ναι ,αλλά μόνο ανάμεσα στα αδέρφια ή κανω λάθος ;gassim έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:03 αλλωστε εδειχνε αιμομιξίες ο ίδιος ο κυνόδονας οπότε τι να προσθέσει η παρωδία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Re: Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Δεν είναι εκεί το θέμα.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:08ναι ,αλλά μόνο ανάμεσα στα αδέρφια ή κανω λάθος ;gassim έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:03 αλλωστε εδειχνε αιμομιξίες ο ίδιος ο κυνόδονας οπότε τι να προσθέσει η παρωδία;
Ο Κυνόδοντας παίζει στο πλαίσιο της πατριαρχικής οικογένειας, όπου ο Πατριάρχης συμβολίζει τον φασίστα και συνεπαγόμενα το σχήμα της "συντηρητικής" οικογένειας είναι μια μορφή φασισμού.
Το οτιδήποτε αφορά στο σεξ, είναι απλώς το πιασάρικο μέσο που χρειάζεται για να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική ο γενικός συμβολισμός.
Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, παίζουν και οι υπόλοιπες ελληνικές ταινίες. Σαφώς ισχύει και για το εξωτερικό αλλά εκεί τουλάχιστον υπάρχει ευρύτερη θεματολογία, δεν είναι ο κανών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με τον Κυνόδοντα έχω πρόβλημα με το πώς δουλεύει τους ηθοποιούς. Εδώ, στην καινούρια, οι ηθοποιοί γαμάνε.
Ordem e Progresso.
Ναι, αλλά το θέμα ισχύει. Το πως παρουσιάζεται σε τεχνικό/καλλιτεχνικό επίπεδο, είναι άλλο πράγμα.Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:16 Με τον Κυνόδοντα έχω πρόβλημα με το πώς δουλεύει τους ηθοποιούς. Εδώ, στην καινούρια, οι ηθοποιοί γαμάνε.
Και στο ίδιο πλαίσιο, παίζει και ο πιο άρτιος Αστακός. Εδώ δεν υπάρχει η ίδια ένταση αλλά σαφής απομυθοποίηση/υποτίμηση του "συντηρητικού" ζεύγους.
Δεν το αναφέρω με λογοκριτική διάθεση, οι άλλες απόψεις/προτάσεις/εικόνες έχουν πάντα ενδιαφέρον γιατί προκαλούν ενεργοποίηση. Και αυτό είτε αλλάζει είτε σταθεροποιεί τη δική μας προσέγγιση των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- OrderAndChaos
Λάνθιμος: Η αρχή...
- Cecily Anne
Πω ρε φιλε θυμήθηκα τη σκηνή με την μπανιέρα και ειχα προσπαθήσει ΠΟΛΥ να την αφαιρέσω από τη μνήμη μου.gassim έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:03 αλλωστε εδειχνε αιμομιξίες ο ίδιος ο κυνόδονας οπότε τι να προσθέσει η παρωδία;
Ο κάθε ψυχανώμαλος με ταλέντο έχει δικαίωμα να βραβεύεται, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να γουστάρουμε να βλέπουμε τις ψυχανωμαλίες του.
Φυσικά αναφέρομαι ΜΟΝΟ στον κυνόδοντα, μιας και όπως προείπα έχει φάει χ από μένα από τότε, οπότε δεν εκφέρω γνώμη για τις επόμενες, επίσης δεν χαρακτηρίζω καμία ταινία "σκηνοθετικά".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
ξέρεις με βαση την αναζήτηση στο Google φοβούμαι ότι και στον κυνόδοντα αυτό το τελευταίο ρήμα που λες ισχύει αλλά εντελώς κυριολεκτικά !!!Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:16 Με τον Κυνόδοντα έχω πρόβλημα με το πώς δουλεύει τους ηθοποιούς. Εδώ, στην καινούρια, οι ηθοποιοί γαμάνε.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Εμένα με αρέζει που ήδη ξεκίνησε το γνωστό πασοκικό:
'Έλα μωρε με τον Λάνθιμο, μωρε. Γύρευε τι άκρες έχει στο Λος Άντζελες και του δώκανε τις υποψηφιότητες'

'Έλα μωρε με τον Λάνθιμο, μωρε. Γύρευε τι άκρες έχει στο Λος Άντζελες και του δώκανε τις υποψηφιότητες'
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Eσένα σ'αρέσουν όλες οι ταινίες που είναι κατά καιρούς υποψήφιες;Beria έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:51 Εμένα με αρέζει που ήδη ξεκίνησε το γνωστό πασοκικό:
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν νομίζω ότι συζητάμε αυτόCecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:52Eσένα σ'αρέσουν όλες οι ταινίες που είναι κατά καιρούς υποψήφιες;Beria έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:51 Εμένα με αρέζει που ήδη ξεκίνησε το γνωστό πασοκικό:
![]()
Εγώ είδα την Κινέττα, τον Κυνόδοντα (με τάραξε, αλλά κατάλαβα ότι είναι ικανός σκηνοθέτης), έκλεισα τις Άλπεις στο 20λεπτο και δεν είδα ούτε Αστακό, ούτε Ιερό Ελάφι
Δεν είναι του γούστου μου ο Λάνθιμος
Αλλά από το αν μου άρεσαν όλες οι ταινίες του, μέχρι το κλασικό 'έλα μωρέ τώρα' έχει πολύ δρόμο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Anonymous343
Γνωστη νοοτροπια, αμα δεν εχεις βγει ποτε εκτος Ελλαδας για δουλεια, δεν ξερεις πως εξω δε σου χαριζεται τιποτα και πως καθε μερα θα πρεπει να αποδεικνυεις την οποια αξια σου οχι απλα στον ανωτατο διευθυντη σου, αλλα και στον (συμπεριφορικα) παρασανταλλο συναδελφο που ενα γυρισμα της τυχης τον γλιτωσε απο το low life. Ειτε εισαι ο Λανθιμος ειτε πρωην εργατης στη Γερμανια, εισαι ο mediterranean non white Greek (ο political correct ορος που αντικατεστησε το μαυροκεφαλος).Beria έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:51 Εμένα με αρέζει που ήδη ξεκίνησε το γνωστό πασοκικό:
![]()
- Cecily Anne
Το "έλα μωρέ" που λες είναι "χάδι" μπροστά στο ψυχανωμαλία που θεωρώ εγώ πχ βασισμένη στην πρώτη ταινία. Οπότε και η μεγαλύτερη διάνοια σκηνοθετικά του 21 πρώτου αίώνα να είναι, αν βασιστείς στον κυνόδοντα μόνο, δύσκολα θα τον ακολουθήσεις. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το κοινό έχει προσωπικά γούστα, έχει δικαίωμα να μη γουστάρει ή να γουστάρει, διότι και στην τελική έτσι λειτουργεί ο κινηματογράφος. Σε ό,τι αφορά το ταλέντο του, αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί, που έτσι και αλλιώς έχουν συγκεκριμένα κριτήρια επαγγελματικά και όχι εμείς. Αλλά το να μη γουστάρουν ταινία που βραβεύεται δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, παίζει να συμβαίνει κάθε χρόνο.Beria έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:57
Δεν νομίζω ότι συζητάμε αυτό
Εγώ είδα την Κινέττα, τον Κυνόδοντα (με τάραξε, αλλά κατάλαβα ότι είναι ικανός σκηνοθέτης), έκλεισα τις Άλπεις στο 20λεπτο και δεν είδα ούτε Αστακό, ούτε Ιερό Ελάφι
Δεν είναι του γούστου μου ο Λάνθιμος
Αλλά από το αν μου άρεσαν όλες οι ταινίες του, μέχρι το κλασικό 'έλα μωρέ τώρα' έχει πολύ δρόμο
- Cecily Anne
Portia έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:00
Γνωστη νοοτροπια, αμα δεν εχεις βγει ποτε εκτος Ελλαδας για δουλεια
Ω θεοί του Ολύμπου.
Ε καλά δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει, ούτε σε εσένα ούτε πολύ περισσότερο σε όλους.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:43Πω ρε φιλε θυμήθηκα τη σκηνή με την μπανιέρα και ειχα προσπαθήσει ΠΟΛΥ να την αφαιρέσω από τη μνήμη μου.gassim έγραψε: 23 Ιαν 2019, 15:03 αλλωστε εδειχνε αιμομιξίες ο ίδιος ο κυνόδονας οπότε τι να προσθέσει η παρωδία;
Ο κάθε ψυχανώμαλος με ταλέντο έχει δικαίωμα να βραβεύεται, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να γουστάρουμε να βλέπουμε τις ψυχανωμαλίες του.
Φυσικά αναφέρομαι ΜΟΝΟ στον κυνόδοντα, μιας και όπως προείπα έχει φάει χ από μένα από τότε, οπότε δεν εκφέρω γνώμη για τις επόμενες, επίσης δεν χαρακτηρίζω καμία ταινία "σκηνοθετικά".
- Cecily Anne
Ε αυτό εξηγώ τόση ώρα. Ότι επειδή κάποιος βραβεύεται, δεν είναι υποχρεωτικό να σ'αρέσει κιόλας.gassim έγραψε: 23 Ιαν 2019, 16:05
Ε καλά δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει, ούτε σε εσένα ούτε πολύ περισσότερο σε όλους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 0 Απαντήσεις