Ερμής έγραψε: 27 Φεβ 2019, 22:42
Αυτό που λες ΓΑΛΗ είναι εντελώς διαφορετικό για τον αλλο λόγο ότι απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό με συγκεκριμένες αφετηρίες και στόχους.
Στο αμιγώς επαγγελματικό/εταιρικό πεδίο ναι, στα βιβλία που παραθέτω όχι.
Ξέρεις πόσες διαλέξεις γίνονται μηνιαίως για τέτοια θέματα;
Ουσιαστικώς είναι το ίδιο μοτίβο σε διάφορες παραλλαγές. Λίγο κοέλιο, λίγο τσόπρα, λίγο λιακόπουλος, λίγο αμερικάνικος ευαγγελισμός σε επαγγελματική συσκευασία και οι ψαγμένοι πολεμιστές του φωτός και τα μονοπάτια της κρυφής γνώσης που παίζει το σύμπαν στα δάχτυλα, είναι εδώ.
diet coach θα ηταν γαματο, αλλα να ειναι συνεχεια μαζι σου, να σου λεει μη φας αυτο, χοντρυνες, φαε ωραια σπαραγγια με βουτυρο. Ισως να εχουν οι πλουσιοι τετοιους.
mec έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:04
Γενικά, ο λόγος που κάποιοι πετυχαίνουν (όπως κι αν εννοούμε την επιτυχία) και άλλοι όχι είναι ότι οι πρώτοι κάνουν λιγότερες μλκίες από τους δεύτερους.
Χωρίς να προέρχομαι από τον χώρο, ή να είμαι ειδικός, σύμφωνα με την εμπειρία μου, ο ασφαλέστερος πρεντίκτορ επιτυχίας είναι η θέση στο δίπολο fixed vs. growth mindset
Σωστός, αλλά συνδέεται με αυτό που λέω. Όσοι είναι κλειστόμυαλοι κάνουν και περισσότερες μλκίες. Υπάρχει εκδήλωση πνευματικής ανεπάρκειας που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.
mec έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:46
Στην αρχή που δεν είχα πελατεία συμβλήθηκα με το Pole Emploi (ΟΑΕΔ) και μου έστελνε άτομα που είχαν ναυαγήσει τελείως οικονομικά και ψυχολογικά.
Δλδ σου φτιάξανε ακάου στο πχόρουμ;
Μού φτιάξανε ένα ακάου στο site τους να μπορώ να βλέπω τα profils τους και να επικοινωνώ. Αλλά σαν το χάλι εδώ πέρα δεν υπήρχε. Και μόνο με τον πρεντίκτορα που ανέφερες βλέπεις αμέσως σε τούτο το νήμα ποιοι είναι καταδικασμένοι από το ίδιο τους το μυαλό.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Φεβ 2019, 22:51
Μην το πάμε στο άλλο άκρο. Υπάρχουν καλά βιβλία αυτοβελτίωσης χωρίς μεταφυσικές ανησυχίες και χωρίς εντερπρενερισμό.
Σαφώς και υπάρχουν.
Απλώς εδώ υπεισέρχεται και ο παράγοντας της διάκρισης ενός καλού βιβλίου από ένα πιασάρικο βιβλίο, που αναλύεται σε άλλο θέμα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο χέιτ. Όπως υπάρχουν διαιτολόγοι που βοηθούν να χάσεις βάρος και πέρσοναλ τρέινερς που βοηθούν στην προπόνηση, έτσι δύναται να υπάρξει υποστήριξη σε ένα σωρό δραστηριότητες, από μίντια τρέινινγκ και συμβουλές καριέρας, μέχρι σεξ που γράφει και ο ντάγιε. Έπειτα, πολλοί από εμάς μαθαίνουν με διάδραση και ουχί διαβάζοντας βιβλία ή παρακολουθώντας διαλέξεις. Δεν μπορεί να γίνει κανείς καλός στην πυγμαχία μόνο κοπανόντας τον σάκο και παίζοντας αγώνες. Χρειάζεται και sparring partner
mec με ενδιαφέρει περισσότερο το κόουτσινγκ ως scalable διαδικασία, και λιγότερο ως ρόλος. Έχω, δε, πειραματιστεί, εάν έχεις ακουστά, με την πλατφόρμα της impraise, για υλοποίηση τακτικού κόουτσαρίσματος σε μεγάλες ομάδες
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 23:03
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο χέιτ. Όπως υπάρχουν διαιτολόγοι που βοηθούν να χάσεις βάρος και πέρσοναλ τρέινερς που βοηθούν στην προπόνηση, έτσι δύναται να υπάρξει υποστήριξη σε ένα σωρό δραστηριότητες, από μίντια τρέινινγκ και συμβουλές καριέρας, μέχρι σεξ που γράφει και ο ντάγιε. Έπειτα, πολλοί από εμάς μαθαίνουν με διάδραση και ουχί διαβάζοντας βιβλία ή παρακολουθώντας διαλέξεις. Δεν μπορεί να γίνει κανείς καλός στην πυγμαχία μόνο κοπανόντας τον σάκο και παίζοντας αγώνες. Χρειάζεται και sparring partner
mec με ενδιαφέρει περισσότερο το κόουτσινγκ ως scalable διαδικασία, και λιγότερο ως ρόλος. Έχω, δε, πειραματιστεί, εάν έχεις ακουστά, με την πλατφόρμα της impraise, για υλοποίηση τακτικού κόουτσαρίσματος σε μεγάλες ομάδες
There are decades where you fuck around and days where you find out
Μια χαρα ειναι το life coaching αν το κανεις σωστα και αν φυσικα επιλεξεις καποιον coach χρησιμο. Εγω που σκεφτομαι να αλλαξω καριερα εχω συζητησει με μερικους και μου δωσανε ιδεες...
Απο εκει και περα τις ιδεες και τις συμβουλες τις κανεις οτι θελεις: ειτε τις υλοποιεις ειτε τις πετας στα σκουπιδια..Ειναι πανως βασικο για καποια σημαντικα οσο και τεχνικα θεματα (πχ καριερα) να εχεις καποιος με σχετικη γνωση να συζητησεις. Οι συγγενες και οι φιλοι οσο χρησιμοι κι αν ειναι συχνα αραδειαζουνε ενα σωρο μ@λ@κιες.
Απλα πρεπει να βρεις καταλληλο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
γαμησετα, εγώ νομίζω είναι αντανακλαστικό ψωροπερηφάνιας
«ξέρεις ποιος είμαι εγώ; δε χρειάζομαι κανενα να με κοουτσάρει
τη ζωή» κτλπ.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
γαμησετα, εγώ νομίζω είναι αντανακλαστικό ψωροπερηφάνιας «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;τίνος ίσι συ; δε χρειάζομαι κανενα να με κοουτσάρει
τη ζωή» κτλπ.
Ναι, ακουστά, αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Μοιάζει καθόλου με peer coaching? Εμείς, ας πούμε, έχουμε συγκεντρώσεις με προβλήματα που μας απασχολούν προσωπικά ή επαγγελματικά και τα λύνουμε όλοι μαζί. Δηλαδή αλληλοκοουτσάρισμα.