Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:07Aγαπητέ Άγι, θα σε παρακαλούσα θερμά να απέχεις του νήματος για ικανό χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:05κ στο νημα αυτο το εγραψα - οτι εχουμε στο φορουμ 2 (δυο ) Γυναικες και οι υπολοιπες ειναι Ελληνιδες διαφορων τυπων κ εκδοσεων.don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:42
Θύμησέ μου κάποια στιγμή είχες πει για δύο, αλλά δε θυμάμαι τι;
Ότι τις συμπαθούσες; ότι συμφωνούσες, τι;
Της μιας είχες πει το νικ, της άλλης είχες δώσει τα στοιχεία με κρυπτόλεξο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι αγία αλλά να διατηρείται μια κατάσταση για να γελάσουμε, είναι κάπως.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:07Ναι αυτο το νημα περιμεναν για να κανουν την Εσθηρ να χτυπιεται.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:04
Σας έλεγε να διαγράψετε το ποστ και την κάνατε να ουρλιάζει για να γελάτε και δεν το διέγραφε κανείς ούτε το τροποποίησε.
Ήμουν παρών σε όλη την φάση.
Σε ολα τα αλλα νηματα μια η Εσθηρ και μια ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος ενα πραγμα.
Αφού την ξέρετε γιατί να επιμένετε;
the end
Στο ικανό στάθηκα. Νομίζω του λείπει κάτι.
Απάντησα στην κουβέντα.
Οποίος διώχνει γυναίκες από το φόρουμ είναι εχθρός του χώρου αυτου και πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
δλδ τι να κανουμε; - γενικα - ο ενας ειναι ετσι η αλλη αλλιως μην γραφετε μην απαντατε ; σοβαρα ;Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:10Δεν είναι αγία αλλά να διατηρείται μια κατάσταση για να γελάσουμε, είναι κάπως.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:07Ναι αυτο το νημα περιμεναν για να κανουν την Εσθηρ να χτυπιεται.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:04
Σας έλεγε να διαγράψετε το ποστ και την κάνατε να ουρλιάζει για να γελάτε και δεν το διέγραφε κανείς ούτε το τροποποίησε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
εσύ γράψε κανένα ποστ σαν το προηγούμενο....κι άσε τις κρεμάλες.Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:12 Οποίος διώχνει γυναίκες από το φόρουμ είναι εχθρός του χώρου αυτου και πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα.
-
fagano3
Γιατι αμα δεν την παρουμε στο δουλεμαΠάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:10Δεν είναι αγία αλλά να διατηρείται μια κατάσταση για να γελάσουμε, είναι κάπως.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:07Ναι αυτο το νημα περιμεναν για να κανουν την Εσθηρ να χτυπιεται.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:04
ή θα πρεπει να την μπινελικωσουμε οπως αυτη κανει
ή να ζητησουμε απο το συντονισμο να παει για μπανιο.
Αμα ηταν ανδρας και οχι γυναικα θα ειχε μπαναριστει δεκα φορες μεχρι τωρα.
- Otto Weininger
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:48 εντάξει κι εγώ έκανα μπούλινκ στον φαρμακοτρίφτη, αλλά δεν αποχώρησε από το πχόρουμ, ούτε έβαλε τα κλάμματα (εντάξει μια φορά, αλλά δεν ήταν από αυτό... ήταν ένα σκουπιδάκι)
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
μα δεν το βρίσκω...είμαι γέρος άνθρωπος...μπαίνουν και γράφουν τα απωθημένα τους και μας χαλάνε τη στιγμή....Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:11Στο ικανό στάθηκα. Νομίζω του λείπει κάτι.
Απάντησα στην κουβέντα.
Ό,τι έγραψα, έγραψα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:13εσύ γράψε κανένα ποστ σαν το προηγούμενο....κι άσε τις κρεμάλες.Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:12 Οποίος διώχνει γυναίκες από το φόρουμ είναι εχθρός του χώρου αυτου και πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
φξδfagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:14Γιατι αμα δεν την παρουμε στο δουλεμαΠάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:10Δεν είναι αγία αλλά να διατηρείται μια κατάσταση για να γελάσουμε, είναι κάπως.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:07
Ναι αυτο το νημα περιμεναν για να κανουν την Εσθηρ να χτυπιεται.
ή θα πρεπει να την μπινελικωσουμε οπως αυτη κανει
ή να ζητησουμε απο το συντονισμο να παει για μπανιο.
Αμα ηταν ανδρας κ δεξιοτερα του συριζα και οχι γυναικα θα ειχε μπαναριστει δεκα φορες μεχρι τωρα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι ρε συ, είναι αυτό το εθιμοτυπικό κατιτίς του φόρουμ, το σύνδρομο του υπεράνω ιδεολόγου που δικαιούται να κάνει πλακίτσα ή να αποδίδει χαρακτηρισμούς στη γραφική πλέμπα αλλά παθαίνει μια ψυχολογία μόνον όταν θίγουν την υπερευαίσθητη ψυχοσύνθεση του.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:48 εντάξει κι εγώ έκανα μπούλινκ στον φαρμακοτρίφτη, αλλά δεν αποχώρησε από το πχόρουμ, ούτε έβαλε τα κλάμματα (εντάξει μια φορά, αλλά δεν ήταν από αυτό... ήταν ένα σκουπιδάκι)
Και όχι, δεν το λέω για τη Νάιδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν τον βλέπεις τον άλλον και έχει βγει έξω από τα ρούχα του και σου ζητάει να αφαιρέσεις από την δημοσίευσή σου το όνομά του και εσύ κάνεις την τρελή... αυτό τι είναι ρε Άγι; Πλάκα;Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:13δλδ τι να κανουμε; - γενικα - ο ενας ειναι ετσι η αλλη αλλιως μην γραφετε μην απαντατε ; σοβαρα ;Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:10Δεν είναι αγία αλλά να διατηρείται μια κατάσταση για να γελάσουμε, είναι κάπως.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:07
Ναι αυτο το νημα περιμεναν για να κανουν την Εσθηρ να χτυπιεται.
Πάνω από δύο ώρες κράτησε αυτή η κατάσταση...
the end
-
the comet the course the tail
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-