Δεν χρειάζεται να τα δουν. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γιατί η απεντόμωση στις επιχειρήσεις τροφίμων δεν γίνεται κατ' ανάγκην αλλά τακτικά, με βάση τον νόμο, και τηρείται αρχείο απεντόμωσης-μυοκτονίας. Εάν γινόταν τακτικά η απεντόμωση, δεν θα υπήρχαν μυρμήγκια. Ξεκάθαρα η επιχείρηση έγραψε στα παπάρια της τον νόμο με κίνδυνο της δημόσιας υγείας.ST48410 έγραψε: 11 Μαρ 2019, 00:54 Αν ας πούμε γεμίζουν τα ράφια μόνο συγκεκριμένες ώρες, πχ νωρίς το πρωί μπορεί να μην έχει τύχει να δουν τα μυρμήγκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σφολιάτες από τα Lidl
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Σφολιάτες από τα Lidl
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο ΕΦΕΤ και οι αρμόδιες αρχές θεωρούν ότι η μέθοδος μυοκτονίας-απεντόμωσης είναι πρακτικά 100% αποτελεσματική και αν διαπιστωθεί ότι δεν είναι (παρουσία εντόμων) η ευθύνη και πάλι βαραίνει την επιχείρηση για λανθασμένη μεθοδολογία και σχεδιασμό και επιφέρει πρόστιμο.
Η παρουσία εντόμων επιφέρει πρόστιμο.
Το επαναλαμβάνω, γιατί υπάρχουν κακόπιστοι υπερασπιστές παράνομων πρακτικών που δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Το επαναλαμβάνω, γιατί υπάρχουν κακόπιστοι υπερασπιστές παράνομων πρακτικών που δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 02:19
viewtopic.php?f=36&t=818&hilit=%CF%84%C ... &start=630
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 11 Μαρ 2019, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ST48410hellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 01:03Δεν χρειάζεται να τα δουν. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γιατί η απεντόμωση στις επιχειρήσεις τροφίμων δεν γίνεται κατ' ανάγκην αλλά τακτικά, με βάση τον νόμο, και τηρείται αρχείο απεντόμωσης-μυοκτονίας. Εάν γινόταν τακτικά η απεντόμωση, δεν θα υπήρχαν μυρμήγκια. Ξεκάθαρα η επιχείρηση έγραψε στα παπάρια της τον νόμο με κίνδυνο της δημόσιας υγείας.ST48410 έγραψε: 11 Μαρ 2019, 00:54 Αν ας πούμε γεμίζουν τα ράφια μόνο συγκεκριμένες ώρες, πχ νωρίς το πρωί μπορεί να μην έχει τύχει να δουν τα μυρμήγκια.
Εν τω μεταξυ αν τον ρωτησεις πως αποκλειει οτι πχ εγιναν κανονικα οι απεντομωσεις αλλα ο απεντομωτης εκανε λαθος ξ εκανε ελλειπη απεντομωσ η πχ κανοντας οικονομια στα υλικα μπορει να σου απαντησει οτι το αναφερουν η Ευρωπαικη και η Ελληνικη νομοθεσια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Νομίζω ότι η αλήθεια ως συνήθως βρίσκεται κάπου στην μέση. Δηλαδή ως αλυσίδα θα συνεργαστείς με μια σωστή εταιρεία για την απεντόμωση. Αν βλέπεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα θα πας σε άλλους. Δεν θα περιμένεις να χάσεις πελάτες ή να φας πρόστιμο. Και τέλος πάντων εμένα ως πελάτη δεν με ενδιαφέρει από που και πως προήλθαν αλλά να μην τα φάω και προφανώς θα κατηγορήσω την επιχείρηση για αυτό.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2019, 01:16ST48410hellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2019, 01:03Δεν χρειάζεται να τα δουν. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γιατί η απεντόμωση στις επιχειρήσεις τροφίμων δεν γίνεται κατ' ανάγκην αλλά τακτικά, με βάση τον νόμο, και τηρείται αρχείο απεντόμωσης-μυοκτονίας. Εάν γινόταν τακτικά η απεντόμωση, δεν θα υπήρχαν μυρμήγκια. Ξεκάθαρα η επιχείρηση έγραψε στα παπάρια της τον νόμο με κίνδυνο της δημόσιας υγείας.ST48410 έγραψε: 11 Μαρ 2019, 00:54 Αν ας πούμε γεμίζουν τα ράφια μόνο συγκεκριμένες ώρες, πχ νωρίς το πρωί μπορεί να μην έχει τύχει να δουν τα μυρμήγκια.
Εν τω μεταξυ αν τον ρωτησεις πως αποκλειει οτι πχ εγιναν κανονικα οι απεντομωσεις αλλα ο απεντομωτης εκανε λαθος ξ εκανε ελλειπη απεντομωσ η πχ κανοντας οικονομια στα υλικα μπορει να σου απαντησει οτι το αναφερουν η Ευρωπαικη και η Ελληνικη νομοθεσια
Από κει και πέρα για την συγκεκριμένη ιστορία το σημαντικό είναι αν υπάρχει φωλιά στο κατάστημα (άρα κάτι δεν πήγε καλά στην απεντόμωση ή τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν για προστασία από έντομα) ή αν μεταφέρθηκαν τα μυρμήγκια με άλλο τρόπο (έχω ανοίξει ηλεκτρονική συσκευή σε μια περίπτωση και σε δεύτερη χαρτοκιβώτιο και γέμισε το γραφείο μου έντομα).
Μύγες έχω δει στον τομέα των τυριών σε άλλη αλυσίδα, από τις θεωρούμενες καλές. Δεν ξέρω αν πρακτικά μπορείς να τα αποφύγεις 100% αλλά φωλιές μυρμηγκιών μου φαίνονται πιο εύκολη περίπτωση.
- hellegennes
Η μύγα γυρίζει σε μεγάλη ακτίνα, τα μυρμήγκια δεν βρίσκονται σε χρόνο ντε-τε σε έναν χώρο. Σημαίνει ότι πέρασαν από σημείο όπου θα πρέπει να έχει ενεργό εντομοκτόνο.
Σε κάθε περίπτωση, ζωντανά έντομα στον χώρο επιφέρουν πρόστιμο από την υγειονομική υπηρεσία. Το κατάστημα είναι 100% υπεύθυνο. Αν η επιχείρηση θεωρεί ότι αυτό οφείλεται σε πλημμελή δουλειά της εταιρείας που κάνει απεντόμωση, μπορεί να της κάνει μήνυση. Η ευθύνη συνεχίζει να είναι αποκλειστικά της επιχείρησης και τρώει πρόστιμο γι' αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, ζωντανά έντομα στον χώρο επιφέρουν πρόστιμο από την υγειονομική υπηρεσία. Το κατάστημα είναι 100% υπεύθυνο. Αν η επιχείρηση θεωρεί ότι αυτό οφείλεται σε πλημμελή δουλειά της εταιρείας που κάνει απεντόμωση, μπορεί να της κάνει μήνυση. Η ευθύνη συνεχίζει να είναι αποκλειστικά της επιχείρησης και τρώει πρόστιμο γι' αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγω παντως σε οσα λιντλ εχω μπει μεσα τον τελευταιο χρονο ( που θυμαμαι ) συσκευασμενα στο φουρνο εχω δει μονο τις μπακετες ψωμιου . Ολα ταλλα τα πιανεις με σπατουλα και τα βαζεις σε χαρτοσακουλα εκτος απο μερικα ( λουκανικοπιτες ) που ειναι σε χαρτινη βαση . Το οποιο σημαινει πως καποιος το εβαλε σε σακουλα το πηρε και το ξαναγυρισε η το εβαλε σε σακουλα και το αφησε εκει . Η ειδηση απο την αλλη ειναι λιγο προτου εξαφανιστει ο τρικεταρωψ μπαινει στη μεση και χιος και μπερδευει το θεμα.
Εναν καφέ έχω πάρει από εκεί γιατί είναι ο μοναδικός που έχω βρει χωρίς προσθήκη ζάχαρης και τον πίνω με βαριά καρδιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Έτσι είναι όταν η εταιρεία για να βγάλει μέγιστο κέρδος γράφει τις διαδικασίες ασφαλείας στα παπάρια της. Φυσικά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, πράγμα που καταδεικνύει συστηματικό πρόβλημα στην διαδικασία τυποποίησης.
Στην τελική, δεν είναι καν φθηνότερο από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Συσκευασμένο κρέας ποτέ, ούτε από εκεί ούτε από αλλού.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Ο αδερφός αγόραζε από τα LIDL - κάποια μέρα πήρε και μία κατεψυγμένη παέγια.
Ο αδερφός μου δεν έχει καμία αλλεργία, τρώγοντας όμως (ευτυχώς μόνο αυτός) την παέγια έγιναν τα χείλη του πενταπλάσια σε όγκο!!!
Και τρέχαμε να βρουμε εφημερεύων νοσοκομείο για να του δώσουν κορτιζόνη!!!
.
Ο αδερφός μου δεν έχει καμία αλλεργία, τρώγοντας όμως (ευτυχώς μόνο αυτός) την παέγια έγιναν τα χείλη του πενταπλάσια σε όγκο!!!
Και τρέχαμε να βρουμε εφημερεύων νοσοκομείο για να του δώσουν κορτιζόνη!!!
Έχω πάρει αρκετές φορές από τον Βασιλόπουλο και ήταν φρεσκότατος και πολύ καλός κιμάς...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Υπάρχει άνθρωπος που ψωνίζει κρέας από το λιντλ;Σοβαρά τώρα.