ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2019, 12:09Καμμία σχέση. Γιατί οι συριζαίοι σήμερα πανηγυρίζουν γι' αυτό που έφτυναν.Pirate7G έγραψε: 26 Ιαν 2019, 11:25Α κάτι σαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επί μνημονίωνΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2019, 10:42 Εγώ πάλι νομίζω ότι ο σύριζα υπήρξε για τον διεθνή παράγοντα, ό,τι ακριβώς υπήρξαν και οι ανελ για τον σύριζα.
Δηλαδή οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα τους πετάξουν ως στυμένη λεμονόκουπα, τώρα που πλέον δεν τους χρειάζονται.
Και ακριβώς γι' αυτό η εε στήριξε τον Τσίπρα. Γιατί μόνον η αριστερά μπορούσε να περάσει αυτά που δεν πέρναγαν με τους άλλους.
Οπότε, οι χρήσιμοι ηλίθιοι στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι αυτοί που στήριξαν τον σύριζα χωρίς προσωπικό όφελος, πιστεύοντας ότι θα αλλάξει κάτι.
Μα κι ο Σαμαράς αντιμνημονιακος το έπαιζε πριν την εποχή Παπαδήμου.
Σε έχω για πολύ πιο έξυπνη από το να τσιμπάς το αστείο αφήγημα ότι η αριστερά μόνο μπορούσε να τα περάσει. Δεν ήθελαν την αριστερά. Μόλις είδαν ότι ο Σαμαράς ήταν το ίδιο απέχθειας κι ανίκανος με τον ΓΑΠ, αντιλήφθηκαν ότι χρειάζονταν καινούργια κι αυθαρτα πρόσωπα. Έτσι, μόλις το διαπίστωσαν ήταν η σειρά του Τσίπρα. Τους έκανε και το δωράκι ο ανίκανος ο Σαμαράς με την τρικλοποδια που έβαλε στον εαυτό του με την εκλογή προέδρου, βασιζόμενος στην οφθαλμαπάτη της αριστερής παρένθεση κι έδεσε το γλυκό.
Αν το δεις ολόκληρο το πλάνο θα δεις ότι στην αρχή η λύση τους ήταν ο ΓΑΠ. Ακολούθως ήρθε η σειρά του υποκριτικά αντιμνημονιακου Σαμαρά όπου λόγω υπερβολικής ανικανότητας και αρρωστημένων εμμονων απέτυχε. Αυτοί ήταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Και για αυτό μέσα στην γερμανική βουλή την εποχή του δημοψηφίσματος ο Κάμπριελ είπε ότι Την Ελλάδα την κατέστρεψαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Τους χρησίμευαν ως ηλίθιοι και μετά τους πέταξαν σαν στημένες λεμονοκουπες.
Τέλος ήρθε η σειρά του Τσίπρα όπου πέτυχε εκει που οι άλλοι 2 απέτυχαν παταγωδώς. Για αυτό κι όλοι εξακολουθούν να θέλουν τον Τσίπρα και τον εξυμνούν. Θέλουν να συνεχίσει το έργο του, γιατί ακόμα και μετά από όλα αυτά συνεχίζει να είναι λιγότερο φθαρμένος κι από την ΝΔ κι από το ΠΑΣΟΚ. Σύριζα δεν υπάρχει. Τσίπρας υπάρχει μόνο. Αν ο Τσίπρας φύγει ο σύριζα θα εξαφανιστεί. Η πολιτική διαμάχη είναι Τσίπρας vs όλων κι όχι Συριζα vs όλων.
Κακά τα ψέματα. Ειναι ηγέτης. Και για αυτό θα τον ξαναψηφίσω για 2η φορά.
Είναι ο μόνος που μπορεί να εφαρμόσει τα μνημονια και να πετύχει τους στόχους, χωρίς να μπορεί κανείς να τον ανατρεψει