!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Cecily Anne
Re: GYM
Ο άλλος μισός είναι το ανήθικο. Αλλά αυτό το είχαμε πάντα ανεπτυγμένο. Σέσιλι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Πρέπει να πάω και δεν σηκώνω τον κωλο μου απο την καρέκλα.
Ούτε να περπατήσω δε θέλω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έχει κίνηση το φόρουμ δεν μπορείς να φύγεις τώρα.Cecily Anne έγραψε: 10 Απρ 2018, 16:18 Πρέπει να πάω και δεν σηκώνω τον κωλο μου απο την καρέκλα.
- Cecily Anne
Είναι που μ'έχει φορτώσει η μάνα μου με αγγαρεία και της έχω υποσχεθεί ότι θα την κάνω πριν πάω τζιμ.
Ά ρε μάνα.
Ά ρε μάνα.
- Cecily Anne
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Aυτό έχει τρελό σουξέ στο γιουτιουμπ και ίνστα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Cecily Anne είσαι η πρώτη που πιστοποιήθηκες ως παλαιά πχωρουμίτισσα από 3 ήδη πιστοποιημένα μέλη στη Β' Διαδικασία!

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Cecily Anne
Προχθες εβλεπα βιντεακια της Μιλα και ειπα μολις μπω να ποσταρω ενα εδω, με το οποιο ελιωσα! Αν και εχει μπει ενα παραπανω, θα βαλω και αυτο που ειδα εγω γιατι μαρεσε πολυ!
Εγω εξακολουθω να εχω πληρωμενη συνδρομη και να μην πηγαινω. Φετος πηγα δυο ή τρεις φορες...
εντιτ... Το φετος ειναι Ιουνιο με Ιουνιο που ειναι η συνδρομη...
Εγω εξακολουθω να εχω πληρωμενη συνδρομη και να μην πηγαινω. Φετος πηγα δυο ή τρεις φορες...
εντιτ... Το φετος ειναι Ιουνιο με Ιουνιο που ειναι η συνδρομη...