Στο σεξ μετραει η κορμαρα - το προσωπο δεν εχει σχεση με αξιες της κρεβατοκαμαρας.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:23 Όχι κάνεις λάθος. Βασικά έχει να κάνει με μια ολόκληρη ανάλυση σχετικά.
Στο σεχ ας πουμε δεν ειναι ξενέρα να κοιτάς ένα χάλι πρόσωπο; Δε ξέρω αν και νομίζω δε θα έφτανα καν στο σεχ με κάποια που το πρόσωπο να είναι χάλι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσωπο ή Σώμα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρόσωπο ή Σώμα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αιτιολόγησε το.Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:30Στο σεξ μετραει η κορμαρα - το προσωπο δεν εχει σχεση με αξιες της κρεβατοκαμαρας.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:23 Όχι κάνεις λάθος. Βασικά έχει να κάνει με μια ολόκληρη ανάλυση σχετικά.
Στο σεχ ας πουμε δεν ειναι ξενέρα να κοιτάς ένα χάλι πρόσωπο; Δε ξέρω αν και νομίζω δε θα έφτανα καν στο σεχ με κάποια που το πρόσωπο να είναι χάλι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όσες έχουν κορμάρα ξέρουν και να την χρησιμοποιούν καταλλήλως στην κρεβατοκάμαρα;Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:30Στο σεξ μετραει η κορμαρα - το προσωπο δεν εχει σχεση με αξιες της κρεβατοκαμαρας.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:23 Όχι κάνεις λάθος. Βασικά έχει να κάνει με μια ολόκληρη ανάλυση σχετικά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δεν χρειαζεται.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:31Αιτιολόγησε το.Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:30Στο σεξ μετραει η κορμαρα - το προσωπο δεν εχει σχεση με αξιες της κρεβατοκαμαρας.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:23 Όχι κάνεις λάθος. Βασικά έχει να κάνει με μια ολόκληρη ανάλυση σχετικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο σεχ μετράει η διάθεση και η επιθυμία. Αν ο άλλος είναι ξενέρωμα, άστο να πάει καλύτερα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μλκ μου μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω
έβαζα το αμάξι μου στοίχημα οτι αυτο θα έλεγες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Φεβ 2019, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα δεν χρειάζεται η διευκρίνηση, το βλέπω καθημερινά. Και α και ου και "έμπαινα" (όπα ρε μεγάλε) κλπΕρμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:29όπου ακούς πολύ αυστηρότητα να κρατας μικρό καλάθι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:27 Εγώ πάντως πιστεύω ότι παρά τις δήθεν αυστηρές αξιολογήσεις, οι άντρες είναι πολύ πιο συναισθηματικοί σε αυτό το θέμα.
Είχα συμφοιτητή που κάτι υπερ..... τα έβγαζε μέτριες προς μπάζα. Με αυτές που γύρναγε ήταν αυτές που πριν έβαζε αρνητική βαθμολογία και το δικαιολογούσε οτι νταξ για να φεύγουν τα πολλά![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι, δε μπα να είναι μαναρομαναρο άμα δε το ' χει ρε να σε κάνει να λιώνεις, τι να τον κάνεις; σοβαρά δηλαδή τι να τον κάνεις;Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:32 Στο σεχ μετράει η διάθεση και η επιθυμία. Αν ο άλλος είναι ξενέρωμα, άστο να πάει καλύτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Να τον γράψεις στο φόρουμ να λέει πώς ψήνουμε τις μπριζόλες σωστά.Naida έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:36Έτσι, δε μπα να είναι μαναρομαναρο άμα δε το ' χει ρε να σε κάνει να λιώνεις, τι να τον κάνεις; σοβαρά δηλαδή τι να τον κάνεις;Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:32 Στο σεχ μετράει η διάθεση και η επιθυμία. Αν ο άλλος είναι ξενέρωμα, άστο να πάει καλύτερα.
Σωστά.Naida έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:36Έτσι, δε μπα να είναι μαναρομαναρο άμα δε το ' χει ρε να σε κάνει να λιώνεις, τι να τον κάνεις; σοβαρά δηλαδή τι να τον κάνεις;Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:32 Στο σεχ μετράει η διάθεση και η επιθυμία. Αν ο άλλος είναι ξενέρωμα, άστο να πάει καλύτερα.
Δεν θέλουμε γλάστρα στο κρεβάτι. Γυναίκα θέλουμε!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Επαναληψη.
''Η εμμονη στο να εστιαζουμε στο προσωπο τους και η υπερπροβολη της σημαντικοτητας του δεν εχει σχεση με τη ''αξια' εξωτερικων χαρακτηριστικών αλλά με θεματα ''ταυτοτητας'' που αποσκοπουν σε συγκεκριμενους στοχους οι οποιοι υπηρετουν αναγκες.''
''Η εμμονη στο να εστιαζουμε στο προσωπο τους και η υπερπροβολη της σημαντικοτητας του δεν εχει σχεση με τη ''αξια' εξωτερικων χαρακτηριστικών αλλά με θεματα ''ταυτοτητας'' που αποσκοπουν σε συγκεκριμενους στοχους οι οποιοι υπηρετουν αναγκες.''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν θες αιτιολογησε το. Ετσι και αλλιώς δεν ειναι καμια συμπαντική αλήθεια μόνο για μύστες.Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:39 Επαναληψη.
Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:23Ιατροδικαστίνα;;;don't speak έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:19 Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
handle with care
τον εσωτερικό του κόσμο![]()
Ή χειρούργος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Απλο κ πεντακαθαρο ειναι - δεν χρηζει αναλυσης .Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:41Αν θες αιτιολογησε το. Ετσι και αλλιώς δεν ειναι καμια συμπαντική αλήθεια μόνο για μύστες.Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:39 Επαναληψη.
* Χιονιζει αλλα σκεπτομαι να παω να αγορασω Γαριδες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για αυτό όλα τα μοντέλα είναι μόνο κορμιά κι από πρόσωπο μπάζα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 11 Απαντήσεις