Μαλάκας με χλαμύδιαΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2025, 13:31Ένας που γαμάει με άλλους 5 ταυτόχρονα την ίδια "πουτάνα" τί είναι;Πτολεμαίος έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:24Ενοπλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μία που γαμιεται με 5 ταυτόχρονα, δεν είναι πουτανα βάσει σεξιστικού στερεοτυπου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Απρ 2025, 09:04 Δηλαδη δεν έχει να πεις ένα βίντεο που την πηδάνε άλλοι 5, να πεις πως με τα σεξιστικά στερεότυπα είναι πουτανα.
Είναι πουτανα κανονικά
Επικός επιβήτωρ ή χύμα μαλάκας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιλότος της Π.Α. απειλεί πρώην πως θα την ξεφτιλισει με sex tape!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Πιλότος της Π.Α. απειλεί πρώην πως θα την ξεφτιλισει με sex tape!
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Σιγά ρε γαμιά που γαμάς κιόλας. Απ' ο,τι βλέπω εδώ, ακόμα και η χούφτα συ σου λέει οτι έχει πονοκέφαλο.Νon4me έγραψε: 10 Απρ 2025, 15:09
Δε χρειαστηκε τελικα να φερω το βλακώδες θεμα σου που κλαψουριζες για τους μεταναστες με λινκ εποχης συριζανελιων .αφου ξυνεσαι
ομως ξανα και ξανα και ξανα .... παρτο![]()
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=92&t=20464
Νon4me έγραψε: 28 Μαρ 2020, 17:40
Πραγματικά ανάθεμα κ αν κοιτάζει τι ποσταρει . Προφανως γουλγισε τις λεξεις που ήθελε να ψαρεψει για να μας πεισει οτι ο μπαμπας της μελλοντικης σταρ ελλας ειναι μονοδρομος .
γαμαμε τα αυγοζαια που κουναν δαχτυλο ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ .
Τι σχέση έχει ρε το λάθος που έκανα πριν 5 χρόνια
Πασόκε, είσαι ντίπ βλάκας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εισαι λιγο παρτουζοφοβικος τυπε;Πτολεμαίος έγραψε: 10 Απρ 2025, 19:08Μαλάκας με χλαμύδιαΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2025, 13:31Ένας που γαμάει με άλλους 5 ταυτόχρονα την ίδια "πουτάνα" τί είναι;Πτολεμαίος έγραψε: 10 Απρ 2025, 11:24
Ενοπλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μία που γαμιεται με 5 ταυτόχρονα, δεν είναι πουτανα βάσει σεξιστικού στερεοτυπου.
Είναι πουτανα κανονικά
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πολύ.GoBack έγραψε: 11 Απρ 2025, 02:44Εισαι λιγο παρτουζοφοβικος τυπε;Πτολεμαίος έγραψε: 10 Απρ 2025, 19:08Μαλάκας με χλαμύδιαΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2025, 13:31
Ένας που γαμάει με άλλους 5 ταυτόχρονα την ίδια "πουτάνα" τί είναι;
Προτιμώ και ερεθίζομαι μυρίζοντας τον ιδρώτα ενός θηλυκού.
Είμαι σίγουρος πως δεν θα μ'αρεσει ούτε η αρχιδιλα αλλά ούτε και 3-4 γυναίκες ελευθέρων ηθών.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μάλλον πρώην χειριστής θα είναι ,νυν διοικητικός και αν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα ,απόταξη και αφαίρεση σύνταξης.
Οι χειριστές των πολεμικών αεροπλάνων είναι επαγγελματίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού .
Κανένας εξ ημών δεν παίζει τη ζωή του με αναχαιτίσεις κάθε μέρα για 1500 ευρώ το μήνα.
Οι χειριστές των πολεμικών αεροπλάνων είναι επαγγελματίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού .
Κανένας εξ ημών δεν παίζει τη ζωή του με αναχαιτίσεις κάθε μέρα για 1500 ευρώ το μήνα.
Κι ο άλλος ο θεολόγος είχε σεξουαλικές επαφές με μαθήτρια μέσα στο σχολείο!!
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/4745 ... -kathigiti
Τι να κάνω τώρα εγώ ,να μετράω την ανωμαλία του καθενός;
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/4745 ... -kathigiti
Τι να κάνω τώρα εγώ ,να μετράω την ανωμαλία του καθενός;
28 χρόνια καθηγητής σε φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο και δημόσιο ,όσες μαθήτριες είχαν ορμές ,τις απέπεμπα με ευγενικό τρόπο.
Αν μερικοί καθηγητές δεν καταλαβαίνουν τον ρόλο τους ,καλύτερα ν' αλλάξουν επάγγελμα.
Αν μερικοί καθηγητές δεν καταλαβαίνουν τον ρόλο τους ,καλύτερα ν' αλλάξουν επάγγελμα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και ήσουν και πιλότοςΣτύξ έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:35 28 χρόνια καθηγητής σε φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο και δημόσιο ,όσες μαθήτριες είχαν ορμές ,τις απέπεμπα με ευγενικό τρόπο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:47Και ήσουν και πιλότοςΣτύξ έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:35 28 χρόνια καθηγητής σε φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο και δημόσιο ,όσες μαθήτριες είχαν ορμές ,τις απέπεμπα με ευγενικό τρόπο.
Με 1 ώρα σε Corsair δε θεωρείσαι πιλότος, αν και μου τα έδωσε σε κάποια φάση.
-
stergiosbik
Τον αυτόματο πιλότο θα είχε βάλει και είπε να στο δώσει για να σπάσει πλάκα με σένα που νόμιζες ότι πιλοταρεις πραγματικά.Στύξ έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:52Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:47Και ήσουν και πιλότοςΣτύξ έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:35 28 χρόνια καθηγητής σε φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο και δημόσιο ,όσες μαθήτριες είχαν ορμές ,τις απέπεμπα με ευγενικό τρόπο.
Με 1 ώρα σε Corsair δε θεωρείσαι πιλότος, αν και μου τα έδωσε σε κάποια φάση.![]()
πως απευθυνεστε με τετοια απρεπεια στον Κυριο Σμηναγο ;stergiosbik έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:21Τον αυτόματο πιλότο θα είχε βάλει και είπε να στο δώσει για να σπάσει πλάκα με σένα που νόμιζες ότι πιλοταρεις πραγματικά.Στύξ έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:52
Με 1 ώρα σε Corsair δε θεωρείσαι πιλότος, αν και μου τα έδωσε σε κάποια φάση.![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:26πως απευθυνεστε με τετοια απρεπεια στον Κυριο Σμηναγο ;stergiosbik έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:21Τον αυτόματο πιλότο θα είχε βάλει και είπε να στο δώσει για να σπάσει πλάκα με σένα που νόμιζες ότι πιλοταρεις πραγματικά.Στύξ έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:52
![]()
5,5 g μπινέδες ,αυτό και φάτε τη σκόνη μου
Σε εξομοιωτη πτησης η σε τραινακι σε λουνα παρκ ;Στύξ έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:49Αγις έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:26πως απευθυνεστε με τετοια απρεπεια στον Κυριο Σμηναγο ;stergiosbik έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:21
Τον αυτόματο πιλότο θα είχε βάλει και είπε να στο δώσει για να σπάσει πλάκα με σένα που νόμιζες ότι πιλοταρεις πραγματικά.![]()
5,5 g μπινέδες ,αυτό και φάτε τη σκόνη μου![]()
Στο πρωτο δυσκολα θα σε εβαζαν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όσο ποστάρετε ως ηλίθιοι, τόσο μου τον αερίζετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 104 Απαντήσεις