Άμα τα ξέρεις γιατί συγχέεις τον πολεμιστή και ποιητή Λορέντζο Μαβίλη με τον κουραμπιέ των Αθηναϊκών σαλονιών Παύλο Μελά?
Γι'αυτό στο κουνάει το δακτυλάκι το κορίτσι.
Άμα τα ξέρεις γιατί συγχέεις τον πολεμιστή και ποιητή Λορέντζο Μαβίλη με τον κουραμπιέ των Αθηναϊκών σαλονιών Παύλο Μελά?
Σκοτώθηκε σε κάποιον καναπέ σαλονιού ο Μελάς;DIOMEDESGR έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:36Άμα τα ξέρεις γιατί συγχέεις τον πολεμιστή και ποιητή Λορέντζο Μαβίλη με τον κουραμπιέ των Αθηναϊκών σαλονιών Παύλο Μελά?
Ο Διομήδηςγρ αποκαλεί κουραμπιέ τον Παύλο Μελά. Ευτυχώς δεν είναι νόμιμη η οπλοφορία και μας κουνάει μόνο το δακτυλάκι.DIOMEDESGR έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:36Άμα τα ξέρεις γιατί συγχέεις τον πολεμιστή και ποιητή Λορέντζο Μαβίλη με τον κουραμπιέ των Αθηναϊκών σαλονιών Παύλο Μελά?
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
γελάν τα πληκτρολόγιαhellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:44 Πάντως βλέπω ότι εισακούστηκε η εισήγησή μου και εμεταφέρθη το νήμα στην σωστή ενότητα.
Τι εννοείς, φοβάσαι κάτι που δεν ξέρω?Τρίκαλος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:44 Ο Διομήδηςγρ αποκαλεί κουραμπιέ τον Παύλο Μελά. Ευτυχώς δεν είναι νόμιμη η οπλοφορία και μας κουνάει μόνο το δακτυλάκι.
Τα βράδια αλλάζω, γίνομαι πεταλουδιτσα.

Μα η Εφημερίδα των Συντακτών, δημιούργημα των Ιών είναι.Κουρκούας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:55 Με δυο παραγράφους ανάγνωση μου θύμισε ιο. Και είναι, όντως, όπως φαίνεται από το συντάκτη. Αριστεροί πλεύρηδες.
Τι να φοβηθώ ρε; Έναν που θέλει να οπλοφορεί ελεύθερος ενώ την ίδια ώρα αποκαλεί - με την άνεση που του προσφέρει η καρέκλα του- ραγιάδες τους Έλληνες και κουραμπιέ τον Παύλο Μελά; Όχι,δεν φοβάμαι.DIOMEDESGR έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:50Τι εννοείς, φοβάσαι κάτι που δεν ξέρω?Τρίκαλος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:44 Ο Διομήδηςγρ αποκαλεί κουραμπιέ τον Παύλο Μελά. Ευτυχώς δεν είναι νόμιμη η οπλοφορία και μας κουνάει μόνο το δακτυλάκι.
γράφουν εκεί, αλλά προφανώς δεν είναι δημιούργημά τους. υπάρχουν πολύ περισσότεροι συντάκτες.Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:57Μα η Εφημερίδα των Συντακτών, δημιούργημα των Ιών είναι.Κουρκούας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:55 Με δυο παραγράφους ανάγνωση μου θύμισε ιο. Και είναι, όντως, όπως φαίνεται από το συντάκτη. Αριστεροί πλεύρηδες.![]()
Νομίζω έχουνε σχέση και με την έκδοση της εφημερίδας.Κουρκούας έγραψε: 07 Φεβ 2019, 00:02γράφουν εκεί, αλλά προφανώς δεν είναι δημιούργημά τους. υπάρχουν πολύ περισσότεροι συντάκτες.Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:57Μα η Εφημερίδα των Συντακτών, δημιούργημα των Ιών είναι.Κουρκούας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:55 Με δυο παραγράφους ανάγνωση μου θύμισε ιο. Και είναι, όντως, όπως φαίνεται από το συντάκτη. Αριστεροί πλεύρηδες.![]()
Από εμένα δεν είχες και δεν έχεις κανένα λόγο να φοβηθείς, ούτε προσπάθησα να σε εκφοβισω ποτέ.Τρίκαλος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 00:00 Τι να φοβηθώ ρε; Έναν που θέλει να οπλοφορεί ελεύθερος ενώ την ίδια ώρα αποκαλεί - με την άνεση που του προσφέρει η καρέκλα του- ραγιάδες τους Έλληνες και κουραμπιέ τον Παύλο Μελά; Όχι,δεν φοβάμαι.
Όπως λεει και ο γίγαντας Πολάκης: όλοι σας και μόνος μου, σας έχω.
... και ψυχογράφημα από τον Διομήδηςγρ, ωραίος. Την ειρωνία πάντως δε μπορείς να την καταλάβεις.DIOMEDESGR έγραψε: 07 Φεβ 2019, 00:05Από εμένα δεν είχες και δεν έχεις κανένα λόγο να φοβηθείς, ούτε προσπάθησα να σε εκφοβισω ποτέ.Τρίκαλος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 00:00 Τι να φοβηθώ ρε; Έναν που θέλει να οπλοφορεί ελεύθερος ενώ την ίδια ώρα αποκαλεί - με την άνεση που του προσφέρει η καρέκλα του- ραγιάδες τους Έλληνες και κουραμπιέ τον Παύλο Μελά; Όχι,δεν φοβάμαι.
Όπως λεει και ο γίγαντας Πολάκης: όλοι σας και μόνος μου, σας έχω.
Μάλλον πρέπει να ψάξεις λίγο το ψυχολογικό σου υπόβαθρο, οι άνθρωποι που βλέπουν παντού απειλές και ταυτόχρονα "δεν φοβούνται τίποτε" είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια.
Τι να πει κανείς, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.![]()