!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
Ολοι, μα ΟΛΟΙ, μου λενε φυγε, δεν ταιριαζετε, δεν σου αξιζει
ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ειναι σιγουρο οτι θα βρεις καλυτερο,το ρουφ γκαρντεν ακουγεται πολυ ελκυστικο.Για τους λογαριασμους τωρα τι θα γινεται δεν παιρνω ορκο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πάντως να το ξέρεις αν κάνεις πίσω αύριο και το πας μεσοβέζικα, τελείωσε. Θα αποθρασυνθεί τελείως.
Δεν προκειται να κανω πισω. Και την Πεμπτη ηθελα να του ανοιξω κουβεντα επειδη εφτασα στο αμην. Αλλα μας προλαβε αυτο με το κινητο και ο χωρισμοςNull έγραψε: 24 Σεπ 2023, 03:05 Πάντως να το ξέρεις αν κάνεις πίσω αύριο και το πας μεσοβέζικα, τελείωσε. Θα αποθρασυνθεί τελείως.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι παλάτι είν'αυτό μαρή να έρθω εγώ να ζήσω και να σου πληρώνω και νοίκι;Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:50Σορρυ αλλα οταν ημουν σκατα και του ελεγα να παμε να νοικιασουμε και εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ φτανει να εχω την υγεια μου, ενω εχω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και αυτος να λεει οτι δεν θελει να δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα, ενω ζουσε ηδη σε τρυπα δωρεαν και τωρα ζει σε παλατι, ε τι θες να γραψω, ψεματα;Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:46Αυτά κορίτσι μου τα συζητάς με τον άλλο από την αρχή. Τώρα το γυαλί ράγισε. Ειδικά το προηγούμενο ποστ, που έλεγε για το σπίτι παλάτι που άλλοι θα ζήλευαν και τα ρέστα αυτό δείχνει. Ο έρωτας ψόφισε. Μη σέρνετε το κουφάρι του πίσω σας. Αποδεχτείτε το. Ήρθε η στιγμή να πενθήσετε, αν και δεν σε βλέπω και πολύ στεναχωρημένη. Πιο πολύ ανακουφισμένη είσαι.Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:40
Οκ Γκερ, πες μου κατι.
Ζεις σε δικο σου διαμερισμα και ξαφνικα ερχεται και ζει καποιος μαζι σου (εννοειται το θες και τον καλεις εσυ). Θα ησουν οκ και δεν θα σκεφτοσουν ποτε οτι εκμεταλλευεται την κατασταση αν δεν πληρωνε τιποτα και πληρωνες τα παντα εσυ; Αυτο μονο πες μου.
Χθες ημουν σκατα και με επιασαν και αυτοκτονικες σκεψεις. Σημερα ειμαι καλα επειδη μιλησαμε χθες και εριξε το μπαλακι σε μενα. Ηξερα οτι με χωρισε και δεν ηθελε επαφες αλλα τωρα ξερω πως η αποφαση ειναι δικη μου και οτι ουσιαστικα περιμενει απο μενα. Αν και δεν ισχυει τοσο επειδη ξερω πως απο την αυριανη συζητηση θα εξαρτηθουν ολα
Είσαι σίγουρη πως δεν σε νοιάζουν τα υλικά αγαθά; Το ρωτάω γιατί όλο σ' αυτά τα αγαθά το γυρνάς.
Εσύ νομίζεις πως όλοι εμείς είμαστε καλά δλδ; Κι εγώ πλάνταξα το βράδυ της Πέμπτης και σε κάποια φάση με είδε και το παιδί και του έλεγα πως είναι αλλεργία και το πρήξιμο στα μάτια δεν έχει φύγει ακόμη, αλλά σεντόνια για αυτούς που με αδίκησαν δεν γράφω.
Εγώ λέω πως η συζήτηση άργησε. Να σου γίνει μάθημα για τον επόμενο. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Ένας γκόμενος ήταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λίγες σελίδες ακόμη και θα γράφεις πως είχαν δίκιο οι γονείς σου.Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:53 Ολοι, μα ΟΛΟΙ, μου λενε φυγε, δεν ταιριαζετε, δεν σου αξιζει
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
test test
ένα ένα
ένα ένα
Η Κύπρος δεν είναι Κάτω Τούμπα και Πυλαία. Τα ενοίκια είναι ακριβά. Λεμεσό θέλεις 1.500 για 80τμ. Οπότε ο λατρείας έχει μεγάλο κίνητρο να μένει τζάμπα στο σπίτι της Κασπ.Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 03:29 Τι παλάτι είν'αυτό μαρή να έρθω εγώ να ζήσω και να σου πληρώνω και νοίκι;
-
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΩ ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ
και αυτόν
να του ανοίξατε κατευθείαν;
ήμουν έτοιμος να μπω σαν ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΕΪΣΤΕΣΙΟΝΡΕΦΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
-
Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:08Πολύ σωστό, τύπισσα.aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 10:40
Για πολλούς λόγους, αλλά σημασία έχει πως για σένα, συναισθηματικά, ο κύκλος αυτός δεν έχει στ'αλήθεια κλείσει.
Κόντρα σ'αυτό που λέμε κοινή λογική, εγώ θα σου συνιστούσα να επιστρέψεις, αν αυτό είναι εφικτό.
Μείνε ακόμα μαζί του, μέχρι να βεβαιωθείς (αν όχι πως τον σιχάθηκες) πως έπαψες εντελώς να τον αγαπάς και να τον αποζητάς.![]()
Και μπορεί με να σου κοστίσει κάποιο χρόνο, αλλά θα πας στην επόμενη (καλύτερη και πιο νορμάλ εύχομαι σχέση σου), ελεύθερη, απαλλαγμένη από "βαρίδια" του παρελθόντος, μετανιώματα, αμφιβολίες, κλπ.
Ας συνεχίσει να τον έχει καβάτζα, πουλώντας του συναισθήματα, μέχρι να βρει το άλλο κλαδί για να πιαστεί και να αφήσει αυτό.
aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:58
Όμως δεν έγραψα πως συνιστώ τη (δημοφιλή κατά τα άλλα) μέθοδο "της μαϊμούς", ε;
Ούτε και μίλησα για... καβάντζες. Απλά της είπα να μείνει όσο πιστεύει και νιώθει οτι ακόμα έχει συναισθήματα ερωτικής αγάπης γι αυτόν.
δεν ισχυρίζομαι ότι συνειδητά σκέφτηκες όπως (εύστοχα, εν τέλει) το μετέφρασε ο Τύπος και γενικά πιστεύω ότι είχες την καλύτερη πρόθεση, αλλά μάγκα μου τι ταπάρα ήταν αυτή; (όχι εναντίον σου, εναντίον του προβληματικού γυναικείου τρόπου σκέψης) ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
Δεν το λεω εγω παλατι, ολος ο κοσμος το λεει που μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα ουαου κτλ και δεν ξεκολλανε. 3 υπνοδωματια, roof garden, θεα θαλασσα σε καλη περιοχη, εντελως καινουριο και πολυτελειας. Ακομα και για Λαρνακα (που δεν ειναι καν Λεμεσος οπως ειπε ο μαο μαο), αν νοικιαζα το διαμερισμα ανετα πηγαινε 1000 ευρω τον μηνα ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, επειδη ψαξαμε οντως αρκετα και για καταχαλικα διαμερισματα, ακομα και στουντιο, και σε σκατα περιοχη, ζητανε 600 ευρω το μινιμουμ.Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 03:29Τι παλάτι είν'αυτό μαρή να έρθω εγώ να ζήσω και να σου πληρώνω και νοίκι;Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:50Σορρυ αλλα οταν ημουν σκατα και του ελεγα να παμε να νοικιασουμε και εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ φτανει να εχω την υγεια μου, ενω εχω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και αυτος να λεει οτι δεν θελει να δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα, ενω ζουσε ηδη σε τρυπα δωρεαν και τωρα ζει σε παλατι, ε τι θες να γραψω, ψεματα;Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:46
Αυτά κορίτσι μου τα συζητάς με τον άλλο από την αρχή. Τώρα το γυαλί ράγισε. Ειδικά το προηγούμενο ποστ, που έλεγε για το σπίτι παλάτι που άλλοι θα ζήλευαν και τα ρέστα αυτό δείχνει. Ο έρωτας ψόφισε. Μη σέρνετε το κουφάρι του πίσω σας. Αποδεχτείτε το. Ήρθε η στιγμή να πενθήσετε, αν και δεν σε βλέπω και πολύ στεναχωρημένη. Πιο πολύ ανακουφισμένη είσαι.
Χθες ημουν σκατα και με επιασαν και αυτοκτονικες σκεψεις. Σημερα ειμαι καλα επειδη μιλησαμε χθες και εριξε το μπαλακι σε μενα. Ηξερα οτι με χωρισε και δεν ηθελε επαφες αλλα τωρα ξερω πως η αποφαση ειναι δικη μου και οτι ουσιαστικα περιμενει απο μενα. Αν και δεν ισχυει τοσο επειδη ξερω πως απο την αυριανη συζητηση θα εξαρτηθουν ολα
Είσαι σίγουρη πως δεν σε νοιάζουν τα υλικά αγαθά; Το ρωτάω γιατί όλο σ' αυτά τα αγαθά το γυρνάς.
Εσύ νομίζεις πως όλοι εμείς είμαστε καλά δλδ; Κι εγώ πλάνταξα το βράδυ της Πέμπτης και σε κάποια φάση με είδε και το παιδί και του έλεγα πως είναι αλλεργία και το πρήξιμο στα μάτια δεν έχει φύγει ακόμη, αλλά σεντόνια για αυτούς που με αδίκησαν δεν γράφω.
Εγώ λέω πως η συζήτηση άργησε. Να σου γίνει μάθημα για τον επόμενο. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Ένας γκόμενος ήταν.
-
ΑΝ αυτό ( δλδ ο προβληματικός γυναικείος τρόπος σκέψης) ισχύει, πίστεψέ με, κι ο ανδρικός δεν πάει πίσω - μη σου πω οτι υπερτερεί κιόλας!40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:13Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:08Πολύ σωστό, τύπισσα.aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 10:40
Για πολλούς λόγους, αλλά σημασία έχει πως για σένα, συναισθηματικά, ο κύκλος αυτός δεν έχει στ'αλήθεια κλείσει.
Κόντρα σ'αυτό που λέμε κοινή λογική, εγώ θα σου συνιστούσα να επιστρέψεις, αν αυτό είναι εφικτό.
Μείνε ακόμα μαζί του, μέχρι να βεβαιωθείς (αν όχι πως τον σιχάθηκες) πως έπαψες εντελώς να τον αγαπάς και να τον αποζητάς.![]()
Και μπορεί με να σου κοστίσει κάποιο χρόνο, αλλά θα πας στην επόμενη (καλύτερη και πιο νορμάλ εύχομαι σχέση σου), ελεύθερη, απαλλαγμένη από "βαρίδια" του παρελθόντος, μετανιώματα, αμφιβολίες, κλπ.
Ας συνεχίσει να τον έχει καβάτζα, πουλώντας του συναισθήματα, μέχρι να βρει το άλλο κλαδί για να πιαστεί και να αφήσει αυτό.aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:58
Όμως δεν έγραψα πως συνιστώ τη (δημοφιλή κατά τα άλλα) μέθοδο "της μαϊμούς", ε;
Ούτε και μίλησα για... καβάντζες. Απλά της είπα να μείνει όσο πιστεύει και νιώθει οτι ακόμα έχει συναισθήματα ερωτικής αγάπης γι αυτόν.
δεν ισχυρίζομαι ότι συνειδητά σκέφτηκες όπως (εύστοχα, εν τέλει) το μετέφρασε ο Τύπος και γενικά πιστεύω ότι είχες την καλύτερη πρόθεση, αλλά μάγκα μου τι ταπάρα ήταν αυτή; (όχι εναντίον σου, εναντίον του προβληματικού γυναικείου τρόπου σκέψης) ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ![]()
![]()
![]()
Όπως και να'ναι, παραδέξου το, σου έδωσα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκφράσεις κάποιες από τις απόψεις σου για το γυναικείο φύλο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ