!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξύλο στο μετρό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Ξύλο στο μετρό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:06
Έχω παίξει ξύλο στη ζωή μου με ανθρώπους που αν τους δεις θα έλεγες απλά αδυνατον. Μιλάμε για 100-110 κιλά ανθρώπους όταν εγώ ήμουνα 75. Απλά όπως είπε και ο παπατζον πιο πριν, ξέρω τι να κάνω όταν πρέπει να το κάνω.

Τωρα αυτά τα νιάνιαρα τα θεωρώ πολύ εκτός κλάσης μου και το πιθανότερο είναι να απέφευγα το ξύλο ακόμα και αν με βρίζανε. Ο λόγος; Θα τα σακατευα για πλάκα και δεν θα ήθελα ντράβαλα με δικαστήρια και μαλακιες.
Το ίδιο και εγώ.Και συνεχίζω να προπονούμαι στην πάλη,όσο με παίρνει,με τον θείο και τον ξάδερφο,μόνο και μόνο για να κρατιέμαι και να μην γίνω λαπάς.'Οχι για να πάω στο Παγκόσμιο.

Αλλά,για να φέρουμε και τα πράγματα στα ίσα,έγραψα τι θα επέλεγα να κάνω σε μία επίθεση εναντίον μου.Δεν έγραψα ότι θα τα κατάφερνα κιόλας,γιατί πολύ απλά,ποτέ δεν ξέρεις με ποιον τα βάζεις κάθε φορά.Έγραψα τι ενδείκνυται να κάνει κανείς,στα μέτρα του εφικτού,προκειμένου να γλυτώσει με τις λιγότερες δυνατές σωματικές φθορές.

Και σε κανένα σημείο δεν έγραψα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τις φάω από 15χρονο.Μπορώ και παραμπορώ.52 ετών γίνομαι και είμαι παχύσαρκος.Όποιος γράφει αυτά που γράφεις εσύ,ζει σε άλλη πραγματικότητα.

Η συζήτηση πάντως έχει καταντήσει γελοία.
Σταματάω εδώ.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Papa John έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:22
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:20
Papa John έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:38

Έλα ντε,τι τραβάω με τον κάθε καθυστερημένο.
Καλά ε, ψάρωσα τώρα έτσι;
Το ελπίζω,για το καλό σου,γιατί κάλλιστα μπορεί να βρεθείς στη θέση του σταθμάρχη,όχι μόνο εσύ,αλλά ο καθένας μας.

Στα λόγια είμαστε όλοι... τι να σου πω.
Εξήγησα γιατί θα είναι δύσκολο να βρεθώ σε τέτοια θεση:
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:01
Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:27
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:00 Επίσης θεωρώ ότι δεν το χειρίστηκε λεκτικά το θέμα καλά. Δεν χρειάζονται εκφράσεις του στυλ "έτσι κάνετε σπίτι σας;". Αν τους έλεγε "κατεβάστε παρακαλώ τα πόδια σας και βάλτε μάσκες παιδιά" αφού τους γνωστοποιουσε την ιδιοτητα του, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συμμορφωθουν. Αν πάλι όχι, τότε να ακινητοποιουσε το συρμό και να φώναζε σεκιουριτι.
αν ισχυει οτι μιλησε ετσι τολμω να πω οτι συμφωνω :oops:
Έτσι είπε ο ίδιος. Αφού λοιπόν τους μίλησε έτσι (προφανώς επειδή ήταν ανήλικα) γιατί έκατσε μετά να τις φάει; εκεί είναι η ένσταση μου. Όταν είσαι σε μια δουλειά συμπεριφερεσαι προς τους πελάτες το ίδιο ανεξαρτήτως ηλικίας. Σεκιουριτας είμαι και γω. Αντιμετωπίζω (well, αντιμετώπιζα προ κορονοιου) πιτσιρίκια καθημερινώς. Το 90% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται καν να μιλήσω. Κουνάω το δείκτη δεξιά-αριστερά με χαμόγελο τύπου μπρο, για να υποδηλωσω ότι αυτό που κανει/κάνουν εκείνη την ώρα δεν επιτρέπεται. Σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλκευομαι την μικρή τους ηλικία να το παίξω μάγκας, ξέρεις γιατί;
Γιατί υπήρξα και γω πιτσιρικάς και έχω built in μια συμπάθεια προς τα νεαρά άτομα.
Απο τη στιγμή λοιπόν που τους "τσαμπουκαλευτηκε" έπρεπε να προσέχει. Να μην γυρίσει την πλάτη του ας πούμε;
Ανακεφαλαιωνοντας λοιπόν, αφού δεν μπορούμε όλοι να είμαστε μάστερ πολεμικών τεχνων (λόγια σου), μήπως να εκφραζόμαστε by the book στη δουλειά μας επειδή δεν ξέρουμε πόσο κωλοπαιδαρας μπορεί να είναι ο άλλος και όχι σε στυλ "ωραίο σπίτι" επειδή είναι ανήλικα;
Λίγο μυαλό χρειάζεται να βάλετε, μπορείτε νομίζω.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:31 Ανακεφαλαιωνοντας λοιπόν, αφού δεν μπορούμε όλοι να είμαστε μάστερ πολεμικών τεχνων (λόγια σου), μήπως να εκφραζόμαστε by the book στη δουλειά μας επειδή δεν ξέρουμε πόσο κωλοπαιδαρας μπορεί να είναι ο άλλος και όχι σε στυλ "ωραίο σπίτι" επειδή είναι ανήλικα;
Σε αυτό έχεις δίκιο, στα άλλα όχι. Είναι πιθανό όμως εσένα λόγω εργασίας να σου έδειξε κάποιος πως να κάνεις παρατήρηση αποστασιοποιημένα και επαγγελματικά. Αυτός ως σταθμάρχης μπορεί να μην είχε ποτέ τέτοια εκπαίδευση και να μην του έκοψε εκείνη τη στιγμή πως να μιλήσει.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:11
Nandros έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:02
Ποιος σου είπε ότι μας νοιάζουν τα "κατορθώματα" σου;
.
2) Δεν σε ρώτησα το τι σε νοιάζει οπότε τράβα δείξε κάνα κωλοδακτυλο ή ξηγησου ρουφ και άσε με εμένα.
Επιτέλους,έγραψες και κάτι σωστό :003:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

στραβομανούρας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ο πτολαιμεος τους εδερνε ολους. αυτος κι ο πακης
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Yochanan έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:39 ο πτολαιμεος τους εδερνε ολους. αυτος κι ο πακης
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Papa John έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:30 [

Και σε κανένα σημείο δεν έγραψα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τις φάω από 15χρονο.Μπορώ και παραμπορώ.52 ετών γίνομαι και είμαι παχύσαρκος.Όποιος γράφει αυτά που γράφεις εσύ,ζει σε άλλη πραγματικότητα.
Οχι. Είναι απελπιστικά δύσκολο έως και αδύνατον να σε τουλουμιασει 15χρονος. Ξεκόλλα ρε.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:40

Οχι. Είναι απελπιστικά δύσκολο έως και αδύνατον να σε τουλουμιασει 15χρονος. Ξεκόλλα ρε.
Τέλος πάντων ρε φίλε,άστο,άσκοπη συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

:smt047
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Yochanan έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:39 ο πτολαιμεος τους εδερνε ολους. αυτος κι ο πακης
Τι να πω. Φάτε τις και από 12χρονους, στον Αχιλλέα Μπεος μου :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

άκουσα ότι ο ειδικός φρουρός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα
ας μας διαφωτίσει κάποιος, τώρα θα βρίσκεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να δικαστεί; θα συνεχίσει να δουλεύει ως αστυνομικός; τι προβλέπεται;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:22 άκουσα ότι ο ειδικός φρουρός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα
ας μας διαφωτίσει κάποιος, τώρα θα βρίσκεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να δικαστεί; θα συνεχίσει να δουλεύει ως αστυνομικός; τι προβλέπεται;
ανακοινωθηκε οτι ειναι σε διαθεσιμοτητα αλλα αγνωστο αν προβλεπεται και απολυση

στο μεταξυ πηρε το ματι μου οτι ο τυπος πηγε στην γαδα και ρωτουσε αν η αστυνομια ειναι κοντα στο να βρει τα καλοπαιδα

οχι οτι περιμενες να εχει σπουδες πυρηνικης φυσικης αλλα μιλαμε για διαστημικο κοθωνι αν εκανε κατι τετοιο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Υπάρχουν 15χρονοι και 15χρονοι. Όπως υπάρχουν 40χρονοι και 40χρονοι.
Αυτές οι γενικεύσεις περί 15χρονων και 40χρονων και την ικανότητά τους να παίζουν ξύλο είναι τελείως αποπροσανατολιστικές.

Θυμάμαι κάτι 15χρονους συνομίληκούς μου που είχαν σαπίσει στο ξύλο ό,τι κυκλοφορούσε. Θυμάμαι μάλιστα ότι έναν γνωστό μου, που όταν τον ρωτούσα "γιατί ρε Κώστα;" μου απαντούσε "δεν ξέρω ρε σύ, θολώνω, δεν καταλαβαίνω".

* Τότε βέβαια ήξερα λίγα αλγερινά για να συνεννοηθώ. Μετά τα ξέχασα. :smt047
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

alekhine έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:04
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:22 άκουσα ότι ο ειδικός φρουρός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα
ανακοινωθηκε οτι ειναι σε διαθεσιμοτητα αλλα αγνωστο αν προβλεπεται και απολυση

στο μεταξυ πηρε το ματι μου οτι ο τυπος πηγε στην γαδα και ρωτουσε αν η αστυνομια ειναι κοντα στο να βρει τα καλοπαιδα

οχι οτι περιμενες να εχει σπουδες πυρηνικης φυσικης αλλα μιλαμε για διαστημικο κοθωνι αν εκανε κατι τετοιο
Αν δεν τον απολύσουν το ελλ κρατος θα εχει φανει πολυ λιγο ακομη μια φορα .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”