Το ίδιο και εγώ.Και συνεχίζω να προπονούμαι στην πάλη,όσο με παίρνει,με τον θείο και τον ξάδερφο,μόνο και μόνο για να κρατιέμαι και να μην γίνω λαπάς.'Οχι για να πάω στο Παγκόσμιο.Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:06
Έχω παίξει ξύλο στη ζωή μου με ανθρώπους που αν τους δεις θα έλεγες απλά αδυνατον. Μιλάμε για 100-110 κιλά ανθρώπους όταν εγώ ήμουνα 75. Απλά όπως είπε και ο παπατζον πιο πριν, ξέρω τι να κάνω όταν πρέπει να το κάνω.
Τωρα αυτά τα νιάνιαρα τα θεωρώ πολύ εκτός κλάσης μου και το πιθανότερο είναι να απέφευγα το ξύλο ακόμα και αν με βρίζανε. Ο λόγος; Θα τα σακατευα για πλάκα και δεν θα ήθελα ντράβαλα με δικαστήρια και μαλακιες.
Αλλά,για να φέρουμε και τα πράγματα στα ίσα,έγραψα τι θα επέλεγα να κάνω σε μία επίθεση εναντίον μου.Δεν έγραψα ότι θα τα κατάφερνα κιόλας,γιατί πολύ απλά,ποτέ δεν ξέρεις με ποιον τα βάζεις κάθε φορά.Έγραψα τι ενδείκνυται να κάνει κανείς,στα μέτρα του εφικτού,προκειμένου να γλυτώσει με τις λιγότερες δυνατές σωματικές φθορές.
Και σε κανένα σημείο δεν έγραψα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τις φάω από 15χρονο.Μπορώ και παραμπορώ.52 ετών γίνομαι και είμαι παχύσαρκος.Όποιος γράφει αυτά που γράφεις εσύ,ζει σε άλλη πραγματικότητα.
Η συζήτηση πάντως έχει καταντήσει γελοία.
Σταματάω εδώ.