τι σου καναν τα παντζάρια ρε κοπελλα?Παντζαρια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χειρότερο φαγητό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Χειρότερο φαγητό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 04 Δεκ 2018, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γιάννης
Έτσι.
Tarkovsky έγραψε: 04 Δεκ 2018, 14:34 Booby Blue, ποτέ δεν πίστευα ότι κάποιος θα με ένοιωθε στο μοναδικό φαγί που δεν τρώω. Το σκατανόρυζο δεν είναι φαγί.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Γιάννης
Μάλλον έχουν συνηθίσει από τις γιαγιάδες τους (μας), που το έβραζαν επί ώρες μέχρι να λιώσει, να ψοφήσει και να αρχίσει να αναδίδει πτωμαΐνες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 15:26Γιατί είναι γαμάτο, μήπως; Τραγανό τραγανό με λεμονάκι και λαδορίγανη; Για να μη μιλήσομε για το εξαιρετικό κουνουπίδι γιαχνί!![]()
Θέλει 5 λεπτά, το πολύ 10, και τα σπάει. Έτσι, με λεμονάκι και λαδορίγανη, και φέτα τριμμένη από πάνω.
Οπως και το μπροκολο, κανα 5λεπτο θελει.this_man έγραψε: 04 Δεκ 2018, 19:50
Θέλει 5 λεπτά, το πολύ 10, και τα σπάει. Έτσι, με λεμονάκι και λαδορίγανη, και φέτα τριμμένη από πάνω.
-
Γιάννης
Αν είναι από τα μαζικά χοιροτροφεία των Μεγάρων ή της Ανάβρας τότε ναι, μια σκατίλα την βγάζει όντως.Ερμής έγραψε: 04 Δεκ 2018, 17:04Ρε ημουν δεινός γουρουνοφάγος μέχρι που πέρσι αρχισε να μου μυρίζει ρε πστ μου, ειδικά χοιρινές μπριτζόλες με τπτ.
Κουνουπίδι και μπρόκολο γίνονται καλύτερα στον ατμό. Όπως και άλλα λαχανικά. Δεν χάνουν και τα θρεπτικά συστατικά τους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι τρελλοί ρε εδώ μέσα. Επικίνδυνοι τρελλοί. Πες ναι και κοίτα πάτωμα, μη ξυπνήσεις σε τρύπα σε υπόγειο να θωρείς από κάτω τραβέλι χάνιμπαλ λέκτερ να χορεύει μόνο του
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τόσες φορές συνεχομενα να ήταν από τα ίδια χοιροτροφεια; τι να πω μπορεί.this_man έγραψε: 04 Δεκ 2018, 19:55Αν είναι από τα μαζικά χοιροτροφεία των Μεγάρων ή της Ανάβρας τότε ναι, μια σκατίλα την βγάζει όντως.
Δεν ήξερα ότι παίζουν χοιροτροφεια στη Γουρα. Νόμιζα μόνο γελάδια κ αρνοκατσικα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μάλλον δεν γνωρίζουν τις πραγματικές γεύσεις των λαχανικών. Πραγματικά και μένα μου φαίνονται όλα καμιά φορά ίδια και με γεύση άχυρου.
Αυτή την στιγμή πεινάω αλλά τίποτα δεν με ικανοποιεί. Θα ήθελα ψωμί ζεστό, ζυμωτό και γαλοτύρι χειροποίητο από την Ήπειρο. Χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο και φέτα χειροποίητη. Φρούτα από δέντρα. Αυτές τις πλούσιες γεύσεις τις έχω γνωρίσει.
Αυτή την στιγμή πεινάω αλλά τίποτα δεν με ικανοποιεί. Θα ήθελα ψωμί ζεστό, ζυμωτό και γαλοτύρι χειροποίητο από την Ήπειρο. Χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο και φέτα χειροποίητη. Φρούτα από δέντρα. Αυτές τις πλούσιες γεύσεις τις έχω γνωρίσει.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Eιναι δυνατον να λειπουν απο την λιστα τα μακαρονια και οι πιτσες;
Να τοποθετηθει ο Χελις
Να τοποθετηθει ο Χελις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δε σου λεω, γιατι τα λες!
Μα πρεπει να αρεσουν ολα, σε ολους;
Ειπα εγω γιατι τα τρωτε, οσοι τα τρωτε; ή μηπως σας ειπα να μην τα ξαναφατε; Ειπα απλως οτι εγω, δε θελω να τα δοκιμασω. Αυτο δεν ειναι ουτε καλο, ουτε κακο. Απλα ετσι ειναι.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θα καταλαβαινα την πηχτη τα μυαλα τα σαλιγκαρια τα βατραχοποδαρα το φιλετο πυθωμα αλλα τα πατζαρια μοιαζουν σαν φρουτο
Το σπανακορυζο πχ με το σωστο λεμονι και σωστό βρασιμο ειναι ποίημα ,ενα αριστουργημα.
Κατάλαβα εφαγες παντζαρια πηγες τουαλετα και λαχταρσες.
Το σπανακορυζο πχ με το σωστο λεμονι και σωστό βρασιμο ειναι ποίημα ,ενα αριστουργημα.
Κατάλαβα εφαγες παντζαρια πηγες τουαλετα και λαχταρσες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 16 Απαντήσεις