Ψήνομαι να ντυθώ νίντζα. Έχω μια στολή κάπου, τσιλικη.
Βέβαια την έχω απο τότε που ήμουν 9 και γράφτηκα σε σχολή ninjitsu. Η οποία έκλεισε 2 μήνες μετά και μου έμεινε η στολή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2019, 15:37
Βέβαια την έχω απο τότε που ήμουν 9 και γράφτηκα σε σχολή ninjitsu. Η οποία έκλεισε 2 μήνες μετά και μου έμεινε η στολή.
Αν θες σου έχω οριτζινάλε, κατευθείαν απο το hombu στη noda. Απλά πρέπει να βρεις κουκουλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2019, 15:37
Αν θες σου έχω οριτζινάλε, κατευθείαν απο το hombu στη noda. Απλά πρέπει να βρεις κουκουλα
Είναι τέλειες.
Μέχρι και τα ειδικά καλτσακια είχα πάρει για τα αντίστοιχα παπούτσια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο Βαπτιστηρας αποφάσισε να ντυθεί Αστυνομικος στο πάρτυ που ειναι καλεσμενος. Του αγοράσαμε και εξτρα χειροπέδες = μια θα του χρησιμευσει για να δεσει κ να ξεφυγει απο μια μικρά που του την πέφτει αγρια - οι αλλες για να μαθαίνει ολο και κάποιες θα εχουν τασεις για παιχνιδι
stergiosbik έγραψε: 22 Φεβ 2019, 11:26
Κι εγω τις σιχαινομαι.
Τις θεωρω κατι εντελως αχρηστο και απορω πως υπαρχει κοσμος που τις γουσταρει και περναει ομορφα μ αυτες.
Ακομη και απο μικρο παιδι ξενερωνα μ αυτες και δεν μου αρεσε να ντυνομαι.
Μεγαλο καραγκιοζιλικι.
Χωρις πλακα,τους μεγαλους που μασκαρευονται τους θεωρω ανθρωπους πολυ χαμηλου επιπεδου.
under έγραψε: 22 Φεβ 2019, 11:40
Ισως η πιο ασχημη περιοδος του χρονου.Οι δε καρναβαλιστες ειναι ατομα γτπκ.Κυριολεκτικα.