!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
Καλό είναι να ξεβρωμίσει το κέντρο των Αθηνών από τα αυτοκίνητα και το καυσαέριο.
Πολύ σωστή η κίνηση του Μπακογιάννη, δεν έχω πάει ακόμα να δω τα έργα αλλά από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι συμφορουμίτες μάλλον για κακόγουστο φαίνεται.
Πολύ σωστή η κίνηση του Μπακογιάννη, δεν έχω πάει ακόμα να δω τα έργα αλλά από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι συμφορουμίτες μάλλον για κακόγουστο φαίνεται.
- nik_killthemall
ανάθεμα κι αν υπάρχει ένας σε 51 σελίδες, που να γράφει από γνήσιο ενδιαφέρον για την περιοχή, με σύγχρονες σπουδές σε χωροταξία ευρωπαικών προδιαγραφών και ιμαμ μπαιλντι ...
Και πυρηνική σκατοβοθρίλα να ήταν το έργο, οι μεν σαν χρυσό θα το παρουσίαζαν, και η τέλεια οικονομοτεχνικά χωροταξική αλλαγή να ήταν το έργο, οι δε, σαν πυρηνικό όλεθρο θα το παρουσίαζαν ...
Και πυρηνική σκατοβοθρίλα να ήταν το έργο, οι μεν σαν χρυσό θα το παρουσίαζαν, και η τέλεια οικονομοτεχνικά χωροταξική αλλαγή να ήταν το έργο, οι δε, σαν πυρηνικό όλεθρο θα το παρουσίαζαν ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ωπ, αυτό είναι σοβαρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:03 Μπήκα σε ένα ταξί χτες και ο ταξιτζής ήταν πολύ κατά, οπότε σήμερα είμαι ακόμα πιο υπερ.
Μέτρα και εμένα πλέον
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
μπαίνω σε μια ζαρντινιέρα χτες και λέω "περιστέρι".δεν με πήγε.σήμερα είμαι πιο κατά
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πολλοί γράφουν από γνήσιο ενδιαφέρον, άλλοι όχι. Από κει και πέρα, εδώ είναι διαδικτυακό καφενείο και λέει ο καθένας την παπαριά του. Δεν είναι επιστημονικό συνέδριο να παρουσιάσουμε τις εργασίες μας.nik_killthemall έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:25 ανάθεμα κι αν υπάρχει ένας σε 51 σελίδες, που να γράφει από γνήσιο ενδιαφέρον για την περιοχή, με σύγχρονες σπουδές σε χωροταξία ευρωπαικών προδιαγραφών και ιμαμ μπαιλντι ...
παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι αντικειμενικοί να κάνουν μια αίτηση αναγνώρισης στον κύριο νικκιλδεμολ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- nik_killthemall
Ενοχληθηκατε που ειπα το προφανες βλαστάρια μου ? Προφανως και εδω ειναι καφενειο που ο καθε ο χλιμητζουρας κανει καφενειακη πολιτικη ακομα και με τον φραπε που πινει ... αυτο ακριβως επισημανα κι εγω.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Οτι γινεται σ' αυτη τη χωρα ειναι για κονομανε οι λιγοι και να ταλαιπωρουνται οι πολλοι.
.
.
-
Εμπεδοκλής
Σιγά μην χρειάζεται και και PhD στη χωροταξία για να αντιληφθεί κάποιος αν κάτι που βλέπει είναι μάπα.nik_killthemall έγραψε: 29 Ιουν 2020, 14:25 ανάθεμα κι αν υπάρχει ένας σε 51 σελίδες, που να γράφει από γνήσιο ενδιαφέρον για την περιοχή, με σύγχρονες σπουδές σε χωροταξία ευρωπαικών προδιαγραφών και ιμαμ μπαιλντι ...
Αλλά και εκεί να το πάμε. Το άλφα και το ωμέγα ενός μηχανικού είναι ο σχεδιασμός αυτού που πάει να φτιάξει. Εσύ βλέπεις κάποιο σοβαρό σχεδιασμό;
- Aprilianos
Διαφωνώ ιδεολογικά με τον Μπακογιάννη αλλά νομίζω πως προσπαθεί πραγματικά να αναβαθμίσει το κέντρο. .
Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:19 Οτι γινεται σ' αυτη τη χωρα ειναι για κονομανε οι λιγοι και να ταλαιπωρουνται οι πολλοι.
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
alekhine έγραψε: 29 Ιουν 2020, 15:57 συμφωνω σχεδον σε ολα με τον πανουτσο
https://www.facebook.com/AntoniosPanout ... 5224700083
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν είπες το προφανές. Εσύ αγαπητέ συνχλιμήτζουρα σχεδόν μας είπες πως πρώτα πρέπει να έχουμε επιστημονική δημοσίευση για να αποφανθούμε για το χρώμα των πεζοδρομιών.nik_killthemall έγραψε: 29 Ιουν 2020, 16:19 Ενοχληθηκατε που ειπα το προφανες βλαστάρια μου ? Προφανως και εδω ειναι καφενειο που ο καθε ο χλιμητζουρας κανει καφενειακη πολιτικη ακομα και με τον φραπε που πινει ... αυτο ακριβως επισημανα κι εγω.
Έχω την εντύπωση οτι στην πανεπιστημίου έπρεπε να γίνει μια ποδηλατολωρίδα 2 μέτρα και μια κλειστή λεωφορειολωρίδα.
Από την άλλη όμως το αρνητικό μιας τέτοιας παρέμβασης είναι οτι θα άφηνε πολλές λωρίδες ανοιχτές για τα αυτοκίνητα.
Αυτό που θα είναι πολύ καλό πάντως είναι να επεκταθεί η γραμμή του Τράμ προς την Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια και απο εκεί να συνεχίσει προς Πατησίων.
Από την άλλη όμως το αρνητικό μιας τέτοιας παρέμβασης είναι οτι θα άφηνε πολλές λωρίδες ανοιχτές για τα αυτοκίνητα.
Αυτό που θα είναι πολύ καλό πάντως είναι να επεκταθεί η γραμμή του Τράμ προς την Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια και απο εκεί να συνεχίσει προς Πατησίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση