Προτιμώ την φυσική διαδικασία.Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:02Βγάλε αγγελία ζητητε νύφη...κάντο θέμα θα σου βρούμε γυναίκα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:55Ναι αμέ μικροαστή θέλω να παντρευτώ
Όχι καμιά πολυγαμική αναρχοάπλυτη
Οι μικροαστές παντρεύονται και μου ταιριάζουν εμένα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ιδιοφυία ως αποτρεπτικός παράγοντας για γάμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Η ιδιοφυία ως αποτρεπτικός παράγοντας για γάμο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αλλά σαν ιδιοφυία,παρεμποδιζεσαι να φανταστώ.,...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:04Προτιμώ την φυσική διαδικασία.Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:02Βγάλε αγγελία ζητητε νύφη...κάντο θέμα θα σου βρούμε γυναίκα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:55
Ναι αμέ μικροαστή θέλω να παντρευτώ
Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 19:43![]()
Τελικά γάτε, εσείς οι δεξιοί θέλετε να το παίζετε υπερπατριωτες με τα παιδιά των άλλων, όπως ακριβώς οι αριστεροί που θέλουν να το παίζουν κοινωνικά ευαίσθητοι με τα λεφτά των άλλων.
Ο Αϊνστάιν παντρεύτηκε 2 φορές νομίζω ήταν και συναισθηματικά ανάπηρος απ όσα ειχα διαβάσει, καθικακι. Για την ακρίβεια μεγαλούργησε με την πρώτη που έφαγε όλα τα σκατά του ήταν κι εκείνη φυσικός και τον βοηθούσε και επαναπαυθηκε στις δάφνες του με τη δεύτερη
Κι ο Νίτσε ήθελε, δεν ήθελε ρε παιδια;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα ξέρω όλα αυτά. Απλά ο νηματοθέτης φαίνεται να τα αγνοεί σκοπίμως.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:07Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 19:43Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 23:32
O Tέσλα αγαπούσε ένα θηλυκό περιστέρι όπως ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα.![]()
Τελικά γάτε, εσείς οι δεξιοί θέλετε να το παίζετε υπερπατριωτες με τα παιδιά των άλλων, όπως ακριβώς οι αριστεροί που θέλουν να το παίζουν κοινωνικά ευαίσθητοι με τα λεφτά των άλλων.![]()
Ο Αϊνστάιν παντρεύτηκε 2 φορές νομίζω ήταν και συναισθηματικά ανάπηρος απ όσα ειχα διαβάσει, καθικακι. Για την ακρίβεια μεγαλούργησε με την πρώτη που έφαγε όλα τα σκατά του ήταν κι εκείνη φυσικός και τον βοηθούσε και επαναπαυθηκε στις δάφνες του με τη δεύτερη![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μεγαλοφυία είμαι στην περίπτωση μουKiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06Αλλά σαν ιδιοφυία,παρεμποδιζεσαι να φανταστώ.,...
Δεν είμαι ποτέ τυχερός αλλά κάπου εκεί έξω υπάρχει το άλλο μου μισό
Πιστεύω και για σένα
- Γενιά της Αμαρτίας
Ο Άινσταιν παντρεύτηκε την ξαδέλφη τουΊφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:07Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 19:43Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 23:32
O Tέσλα αγαπούσε ένα θηλυκό περιστέρι όπως ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα.![]()
Τελικά γάτε, εσείς οι δεξιοί θέλετε να το παίζετε υπερπατριωτες με τα παιδιά των άλλων, όπως ακριβώς οι αριστεροί που θέλουν να το παίζουν κοινωνικά ευαίσθητοι με τα λεφτά των άλλων.![]()
Ο Αϊνστάιν παντρεύτηκε 2 φορές νομίζω ήταν και συναισθηματικά ανάπηρος απ όσα ειχα διαβάσει, καθικακι. Για την ακρίβεια μεγαλούργησε με την πρώτη που έφαγε όλα τα σκατά του ήταν κι εκείνη φυσικός και τον βοηθούσε και επαναπαυθηκε στις δάφνες του με τη δεύτερη![]()
Ο Νίτσε έμπλεξε με αναρχοάπλυτη
Δεν έγραψα "όλα τα μεγάλα πνεύματα", έγραψα "τα περισσότερα".Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:11 Τα ξέρω όλα αυτά. Απλά ο νηματοθέτης φαίνεται να τα αγνοεί σκοπίμως.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Λες να του πούμε ότι και οι ιδιοφυίες παντρεύονται και γράφουν στ @@δια τους τη γυναίκα και τα παιδιά τους οποτε δ3ν εχει λογο να ανησυχει πως η γυναικα του θα του ρουφηξει το ιδιοφυες μυαλο ή να τον αφήσουμε άγαμο να κλαψει τη μοίρα του αργότερα;Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:11
Τα ξέρω όλα αυτά. Απλά ο νηματοθέτης φαίνεται να τα αγνοεί σκοπίμως.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού να μπλέκει τώρα; Καλύτερα μόνος του.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:15Λες να του πούμε ότι και οι ιδιοφυίες παντρεύονται και γράφουν στ @@δια τους τη γυναίκα και τα παιδιά τους οποτε δ3ν εχει λογο να ανησυχει πως η γυναικα του θα του ρουφηξει το ιδιοφυες μυαλο ή να τον αφήσουμε άγαμο να κλαψει τη μοίρα του αργότερα;Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:11
Τα ξέρω όλα αυτά. Απλά ο νηματοθέτης φαίνεται να τα αγνοεί σκοπίμως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ευχή ή κατάρα ω είναι αυτό ; Ξέρεις πως είναι το άλλο σου μισό ; Φρικιαστικό...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:11Μεγαλοφυία είμαι στην περίπτωση μου
Πιστεύω και για σένα
-
Δημοκράτης
Όσους σας έχει φάει η αυτογαμια δεν είναι λόγω μεγάλου iq. Δηλαδή και απλά ως παρατήρηση να το πάρεις για κάθε μεγάλο επιστήμονα ή διαβόητη που έμεινε στο ράφι υπάρχουν άλλοι 100 που έζησαν μια χαρά ζωή έως και εκφυλη ζωή. Αϊνστάιν πχ είχε πάρει ότι θρυλικό υπήρχε καικατεληξε ο ζαβος με την ξαδέλφη του, η κιουρη που παίζονταν πιστολιες για πάρτυ της κτλ
- Γενιά της Αμαρτίας
Η μεγαλύτερη ευχήKiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:19Ευχή ή κατάρα ω είναι αυτό ; Ξέρεις πως είναι το άλλο σου μισό ; Φρικιαστικό...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:11Μεγαλοφυία είμαι στην περίπτωση μου
Πιστεύω και για σένα
Όχι δν ξέρω γιαυτό τυραννιέμαι
από ορφανοτροφείο να ψάξεις,Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:55Ναι αμέ μικροαστή θέλω να παντρευτώAthos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:00γιατί μικροαστικού ; μικροαστή θα πάρεις ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:54 Εγώ ως μεγαλοφυία θέλω να παντρευτώ
Και μένα με βασανίζει η ιδέα του μικροαστικού έγγαμου βίου αλλά θα ενδώσω
Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα από τα ισόβια δεσμά
μην υπάρχουν αδέρφια με βαρύ χέρι
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Να σου πω εγώ πως είναι το άλλο μισό μιας μεγαλοφυίας . Κατράμι και χαζό τόσο χαζό που αγγίζει την ιδιοφυία . Ένα πράμα παραγωγό του θυμού της μεγαλοφυίας .Φτυσιά της μεγαλοιοτατης να πουμε ..Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:34Η μεγαλύτερη ευχήKiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:19Ευχή ή κατάρα ω είναι αυτό ; Ξέρεις πως είναι το άλλο σου μισό ; Φρικιαστικό...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:11
Μεγαλοφυία είμαι στην περίπτωση μου
Πιστεύω και για σένα
Όχι δν ξέρω γιαυτό τυραννιέμαι
H.P. Lovecraft -> Νυμφεύτηκε τη Sonia Green, αλλά δεν τον ενθουσίασε ιδιαίτερα ο έγγαμος βίος (όπως εξομολογείται στις επιστολές του) και κανόνισε με αυτή ένα συναινετικό διαζύγιο.
Πέθανε χωρίς σύζυγο.
Πέθανε χωρίς σύζυγο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-