opsimasmenos έγραψε: 25 Φεβ 2019, 10:30
Τζαμί Φετιχιέ θέλει ο Ερντογάν;
και τι δίνει;
Για τη σχολή της χάλκης έκανε παζάρια και ζήτησε εκλεγμένο Ιμάμη. Εμείς τι παίρνουμε για το τζαμί;;
Θα ήταν δίκαιο να ξαναλειτουργήσει η Αγια Σοφία ως πράξη ίσονος σημασίας.
Δηλαδή αν σου έδινε τη λειτουργία της Αγιάς Σοφιάς θα του έδινες τζαμί κάτω απ την Ακρόπολη;
Κάτω από την Ακρόπολη δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος. Ακόμη και αν υπήρχε δεν θα ήθελαν οι μουσουλμάνοι κάτι τέτοιο και εγώ φυσικά.
εμείς παίρνουμε κάτι ξαναρωτάω;
opsimasmenos έγραψε: 25 Φεβ 2019, 10:30
Τζαμί Φετιχιέ θέλει ο Ερντογάν;
και τι δίνει;
Για τη σχολή της χάλκης έκανε παζάρια και ζήτησε εκλεγμένο Ιμάμη. Εμείς τι παίρνουμε για το τζαμί;;
Θα ήταν δίκαιο να ξαναλειτουργήσει η Αγια Σοφία ως πράξη ίσονος σημασίας.
Δηλαδή αν σου έδινε τη λειτουργία της Αγιάς Σοφιάς θα του έδινες τζαμί κάτω απ την Ακρόπολη;
Κάτω από την Ακρόπολη δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος. Ακόμη και αν υπήρχε δεν θα ήθελαν οι μουσουλμάνοι κάτι τέτοιο και εγώ φυσικά.
Τιποτα δεν παίρνουμε. Οι μουσουλμάνοι θα γούσταραν με τα χίλια κάτι τέτοιο. Υπάρχει ήδη το Τζαμί Φετιχιέ κάτω απ την Ακρόπολη απλά το έχουν για άλλη χρήση.
Τιποτα δεν παίρνουμε. Οι μουσουλμάνοι θα γούσταραν με τα χίλια κάτι τέτοιο. Υπάρχει ήδη το Τζαμί Φετιχιέ κάτω απ την Ακρόπολη απλά το έχουν για άλλη χρήση.
Νόμιζα πως θέλουν κάτι μεγάλο. Αυτό που υπάρχει θα είναι μικρό υποθέτω.
Μπορεί και να το γούσταραν με χίλια όπως λες αλλά δεν είναι σωστό να γίνει παραδέξου το.