Γενικά οι ζαιοι κάποια στιγμή θα έχετε πολλές δουλειές στον Κορυδαλλό.Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:09Bandit59 έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:07
Και πότε δουλεύεις ρε μεγάλε; Εσύ είσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ στο πχόρουμ ποστάροντας με ρυθμό πολυβόλου!![]()
Δεν χτυπαω καρτα γιατι δουλευω με το συμβολαιο.
Απο αυριο ομως θα με χασετε γιατι θα δουλεψω τουλαχιστον για μια βδομαδα στον Κορυδαλλο και το Αιγαλεω.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση Πάνου στον Κούλη για παραίτηση 101 βουλευτών και μπλόκο της συμφωνίας
Re: Πρόταση Πάνου στον Κούλη για παραίτηση 101 βουλευτών και μπλόκο της συμφωνίας
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Re: Πρόταση Πάνου στον Κούλη για παραίτηση 101 βουλευτών και μπλόκο της συμφωνίας
τον κορυδαλλό να τον συνηθίσεις, θα πηγαίνεις συχνά τσιγάρα στους συντρόφους σουΑρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:09Bandit59 έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:07
Και πότε δουλεύεις ρε μεγάλε; Εσύ είσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ στο πχόρουμ ποστάροντας με ρυθμό πολυβόλου!![]()
Δεν χτυπαω καρτα γιατι δουλευω με το συμβολαιο.
Απο αυριο ομως θα με χασετε γιατι θα δουλεψω τουλαχιστον για μια βδομαδα στον Κορυδαλλο και το Αιγαλεω.
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στον Κορυδαλλο δουλευω δυο μηνες τον χρονο εδω και τρια χρονια.
Πολυ καλη αγορα, η Ελβετια των Δυτικων.
.
Πολυ καλη αγορα, η Ελβετια των Δυτικων.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Και η ΔΗΜΑΡ φυσικα
Ρε τους προδοτες
Προτιμησαν να μην ριξουν τις μνημονιακες κυβερνησεις αντι να χρησιμοποιησουν αυτο το φοβερο τεχνασμα παραιτησης
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με 90 εδρες πως εριξαν τον Σαμαρα το 2014 φιλε;
Ρε ποιον πας να δουλεψεις
Την πατησες πανυγηρικα με αυτο το νημα
Αρίστος for Tsirpas
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπορεί να μην το ξέραν τότεΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:20Και η ΔΗΜΑΡ φυσικα
Ρε τους προδοτες
Προτιμησαν να μην ριξουν τις μνημονιακες κυβερνησεις αντι να χρησιμοποιησουν αυτο το φοβερο τεχνασμα παραιτησης
μπορεί οι ακούραστοι συνταγματολόγοι του Μπάνου να το ανακάλυψαν μόλις χθες αυτό το παράθυρο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:24Με 90 εδρες πως εριξαν τον Σαμαρα το 2014 φιλε;
Ρε ποιον πας να δουλεψεις
Την πατησες πανυγηρικα με αυτο το νημα
71 εδρες ειχε ο Συριζα και 20 ο Πανος.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν απαντησες
Πως εριξαν τον Σαμαρα με 91 εδρες;
Απευθυνε δημοσια ο Πανος η ο Αλεξης καλεσμα να παραιτηθη πχ και η ΔΗΜΑΡ;Καλεσε βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθουν;
Το ΚΚΕ;Η Χρευση Αυγη που χωςρις αυτη δεν θα ριχνατε τον Σαμαρα το 2014 δεν θα βοηθουσε
Το 2014 ηταν καλη το 2012 κακη;
Ρε τι γελιο
Πως εριξαν τον Σαμαρα με 91 εδρες;
Απευθυνε δημοσια ο Πανος η ο Αλεξης καλεσμα να παραιτηθη πχ και η ΔΗΜΑΡ;Καλεσε βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθουν;
Το ΚΚΕ;Η Χρευση Αυγη που χωςρις αυτη δεν θα ριχνατε τον Σαμαρα το 2014 δεν θα βοηθουσε
Το 2014 ηταν καλη το 2012 κακη;
Ρε τι γελιο
Αρίστος for Tsirpas
71 εδρες ειχε ο Συριζα και 20 ο Πανος.
εχεις καμια αντιρρηση;
.
εχεις καμια αντιρρηση;
.
Αυτά που έγραψες αφορούσαν σε πώληση διαφήμισης.Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:03Δεν κανω μονο πωλήση διαφημισης.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 12:52Εγώ καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Κάνεις παραγωγή (πώληση) διαφήμισης.Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 12:46 Χθες ας πουμε ειχα ραντεβου για συμβολαια, σημερα στελνω προσφορες με μειλ.
.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, ούτε συνεπάγεται κάποιο συγκεκριμένο ποσό.
Οπότε, δεν έχει νόημα να το αναφέρεις.
Εχω και δικη μου εταιρια απο το 2014 σε αλλο τομεα.
.
Και αυτό που έγραψα, ισχύει. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα είτε γίνεται για τη δική σου εταιρία, είτε αφορά σε παροχή υπηρεσιών ή υπαλληλική σχέση σε εταιρία άλλων, δεν συνεπάγεται κάποιο μίνιμουμ εσόδων.
Αν έχεις και δική σου εταιρία από το 2014, χαρά στο κουράγιο σου.
Μόνον και μόνον για τον ΟΑΕΕ, τις ασφαλιστικές εισφορές, τις προκαταβολές φόρου κλπ χρειάζεσαι πολύ παραπάνω από τον βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
Το 1966 ο γέρο-Παπανδρέου τους είχε τους ... 101.
Και χωρίς τον Καμένο ο Κούλης έχει 101, από την ώρα που είναι πρώτος στα γκάλοπ και ζητάει εκλογές γιατί να μην το έχει κάνει ;
Μακάρι να υπήρχε.
Το 1966 ο γέρο-Παπανδρέου τους είχε τους ... 101.
Και χωρίς τον Καμένο ο Κούλης έχει 101, από την ώρα που είναι πρώτος στα γκάλοπ και ζητάει εκλογές γιατί να μην το έχει κάνει ;
Μακάρι να υπήρχε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:34
Αυτά που έγραψες αφορούσαν σε πώληση διαφήμισης.
Και αυτό που έγραψα, ισχύει. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα είτε γίνεται για τη δική σου εταιρία, είτε αφορά σε παροχή υπηρεσιών ή υπαλληλική σχέση σε εταιρία άλλων, δεν συνεπάγεται κάποιο μίνιμουμ εσόδων.
Αν έχεις και δική σου εταιρία από το 2014, χαρά στο κουράγιο σου.![]()
Μόνον και μόνον για τον ΟΑΕΕ, τις ασφαλιστικές εισφορές, τις προκαταβολές φόρου κλπ χρειάζεσαι πολύ παραπάνω από τον βασικό.
Για ποιο βασικο μιλας; Εγω δεν αμοιβομαι με βασικο αλλα με καλο μισθο και ποσοστα. Τα ποσοστα βγαινουν συνηθως αρκετα παραπανω απο το μισθο γιατι ειμαι απο τους καλυτερους στη δουλεια μου. Επιπλεον σκετα ποσοστα παιρνω και απο δευτερη εταιρεια. Οσο για τη δικια μου εταιρεια την ανοιξα χωρις ιδιαιτερα εξοδα. Πιχι για νοικι δινω μολις 60 ευρω και ειμαι σε γραφειο στο κεντρο της Αθηνας (πιο κεντρο δεν γινεται και πολυ κοντα σε μετρο).
.
Για τη δική σου εταιρία λέω. Τον βασικό, τον αναφέρω ως ποσό σε ευρώ. Και ναι, είναι έτσι όπως το λες.Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:48ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:34
Αυτά που έγραψες αφορούσαν σε πώληση διαφήμισης.
Αν έχεις και δική σου εταιρία από το 2014, χαρά στο κουράγιο σου.![]()
Για ποιο βασικο μιλας; Εγω δεν αμοιβομαι με βασικο αλλα με καλο μισθο και ποσοστα. Τα ποσοστα βγαινουν συνηθως αρκετα παραπανω απο το μισθο γιατι ειμαι απο τους καλυτερους στη δουλεια μου. Επιπλεον σκετα ποσοστα παιρνω και απο δευτερη εταιρεια. Οσο για τη δικια μου εταιρεια την ανοιξα χωρις ιδιαιτερα εξοδα. Πιχι για νοικι δινω μολις 60 ευρω και ειμαι σε γραφειο στο κεντρο της Αθηνας (πιο κεντρο δεν γινεται και πολυ κοντα σε μετρο).
.
Η πώληση διαφήμισης λειτουργεί ή με μισθό και μικρά ποσοστά για κάθε συμβόλαιο ή μεγαλύτερα ποσοστά με μικρό ή μηδενικό μισθό.
Ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι δεν συνεπάγεται κάποιο μίνιμουμ εσόδων. Και ότι το πακέτο του συμβόλαιου μπορεί να είναι και 100 ευρώ, ειδικώς τώρα που το διαδίκτυο έχει προσγειώσει τις τιμές σε υποθαλάσσιο επίπεδο. Καλές οι εντυπωσιακές λέξεις αλλά δεν...
Αυτά όμως θα τα πούμε πιο αναλυτικά, όταν τεθεί θέμα συνεδρίων γιατί οι μαλακίες του Βαξεβάνη πείθουν μόνον άσχετους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 13:59
Για τη δική σου εταιρία λέω. Τον βασικό, τον αναφέρω ως ποσό σε ευρώ. Και ναι, είναι έτσι όπως το λες.
Η πώληση διαφήμισης λειτουργεί ή με μισθό και μικρά ποσοστά για κάθε συμβόλαιο ή μεγαλύτερα ποσοστά με μικρό ή μηδενικό μισθό.
Ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι δεν συνεπάγεται κάποιο μίνιμουμ εσόδων. Και ότι το πακέτο του συμβόλαιου μπορεί να είναι και 100 ευρώ, ειδικώς τώρα που το διαδίκτυο έχει προσγειώσει τις τιμές σε υποθαλάσσιο επίπεδο. Καλές οι εντυπωσιακές λέξεις αλλά δεν...
Αυτά όμως θα τα πούμε πιο αναλυτικά, όταν τεθεί θέμα συνεδρίων γιατί οι μαλακίες του Βαξεβάνη πείθουν μόνον άσχετους.![]()
Εγω κλεινω υπαιθριες διαφημισεις (ακομη και σε μετρο), διαφημισεις σε κινηματογραφους και σε γηπεδα.
Σε αυτο το κομματι υπαρχουν συμβολαια και με 200, 300 ευρω (πιχι σε γηπεδο) αλλα εχω και πελατη που κλεινει 90.000 το χρονο (σε διανομες φυλλαδιων που επισης εξυπηρετει η εταιρεια που δουλευω). Εχω πελατη με 25.000 ευρω σε υπαιθριες διαφημισεις και εχω πελατη με 40.000 ευρω που κανει ολων των ειδων τις διαφημισεις (και ειναι μονο ενα φροντιστηριο).
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Kαμια
Τωρα ποσες εδρες εχει ο Πανος και κανει δημοσιως προταση στον Κυριακο;
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
-
- 228 Απαντήσεις