Αν γίνει κάτι τέτοιο να ξες δε θα φταίει η διαστροφή αλλά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι ξεκίνησα να παίζω συστηματικά μπάσο και τυμπανάκια και ότι τα πάω εξαιρετικά καλά ήδη, τι καλά δλδ γαμάω.don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:54Τρόπο γραφής μην αλλάξεις μόνοsys3x έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:44είσαι Ηρωας και ζωντανή απόδειξη του απώτερου σκοπού μου, της (μόνιμης) αλλαγής διαστροφής (μου προς το υγιεινότερον) δλδ. Νομίζω ότι το κάπνισμα δεν με βοηθάει αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν σίγουρα και ο λόγος διακοπής της προσπάθειας μου, ο σπουδαιότερος λόγος ήταν (είναι) οι εναλλαγές χώρου εργασίας χενς δύσκολη πρόσβαση σε φαγί της προκοπής, δυστυχώς δεν έχω την χρονική ευχέρεια να προετοιμάζω φαγητό από το σπίτι αλλά όπως είπα οψόμεθα, ένας σωστός προγραμματισμός θα μου λύσει τα περισσότερα προβλήματα και θα επανακάμψω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:30
Εύγε. Το σημαντικό είναι να βρει κανείς αυτό που του ταιριάζει ώστε να μην είναι παροδική δίαιτα, αλλά αλλαγή στον τρόπο διατροφής. Εγώ έχω βολτευεί με το φάστινγκ. Πρέπει να κοντεύω δύο χρόνια τώρα που το τηρώ συνεχώς. Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, τρώω μία φορά την ημέρα...
Θα κόψω τα ναρκωτικά θα ξεκινήσω γυμναστήριο και θα βάλω και σκουλαρίκι στο τέλος, θα δεις.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 17 Μαρ 2019, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ενα μηλο την ημερα κλπ παπαριες
Να κανετε οτι βλεπετε στις ταινιες κ στις διαφημισεις - να το εχετε για σνακ και να δειχνετε κουλ
Να κανετε οτι βλεπετε στις ταινιες κ στις διαφημισεις - να το εχετε για σνακ και να δειχνετε κουλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
και τα όσπρια σε κόβει;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Υπερκουλτουριάρης
Η μπύρα είναι υδατάνθρακας; Από τότε που έκοψα το ευλογημένο ουισκάκι και πίνω μόνο μπύρα, πήρα 5-6 κιλά για πλάκα.
Είναι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:09 Η μπύρα είναι υδατάνθρακας; Από τότε που έκοψα το ευλογημένο ουισκάκι και πίνω μόνο μπύρα, πήρα 5-6 κιλά για πλάκα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πίνοντας το χυμό παίρνεις τα σάκχαρά τους και δεν παίρνεις τις φυτικές ίνες τους.Γάταρος έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:56Γιατί ολόκληρα φρούτα και όχι απλώς τον χυμό τους;don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:51 Με την κέτωση χάνεις υγρά. Το αλάτι το θες, γιατί θες ηλεκτρολύτες, δεν θες απότομη απώλεια υγρών κ. α.
Τώρα εσύ καλό θα ήταν να ρωτούσες γιατρό, λόγω της κορτιζόνης κλπ.
Πιο ασφαλές θα ήταν να μειώσεις υδατάνθρακες πχ μισή μερίδα πατάτες μακαρόνια, λιγότερο ψωμί και όσους τρως να είναι από ολικής άλεσης δημητριακά, όσπρια και φρούτα ολόκληρα, όχι χυμό δηλαδή.
Οι ίνες και χορταίνουν και ωφέλιμα συστατικά έχουν γενικώς, ειδικά στα ολικής άλεσης.
-
don't speak
Κοίτα μην αλλάξεις και φύλοsys3x έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:59Αν γίνει κάτι τέτοιο να ξες δε θα φταίει η διαστροφή αλλά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι ξεκίνησα να παίζω συστηματικά μπάσο και τυμπανάκια και ότι τα πάω εξαιρετικά καλά ήδη, τι καλά δλδ γαμάω.don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:54Τρόπο γραφής μην αλλάξεις μόνοsys3x έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:44
είσαι Ηρωας και ζωντανή απόδειξη του απώτερου σκοπού μου, της (μόνιμης) αλλαγής διαστροφής (μου προς το υγιεινότερον) δλδ. Νομίζω ότι το κάπνισμα δεν με βοηθάει αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν σίγουρα και ο λόγος διακοπής της προσπάθειας μου, ο σπουδαιότερος λόγος ήταν (είναι) οι εναλλαγές χώρου εργασίας χενς δύσκολη πρόσβαση σε φαγί της προκοπής, δυστυχώς δεν έχω την χρονική ευχέρεια να προετοιμάζω φαγητό από το σπίτι αλλά όπως είπα οψόμεθα, ένας σωστός προγραμματισμός θα μου λύσει τα περισσότερα προβλήματα και θα επανακάμψω.
Θα κόψω τα ναρκωτικά θα ξεκινήσω γυμναστήριο και θα βάλω και σκουλαρίκι στο τέλος, θα δεις.
![]()
![]()
![]()
και τι να τις κάνεις; να χέσεις πιο εύκολα το νερό;don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:12 Πίνοντας το χυμό παίρνεις τα σάκχαρά τους και δεν παίρνεις τις φυτικές ίνες τους.
- Υπερκουλτουριάρης
Την κόβω.-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:11Είναι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:09 Η μπύρα είναι υδατάνθρακας; Από τότε που έκοψα το ευλογημένο ουισκάκι και πίνω μόνο μπύρα, πήρα 5-6 κιλά για πλάκα.
Βράδυ δεν τρώω, αλλά συνήθως έπινα 1-2 ουίσκια με ξηρούς καρπούς που είναι η καύλα μου(τι πίτσες, μακαρόνια και μαλακίες).
Το άλλαξα σε κανα δυο μπύρες και ποπ κορν. Μέσα σε ένα 6μηνο, από 30-31 νούμερο στο παντελόνι βάρεσα 32 και βλέπω πως με ζορίζει κι όλας.
Τέρμα με αυτήν, back in Jack.
Πάντως φρούτα, λαχανικά κ.λ.π., μου αρέσουν πολύ. Συνήθως έτρωγα πολλά τέτοια το πρωί. Το αντικατέστησα για οικονομία με κανα 2 φέτες μαύρο ψωμί. Ψωμί γενικά ως τότε δεν έτρωγα, δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα. Κρέας ή όσπρια γουστάρω.
-
don't speak
Σκέτος χυμός μετράει ως σάκχαρα.foscilis έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:15και τι να τις κάνεις; να χέσεις πιο εύκολα το νερό;don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:12 Πίνοντας το χυμό παίρνεις τα σάκχαρά τους και δεν παίρνεις τις φυτικές ίνες τους.
Οι διαλυτές ίνες που έχουν φαίνεται να βοηθούν στον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης.
Άρα έχεις πιθανότητες να πεινάσεις πιο αργά.
Άσε που με την πορτοκαλάδα πχ θες δύο πορτοκάλια για χυμό, ενώ αν φας ένα έχεις χορτάσει αντίστοιχα και έχεις πάρει λιγότερα σάκχαρα.
Και τα ουίσκια παχαίνουν έχε το κατά νου,απλά πίνεις λίγο λίγο και δεν κατεβάζεις μπουκάλα 500άρα όπως με τη μπύρα.Αν προσέξεις πολλές μπύρες έχουν στο αυτοκόλλητό τους το σιτάρι ή τη βύνη του κριθαριού, είναι σαν να τρως ψωμί κατά μίαν έννοια.Πέραν της αλκοόλης που χαλαρώνει τις αισθήσεις έχει και άλλα όπως λυκίσκο,που το χρησιμοποιούν σε φυτικά υπνωτικά χάπια...χαλαρωτικός και αυτός από την άλλη.Ξηροί καρποί παχαίνουν αλλά υποθέτω τρως λίγο για τη γεύση,δεν είναι θέμα.Ποπ κορν είναι άχρηστη τροφή γεμάτη σε σόγιες και μαλακίες που σου καταστρέφουν τις ορμόνες,μην τα τρως ειδικά τα ετοιματζίδικα του εμπορίου με τα βούτυρα.Φρούτα,λαχανικά να προτιμάς όσα δεν είναι γλυκά στη γεύση.Το μαύρο ψωμί σε παχαίνει παραπάνω από το άσπρο αλλά είναι καλό για το έντερο λόγω μικρότερης επεξεργασίας.Εγώ έφτιαχνα το δικό μου ψωμί με αλεύρι ζέας και ήταν το καλύτερο.Αν βαριέσαι να το φτιάχνεις μιας και το πουλάνε πανάκριβο,ψάξε για δημητριακά με δίκοκκο σιτάρι (θα τα καταλάβεις επειδή είναι πραγματικά μαύρα και όχι ασπρόμαυρα σαν τα σικέ ανάμεικτα ολικής που πουλάνε).Κρέας με μέτρο για να μην πάθεις καρκίνο,όσπρια είναι τέλεια.Και γω κυριακή σήμερα με φασόλια την έβγαλα που φτιάχνω μόνος μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:18Την κόβω.-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:11Είναι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:09 Η μπύρα είναι υδατάνθρακας; Από τότε που έκοψα το ευλογημένο ουισκάκι και πίνω μόνο μπύρα, πήρα 5-6 κιλά για πλάκα.
Βράδυ δεν τρώω, αλλά συνήθως έπινα 1-2 ουίσκια με ξηρούς καρπούς που είναι η καύλα μου(τι πίτσες, μακαρόνια και μαλακίες).
Το άλλαξα σε κανα δυο μπύρες και ποπ κορν. Μέσα σε ένα 6μηνο, από 30-31 νούμερο στο παντελόνι βάρεσα 32 και βλέπω πως με ζορίζει κι όλας.
Τέρμα με αυτήν, back in Jack.
Πάντως φρούτα, λαχανικά κ.λ.π., μου αρέσουν πολύ. Συνήθως έτρωγα πολλά τέτοια το πρωί. Το αντικατέστησα για οικονομία με κανα 2 φέτες μαύρο ψωμί. Ψωμί γενικά ως τότε δεν έτρωγα, δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα. Κρέας ή όσπρια γουστάρω.
Οι Ιταλοι πάντως που γνωριζουν απο διατροφη και προσεχουν τη σιλουετα τους
+ ειναι πολιτισμενοι κ οχι βλαχαδερα
το βράδυ που θα ελθουν επισκεψη (παλι)* - να παιξουν κ κανα χαρτάκι - παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε
) + σπαραγγια με αυγα + χαρακολιες + φετα+ βολβια και για γλυκο παρακαλεσαν να τους φτιαξουν γαλοπιτα.
* Για προθερμανση τσακισαν τα σουτζουκακια αλλα ηθελαν κ ρυζι για συνοδευτικο στο μεσημεριανο.
το βράδυ που θα ελθουν επισκεψη (παλι)* - να παιξουν κ κανα χαρτάκι - παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε
* Για προθερμανση τσακισαν τα σουτζουκακια αλλα ηθελαν κ ρυζι για συνοδευτικο στο μεσημεριανο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΑΜΗΝΑγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:30 Οι Ιταλοι πάντως ... παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σκέτος χυμός είναι βόμβα ινσουλίνης.don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:29Σκέτος χυμός μετράει ως σάκχαρα.foscilis έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:15και τι να τις κάνεις; να χέσεις πιο εύκολα το νερό;don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:12 Πίνοντας το χυμό παίρνεις τα σάκχαρά τους και δεν παίρνεις τις φυτικές ίνες τους.
Οι διαλυτές ίνες που έχουν φαίνεται να βοηθούν στον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης.
Άρα έχεις πιθανότητες να πεινάσεις πιο αργά.
Άσε που με την πορτοκαλάδα πχ θες δύο πορτοκάλια για χυμό, ενώ αν φας ένα έχεις χορτάσει αντίστοιχα και έχεις πάρει λιγότερα σάκχαρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
don't speak
Una faccia una razzaΑγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:30 Οι Ιταλοι πάντως που γνωριζουν απο διατροφη και προσεχουν τη σιλουετα τους+ ειναι πολιτισμενοι κ οχι βλαχαδερα
το βράδυ που θα ελθουν επισκεψη (παλι)* - να παιξουν κ κανα χαρτάκι - παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε) + σπαραγγια με αυγα + χαρακολιες + φετα+ βολβια και για γλυκο παρακαλεσαν να τους φτιαξουν γαλοπιτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy