόιδα ησασταν, τοτε, τωρα καμια σχεση.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ας υποθεσουμε κατι που δεν ισχυει οτι ο Μητσοτακης εγινε αρχηγος της ΝΔ χαρη στην στηριξη του Σαμαρα.
Και;
Τι σημαινει αυτο;
Οτι θα κυβερναει ο Σαμαρας;
Και;
Τι σημαινει αυτο;
Οτι θα κυβερναει ο Σαμαρας;
Είδα κάτι δηλώσεις του Σπύρου και συγκινήθηκα. Ο άνθρωπος είναι καταστεναχωρημένος, πιο στεναχωρημένος κι απ' όταν πούλησε τον Καρατζαφέρη, πλην έχει μια ελαστικότητα, σώματος και γλώσσας, να διατηρήσει, δεν θα πάνε χαράμι χρόνια ολόκληρα προπόνησης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 45 Απαντήσεις