Σελίδα 6 από 19
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:19
από sys3x
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:54
Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:51
Μπεσαμέλ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ
Μακαρόνι λαπάς.
Κιμάς με φλούδια από ντομάτα (τι είναι αυτό το κόκκινο?)
Κι από πάνω τι στον πτσο έχει τρίψει έτσι; Ρεγκάτο;
Από μένα 7 για την προσπάθεια.
καλά εσύ μη φάς..
εγώ θα πάω μια βόλτα να δοκιμάσω!
ναι έπρεπε να κάνω περισσότερη μπεσαμέλ (όλα είναι χοιροποίητα με τις οπλές μου) διότι έβαλα 1,2κ κιμά και ολόκληρο το πακέτο με τα μακαρόνια, επίσης φαίνεται λιγότερη από ότι είναι γιατί το πίταρα στα τυριά και ναι έχει και ρεγκάτο.
τα κόκκινα είναι λιλιπούτια κομματάκια καρότο, η σάλτσα επίσης είναι σπιτική.
το μακαρόνι όχι μόνο δεν είναι λαπάς αλλά έχουν την ιδανική ποσότητα βουτύρου, και σκέτα τα μακαρονάκια έτσι όπως γίνανε σπέρνουν, τα έβρασα 1,5λ περίπου λιγότερο από όσο χρειάζονται διότι φάγαν και άλλα 55 λεπτά στο φούρνο.
όσο για την προσπάθεια άστο, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει μόνον το αποτέλεσμα, γευστικά γ*μάει, τραστ μη.
κουλουράκι, ξεκουνήσου.
(:
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:23
από Αγις
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:11
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:35
Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν ουτε τιπς ουτε γιατί χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο υλικό ούτε τον σκοπό των τεχνικών και καταστρέφουν την πληροτητά και την σοφία τους .
αυτό μεταφράζεται οτι "μου μαγειρευει ακόμα η μαμα μου για αυτό και δεν μου αρέσει τίποτα άλλο".
Η μπορεί να σημαίνει οτι τυγχάνει να γνώρισα εκ των έσω τις κουζίνες - τους σεφ - κ τις δημιουργίες τους .
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:27
από lyna
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:23
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:11
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:35
Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν ουτε τιπς ουτε γιατί χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο υλικό ούτε τον σκοπό των τεχνικών και καταστρέφουν την πληροτητά και την σοφία τους .
αυτό μεταφράζεται οτι "μου μαγειρευει ακόμα η μαμα μου για αυτό και δεν μου αρέσει τίποτα άλλο".
Η μπορεί να σημαίνει οτι τυγχάνει να γνώρισα εκ των έσω τις κουζίνες - τους σεφ - κ τις δημιουργίες τους .
kala, δεν ειναι ντροπή ουτε σε πρόσβαλα
εδω ο φαδερ χλαπακιάζει βουτυρωμενες πατατες γτ ετσι μαγείρευε ο παππούς

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:27
από κουλούρι Θεσσαλονίκης
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:19
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:54
Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:51
Μπεσαμέλ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ
Μακαρόνι λαπάς.
Κιμάς με φλούδια από ντομάτα (τι είναι αυτό το κόκκινο?)
Κι από πάνω τι στον πτσο έχει τρίψει έτσι; Ρεγκάτο;
Από μένα 7 για την προσπάθεια.
καλά εσύ μη φάς..
εγώ θα πάω μια βόλτα να δοκιμάσω!
ναι έπρεπε να κάνω περισσότερη μπεσαμέλ (όλα είναι χοιροποίητα με τις οπλές μου) διότι έβαλα 1,2κ κιμά και ολόκληρο το πακέτο με τα μακαρόνια, επίσης φαίνεται λιγότερη από ότι είναι γιατί το πίταρα στα τυριά και ναι έχει και ρεγκάτο.
τα κόκκινα είναι λιλιπούτια κομματάκια καρότο, η σάλτσα επίσης είναι σπιτική.
το μακαρόνι όχι μόνο δεν είναι λαπάς αλλά έχουν την ιδανική ποσότητα βουτύρου, και σκέτα τα μακαρονάκια έτσι όπως γίνανε σπέρνουν, τα έβρασα 1,5λ περίπου λιγότερο από όσο χρειάζονται διότι φάγαν και άλλα 55 λεπτά στο φούρνο.
όσο για την προσπάθεια άστο, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει μόνον το αποτέλεσμα, γευστικά γ*μάει, τραστ μη.
κουλουράκι, ξεκουνήσου.
(:
κάτσε...μέχρι να σηκωθεί το ένα πόδι βρωμάει το άλλο!
με ξες!
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:29
από κουλούρι Θεσσαλονίκης
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:27
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:23
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:11
αυτό μεταφράζεται οτι "μου μαγειρευει ακόμα η μαμα μου για αυτό και δεν μου αρέσει τίποτα άλλο".
Η μπορεί να σημαίνει οτι τυγχάνει να γνώρισα εκ των έσω τις κουζίνες - τους σεφ - κ τις δημιουργίες τους .
kala, δεν ειναι ντροπή ουτε σε πρόσβαλα
εδω ο φαδερ χλαπακιάζει βουτυρωμενες πατατες γτ ετσι μαγείρευε ο παππούς
άσε τον άνθρωπο να τις φάει όπως γουστάρει!
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:29
από sys3x
Custom_F έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:24
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:20
αν η μπεσαμελ ειναι σπιτική, εξαρτάται τη νοικοκυρά το πόσο βαριά θα την κάνει (και εγώ δεν αντέχω ιδιαίτερα)
Η μητερα μου την εκανε με σιμιγδαλι και δε μπορω να πω, μου αρεσε, οκ. Μεχρι που εφαγα με αλευρι!!!! Για μενα, πολυ καλυτερη με αλευρι!
η συνταγή που κάνω εδώ και χρόνια είναι με αλεύρι, είναι πάρα πολύ απλή αλλά θέλει εξαιρετικά καλό τάημινγκ στην υλοποίηση, πραγματικά είναι φοβερή και την πετυχαίνω (σχεδόν) πάντα.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:33
από Custom_F
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:29
και την πετυχαίνω (σχεδόν) πάντα.
Αν σβολιασει, μπιμερ.

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:35
από Αγις
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:27
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:23
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:11
αυτό μεταφράζεται οτι "μου μαγειρευει ακόμα η μαμα μου για αυτό και δεν μου αρέσει τίποτα άλλο".
Η μπορεί να σημαίνει οτι τυγχάνει να γνώρισα εκ των έσω τις κουζίνες - τους σεφ - κ τις δημιουργίες τους .
kala, δεν ειναι ντροπή ουτε σε πρόσβαλα
εδω ο φαδερ χλαπακιάζει βουτυρωμενες πατατες γτ ετσι μαγείρευε ο παππούς
Το πόιντ ποιό είναι ;
Χρησιμοποιώ βούτυρο καθαρό η λαρδί ΄στις πατάτες την κατάλληλη στιγμή και για συγκεκριμένους λόγους όταν τις ψήνω η τις τηγανίζω και γίνονται τέλειες.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:35
από sys3x
Custom_F έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:33
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:29
και την πετυχαίνω (σχεδόν) πάντα.
Αν σβολιασει, μπιμερ.
το σχεδόν γι' αυτό το έβαλα, μια φορά με σβόλιασε (είχα νεύρα και μαγείρευα ο μ*λαξ, ποτέ ξανά) και έβαλα ράβδο, ποτέ ξανά, πέταμα και da capo.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:39
από Custom_F
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:35
το σχεδόν γι' αυτό το έβαλα, μια φορά με σβόλιασε (είχα νεύρα και μαγείρευα ο μ*λαξ, ποτέ ξανά) και έβαλα ράβδο, ποτέ ξανά, πέταμα και da capo.
Αμα σωζεται, δε μπορω να πεταξω...

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:41
από κουλούρι Θεσσαλονίκης
Custom_F έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:39
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:35
το σχεδόν γι' αυτό το έβαλα, μια φορά με σβόλιασε (είχα νεύρα και μαγείρευα ο μ*λαξ, ποτέ ξανά) και έβαλα ράβδο, ποτέ ξανά, πέταμα και da capo.
Αμα σωζεται, δε μπορω να πεταξω...
σωστή νοικοκυρά!
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:43
από Custom_F
Ενας συνδυασμος νοικοκυρας και σπαγγου, ισως!

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:58
από lyna
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:35
lyna έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:27
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:23
Η μπορεί να σημαίνει οτι τυγχάνει να γνώρισα εκ των έσω τις κουζίνες - τους σεφ - κ τις δημιουργίες τους .
kala, δεν ειναι ντροπή ουτε σε πρόσβαλα
εδω ο φαδερ χλαπακιάζει βουτυρωμενες πατατες γτ ετσι μαγείρευε ο παππούς
Το πόιντ ποιό είναι ;
Χρησιμοποιώ βούτυρο καθαρό η λαρδί ΄στις πατάτες την κατάλληλη στιγμή και για συγκεκριμένους λόγους όταν τις ψήνω η τις τηγανίζω και γίνονται τέλειες.
θα με ανησυχούσε αν δεν το χρησιμοποιούσες απο συνήθεια
(αη αμ νοτ α φαν )
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 18:59
από Ερμής
Μωρε κάτι δε μου κόλλαγε με δαύτον απο την αρχή.
Δε μπορεί με το που βγήκε απο το τηλεπαιχνίδι να παρουσιάζεται ως μεγαμύστης.
Το βίδεο που είδα παραπάνω είναι το πρώτο του που έχω δει ποτέ. Ευτυχώς το είδα και έτσι δε θα χρειαστεί(μου τά χουν σπάσει ένα μήνα τώρα, πάμε για μπεργκερ στου Άκη και πάμε για μπέργκερ στου Άκη) να τρέχω στην Α.Παρασκευή ουτως ώστε να περιμένω σε κάτι μαοϊκές ουρές για να φάω ένα μπέργκερ και στο τέλος να είναι και μια μετριότητα.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2018, 19:46
από sys3x
Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:59
Μωρε κάτι δε μου κόλλαγε με δαύτον απο την αρχή.
Δε μπορεί με το που βγήκε απο το τηλεπαιχνίδι να παρουσιάζεται ως μεγαμύστης.
Το βίδεο που είδα παραπάνω είναι το πρώτο του που έχω δει ποτέ. Ευτυχώς το είδα και έτσι δε θα χρειαστεί(μου τά χουν σπάσει ένα μήνα τώρα, πάμε για μπεργκερ στου Άκη και πάμε για μπέργκερ στου Άκη) να τρέχω στην Α.Παρασκευή ουτως ώστε να περιμένω σε κάτι μαοϊκές ουρές για να φάω ένα μπέργκερ και στο τέλος να είναι και μια μετριότητα.
Για μπίφτεκο άμα σκάσεις πάνω πάνε Β.Γεωργίου στον (Τ)άκη.