Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Πάμε για έναν καφέ να στα εξηγήσω; ντροπιασμένη φατσούλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Uppercut
Re: Η διαφορά μεταξύ φλερτ κ παρενόχλησης
Γραφικέ, έχεις ακόμα απορίες ;νύχτα έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:10 in the meanwhile, εγώ δεν έχω πει τίποτε για παρενόχληση κτλ
έγινε ένα ΑΚΟΜΗ γλοιώδες δημόσιο κάλεσμα, και απάντησα όπως ένιωσα,
ακόμη κι αν επρόκειτο για πλάκα, δε γουστάρω να μένουν εντυπώσεις
χαλαρώστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Όλο το βράδυ μαζί ήταν στο μπαρ, τι «δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα». Η ίδια τα έχει πει αυτά, ξύπνα. Δηλαδή αν δεν ήταν 4 το πρωί και ήταν 4 το απόγευμα τι θα ήταν διαφορετικό;blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:04ναι, καλα. "Μην το παρεις στραβα, αλλα σε ακολουθω στο ασανσερ 4 το πρωι για να σε καλεσω στο δωματιο μου, χωρις να εχουμε καν ανταλλαξει μια κουβεντα πριν. Αλλα μην ανησυχεις, δεν στην πεφτω τωρα και ειμαι ευγενικος"hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:44Ούτε καν φλώρικο φλερτ δεν είναι αυτό, πόσο μάλλον παρενόχληση. Ακούς εκεί «μην το πάρεις στραβά».blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:33
κανονικοτατο πεσιμο σε στυλ Nice guy ηταν: "δεν στην πεφτω τωρα, αλλα παμε στο δωματιο μου γιατι μου αρεσουν τα βυζ..εεε οι ιδεες σου;"![]()
Αλλά η άλλη το είδε λες και κινδύνεψε να την βιάσει.
Δηλαδή αν σ' το έλεγε αυτό μια γυναίκα εσύ θα το θεωρούσε παρενόχληση; Ή έστω πέσιμο;![]()
Οταν επιστρεψεις στον αληθινο κοσμο, τα ξαναλεμε.
Σταμάτα να λες μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αγνοια κινδυνου βλεπω,παρολο που ο σουβλατζης ποσταρει σαν καλαζνικοφ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:22Όλο το βράδυ μαζί ήταν στο μπαρ, τι «δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα». Η ίδια τα έχει πει αυτά, ξύπνα. Δηλαδή αν δεν ήταν 4 το πρωί και ήταν 4 το απόγευμα τι θα ήταν διαφορετικό;blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:04ναι, καλα. "Μην το παρεις στραβα, αλλα σε ακολουθω στο ασανσερ 4 το πρωι για να σε καλεσω στο δωματιο μου, χωρις να εχουμε καν ανταλλαξει μια κουβεντα πριν. Αλλα μην ανησυχεις, δεν στην πεφτω τωρα και ειμαι ευγενικος"hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:44
Ούτε καν φλώρικο φλερτ δεν είναι αυτό, πόσο μάλλον παρενόχληση. Ακούς εκεί «μην το πάρεις στραβά».![]()
Αλλά η άλλη το είδε λες και κινδύνεψε να την βιάσει.
Δηλαδή αν σ' το έλεγε αυτό μια γυναίκα εσύ θα το θεωρούσε παρενόχληση; Ή έστω πέσιμο;![]()
Σταμάτα να λες μαλακίες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γραφικός
Ναι, αλλά εγώ ήθελα τα φώτα σας για να το γενικοποιήσω.
Τέσπα δεν θα επιμείνω αφού έγινε ξεκάθαρο από την νύχτα ότι θέλει να λήξει το θέμα.
- hellegennes
Συγγνώμη, έχεις δίκιο. Όλα έχουν ένα όριο. Υπάρχουν και πράγματα που είναι ακατόρθωτα.Αγις έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:23hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:22Όλο το βράδυ μαζί ήταν στο μπαρ, τι «δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα». Η ίδια τα έχει πει αυτά, ξύπνα. Δηλαδή αν δεν ήταν 4 το πρωί και ήταν 4 το απόγευμα τι θα ήταν διαφορετικό;blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:04
ναι, καλα. "Μην το παρεις στραβα, αλλα σε ακολουθω στο ασανσερ 4 το πρωι για να σε καλεσω στο δωματιο μου, χωρις να εχουμε καν ανταλλαξει μια κουβεντα πριν. Αλλα μην ανησυχεις, δεν στην πεφτω τωρα και ειμαι ευγενικος"
Σταμάτα να λες μαλακίες.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στο ιντερνετ. Γιατί στον κανονικό κόσμο μια χαρά την πέφτεις και μια χαρά όλες κολακεύονται. Απλά στο ιντερνετ υπάρχουν όλων των ειδών οι παλαβές.dna replication έγραψε: 12 Δεκ 2018, 14:47 αφήστε, θέλει νομικό παραστάτη πια το θέμα για να διακρίνει τα όρια και πάλι
Τι σε εμποδίζει αν το γενικοποιήσεις - αναλύσεις - απλά πράγματα έγραψε που δεν χρειαζοταν -ουσιαστικά.
Από πάντα κάνεις οτι σου λένε η ανά περίπτωση ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και πολύ καλά κάνεις.νύχτα έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:10 in the meanwhile, εγώ δεν έχω πει τίποτε για παρενόχληση κτλ
έγινε ένα ΑΚΟΜΗ γλοιώδες δημόσιο κάλεσμα, και απάντησα όπως ένιωσα,
ακόμη κι αν επρόκειτο για πλάκα, δε γουστάρω να μένουν εντυπώσεις
χαλαρώστε
Πλάκα ήταν πράγματι, αλλά πέρα από την πλάκα δεν περίμενα να το πάρεις έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 12 Δεκ 2018, 17:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
2.Πινω σε Ελληναδικο της Καλαμαριας το οποιο δεν υπαρχει πλεον και ερχεται μια και μου λεει:Ποσο τον εχεις.Πρεπει να τον εχεις μεγαλο
3.Πινω σε νησι των Δωδεκανησων και ερχεται μια και μου λεει:Aυτος πουειναι διπλα μου δεν ειναι μαζι μου.Απλος γνωστος.Παμε σπιτι μου;
Σε ποιες περιπτωσεις δεχτηκα φλερτ και σε ποιες σεξουαλικη παρενοχληση;
2.Πινω σε Ελληναδικο της Καλαμαριας το οποιο δεν υπαρχει πλεον και ερχεται μια και μου λεει:Ποσο τον εχεις.Πρεπει να τον εχεις μεγαλο
3.Πινω σε νησι των Δωδεκανησων και ερχεται μια και μου λεει:Aυτος πουειναι διπλα μου δεν ειναι μαζι μου.Απλος γνωστος.Παμε σπιτι μου;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Γραφικός
Ανά περίπτωση.
Σε ουρά στα Λιντλ δεν έχεις φάει πέσιμο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εξαρτάται απο το πόσο πλήρωσεςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν εχει τυχει αλλωστε οπως ειναι γνωστο δεν παω και συχνα
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 106 Απαντήσεις