!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιοι είναι οι “ομοφοβικοί” στ’αλήθεια; Κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή Κατσίκη ΟΛΟΙ πλην ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ποιοι είναι οι “ομοφοβικοί” στ’αλήθεια; Κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή Κατσίκη ΟΛΟΙ πλην ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 17:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 12:36
Beria έγραψε: 27 Ιαν 2019, 12:34

To δικαίωμα στη σαχλαμάρα και την τερατολογία δεν είναι θεμελιώδες δικαίωμα
...όλες οι αντίθετες απο εμας γνώμες απόψεις και ιδέες είναι σαχλαμάρες τερατολογίες και βλακειες !!! :smt005:
Η επίμαχη πρόταση: «Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό η αγάπη στην ομοφυλοφιλία;» υπονοεί πως η ομοφυλοφιλία είναι έγκλημα.
Ταμπελιάζει μια ολόκληρη ομάδα πολιτών ως εγκληματίες. Εσύ τί λες;
Ότι θα το αντιμετωπίσεις με διάλογο. Συγκεκριμένα ότι θα του πεις ότι λέει ακατάσχετες μαλακίες και είναι ανεγκέφαλο ζώο με μηδενικό IQ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Ποιοι είναι οι “ομοφοβικοί” στ’αλήθεια; Κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή Κατσίκη ΟΛΟΙ πλην ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

hellegennes είσαι ομοφυλόφιλος; Έχω την εντύπωση ότι είχες κάνει coming out στο παλιό αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 18:38
Αμα πω οτι οι συμπατριώτες μου οι Λαμιωτες είναι κλέφτες και λωποδύτες , δεν πεφτω στο ίδιο παραπτωμα ;
Η αν πω οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι διεφθαρμένοι η οι πολιτικοί είναι κλέφτες και προδότες ;
Αν κάποιος έχει κεφάκια και λεφτά την πάτησες.
Δεν νομίζω ότι προβλέπεται από τον νόμο καμμιάς χώρας συκοφαντική δυσφήμιση ή άλλου τύπου δυσφήμιση όταν αφορά ολόκληρη πληθυσμιακή ομάδα και όχι συγκεκριμένα άτομα. Η λογική είναι ότι όταν αφορά πλήθος αποτελεί άποψη και σωστό είναι να λογίζεται έτσι. Αλλιώς μπαίνεις σε μια λογική λογοκρισίας και δεν μπορείς να κάνεις κριτική για τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γάταρος έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:56 hellegennes είσαι ομοφυλόφιλος; Έχω την εντύπωση ότι είχες κάνει coming out στο παλιό αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Όχι και όχι είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιαν 2019, 09:57
Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2019, 17:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 12:36 ...όλες οι αντίθετες απο εμας γνώμες απόψεις και ιδέες είναι σαχλαμάρες τερατολογίες και βλακειες !!! :smt005:
Η επίμαχη πρόταση: «Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό η αγάπη στην ομοφυλοφιλία;» υπονοεί πως η ομοφυλοφιλία είναι έγκλημα.
Ταμπελιάζει μια ολόκληρη ομάδα πολιτών ως εγκληματίες. Εσύ τί λες;
ναι το κανει. ναι ειναι μαλακας και καταγελαστος.

εχει δικαιωμα να ειναι. δεν κανει κατι παρανομο.
ΟΧΙ, δεν είναι δικαίωμα κανενός να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ κάποιους ως εγκληματίες. Είναι ποινικό αδίκημα και αν κάποιος έχει την όρεξη και τα λεφτά να τον κυνηγήσει νομικά θα ζητάει συγνώμη.

Κατά τη διάταξη του άρθρου 362 του Ποινικού Κώδικα, όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του (απλή δυσφήμιση) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με πραγματική ποινή.
Κατά τις προβλέψεις του άρθρου 363 του ίδιου Κώδικα, αν στη περίπτωση του παραπάνω άρθρου που αναφέρεται στο αδίκημα της δυσφήμισης, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών (συκοφαντική δυσφήμιση).

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros

Γάταρος έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:33
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Ιαν 2019, 11:47 ..δες το σχετικό βίντεο
Είχε καλέσει επίσημα ως βουλευτής τον ελληνικό στρατό να στασιάσει και να συλλάβει τον έλληνα πρωθυπουργό και πρόεδρο της δημοκρατίας με εκφράσεις τύπου " τα κεφάλια σας στις Πρεσπες"
Αυτό συνιστά Εσχάτη Προδοσία σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία
Πουθενά δε μίλησε για εκτέλεση του προέδρου της δημοκρατίας και του εθνοπροδότη πρωθυπουργού. Αυτή είναι δική σου ερμηνεία της φράσης "τα κεφάλια σας στις Πρέσπες".
Ξέρεις γιατί οι χουντικοί καταδικάστηκαν για εσχάτη προδοσία; Επειδή έκαναν πραξικόπημα.
Ο παπάρας προέτρεψε τον στρατό να κάνει πραξικόπημα και παράνομες συλλήψεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Είχε καλέσει επίσημα ως βουλευτής τον ελληνικό στρατό να στασιάσει και να συλλάβει τον έλληνα πρωθυπουργό και πρόεδρο της δημοκρατίας με εκφράσεις τύπου " τα κεφάλια σας στις Πρεσπες"
Πουθενά δε μίλησε για εκτέλεση του προέδρου της δημοκρατίας και του εθνοπροδότη πρωθυπουργού. Αυτή είναι δική σου ερμηνεία της φράσης "τα κεφάλια σας στις Πρέσπες".
Αυτή είναι η μοναδική ερμηνεία που μπορεί να δώσει κανείς και φυσικά και μόνο η προτροπή για κατάλυση του πολιτεύματος είναι σύμφωνα με το σύνταγμα Εσχάτη Προδοσία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Nandros έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:05 Ξέρεις γιατί οι χουντικοί καταδικάστηκαν για εσχάτη προδοσία; Επειδή έκαναν πραξικόπημα.
Ο παπάρας προέτρεψε τον στρατό να κάνει πραξικόπημα και παράνομες συλλήψεις.
Kαι ο Κολοκοτρώνης φυλακίστηκε με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Είσαι πολύ μικρός για ν' αναφέρεσαι σ' Εθνικιστές όπως τον Κολοκοτρώνη, τους χουντικούς και τον Μπαρμπαρούση.
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:05
Αυτή είναι η μοναδική ερμηνεία που μπορεί να δώσει κανείς και φυσικά και μόνο η προτροπή για κατάλυση του πολιτεύματος είναι σύμφωνα με το σύνταγμα Εσχάτη Προδοσία.

:+1:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:05 Αυτή είναι η μοναδική ερμηνεία που μπορεί να δώσει κανείς και φυσικά και μόνο η προτροπή για κατάλυση του πολιτεύματος είναι σύμφωνα με το σύνταγμα Εσχάτη Προδοσία.
Δηλαδή όταν λες "δε βάζω το κεφάλι μου στη φωτιά" κυριολεκτείς σαν να εννοείς ότι σε κάποιες περιπτώσεις πας πάνω από μια φωτιά και βάζεις το κεφάλι σου;
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Δε με ενδιαφέρει αν ο Μπαρμπαρούσης είναι κατά του πολιτεύματος, εθνοπροδότης σαν τον Τσίπρα να μην είναι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γάταρος έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:08 Kαι ο Κολοκοτρώνης φυλακίστηκε με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Σύμφωνα με ποιο σύνταγμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Nandros

DIOMEDESGR έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:49
Nandros έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:45
DIOMEDESGR έγραψε: 28 Ιαν 2019, 02:55 Η Ελευθερία του λόγου σταματά όταν οι δηλώσεις καταφέρονται εναντίον αναγνωρίσμενων Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.
Ο μουστερής ψεκασμένος εξομοίωσε εγκληματικές ενέργειες με Ανθρώπινο Δικαίωμα (επιλογή στη σεξουαλικοτητα).
Απλώς ακόμη η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται 100 χρόνια πίσω απτην Παγκόσμια Κοινότητα και βρίσκουν χώρο οι Κοτζαμπασηδες για μικροπολιτικα παιγνίδια.
Κατάντια όπως και να το δεις.
Διόρθωση: ΔΕΝ είναι επιλογή η ομοφυλοφιλία, αλλά προσανατολισμός. Δεν επιλέγουν να είναι γκέι, όπως πχ κάποιος να είναι ολυμπιακάκιας.
Σ'αυτό κάνεις λάθος καπετάνιε, το δικαίωμα είναι στην επιλογή της σεξουαλικής ταυτότητας. Εννοω αυτη είναι η ουσία του δικαιώματος, τώρα αν κάνω κάτι λάθος στην διατύπωση, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Καλή όρεξη και σε σένα.
Ως σεξουαλικός προσανατολισμός, η ομοφυλοφιλία είναι το "διαρκές μοτίβο συναισθηματικής, ερωτικής και/ή σεξουαλικής έλξης" προς άτομα του ίδιου φύλου.
Οι επιστήμονες δεν τη θεωρούν επιλογή.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE ... E%AF%CE%B1

Εκτός αν εννοείς πως είναι δικαίωμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός.
.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Nandros έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:14
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE ... E%AF%CE%B1

Εκτός αν εννοείς πως είναι δικαίωμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός.
.
Ε βρε κάπταιν όχι Γιάννης, Γιαννάκης! Στογραψα και παραπάνω μιλάω για την ουσία του Νομικού αγαθού, όχι την επιστημονική ταξινόμηση, αυτό είναι διαφορετικό πράγμα.

Δεν διαφωνώ με το "σεξουαλικός προσανατολισμός". Αυτό εννοούσα.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”