Στοιχειώδη προσοχή είναι το σπρέι που ρίχνουν μόλις τους τα παραδίνεις; Δεν το θεωρώ ασφαλές.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:11Είναι κάτι που πρέπει να υποστείς, αν και απ' την στιγμή που πας σε σοβαρό μέρος να ξέρεις ότι υπάρχει ένα στοιχειώδες επίπεδο προσοχής σ' αυτό και φυσικά μπορείς να φέρεις δικά σου παπούτσια του μπόουλινγκ.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:04Εγώ εδώ δεν έπαιζα ούτε παίζω μπόουλινγκ γιατί δεν ήθελα να φορέσω παπούτσια που φορούσαν άλλοι...hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:00 Το να έχεις παντόφλες για επισκέπτες είναι ακόμη χειρότερο. Αρνούμαι να φορέσω παπούτσια και παντόφλες άλλου, που κατά μία έννοια είναι χειρότερο από το να χρησιμοποιήσεις οδοντόβουρτσα άλλου. Βασικά, κατά όλες τις έννοιες είναι χειρότερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
Re: Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
the end
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ αν μπω σε σπίτι επισκέπτης και δω ότι δεν φοράνε παππούτσια αλλά είναι με κάλτσες ή παντούφλες τα βγάζω επί τόπου μπροστά στην είσοδο. Αν αρχίσουν τα μη, όχι δεν χρειάζεται κλπ., τους λέω μην ανησυχείτε έχω πλύνει τα πόδια μου και ξεκομπλάρουν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εισαι Ευρωπεος τι να λεμε τωρα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Βγάζε και τις κάλτσες, γιατί πού ξέρουν αυτοί τι μικρόβια έχεις πατήσει στο δικό σου σπίτι με τις κάλτσες σου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:14 Εγώ αν μπω σε σπίτι επισκέπτης και δω ότι δεν φοράνε παππούτσια αλλά είναι με κάλτσες ή παντούφλες τα βγάζω επί τόπου μπροστά στην είσοδο. Αν αρχίσουν τα μη, όχι δεν χρειάζεται κλπ., τους λέω μην ανησυχείτε έχω πλύνει τα πόδια μου και ξεκομπλάρουν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μήπως είναι καλύτερα να πας κατευθείαν στο μπάνιο να τα πλύνεις ή να βάλουμε μπιντέ στην είσοδο;
the end
-
stergiosbik
Ουτε σε σπιτι που εχουν μεσα σκυλι ή γατί παω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στο σπίτι μου έχω παντούφλες κοκομάτ οι οποίες πλένονται. Δεν κυκλοφορώ με κάλτσες γιατί δεν είμαι δύο χρονών
Κατανοητό, εγώ δεν καλώ κανέναν γιατί έχω τον σκύλο, όποιος θέλει και δεν έχει πρόβλημα έρχεται.
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν ησουν υποχονδριος θα σκεφτοσουν αυτο:
και αυτοαπό hellegennes » 2 λεπτά πριν
Βγάζε και τις κάλτσες, γιατί πού ξέρουν αυτοί τι μικρόβια έχεις πατήσει στο δικό σου σπίτι με τις κάλτσες σου;
από hellegennes
Αρνούμαι να φορέσω παπούτσια και παντόφλες άλλου, που κατά μία έννοια είναι χειρότερο από το να χρησιμοποιήσεις οδοντόβουρτσα άλλου. Βασικά, κατά όλες τις έννοιες είναι χειρότερο.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Α, είσαι από τους νευρωτικούς που βγάζουν το παπούτσι και κάνουν λίγο κουτσό μέχρι να φορέσουν την παντόφλα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:19 Στο σπίτι μου έχω παντούφλες κοκομάτ οι οποίες πλένονται. Δεν κυκλοφορώ με κάλτσες γιατί δεν είμαι δύο χρονών
In other news, ελπίζω να βγάζεις και το παντελόνι και να πλένεις τα χέρια σου όταν πας επισκέπτης κάπου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εσύ δε μας έγραψες, σε γιούρτ μένεις;
- hellegennes
Το βγάλσιμο των παπουτσιών είναι ανατολίτικη συνήθεια, όχι ευρωπαϊκή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να έρχεται η άλλη με το 14ποντο τακούνι και να την βάλεις να τα βγάλει όταν μπει στο σπίτι σου.
Θα σε έχει λούσει από μέσα της.
Θα σε έχει λούσει από μέσα της.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δυο μυστικά:hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:00 Υπάρχει όριο λογικής. Δεν θα μπεις με λασπωμένα παπούτσια ούτε θα πατήσεις σε φλοκάτη μ' αυτά. Επίσης οι περισσότεροι άνθρωποι βγάζουμε τα παπούτσια μας στο σπίτι για να είμαστε πιο άνετα, όχι επειδή έχουν μικρόβια. Φυσικά δεν τρελαινόμαστε κιόλας να τα βγάζουμε με το που θα μπούμε ή -χειρότερα- πριν μπούμε και να απλώνουμε τα παπούτσια μας στον διάδρομο σαν γύφτικη πραμάτεια.
Γυφτιά είναι να ζητάς από τους καλεσμένους σου να βγάλουν τα παπούτσια για ένα σωρό λόγους και δεν είναι ο κύριος ότι μπορεί να μυρίζουν τα πόδια τους. Μπορεί να κρυώνει χωρίς παπούτσια, τον αναγκάζεις να πατάει στο πάτωμά σου, που ε, πάτωμα είναι, δεν θα είναι πάντα τέλεια καθαρό εκτός κι αν είσαι νευρωτικός και περνάς με την σκούπα κάθε μισάωρο. Το να έχεις παντόφλες για επισκέπτες είναι ακόμη χειρότερο. Αρνούμαι να φορέσω παπούτσια και παντόφλες άλλου, που κατά μία έννοια είναι χειρότερο από το να χρησιμοποιήσεις οδοντόβουρτσα άλλου. Βασικά, κατά όλες τις έννοιες είναι χειρότερο.
1. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώην σοβιετικού χώρου με αυτές τις απόψεις θεωρείσαι όχι απλά γύφτος αλλά τουρκοβλαχοχαρμόγυφτος του κερατά. Καθένας με την οπτική του.
2. Απλά δε μπαίνεις σε σπίτια με τέτοιο κανόνα. Χαρούμενος εσύ, τρισχαρούμενοι αυτοί, όλοι ευτυχισμένοι.
Όντως, εμένα στο μόνο σπίτι που μου ζήτησαν να βγάλω τα παπούτσια και δεν ξαναπάτησα είναι ενός κολλητού μου που παντρεύτηκε Ρωσίδα, εγώ τους πάντρεψα και δεν πατάω σπίτι τους λέμε! Πριν παντρευτεί δεν είχαμε πρόβλημα...Belisarius έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:32Δυο μυστικά:hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:00 Υπάρχει όριο λογικής. Δεν θα μπεις με λασπωμένα παπούτσια ούτε θα πατήσεις σε φλοκάτη μ' αυτά. Επίσης οι περισσότεροι άνθρωποι βγάζουμε τα παπούτσια μας στο σπίτι για να είμαστε πιο άνετα, όχι επειδή έχουν μικρόβια. Φυσικά δεν τρελαινόμαστε κιόλας να τα βγάζουμε με το που θα μπούμε ή -χειρότερα- πριν μπούμε και να απλώνουμε τα παπούτσια μας στον διάδρομο σαν γύφτικη πραμάτεια.
Γυφτιά είναι να ζητάς από τους καλεσμένους σου να βγάλουν τα παπούτσια για ένα σωρό λόγους και δεν είναι ο κύριος ότι μπορεί να μυρίζουν τα πόδια τους. Μπορεί να κρυώνει χωρίς παπούτσια, τον αναγκάζεις να πατάει στο πάτωμά σου, που ε, πάτωμα είναι, δεν θα είναι πάντα τέλεια καθαρό εκτός κι αν είσαι νευρωτικός και περνάς με την σκούπα κάθε μισάωρο. Το να έχεις παντόφλες για επισκέπτες είναι ακόμη χειρότερο. Αρνούμαι να φορέσω παπούτσια και παντόφλες άλλου, που κατά μία έννοια είναι χειρότερο από το να χρησιμοποιήσεις οδοντόβουρτσα άλλου. Βασικά, κατά όλες τις έννοιες είναι χειρότερο.
1. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώην σοβιετικού χώρου με αυτές τις απόψεις θεωρείσαι όχι απλά γύφτος αλλά τουρκοβλαχοχαρμόγυφτος του κερατά. Καθένας με την οπτική του.
2. Απλά δε μπαίνεις σε σπίτια με τέτοιο κανόνα. Χαρούμενος εσύ, τρισχαρούμενοι αυτοί, όλοι ευτυχισμένοι.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση