!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:54
sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:44
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:30

Εύγε. Το σημαντικό είναι να βρει κανείς αυτό που του ταιριάζει ώστε να μην είναι παροδική δίαιτα, αλλά αλλαγή στον τρόπο διατροφής. Εγώ έχω βολτευεί με το φάστινγκ. Πρέπει να κοντεύω δύο χρόνια τώρα που το τηρώ συνεχώς. Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, τρώω μία φορά την ημέρα...
είσαι Ηρωας και ζωντανή απόδειξη του απώτερου σκοπού μου, της (μόνιμης) αλλαγής διαστροφής (μου προς το υγιεινότερον) δλδ. Νομίζω ότι το κάπνισμα δεν με βοηθάει αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν σίγουρα και ο λόγος διακοπής της προσπάθειας μου, ο σπουδαιότερος λόγος ήταν (είναι) οι εναλλαγές χώρου εργασίας χενς δύσκολη πρόσβαση σε φαγί της προκοπής, δυστυχώς δεν έχω την χρονική ευχέρεια να προετοιμάζω φαγητό από το σπίτι αλλά όπως είπα οψόμεθα, ένας σωστός προγραμματισμός θα μου λύσει τα περισσότερα προβλήματα και θα επανακάμψω.
Θα κόψω τα ναρκωτικά θα ξεκινήσω γυμναστήριο και θα βάλω και σκουλαρίκι στο τέλος, θα δεις.
:D
Τρόπο γραφής μην αλλάξεις μόνο :lol:
Αν γίνει κάτι τέτοιο να ξες δε θα φταίει η διαστροφή αλλά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι ξεκίνησα να παίζω συστηματικά μπάσο και τυμπανάκια και ότι τα πάω εξαιρετικά καλά ήδη, τι καλά δλδ γαμάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 17 Μαρ 2019, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ενα μηλο την ημερα κλπ παπαριες
Να κανετε οτι βλεπετε στις ταινιες κ στις διαφημισεις - να το εχετε για σνακ και να δειχνετε κουλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

και τα όσπρια σε κόβει;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Η μπύρα είναι υδατάνθρακας; Από τότε που έκοψα το ευλογημένο ουισκάκι και πίνω μόνο μπύρα, πήρα 5-6 κιλά για πλάκα.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:09 Η μπύρα είναι υδατάνθρακας; Από τότε που έκοψα το ευλογημένο ουισκάκι και πίνω μόνο μπύρα, πήρα 5-6 κιλά για πλάκα.
Είναι.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Γάταρος έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:56
don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:51 Με την κέτωση χάνεις υγρά. Το αλάτι το θες, γιατί θες ηλεκτρολύτες, δεν θες απότομη απώλεια υγρών κ. α.
Τώρα εσύ καλό θα ήταν να ρωτούσες γιατρό, λόγω της κορτιζόνης κλπ.

Πιο ασφαλές θα ήταν να μειώσεις υδατάνθρακες πχ μισή μερίδα πατάτες μακαρόνια, λιγότερο ψωμί και όσους τρως να είναι από ολικής άλεσης δημητριακά, όσπρια και φρούτα ολόκληρα, όχι χυμό δηλαδή.
Γιατί ολόκληρα φρούτα και όχι απλώς τον χυμό τους;
Πίνοντας το χυμό παίρνεις τα σάκχαρά τους και δεν παίρνεις τις φυτικές ίνες τους.
Οι ίνες και χορταίνουν και ωφέλιμα συστατικά έχουν γενικώς, ειδικά στα ολικής άλεσης.
don't speak

sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:59
don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:54
sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:44

είσαι Ηρωας και ζωντανή απόδειξη του απώτερου σκοπού μου, της (μόνιμης) αλλαγής διαστροφής (μου προς το υγιεινότερον) δλδ. Νομίζω ότι το κάπνισμα δεν με βοηθάει αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν σίγουρα και ο λόγος διακοπής της προσπάθειας μου, ο σπουδαιότερος λόγος ήταν (είναι) οι εναλλαγές χώρου εργασίας χενς δύσκολη πρόσβαση σε φαγί της προκοπής, δυστυχώς δεν έχω την χρονική ευχέρεια να προετοιμάζω φαγητό από το σπίτι αλλά όπως είπα οψόμεθα, ένας σωστός προγραμματισμός θα μου λύσει τα περισσότερα προβλήματα και θα επανακάμψω.
Θα κόψω τα ναρκωτικά θα ξεκινήσω γυμναστήριο και θα βάλω και σκουλαρίκι στο τέλος, θα δεις.
Τρόπο γραφής μην αλλάξεις μόνο :lol:
Αν γίνει κάτι τέτοιο να ξες δε θα φταίει η διαστροφή αλλά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι ξεκίνησα να παίζω συστηματικά μπάσο και τυμπανάκια και ότι τα πάω εξαιρετικά καλά ήδη, τι καλά δλδ γαμάω.
Κοίτα μην αλλάξεις και φύλο :smt005:

:bravo:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:12 Πίνοντας το χυμό παίρνεις τα σάκχαρά τους και δεν παίρνεις τις φυτικές ίνες τους.
και τι να τις κάνεις; να χέσεις πιο εύκολα το νερό;
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:11
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:09 Η μπύρα είναι υδατάνθρακας; Από τότε που έκοψα το ευλογημένο ουισκάκι και πίνω μόνο μπύρα, πήρα 5-6 κιλά για πλάκα.
Είναι.
Την κόβω.
Βράδυ δεν τρώω, αλλά συνήθως έπινα 1-2 ουίσκια με ξηρούς καρπούς που είναι η καύλα μου(τι πίτσες, μακαρόνια και μαλακίες).
Το άλλαξα σε κανα δυο μπύρες και ποπ κορν. Μέσα σε ένα 6μηνο, από 30-31 νούμερο στο παντελόνι βάρεσα 32 και βλέπω πως με ζορίζει κι όλας.
Τέρμα με αυτήν, back in Jack.

Πάντως φρούτα, λαχανικά κ.λ.π., μου αρέσουν πολύ. Συνήθως έτρωγα πολλά τέτοια το πρωί. Το αντικατέστησα για οικονομία με κανα 2 φέτες μαύρο ψωμί. Ψωμί γενικά ως τότε δεν έτρωγα, δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα. Κρέας ή όσπρια γουστάρω.
don't speak

foscilis έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:15
don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:12 Πίνοντας το χυμό παίρνεις τα σάκχαρά τους και δεν παίρνεις τις φυτικές ίνες τους.
Σκέτος χυμός μετράει ως σάκχαρα.
Οι διαλυτές ίνες που έχουν φαίνεται να βοηθούν στον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης.
Άρα έχεις πιθανότητες να πεινάσεις πιο αργά.

Άσε που με την πορτοκαλάδα πχ θες δύο πορτοκάλια για χυμό, ενώ αν φας ένα έχεις χορτάσει αντίστοιχα και έχεις πάρει λιγότερα σάκχαρα.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:18
-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:11
Είναι.
Την κόβω.
Βράδυ δεν τρώω, αλλά συνήθως έπινα 1-2 ουίσκια με ξηρούς καρπούς που είναι η καύλα μου(τι πίτσες, μακαρόνια και μαλακίες).
Το άλλαξα σε κανα δυο μπύρες και ποπ κορν. Μέσα σε ένα 6μηνο, από 30-31 νούμερο στο παντελόνι βάρεσα 32 και βλέπω πως με ζορίζει κι όλας.
Τέρμα με αυτήν, back in Jack.

Πάντως φρούτα, λαχανικά κ.λ.π., μου αρέσουν πολύ. Συνήθως έτρωγα πολλά τέτοια το πρωί. Το αντικατέστησα για οικονομία με κανα 2 φέτες μαύρο ψωμί. Ψωμί γενικά ως τότε δεν έτρωγα, δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα. Κρέας ή όσπρια γουστάρω.
Και τα ουίσκια παχαίνουν έχε το κατά νου,απλά πίνεις λίγο λίγο και δεν κατεβάζεις μπουκάλα 500άρα όπως με τη μπύρα.Αν προσέξεις πολλές μπύρες έχουν στο αυτοκόλλητό τους το σιτάρι ή τη βύνη του κριθαριού, είναι σαν να τρως ψωμί κατά μίαν έννοια.Πέραν της αλκοόλης που χαλαρώνει τις αισθήσεις έχει και άλλα όπως λυκίσκο,που το χρησιμοποιούν σε φυτικά υπνωτικά χάπια...χαλαρωτικός και αυτός από την άλλη.Ξηροί καρποί παχαίνουν αλλά υποθέτω τρως λίγο για τη γεύση,δεν είναι θέμα.Ποπ κορν είναι άχρηστη τροφή γεμάτη σε σόγιες και μαλακίες που σου καταστρέφουν τις ορμόνες,μην τα τρως ειδικά τα ετοιματζίδικα του εμπορίου με τα βούτυρα.Φρούτα,λαχανικά να προτιμάς όσα δεν είναι γλυκά στη γεύση.Το μαύρο ψωμί σε παχαίνει παραπάνω από το άσπρο αλλά είναι καλό για το έντερο λόγω μικρότερης επεξεργασίας.Εγώ έφτιαχνα το δικό μου ψωμί με αλεύρι ζέας και ήταν το καλύτερο.Αν βαριέσαι να το φτιάχνεις μιας και το πουλάνε πανάκριβο,ψάξε για δημητριακά με δίκοκκο σιτάρι (θα τα καταλάβεις επειδή είναι πραγματικά μαύρα και όχι ασπρόμαυρα σαν τα σικέ ανάμεικτα ολικής που πουλάνε).Κρέας με μέτρο για να μην πάθεις καρκίνο,όσπρια είναι τέλεια.Και γω κυριακή σήμερα με φασόλια την έβγαλα που φτιάχνω μόνος μου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Οι Ιταλοι πάντως που γνωριζουν απο διατροφη και προσεχουν τη σιλουετα τους :003: + ειναι πολιτισμενοι κ οχι βλαχαδερα
το βράδυ που θα ελθουν επισκεψη (παλι)* - να παιξουν κ κανα χαρτάκι - παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε :003: ) + σπαραγγια με αυγα + χαρακολιες + φετα+ βολβια και για γλυκο παρακαλεσαν να τους φτιαξουν γαλοπιτα.

* Για προθερμανση τσακισαν τα σουτζουκακια αλλα ηθελαν κ ρυζι για συνοδευτικο στο μεσημεριανο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:30 Οι Ιταλοι πάντως ... παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε :003: )
ΑΜΗΝ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:29
foscilis έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:15
Σκέτος χυμός μετράει ως σάκχαρα.
Οι διαλυτές ίνες που έχουν φαίνεται να βοηθούν στον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης.
Άρα έχεις πιθανότητες να πεινάσεις πιο αργά.

Άσε που με την πορτοκαλάδα πχ θες δύο πορτοκάλια για χυμό, ενώ αν φας ένα έχεις χορτάσει αντίστοιχα και έχεις πάρει λιγότερα σάκχαρα.
Σκέτος χυμός είναι βόμβα ινσουλίνης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
don't speak

Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:30 Οι Ιταλοι πάντως που γνωριζουν απο διατροφη και προσεχουν τη σιλουετα τους :003: + ειναι πολιτισμενοι κ οχι βλαχαδερα
το βράδυ που θα ελθουν επισκεψη (παλι)* - να παιξουν κ κανα χαρτάκι - παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε :003: ) + σπαραγγια με αυγα + χαρακολιες + φετα+ βολβια και για γλυκο παρακαλεσαν να τους φτιαξουν γαλοπιτα.

* Για προθερμανση τσακισαν τα σουτζουκακια αλλα ηθελαν κ ρυζι για συνοδευτικο στο μεσημεριανο.
Una faccia una razza :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”