!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;
Oι οπαδοί της κλιματικής αλλαγής λένε ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί το 2030.
Που να κάνεις σεξ με τέτοιες καταστάσεις.Ευτυχώς τότε εάν ζω θα έχω συμπληρώσει τα 70 χρόνια.Αλλά αγχώνουν και νέους ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους.
https://www.theguardian.com/environment ... e-movement
Που να κάνεις σεξ με τέτοιες καταστάσεις.Ευτυχώς τότε εάν ζω θα έχω συμπληρώσει τα 70 χρόνια.Αλλά αγχώνουν και νέους ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους.
-
Γιάννης
Καλύτερα. Μια αηδιαστική υπερεκτιμημένη σαχλαμάρα είναι, σιγά τον πολυέλαιο.Natasha έγραψε: 08 Μαρ 2019, 15:41
Σύμφωνα με την επιστήμη, σε 13 χρόνια από τώρα- το 2030 δηλαδή- δε θα κάνουμε πια έρωτα.
1) Επαναπρογραμματισμός του υποσυνειδήτου;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2019, 10:19 Oι οπαδοί της κλιματικής αλλαγής λένε ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί το 2030.
2) Εχουμε πολλά να ζήσουμε ακόμα καλέ μου φίλε. Μπορεί και την αιωνιότητα.
//Μη μου δίνεις σημασία. Απλώς προτιμώ να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων. Είναι καλύτερο απ το να πείς "εντάξει άντε σκοτώστε με, περιμένω".
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Σε 11 χρόνια δεν θα κάνουμε πια σεξ

Πάνος Σκουρλέτης
Sheldon Cooper, εσύ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Dwarven Blacksmith
Σε τι βρωμερά βάθη έχεις πέσει;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2019, 10:19 Oι οπαδοί της κλιματικής αλλαγής λένε ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί το 2030.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Natasha έγραψε: 08 Μαρ 2019, 15:41 ...Όταν τα λεγα εγώ ότι μειώνεται η δυναμη της ερωτικής επιθυμίας με τον καιρό...
Δείτε εδώ τί λέει μια μελέτη:
"Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;"
Το 2030 δεν αργεί να έρθει και τότε... τέρμα το sex...-Από τη Madame de Coco
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Το συνέδεσα με την εμφάνιση του Αντιχρίστου. Όταν φανεί δημόσια θα έχει ΗΔΗ παρει δικαίωμα απο τις ψυχές και θα έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την ενέργειά μας. Εκείνη δηλ που είχαμε παλαιότερα. Οπότε ΚΑΙ το σεξουαλικό ένστικτο θα είναι ασθενέστερο. Εννοείται μαζί με τα υπολοιπα ένστικτα, όχι μόνο αυτό. Γενικά, θα πέσει η δυναμή μας. Γι αυτό το είπα.Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 09:47Βλακεία είναι αυτό γιατί να μειώνεται η δύναμη της ερωτικής επιθυμίας με τον καιρό; Καθένας κάνει τη ζωή του. Εσύ τη δική σου, αυτή τη δική της. Δεν έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους σε αυτή τη ζωή.Natasha έγραψε: 08 Μαρ 2019, 15:41 ...Όταν τα λεγα εγώ ότι μειώνεται η δυναμη της ερωτικής επιθυμίας με τον καιρό...
"Άχρι καιρού..."
Θα έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την ενέργεια μας. Δεν το εννοείς αυτό κυριολεκτικά έτσι;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 18:58Το συνέδεσα με την εμφάνιση του Αντιχρίστου. Όταν φανεί δημόσια θα έχει ΗΔΗ παρει δικαίωμα απο τις ψυχές και θα έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την ενέργειά μας. Εκείνη δηλ που είχαμε παλαιότερα. Οπότε ΚΑΙ το σεξουαλικό ένστικτο θα είναι ασθενέστερο. Εννοείται μαζί με τα υπολοιπα ένστικτα, όχι μόνο αυτό. Γενικά, θα πέσει η δυναμή μας. Γι αυτό το είπα.Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 09:47Βλακεία είναι αυτό γιατί να μειώνεται η δύναμη της ερωτικής επιθυμίας με τον καιρό; Καθένας κάνει τη ζωή του. Εσύ τη δική σου, αυτή τη δική της. Δεν έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους σε αυτή τη ζωή.Natasha έγραψε: 08 Μαρ 2019, 15:41 ...Όταν τα λεγα εγώ ότι μειώνεται η δυναμη της ερωτικής επιθυμίας με τον καιρό...
Καλέ μου Βινόσαυρε, δεν με παρακολουθείς καλά. ΔΕΝ είπα ότι μόνο οι άνθρωποι του Θεού έχουν μέσα τους μπολικη ερωτική ενέργεια! Την έχουν επίσης και άνθρωποι που δεν τον γνώρισαν ακόμα τον Θεό και είναι κάπως αδιάφοροι. Συνάντησα μάλιστα δυο τέτοιους εδώ μέσα στο φόρουμ. Είναι παντρεμένοι αλλά είναι ερωτικότατοι και γεμάτοι αγάπη! Πολύ καλοί άνθρωποι. Δεν έχουν και οι δυο τους σχέση με τον Θεό. Αρνητικοί δεν είναι, αλλά δεν Τον ξέρουν.Βινόσαυρος έγραψε: 17 Απρ 2019, 09:51 Μόνο όσοι έχουν τον θεούλη μέσα τους θα
κρατήσουν τις χαρές του σεξ. Για να
συνδεσουμε αυτό με το άλλο νήμα.
"Άχρι καιρού..."
Δυστυχώς το εννοώ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:00Θα έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την ενέργεια μας. Δεν το εννοείς αυτό κυριολεκτικά έτσι;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 18:58Το συνέδεσα με την εμφάνιση του Αντιχρίστου. Όταν φανεί δημόσια θα έχει ΗΔΗ παρει δικαίωμα απο τις ψυχές και θα έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την ενέργειά μας. Εκείνη δηλ που είχαμε παλαιότερα. Οπότε ΚΑΙ το σεξουαλικό ένστικτο θα είναι ασθενέστερο. Εννοείται μαζί με τα υπολοιπα ένστικτα, όχι μόνο αυτό. Γενικά, θα πέσει η δυναμή μας. Γι αυτό το είπα.Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 09:47
Βλακεία είναι αυτό γιατί να μειώνεται η δύναμη της ερωτικής επιθυμίας με τον καιρό; Καθένας κάνει τη ζωή του. Εσύ τη δική σου, αυτή τη δική της. Δεν έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους σε αυτή τη ζωή.![]()
"Άχρι καιρού..."
Εε πως δηλαδή; Δεν θα μπορούμε να πάμε στην τουαλέτα;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:03Δυστυχώς το εννοώ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:00Θα έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την ενέργεια μας. Δεν το εννοείς αυτό κυριολεκτικά έτσι;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 18:58
Το συνέδεσα με την εμφάνιση του Αντιχρίστου. Όταν φανεί δημόσια θα έχει ΗΔΗ παρει δικαίωμα απο τις ψυχές και θα έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την ενέργειά μας. Εκείνη δηλ που είχαμε παλαιότερα. Οπότε ΚΑΙ το σεξουαλικό ένστικτο θα είναι ασθενέστερο. Εννοείται μαζί με τα υπολοιπα ένστικτα, όχι μόνο αυτό. Γενικά, θα πέσει η δυναμή μας. Γι αυτό το είπα.![]()
![]()
Μπορεί. Αλλά είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να ενωθείς με τους ανθρώπους και τον Θεό.
"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ δεν χρειάζομαι 11 χρόνια για να μην κάνω σεξ. Δεν κάνω σεξ από τώρα.
Όχι ρε συ, φαντάσου να έχεις μια θλίψη όλη την ώρα και να μην έχεις διάθεση για τίποτα. Για όλα, όχι μονο για έρωτα. Κάπως έτσι.
Όλα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ φίλε μου. Όλα τα προβλήματά μας μπορούν να λυθούν αν υπάρχει πλουσια ενέργεια στον κόσμο, την φυση και το περιβάλλον!
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
-