Τι εννοείς "με τον δύσκολο τρόπο";Γραφικός έγραψε: 08 Μαρ 2019, 13:20 Ευχαριστώ. Μάλλον θα μάθω με τον δύσκολο τρόπο, αλλά θα ξενερώσω αν παίξει η μισή και χάσω χρόνο από την ζωή μου τζάμπα.
Να την αγοράσεις;
Τι εννοείς "με τον δύσκολο τρόπο";Γραφικός έγραψε: 08 Μαρ 2019, 13:20 Ευχαριστώ. Μάλλον θα μάθω με τον δύσκολο τρόπο, αλλά θα ξενερώσω αν παίξει η μισή και χάσω χρόνο από την ζωή μου τζάμπα.
Με καλύπτει. Ευχαριστώ.
Τίποτα, της δίνεις ένα φιλάκι στο στόμα και μετά της δαγκώνεις το αυτάκι, προχωράς στον λαιμό κλπ... αν σε ρωτήσει θα της πεις ότι εν έχει αξία να το λες έτσι. Μόνο αυθόρμητα όπως και εκείνη.Γραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 00:26 Τι απαντάει κανείς στο "σ' αγαπώ" αν δεν αγαπάει προκειμένου να μην πει ψέμματα και να μην γίνει και μαλάκας;
Μιλάει η πείρα...
Ωραίος ο δάσκαλος....Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 28 Μαρ 2019, 00:28 "Βιάστηκες να το πεις πρώτη...τώρα θα με αναγκάσεις να μην το πω κι εγώ...θα το πω κάποια στιγμή που θα σε ξαφνιάσει"
Airman68 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 12:48Ωραίος ο δάσκαλος....Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 28 Μαρ 2019, 00:28 "Βιάστηκες να το πεις πρώτη...τώρα θα με αναγκάσεις να μην το πω κι εγώ...θα το πω κάποια στιγμή που θα σε ξαφνιάσει"![]()
Είσαι εκτός θέματος. Μήπως να το έγραφες σε στυλ απορίας;Spiros252 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:44 Εξαρτάται ποιο κομματάκι λείπει. Δες στα αρχεία που κατέβασες, μπορεί το κυρίως μέρος να έχει κατέβει ολόκληρο και να λείπει κάποιο άλλο μικρότερο αρχείο.
"Θύμησέ μου το ονοματάκι σου..."Γραφικός έγραψε: 28 Μαρ 2019, 00:26 Τι απαντάει κανείς στο "σ' αγαπώ" αν δεν αγαπάει προκειμένου να μην πει ψέμματα και να μην γίνει και μαλάκας;