Ζαποτέκος έγραψε: 17 Ιαν 2023, 19:20
Ο υπολογιστής ; Και ο Kaspersky που έχω τι κάνει ;
Εμένα δεν είχε καλώδιο σύνδεσης με dvd. Άρα μάλλον θα το δίνουν αν αγοράσεις dvd.
Τι είναι αυτό ρε φίλε ; Για εξήγησέ το λίγο μήπως το αγοράσω.
Κάτι που αντικαθιστά το καλώδιο της κεραίας.
Δηλαδή φορητή κεραία ; Σαν την παλιά διχάλα με τις βέργες που τις κουνούσαμε για να βρούμε σήμα, αλλά τώρα στρογγυλή ;
όχι ρε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Συνδέει το λαπτοπ σου ή/και το κινητό σου σε τηλεόραση που δεν είναι smart
Μα δεν παίζουν όλα τα κανάλια live το πρόγραμμά τους. Άρα , αν θέλουμε να δούμε ένα σήριαλ και το διαδικτυακό κανάλι του τηλεοπτικού σταθμού δεν το παίζει , τι θα γίνει ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ζαποτέκος έγραψε: 17 Ιαν 2023, 19:25
Δηλαδή φορητή κεραία ; Σαν την παλιά διχάλα με τις βέργες που τις κουνούσαμε για να βρούμε σήμα, αλλά τώρα στρογγυλή ;
Ζαποτέκος έγραψε: 17 Ιαν 2023, 19:20
Ο υπολογιστής ; Και ο Kaspersky που έχω τι κάνει ;
Εμένα δεν είχε καλώδιο σύνδεσης με dvd. Άρα μάλλον θα το δίνουν αν αγοράσεις dvd.
Τι είναι αυτό ρε φίλε ; Για εξήγησέ το λίγο μήπως το αγοράσω.
Μα δεν παίζουν όλα τα κανάλια live το πρόγραμμά τους. Άρα , αν θέλουμε να δούμε ένα σήριαλ και το διαδικτυακό κανάλι του τηλεοπτικού σταθμού δεν το παίζει , τι θα γίνει ;
μας έσκασες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να μπω σε ένα απ' τα gmail μου , μου βγάζει αυτό :
Σε ένα συγκεκριμένο απ' τα gmail μου. Στα άλλα όχι. Ξέρει κάποιος φίλος τι σημαίνει ;
=============================================================
Επίσης τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται στο προφίλ αυτή η κόκκινη κουκίδα. Ξέρει κάποιος φίλος τι σημαίνει ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Έχω ένα CD. Απ' τα 4 GB του έχει ελεύθερα τα 430 MB. Άρα έχει περιεχόμενο. Αλλά όταν το ανοίγω αντί να εμφανίσει τα αρχεία μου γράφει : αρχεία έτοιμα προς εγγραφή
και εμφανίζει μόνο ένα αρχείο με όνομα desktop ή κάτι τέτοιο που όταν το ανοίγω έχει μια γραμμή με κινέζικα και τίποτε άλλο.
Ξέρει κάποιος φίλος πώς μπορώ να δω τα αρχεία που έχω αποθηκευμένα ;
Έχω ένα κινητό. Μου λέει η Cosmote πως πήρα δώρο 2 GB για 7 ημέρες. Όταν όμως πατάω τα δυο τοξάκια που πάνε πάνω - κάτω για να έρθει το ίντερνετ , δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή δεν έχω ίντερνετ. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ;