!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
runner

Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Καλό είναι να ξεβρωμίσει το κέντρο των Αθηνών από τα αυτοκίνητα και το καυσαέριο.
Πολύ σωστή η κίνηση του Μπακογιάννη, δεν έχω πάει ακόμα να δω τα έργα αλλά από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι συμφορουμίτες μάλλον για κακόγουστο φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

ανάθεμα κι αν υπάρχει ένας σε 51 σελίδες, που να γράφει από γνήσιο ενδιαφέρον για την περιοχή, με σύγχρονες σπουδές σε χωροταξία ευρωπαικών προδιαγραφών και ιμαμ μπαιλντι ...

Και πυρηνική σκατοβοθρίλα να ήταν το έργο, οι μεν σαν χρυσό θα το παρουσίαζαν, και η τέλεια οικονομοτεχνικά χωροταξική αλλαγή να ήταν το έργο, οι δε, σαν πυρηνικό όλεθρο θα το παρουσίαζαν ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:03 Μπήκα σε ένα ταξί χτες και ο ταξιτζής ήταν πολύ κατά, οπότε σήμερα είμαι ακόμα πιο υπερ.
Ωπ, αυτό είναι σοβαρό.
Μέτρα και εμένα πλέον
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

μπαίνω σε μια ζαρντινιέρα χτες και λέω "περιστέρι".δεν με πήγε.σήμερα είμαι πιο κατά
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

nik_killthemall έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:25 ανάθεμα κι αν υπάρχει ένας σε 51 σελίδες, που να γράφει από γνήσιο ενδιαφέρον για την περιοχή, με σύγχρονες σπουδές σε χωροταξία ευρωπαικών προδιαγραφών και ιμαμ μπαιλντι ...

Και πυρηνική σκατοβοθρίλα να ήταν το έργο, οι μεν σαν χρυσό θα το παρουσίαζαν, και η τέλεια οικονομοτεχνικά χωροταξική αλλαγή να ήταν το έργο, οι δε, σαν πυρηνικό όλεθρο θα το παρουσίαζαν ...
Πολλοί γράφουν από γνήσιο ενδιαφέρον, άλλοι όχι. Από κει και πέρα, εδώ είναι διαδικτυακό καφενείο και λέει ο καθένας την παπαριά του. Δεν είναι επιστημονικό συνέδριο να παρουσιάσουμε τις εργασίες μας.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι αντικειμενικοί να κάνουν μια αίτηση αναγνώρισης στον κύριο νικκιλδεμολ
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

συμφωνω σχεδον σε ολα με τον πανουτσο

https://www.facebook.com/AntoniosPanout ... 5224700083
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Ενοχληθηκατε που ειπα το προφανες βλαστάρια μου ? Προφανως και εδω ειναι καφενειο που ο καθε ο χλιμητζουρας κανει καφενειακη πολιτικη ακομα και με τον φραπε που πινει ... αυτο ακριβως επισημανα κι εγω.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Οτι γινεται σ' αυτη τη χωρα ειναι για κονομανε οι λιγοι και να ταλαιπωρουνται οι πολλοι.

.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

nik_killthemall έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:25 ανάθεμα κι αν υπάρχει ένας σε 51 σελίδες, που να γράφει από γνήσιο ενδιαφέρον για την περιοχή, με σύγχρονες σπουδές σε χωροταξία ευρωπαικών προδιαγραφών και ιμαμ μπαιλντι ...

Σιγά μην χρειάζεται και και PhD στη χωροταξία για να αντιληφθεί κάποιος αν κάτι που βλέπει είναι μάπα.

Αλλά και εκεί να το πάμε. Το άλφα και το ωμέγα ενός μηχανικού είναι ο σχεδιασμός αυτού που πάει να φτιάξει. Εσύ βλέπεις κάποιο σοβαρό σχεδιασμό;
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Διαφωνώ ιδεολογικά με τον Μπακογιάννη αλλά νομίζω πως προσπαθεί πραγματικά να αναβαθμίσει το κέντρο. .
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:19 Οτι γινεται σ' αυτη τη χωρα ειναι για κονομανε οι λιγοι και να ταλαιπωρουνται οι πολλοι.

.
:+1:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

alekhine έγραψε: 29 Ιουν 2020, 15:57 συμφωνω σχεδον σε ολα με τον πανουτσο

https://www.facebook.com/AntoniosPanout ... 5224700083
:+1:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

nik_killthemall έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:19 Ενοχληθηκατε που ειπα το προφανες βλαστάρια μου ? Προφανως και εδω ειναι καφενειο που ο καθε ο χλιμητζουρας κανει καφενειακη πολιτικη ακομα και με τον φραπε που πινει ... αυτο ακριβως επισημανα κι εγω.
Δεν είπες το προφανές. Εσύ αγαπητέ συνχλιμήτζουρα σχεδόν μας είπες πως πρώτα πρέπει να έχουμε επιστημονική δημοσίευση για να αποφανθούμε για το χρώμα των πεζοδρομιών.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Έχω την εντύπωση οτι στην πανεπιστημίου έπρεπε να γίνει μια ποδηλατολωρίδα 2 μέτρα και μια κλειστή λεωφορειολωρίδα.
Από την άλλη όμως το αρνητικό μιας τέτοιας παρέμβασης είναι οτι θα άφηνε πολλές λωρίδες ανοιχτές για τα αυτοκίνητα.
Αυτό που θα είναι πολύ καλό πάντως είναι να επεκταθεί η γραμμή του Τράμ προς την Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια και απο εκεί να συνεχίσει προς Πατησίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”