!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Ολοι, μα ΟΛΟΙ, μου λενε φυγε, δεν ταιριαζετε, δεν σου αξιζει

ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ειναι σιγουρο οτι θα βρεις καλυτερο,το ρουφ γκαρντεν ακουγεται πολυ ελκυστικο.Για τους λογαριασμους τωρα τι θα γινεται δεν παιρνω ορκο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:53 Το οτι καποιος ειναι ερωτευμενος δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και μαλακας ομως και να ανεχεται καταστασεις, ετσι;
Σωστά :smt023
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Πάντως να το ξέρεις αν κάνεις πίσω αύριο και το πας μεσοβέζικα, τελείωσε. Θα αποθρασυνθεί τελείως.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Casp

Null έγραψε: 24 Σεπ 2023, 03:05 Πάντως να το ξέρεις αν κάνεις πίσω αύριο και το πας μεσοβέζικα, τελείωσε. Θα αποθρασυνθεί τελείως.
Δεν προκειται να κανω πισω. Και την Πεμπτη ηθελα να του ανοιξω κουβεντα επειδη εφτασα στο αμην. Αλλα μας προλαβε αυτο με το κινητο και ο χωρισμος
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

:smt023
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:50
Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:46
Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:40

Οκ Γκερ, πες μου κατι.
Ζεις σε δικο σου διαμερισμα και ξαφνικα ερχεται και ζει καποιος μαζι σου (εννοειται το θες και τον καλεις εσυ). Θα ησουν οκ και δεν θα σκεφτοσουν ποτε οτι εκμεταλλευεται την κατασταση αν δεν πληρωνε τιποτα και πληρωνες τα παντα εσυ; Αυτο μονο πες μου.
Αυτά κορίτσι μου τα συζητάς με τον άλλο από την αρχή. Τώρα το γυαλί ράγισε. Ειδικά το προηγούμενο ποστ, που έλεγε για το σπίτι παλάτι που άλλοι θα ζήλευαν και τα ρέστα αυτό δείχνει. Ο έρωτας ψόφισε. Μη σέρνετε το κουφάρι του πίσω σας. Αποδεχτείτε το. Ήρθε η στιγμή να πενθήσετε, αν και δεν σε βλέπω και πολύ στεναχωρημένη. Πιο πολύ ανακουφισμένη είσαι.
Σορρυ αλλα οταν ημουν σκατα και του ελεγα να παμε να νοικιασουμε και εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ φτανει να εχω την υγεια μου, ενω εχω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και αυτος να λεει οτι δεν θελει να δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα, ενω ζουσε ηδη σε τρυπα δωρεαν και τωρα ζει σε παλατι, ε τι θες να γραψω, ψεματα;

Χθες ημουν σκατα και με επιασαν και αυτοκτονικες σκεψεις. Σημερα ειμαι καλα επειδη μιλησαμε χθες και εριξε το μπαλακι σε μενα. Ηξερα οτι με χωρισε και δεν ηθελε επαφες αλλα τωρα ξερω πως η αποφαση ειναι δικη μου και οτι ουσιαστικα περιμενει απο μενα. Αν και δεν ισχυει τοσο επειδη ξερω πως απο την αυριανη συζητηση θα εξαρτηθουν ολα
Τι παλάτι είν'αυτό μαρή να έρθω εγώ να ζήσω και να σου πληρώνω και νοίκι;

Είσαι σίγουρη πως δεν σε νοιάζουν τα υλικά αγαθά; Το ρωτάω γιατί όλο σ' αυτά τα αγαθά το γυρνάς.

Εσύ νομίζεις πως όλοι εμείς είμαστε καλά δλδ; Κι εγώ πλάνταξα το βράδυ της Πέμπτης και σε κάποια φάση με είδε και το παιδί και του έλεγα πως είναι αλλεργία και το πρήξιμο στα μάτια δεν έχει φύγει ακόμη, αλλά σεντόνια για αυτούς που με αδίκησαν δεν γράφω.

Εγώ λέω πως η συζήτηση άργησε. Να σου γίνει μάθημα για τον επόμενο. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Ένας γκόμενος ήταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:53 Ολοι, μα ΟΛΟΙ, μου λενε φυγε, δεν ταιριαζετε, δεν σου αξιζει

ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ
Λίγες σελίδες ακόμη και θα γράφεις πως είχαν δίκιο οι γονείς σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

test test

ένα ένα
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 03:29 Τι παλάτι είν'αυτό μαρή να έρθω εγώ να ζήσω και να σου πληρώνω και νοίκι;
Η Κύπρος δεν είναι Κάτω Τούμπα και Πυλαία. Τα ενοίκια είναι ακριβά. Λεμεσό θέλεις 1.500 για 80τμ. Οπότε ο λατρείας έχει μεγάλο κίνητρο να μένει τζάμπα στο σπίτι της Κασπ.

Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 00:45
Ρε συ, τι μύγα σε τσιμπάει κάθε τόσο;

:smt013 :smt013 :smt013 :smt013
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΩ ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ

και αυτόν
Λατρειας έγραψε: 24 Σεπ 2023, 00:42 Με φωναξε κανεις;

να του ανοίξατε κατευθείαν; :p2: :p2: :smt017 :smt017 :smt017 :xena: :xena:

ήμουν έτοιμος να μπω σαν ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΕΪΣΤΕΣΙΟΝΡΕΦΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:08
aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 10:40

Για πολλούς λόγους, αλλά σημασία έχει πως για σένα, συναισθηματικά, ο κύκλος αυτός δεν έχει στ'αλήθεια κλείσει.

Κόντρα σ'αυτό που λέμε κοινή λογική, εγώ θα σου συνιστούσα να επιστρέψεις, αν αυτό είναι εφικτό.
Μείνε ακόμα μαζί του, μέχρι να βεβαιωθείς (αν όχι πως τον σιχάθηκες) πως έπαψες εντελώς να τον αγαπάς και να τον αποζητάς. :102:
Και μπορεί με να σου κοστίσει κάποιο χρόνο, αλλά θα πας στην επόμενη (καλύτερη και πιο νορμάλ εύχομαι σχέση σου), ελεύθερη, απαλλαγμένη από "βαρίδια" του παρελθόντος, μετανιώματα, αμφιβολίες, κλπ.
Πολύ σωστό, τύπισσα.

Ας συνεχίσει να τον έχει καβάτζα, πουλώντας του συναισθήματα, μέχρι να βρει το άλλο κλαδί για να πιαστεί και να αφήσει αυτό.
aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:58
Όμως δεν έγραψα πως συνιστώ τη (δημοφιλή κατά τα άλλα) μέθοδο "της μαϊμούς", ε;

Ούτε και μίλησα για... καβάντζες. Απλά της είπα να μείνει όσο πιστεύει και νιώθει οτι ακόμα έχει συναισθήματα ερωτικής αγάπης γι αυτόν.

δεν ισχυρίζομαι ότι συνειδητά σκέφτηκες όπως (εύστοχα, εν τέλει) το μετέφρασε ο Τύπος και γενικά πιστεύω ότι είχες την καλύτερη πρόθεση, αλλά μάγκα μου τι ταπάρα ήταν αυτή; (όχι εναντίον σου, εναντίον του προβληματικού γυναικείου τρόπου σκέψης) ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ :g018: :g018: :g018:
Casp

Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 03:29
Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:50
Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:46

Αυτά κορίτσι μου τα συζητάς με τον άλλο από την αρχή. Τώρα το γυαλί ράγισε. Ειδικά το προηγούμενο ποστ, που έλεγε για το σπίτι παλάτι που άλλοι θα ζήλευαν και τα ρέστα αυτό δείχνει. Ο έρωτας ψόφισε. Μη σέρνετε το κουφάρι του πίσω σας. Αποδεχτείτε το. Ήρθε η στιγμή να πενθήσετε, αν και δεν σε βλέπω και πολύ στεναχωρημένη. Πιο πολύ ανακουφισμένη είσαι.
Σορρυ αλλα οταν ημουν σκατα και του ελεγα να παμε να νοικιασουμε και εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ φτανει να εχω την υγεια μου, ενω εχω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και αυτος να λεει οτι δεν θελει να δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα, ενω ζουσε ηδη σε τρυπα δωρεαν και τωρα ζει σε παλατι, ε τι θες να γραψω, ψεματα;

Χθες ημουν σκατα και με επιασαν και αυτοκτονικες σκεψεις. Σημερα ειμαι καλα επειδη μιλησαμε χθες και εριξε το μπαλακι σε μενα. Ηξερα οτι με χωρισε και δεν ηθελε επαφες αλλα τωρα ξερω πως η αποφαση ειναι δικη μου και οτι ουσιαστικα περιμενει απο μενα. Αν και δεν ισχυει τοσο επειδη ξερω πως απο την αυριανη συζητηση θα εξαρτηθουν ολα
Τι παλάτι είν'αυτό μαρή να έρθω εγώ να ζήσω και να σου πληρώνω και νοίκι;

Είσαι σίγουρη πως δεν σε νοιάζουν τα υλικά αγαθά; Το ρωτάω γιατί όλο σ' αυτά τα αγαθά το γυρνάς.

Εσύ νομίζεις πως όλοι εμείς είμαστε καλά δλδ; Κι εγώ πλάνταξα το βράδυ της Πέμπτης και σε κάποια φάση με είδε και το παιδί και του έλεγα πως είναι αλλεργία και το πρήξιμο στα μάτια δεν έχει φύγει ακόμη, αλλά σεντόνια για αυτούς που με αδίκησαν δεν γράφω.

Εγώ λέω πως η συζήτηση άργησε. Να σου γίνει μάθημα για τον επόμενο. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Ένας γκόμενος ήταν.
Δεν το λεω εγω παλατι, ολος ο κοσμος το λεει που μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα ουαου κτλ και δεν ξεκολλανε. 3 υπνοδωματια, roof garden, θεα θαλασσα σε καλη περιοχη, εντελως καινουριο και πολυτελειας. Ακομα και για Λαρνακα (που δεν ειναι καν Λεμεσος οπως ειπε ο μαο μαο), αν νοικιαζα το διαμερισμα ανετα πηγαινε 1000 ευρω τον μηνα ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, επειδη ψαξαμε οντως αρκετα και για καταχαλικα διαμερισματα, ακομα και στουντιο, και σε σκατα περιοχη, ζητανε 600 ευρω το μινιμουμ.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:13
Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:08
aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 10:40

Για πολλούς λόγους, αλλά σημασία έχει πως για σένα, συναισθηματικά, ο κύκλος αυτός δεν έχει στ'αλήθεια κλείσει.

Κόντρα σ'αυτό που λέμε κοινή λογική, εγώ θα σου συνιστούσα να επιστρέψεις, αν αυτό είναι εφικτό.
Μείνε ακόμα μαζί του, μέχρι να βεβαιωθείς (αν όχι πως τον σιχάθηκες) πως έπαψες εντελώς να τον αγαπάς και να τον αποζητάς. :102:
Και μπορεί με να σου κοστίσει κάποιο χρόνο, αλλά θα πας στην επόμενη (καλύτερη και πιο νορμάλ εύχομαι σχέση σου), ελεύθερη, απαλλαγμένη από "βαρίδια" του παρελθόντος, μετανιώματα, αμφιβολίες, κλπ.
Πολύ σωστό, τύπισσα.

Ας συνεχίσει να τον έχει καβάτζα, πουλώντας του συναισθήματα, μέχρι να βρει το άλλο κλαδί για να πιαστεί και να αφήσει αυτό.
aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2023, 13:58
Όμως δεν έγραψα πως συνιστώ τη (δημοφιλή κατά τα άλλα) μέθοδο "της μαϊμούς", ε;

Ούτε και μίλησα για... καβάντζες. Απλά της είπα να μείνει όσο πιστεύει και νιώθει οτι ακόμα έχει συναισθήματα ερωτικής αγάπης γι αυτόν.

δεν ισχυρίζομαι ότι συνειδητά σκέφτηκες όπως (εύστοχα, εν τέλει) το μετέφρασε ο Τύπος και γενικά πιστεύω ότι είχες την καλύτερη πρόθεση, αλλά μάγκα μου τι ταπάρα ήταν αυτή; (όχι εναντίον σου, εναντίον του προβληματικού γυναικείου τρόπου σκέψης) ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ :g018: :g018: :g018:
ΑΝ αυτό ( δλδ ο προβληματικός γυναικείος τρόπος σκέψης) ισχύει, πίστεψέ με, κι ο ανδρικός δεν πάει πίσω - μη σου πω οτι υπερτερεί κιόλας! :003:

Όπως και να'ναι, παραδέξου το, σου έδωσα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκφράσεις κάποιες από τις απόψεις σου για το γυναικείο φύλο. :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”