Blackdog έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:05
Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι ηταν στημενο για να προκαλεσει ντορο. Απ την ιταλιδα δηλαδη. Θα ελεγα οτι τα στημενα σκηνικα και οι υστερικες αντιδρασεις περασαν απο την γουοκ πλευρα και στους απεναντι.
Δηλαδή να συμφώνησε να πετάξει στα σκουπίδια θυσίες και αγώνες τριών ετών που έκανε για να μπορέσει να βρεθεί εκεί, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις ατζέντες της Μελόνι και του Σαλβίνι; Αυτή η λογική μου θυμίζει τον Μιχαλολιάκο που ισχυριζόταν πως ο Αντετοκούνμπο επιλέχθηκε στα Ντραφτ του NBA διότι ο ιδιοκτήτης των Μπακς ''
ήταν γνωστός υποστηρικτής της πολυπολιτισμικής ατζέντας''.
Εφόσον γνώριζε την αντίπαλό της, πιθανότερο μου φαίνεται να κατάλαβε πως δεν την ''έχει'' και πως υστερώντας σε δύναμη, τεχνική και ψυχολογία θα έτρωγε ξύλο αντίστοιχο με εκείνο που έφαγε μια Μεξικάνα που αντιμετώπισε την Αλγερινή πριν περίπου έναν χρόνο (ψάξτε το)*, οπότε πέταξε λευκή πετσέτα.
*Η οποία Μεξικάνα ισχυρίστηκε παρόμοια πράγματα με την Ιταλίδα, δηλαδή ότι δεν είχε ξαναδεχτεί τέτοια χτυπήματα στην καριέρα της. Η διαφορά τους είναι πως αυτή το πάλεψε και από ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχασε με ΤΚΟ.