Μέχρι εδώ διάβασα, στα ίσα όμως.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:38sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:24Θα σου πω κάτι βαρύ, μπορεί να μην το αντέξεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:01 Όσοι λενε πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν λεσβίες, θέλουν να πουν πως τους αρέσει πολύ το κεχρί, και πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν μεγάλες ψωλοσυλλέκτριες.Spoiler
κάνεις λάθοςSpoiler
![]()
![]()
Δεν κάνω λάθος στο ότι μερικοί απο εσάς δεν έχετε δει λεσβία δια ζώσης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι λοατκη μου, μη διαβάζεις πιο κάτω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Α, να γεια σου. Ότι αυτό που σε κάνει αρσενικό ή θηλυκό είναι απλώς το σώμα και ότι αν ήταν γυναίκες θα είχαν τις ίδιες εγκεφαλικές λειτουργίες που έχουν τώρα. Ότι θα λειτουργούσαν σαν αρσενικά έχοντας γυναικείο σώμα είναι ακριβώς αυτό που λένε οι τρανς.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:38sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:24Θα σου πω κάτι βαρύ, μπορεί να μην το αντέξεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:01 Όσοι λενε πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν λεσβίες, θέλουν να πουν πως τους αρέσει πολύ το κεχρί, και πως άμα ήταν γυναίκες θα ήταν μεγάλες ψωλοσυλλέκτριες.Spoiler
κάνεις λάθοςSpoiler
![]()
![]()
Δεν κάνω λάθος στο ότι μερικοί απο εσάς δεν έχετε δει λεσβία δια ζώσης. Το δεύτερο είναι, όπως σωστά σας το είπε πιο πάνω ο Χεληγεννής, ότι εσείς που λέτε πως θα γουστάρατε γυναίκες παρότι θα είχατε ωοθήκες αντί για όρχεις, λέτε ό,τι και οι λοάτκηδες, πως δλδ ο σεξουαλικός προσανατολισμός (πρέπει να) είναι καθαρά θέμα επιλογής και όχι κάτι που προκαθορίζεται, εκτός των άλλων, και απο τις ορμόνες που εκκρίνει το σώμα και οι αδένες που έχει ένα ζώο ανάμεσα απο τα σκέλια του. Επομένως το να λέει κάποιος πως θα ήμουν σερνικό ακόμα και ανάρχιδος, ισοδυναμεί με το να λέω εγώ (π.χ.) πως θα ήμουν ψωλαράς ακόμα και άμα τον είχα δέκα εκατοστά του μέτρου κοντύτερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτό που θέλουν να πουν οι καισαγυναικεσθαημαστανμουνακηδες είναι πως έχουν τόσο απόθεμα τεστοστερόνης στο αίμα, λόγω τριπλού Χ γονιδίου ξέρω γω, που φτάνει και περισσεύει και για το παράλληλο σύμπαν στο οποίο είναι γεννημένοι σαν γκόμενες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το διάβασα επειδή είδα ότι έβαλες πηγή Ζένι.hellegennes έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:54Α, να γεια σου. Ότι αυτό που σε κάνει αρσενικό ή θηλυκό είναι απλώς το σώμα και ότι αν ήταν γυναίκες θα είχαν τις ίδιες εγκεφαλικές λειτουργίες που έχουν τώρα. Ότι θα λειτουργούσαν σαν αρσενικά έχοντας γυναικείο σώμα είναι ακριβώς αυτό που λένε οι τρανς.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:38ισοδυναμεί με το να λέω εγώ (π.χ.) πως θα ήμουν ψωλαράς ακόμα και άμα τον είχα δέκα εκατοστά του μέτρου κοντύτερο.sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:24
Θα σου πω κάτι βαρύ, μπορεί να μην το αντέξεις.Spoiler
κάνεις λάθοςSpoiler
![]()
Ναι γιατί όχι, εγώ (πχ) απλά θα έλεγα ότι το ψωλαράς είναι λίγο υπερβολικό, κάτι στο μέσο όρο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα θαρρώ.
.
.
Ζεν, υποθετικά μιλάμε πάντα ε, αλλά οκ μέσα είσαι.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 03:01 Αυτό που θέλουν να πουν οι καισαγυναικεσθαημαστανμουνακηδες είναι πως έχουν τόσο απόθεμα τεστοστερόνης στο αίμα, λόγω τριπλού Χ γονιδίου ξέρω γω, που φτάνει και περισσεύει και για το παράλληλο σύμπαν στο οποίο είναι γεννημένοι σαν γκόμενες.
.
.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Σε ποιο σημείο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:20Λες κατι πολυ ενδιαφέρον νομίζω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:11Εγώ πιστεύω ότι ο +Κουλ απλά έχει τακτική.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:19 Μα δεν λέμε να ψήνεσαι για παπάρι. Τότε θα ήσουν γκέι. Απλά δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι ελκυστικό έχεις πάνω σου. Δεν σου αρέσουν οι μυς σου, η διάπλασή σου; Δεν έχει σημασία αν είσαι μοντέλο.
Δηλαδή αγνοεί τι έχει ελκυστικό και αφήνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν ποιο είναι το ελκυστικό στοιχείο και κατ επέκτασιν το μαθαίνει κι αυτός.(κι όπως πάντα εκπλήσσεται![]()
)
Επίσης όντως σοβαρά μπορεί να μην κάθεται να ασχολείται πραγματικά και να αναρωτιέται παρατηρώντας τον εαυτό του τι είναι το πιο ελκυστικό σημείο πάνω του.Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την παρατηρητικότητα που έχει αναλύοντας λόγου χάρη πόσες ρυτίδες έκφρασης έχει ,ή πόσες ελιές έβγαλε από τον ήλιο το καλοκαίρι.
Στο 2ο;
Ούτε εγώ ξέρω τι είναι ελκυστικό πάνω μου ρε συ.Αλλά οκ δε θα πεθάνω !
πουλάκι κελαηδάς ε;;sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:21 Εμένα πάντως πριν κατεβάσω φερμουάρ είναι η μύτη μου, οκ και το βλέμμα και τα χείλη και ο πωπός αλλά δεν τις πιστεύω, ότι είπα στην πρώτη πρόταση.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Υπερκουλτουριάρης
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 04:29Σε ποιο σημείο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:20Λες κατι πολυ ενδιαφέρον νομίζω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 02:11
Εγώ πιστεύω ότι ο +Κουλ απλά έχει τακτική.
Δηλαδή αγνοεί τι έχει ελκυστικό και αφήνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν ποιο είναι το ελκυστικό στοιχείο και κατ επέκτασιν το μαθαίνει κι αυτός.(κι όπως πάντα εκπλήσσεται![]()
)
Επίσης όντως σοβαρά μπορεί να μην κάθεται να ασχολείται πραγματικά και να αναρωτιέται παρατηρώντας τον εαυτό του τι είναι το πιο ελκυστικό σημείο πάνω του.Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την παρατηρητικότητα που έχει αναλύοντας λόγου χάρη πόσες ρυτίδες έκφρασης έχει ,ή πόσες ελιές έβγαλε από τον ήλιο το καλοκαίρι.
Στο 2ο;
Και τα δυο σωστά είναι. Δεν το πολυψειρίζω με την εμφάνιση, τις λίγες φορές που με παρατήρησα, έμεινα ικανοποιημένος, αλλά πέρα της πλάκας δεν τα δίνω μεγάλη σημασία αυτά.
Αυτό με τις ρυτίδες όμως ή κανα δυο άσπρες τρίχες που έβγαλα στα πλάγια, όντως με στεναχωρεί. Και 100 χρονών να γίνω, ένα κομμάτι μου πάντα θα αισθάνεται βαριά 16.
Υ.Γ. Τσου, μην πεθαίνεις
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 10:12κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 04:29Σε ποιο σημείο;
Στο 2ο;
Απολαμβάνω τις αναλύσεις σου, σε σημείο που τρώω πρόλογο πως για κάποιο μεταφυσικό λόγο, παίζει να με ξέρεις καλύτερα από ότι εγώ τον εαυτό μου
, οπότε πάντα θα προβληματίζομαι. Με θυμάσαι από καμιά άλλη ζωή ρε μλκ; Τι να ήμουν άραγε
![]()
Και τα δυο σωστά είναι. Δεν το πολυψειρίζω με την εμφάνιση, τις λίγες φορές που με παρατήρησα, έμεινα ικανοποιημένος, αλλά πέρα της πλάκας δεν τα δίνω μεγάλη σημασία αυτά.
Αυτό με τις ρυτίδες όμως ή κανα δυο άσπρες τρίχες που έβγαλα στα πλάγια, όντως με στεναχωρεί. Και 100 χρονών να γίνω, ένα κομμάτι μου πάντα θα αισθάνεται βαριά 16.
Υ.Γ. Τσου, μην πεθαίνεις![]()
Το προφανές λέω.
Από τα λίγα που μπορεί να καταλάβει κάποιος ,χωρίς να έχει κατασκοπική στάση(έχει διαφορά αν έχει),διακρίνει έναν άνθρωπο που η στάση που έχεις στην ζωή είναι καθαρά παρατηρητική(το ότι αναλύεις κάτι που βλέπεις ,ο τρόπος που το αναλύεις -που συνήθως περιλαμβάνει το στοιχείο της έκπληξης. Εξού και το εφηβικό κομμάτι που λες.
Από την μία λοιπόν έχεις όλη την παρόρμηση να παρατηρήσεις τον εαυτό σου ,τους γύρω σου ,να επεξεργαστείς τις πληροφορίες αλλά από την άλλη όντας έφηβος κι όχι παιδί -πιο ώριμος δηλαδή- δεν πολυασχολείσαι με ''τετριμμένα'' .(έτσι δεν τα θεωρούν άλλωστε οι teenagers ; )
(εφηβική στάση είπα ,όχι διάθεση ,μη μπερδευτείς)
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Υπερκουλτουριάρης
this is the strangest life i've ever known ? Ποιος ξέρεικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:11Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 10:12κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 04:29
Σε ποιο σημείο;
Στο 2ο;
Απολαμβάνω τις αναλύσεις σου, σε σημείο που τρώω πρόλογο πως για κάποιο μεταφυσικό λόγο, παίζει να με ξέρεις καλύτερα από ότι εγώ τον εαυτό μου
, οπότε πάντα θα προβληματίζομαι. Με θυμάσαι από καμιά άλλη ζωή ρε μλκ; Τι να ήμουν άραγε
![]()
Υ.Γ. Τσου, μην πεθαίνεις![]()
παράξενο κάρμα !
Το προφανές λέω.
Από τα λίγα που μπορεί να καταλάβει κάποιος ,χωρίς να έχει κατασκοπική στάση(έχει διαφορά αν έχει),διακρίνει έναν άνθρωπο που η στάση που έχεις στην ζωή είναι καθαρά παρατηρητική(το ότι αναλύεις κάτι που βλέπεις ,ο τρόπος που το αναλύεις -που συνήθως περιλαμβάνει το στοιχείο της έκπληξης. Εξού και το εφηβικό κομμάτι που λες.
Από την μία λοιπόν έχεις όλη την παρόρμηση να παρατηρήσεις τον εαυτό σου ,τους γύρω σου ,να επεξεργαστείς τις πληροφορίες αλλά από την άλλη όντας έφηβος κι όχι παιδί -πιο ώριμος δηλαδή- δεν πολυασχολείσαι με ''τετριμμένα'' .(έτσι δεν τα θεωρούν άλλωστε οι teenagers ; )
(εφηβική στάση είπα ,όχι διάθεση ,μη μπερδευτείς)
Αφού διάβασα 2-3 φορές ότι έγραψες, γιατί δεν τα επεξεργάζομαι και πολύ γρήγορα αυτή την στιγμή, θα συμφωνήσω.
Γεγονός είναι πως με εκπλήσσει ο τρόπος που δουλεύει το μυαλό σου, είσαι αναλυτικός άνθρωπος! Να σου πω πως αν και θαυμάζω τους ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι από εμένα, δεν θα ήθελα να στροφάρω σε τέτοιο λέβελ. Υποθέτω δεν είναι ευχάριστο στην καθημερινότητα.
Αν ψυχογραφείς εύκολα τους άλλους και ξέρεις τα περισσότερα πριν τα ακούσεις, το υπέροχο ουάου wtf συναίσθημα που έχουμε εμείς τα μεγάλα και αφελή παιδιά πάει περίπατο
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 18:12this is the strangest life i've ever known ? Ποιος ξέρεικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:11
παράξενο κάρμα !
Το προφανές λέω.
(εφηβική στάση είπα ,όχι διάθεση ,μη μπερδευτείς)![]()
Αφού διάβασα 2-3 φορές ότι έγραψες, γιατί δεν τα επεξεργάζομαι και πολύ γρήγορα αυτή την στιγμή, θα συμφωνήσω.
Γεγονός είναι πως με εκπλήσσει ο τρόπος που δουλεύει το μυαλό σου, είσαι αναλυτικός άνθρωπος! Να σου πω πως αν και θαυμάζω τους ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι από εμένα, δεν θα ήθελα να στροφάρω σε τέτοιο λέβελ. Υποθέτω δεν είναι ευχάριστο στην καθημερινότητα.
Αν ψυχογραφείς εύκολα τους άλλους και ξέρεις τα περισσότερα πριν τα ακούσεις, το υπέροχο ουάου wtf συναίσθημα που έχουμε εμείς τα μεγάλα και αφελή παιδιά πάει περίπατο![]()
Σ'ευχαριστώ,δε περίμενα τέτοιο κοπλιμάν.
Κι ευτυχώς που το διαβάζω κι όχι να το ακούω ,γιατί ''ζωντανα'' δε μπορώ να αντεπεξέλθω σε τέτοιες κουβέντες. Αισθάνομαι φοβερή αμηχανία.
Τέσπα.
Από ένα σημείο και μετά (εδώ και χρόνια ) μερικά πράγματα γίνονται αυτόματα. Όχι ότι παίρνω ένα μεγεθυντικό φακό και παρατηρώ ,κάθε άλλο.Αλλά όταν κάτι συμβαίνει μπροστά σου θέλοντας και μη επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες ,οπότε όλο αυτό γίνεται αυτόματα ,καταλήγεις σε ένα συμπέρασμα (και πλέον σου είναι αδιάφορο) και πάμε παρακάτω. πχ εδώ μέσα διαβάζουμε χίλια 2 πράγματα. τελείως στο φτερό. Για΄να φτάσεις σε αυτό το σημείο πέρασες και από κάποιο στάδιο που διάβαζες περισσότερα. Καταλήξαμε όμως εδώ γιατί επεξεργαστήκαμε κάποια δεδομένα. Σωστά;
Τέσπα Νο2
Από παιδί ήθελα να γίνω δασκάλα.Λόγος που ήθελα να δώσω κατατακτήριες .Μου φάνηκε ευκολότερο να τελειώσω μια σχολή και να μελετήσω- όταν τελειώσω την πρώτη -τα απαραίτητα βιβλία και να δώσω εξετάσεις.Θα είχε πήξει και το μυαλό μου.Παράλληλα βέβαια μέχρι να τελειώσω το δούλευα στο μυαλό μου.Διάβαζα βιβλία παιδοψυχολογίας ,ακολουθούσα ιστολόγια(όχι συχνά) ,ήμουν ομαδάρχισσα σε κατασκήνωση για χρόνια(από τα 16).
Αλλά συνέβει κάτι ΑΣΧΗΜΟ και δεν ξανα ασχολήθηκα. Θυμάμαι είχα πει(23 ετών) ότι θα κάνω οποιαδήποτε κωλοδουλεια αλλά θα την κάνω με αξιοπρέπεια,δεν ξανα ασχολούμαι με αυτό.
Εν μέρει ,αυτό έγινε.
Για αυτό να προσέχουμε πολύ σε ανύποπτο χρόνο τι ευχόμαστε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί αλλά το κυριότερο ,πως θα μας συμβεί!
Τέσπα Νο3.
Κι εγώ είμαι αφελής ,μην νομιζεις, απλά δε το κατάλαβες!
ΥΣ. Με αφορμή αυτή τη λογοδιάρροια ,ένα υπερδραστήριο μυαλό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνει και παραγωγικές σκέψεις!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
<--Σαβουρογάμης.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Υπερκουλτουριάρης
Κοπλιμέντα δεν κάνω, αν πιστεύω κάτι θετικό, έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια πως πρέπει να το λέω. Kαι εγώ νιώθω καλά και αυτός που το ακούει ελπίζω, επίσης. Στην αντίθετη περίπτωση,που βλέπω δηλαδή κάτι που δεν μου γεμίζει το μάτι, εφόσον δεν με επηρεάζομαι προσωπικά, δεν βγάζω τσιμουδιά και το καταπίνω .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 18:40
![]()
![]()
Σ'ευχαριστώ,δε περίμενα τέτοιο κοπλιμάν.
Κι ευτυχώς που το διαβάζω κι όχι να το ακούω ,γιατί ''ζωντανα'' δε μπορώ να αντεπεξέλθω σε τέτοιες κουβέντες. Αισθάνομαι φοβερή αμηχανία.
Τέσπα.
Από ένα σημείο και μετά (εδώ και χρόνια ) μερικά πράγματα γίνονται αυτόματα. Όχι ότι παίρνω ένα μεγεθυντικό φακό και παρατηρώ ,κάθε άλλο.Αλλά όταν κάτι συμβαίνει μπροστά σου θέλοντας και μη επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες ,οπότε όλο αυτό γίνεται αυτόματα ,καταλήγεις σε ένα συμπέρασμα (και πλέον σου είναι αδιάφορο) και πάμε παρακάτω. πχ εδώ μέσα διαβάζουμε χίλια 2 πράγματα. τελείως στο φτερό. Για΄να φτάσεις σε αυτό το σημείο πέρασες και από κάποιο στάδιο που διάβαζες περισσότερα. Καταλήξαμε όμως εδώ γιατί επεξεργαστήκαμε κάποια δεδομένα. Σωστά;
Τέσπα Νο2
Από παιδί ήθελα να γίνω δασκάλα.Λόγος που ήθελα να δώσω κατατακτήριες .Μου φάνηκε ευκολότερο να τελειώσω μια σχολή και να μελετήσω- όταν τελειώσω την πρώτη -τα απαραίτητα βιβλία και να δώσω εξετάσεις.Θα είχε πήξει και το μυαλό μου.Παράλληλα βέβαια μέχρι να τελειώσω το δούλευα στο μυαλό μου.Διάβαζα βιβλία παιδοψυχολογίας ,ακολουθούσα ιστολόγια(όχι συχνά) ,ήμουν ομαδάρχισσα σε κατασκήνωση για χρόνια(από τα 16).
Αλλά συνέβει κάτι ΑΣΧΗΜΟ και δεν ξανα ασχολήθηκα. Θυμάμαι είχα πει(23 ετών) ότι θα κάνω οποιαδήποτε κωλοδουλεια αλλά θα την κάνω με αξιοπρέπεια,δεν ξανα ασχολούμαι με αυτό.
Εν μέρει ,αυτό έγινε.![]()
Για αυτό να προσέχουμε πολύ σε ανύποπτο χρόνο τι ευχόμαστε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί αλλά το κυριότερο ,πως θα μας συμβεί!![]()
Τέσπα Νο3.
Κι εγώ είμαι αφελής ,μην νομιζεις, απλά δε το κατάλαβες!![]()
ΥΣ. Με αφορμή αυτή τη λογοδιάρροια ,ένα υπερδραστήριο μυαλό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνει και παραγωγικές σκέψεις!!![]()
Τα λέω και live αυτά, αρκεί να είμαι στα κέφια μου και να έχω ψυχολογήσει το μουντ αυτού που κάθεται απέναντι μου, μην τον κάνω παπαρούνα.
Όχι πως έχει μεγάλη σημασία πλέον, γιατί ότι είναι πίσω δεν αξίζει να μας βασανίζει,αλλά θα το είχες για δασκάλα ρε συ. Με εντελώς άδειο μυαλό, χωρίς σουσάμια κ.λ.π. κάτι τέτοιο μου βγήκε, αν και έπειτα μας προέκυψες καθηγήτρια πλάς
Εγώ ψυχολόγος ήθελα να γίνω. Νομίζω πως θα ήμουν χρήσιμος σε κάτι τέτοιο. Αντί να διαβάζω τα μαθήματα των πανελλαδικών όμως, διάβαζα αυτά του επαγγέλματος
Πάντως απωθημένο, με την αλτρουιστική του διάσταση, δεν μου έμεινε. Έκανα ότι μπόρεσα, για όποιον βρέθηκε στον δρόμο μου και αυτό όχι από χόμπι, αλλά γιατί έτσι λειτουργώ, χωρίς όμως να το απολαμβάνω. Πάντως με επηρεάζουν οι άσχημες καταστάσεις, όποτε ότι δεν έγινε, ήταν για καλό.
Με το υστερόγραφο συμφωνώ. Το βλέπω γύρω μου, να συμβαίνει ξανά και ξανά και για πάρα πολλά μυαλά.
Γυναίκες. Και αργώ λίγο στο ψήσιμο. Αλλά τελικά τις κάνω για πάντα δικές μου. 
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 0 Απαντήσεις