Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Νταρνάκας έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:27
Nαι, το δείγμα μου το έστειλε για εξέταση στο ΙΙΒΕΑΑ στην Αθήνα και τα αποτελέσματα θα βγουν 25 Φεβρουαρίου.
οκ, καλή δύναμη γενικά, μπέρδεμα κατάσταση. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν ένα λαμπάκι αναμμένο, δεν θα ξέρεις γιατί άναψε αλλά θα σου πούνε οτι έχουν παρατηρήσει οτι όταν ειναι αναμμένο, ο μηχανισμός αιμόλυσης που καθαρίζει απο σκουπιδάκια τις φλέβες σου κλπ τα έχει παίξει, μπορεί να σε σκοτώσει, οπότε θα στον αχρηστεύσουν για να σε προστατεύσουν. Γενικά οι πόνοι μοιάζουν με ψύξεις όταν πεθαίνεις επεισόδιο, η διαφορά είναι στον πυρετό κυρίως, στην ψύξη έχεις πριν τον πόνο, στους θρόμβους ο πυρετός έρχεται μετά.
Εύχομαι να βγεί αρνητικό, αλλιώς καλή προσαρμογή και υπομονή.
Νταρνάκας έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:15
Περαστικά και καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι, Νέρο!
Btw, είχα κι εγώ μια περιπετειούλα με την υγεία μου πριν καμιά εικοσαριά μέρες και στο τσακ γλίτωσα το εγκεφαλικό δύο φορές (πρέπει να ήταν ισχαιμικά επεισόδια, στο ένα μάλιστα εκτός από ζάλη που ένιωθα έπαθα και διπλωπία για μερικά δευτερόλεπτα) αλλά ευτυχώς τη σκαπούλαρα και τώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ο αιματολόγος είπε ότι έχω ιδιοπαθή θρόμβωση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προκαλείται από το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας που έχω, γιατί έτσι η σπλήνα παράγει πολύ περισσότερα αιμοπετάλια απ' όσα πρέπει (οι αιματολογικές έδειξαν ότι τα αιμοπετάλια μου ήταν πάνω από 800 ενώ το ανώτατο φυσιολογικό όριο είναι γύρω στα 400 και κάτι), απλώς περιμένει τα αποτελέσματα κάτι εξειδικευμένων εξετάσεων που αργούν πολύ για να βεβαιωθεί 100% και μου χορήγησε αγωγή με αιμοδιαλυτικά μέχρι τότε για να μην το ξαναπάθω.
Νταρνάκας έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:15
Περαστικά και καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι, Νέρο!
Btw, είχα κι εγώ μια περιπετειούλα με την υγεία μου πριν καμιά εικοσαριά μέρες και στο τσακ γλίτωσα το εγκεφαλικό δύο φορές (πρέπει να ήταν ισχαιμικά επεισόδια, στο ένα μάλιστα εκτός από ζάλη που ένιωθα έπαθα και διπλωπία για μερικά δευτερόλεπτα) αλλά ευτυχώς τη σκαπούλαρα και τώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ο αιματολόγος είπε ότι έχω ιδιοπαθή θρόμβωση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προκαλείται από το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας που έχω, γιατί έτσι η σπλήνα παράγει πολύ περισσότερα αιμοπετάλια απ' όσα πρέπει (οι αιματολογικές έδειξαν ότι τα αιμοπετάλια μου ήταν πάνω από 800 ενώ το ανώτατο φυσιολογικό όριο είναι γύρω στα 400 και κάτι), απλώς περιμένει τα αποτελέσματα κάτι εξειδικευμένων εξετάσεων που αργούν πολύ για να βεβαιωθεί 100% και μου χορήγησε αγωγή με αιμοδιαλυτικά μέχρι τότε για να μην το ξαναπάθω.
Δεν εχει αναγκη ο Νταρναξ
Τωρα με το σαλοσπιρ θα πεταει
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Κόκκορας έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:46
Νταρνάκα και σε εσένα,τώρα το διάβασα!
+1 Περαστικά κι εσύ Ντάρνινγκ!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2019, 03:32
Κανατε συνδυασμό χρήσης αποσυμφορητικου μύτης με ψευδοεφεδρίνη απο τύπου κολντ Εν φλου;
παίζει να δημιουργηθεί τέτοια αντίδραση με αυτά? Εγώ για την ασπιρίνη ηξερα κυρίως οτι ειναι επικίνδυνη για τέτοιου τύπου αντιδράσεις/αλλεργικά σοκ, για τα ντεπονοπαναντολάκια δεν το ξέρω. Και αυτό που λες ειναι ενας συνδυασμός που εχω κανει καμποσες φορες στο παρελθόν
Παντως εγώ πιστευω πως η αιτια συνηθως σε κατι τετοια οπως η περιπτωση του νερο, είναι συσσωρευμένο άγχος-στρες, κατα κύριο λόγο. Και εγω προσωπικά που συνηθως ειμαι αρκετά αγχώδης σαν ανθρωπος, ανα περιόδους, τοσο απο αποψη δουλειας οσο και προσωπικης ζωης ακομα,δεν το κρύβω οτι χτες που διαβασα την περίπτωση nero, παιζει να το ψιλολέρωσα το βρακάκι μου και για τον εαυτό μου.
Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Φεβ 2019, 23:19
Τι έγινε όλοι ετοιμοθάνατοι είσαστε εδώ μέσα;
στην αρχή το βλέπεις έτσι, μετά βλέπεις μερικά x-men και λες μετάλλαξη, χμμ, καλό ίσως, λες οκ, είναι στάδιο πριν την υπερδύναμη, και μια χαρά. Θα τα πω στον ντάρνακα αν χρειαστεί, τα έχω σκεφτεί πολύ διεξοδικά.
enterprise-psi έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:34
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο Νέρο, αλλά το Bell's palsy συναντάται ακόμα και σε 15 χρονα.
λιγο ο νερο, λιγο ο νταρνακας, λιγο ο ενας, λιγο ο αλλος, αν σκεφτεις οτι το πχορουμ ανοιξε το 2001, ποιος ξερει ποσοι απο αυτους που εφυγαν δεν εχουν απλως πεθανει.
εχει μαθει κανεις τι κανει ο βησσαριωνας ;
Ο Βησσαρίωνας θυμάμαι ότι στο παλιό ήταν ενεργός μέχρι τελευταία που έκλεισε. Στο καινούργιο μάλλον δεν εμφανίστηκε ποτέ γιατί δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Αυτός που σίγουρα πρέπει να μας άφησε χρόνους από τους μεγάλης ηλικίας χρήστες είναι ο Harrys 34. Είχε πολύ καιρό να δώσει σημεία ζωής και στο παλιό.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.