!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάπου να πω τον πόνο μου

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Κάπου να πω τον πόνο μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:20
GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:19 Δεν περνάει ΚΤΕΟ εάν δεν τα αλλάξω, το οποίο λήγει την άλλη εβδομάδα. Τώρα η μαλακία έγινε. :roll:
αν ερθεις με το αμαξι, και αν δεν εχει αλλαξει κατι, δεν πειράζει να μην εχεις ΜΟΤ στην εξοδο απο την χώρα. Ειχα φέρει 300 αλογα με πρόβλημα στις τσιμουχες ετσι, 250 στον αυτοβαν για 5 λεπτά, 60 μετα. :lol:

Σαχλαμάρες βεβαια, γκρινιαξε λιγο ακομα και αλλαξέ τα.
Καλά οι τύποι είναι τέρμα για τον πεο. Άλλαξαν τα αμορτισέρ και στείλανε το αυτοκίνητο δίπλα στην VW για να το περάσουν ΚΤΕΟ και η VW λέει βρήκε σπασμένο το ελατήριο από πίσω (;;;;;) και με κόψανε. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

dna replication έγραψε: 11 Απρ 2025, 17:51 αρρωστη κατάσταση αυτή με την αδυναμία επισκευής
δεν ειναι αδυναμία απλά, ειναι αρνηση, δεν θέλουν, ο γκομπζι ισως εχει κέφι να το αναλύσει παραπάνω. Ειχα μια κοπέλα καποτε, η μαμά της δεν με αφησε να της φτιαξω μια μπρίζα στον τοιχο, δεν ειχα δίπλωμα ηλεκτρολογου. Μα τις ελεγα δεν θα ακουμπήσω το ρευμα, τις πλαινές θα σου βιδώσω να μην παιζει η μπρίζα να βγαλεις τις μονωτικές απο τον τοιχο. Οχι ελεγε, φοβαμαι, μπορει να παθεις τίποτα. Ουτε λαμπα αλλαζουν μονοι τους, ηλεκτρολόγο εφερναν.
Άβαταρ μέλους
enaon

GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:31 Καλά οι τύποι είναι τέρμα για τον πεο. Άλλαξαν τα αμορτισέρ και στείλανε το αυτοκίνητο δίπλα στην VW για να το περάσουν ΚΤΕΟ και η VW λέει βρήκε σπασμένο το ελατήριο από πίσω (;;;;;) και με κόψανε. :lol:
πρώτη φορά μπλέκεις με ζημία και συνεργειο εκεί;
Spoiler
Τρέλα ηταν κάποτε, αλλα σιγά μην αλλάξατε. Ημουν πολυ τυχερός, με το 2-3ο αμάξι πήγαινα κατι φιλους να προλάβουν το λεωφορείο για ελλαδα, πρίν 2-3 μέρες ηθελα να διδάξω εναν αγγλοελληνα τι σημαίνει παντιλίκι, δεν ειχα εκτιμήσει πόσο καλή ασφαλτο εχουν εκει και ειχα πεσει πανω στις μπαριέρες, ειχε γινει η μουρη πίτα. Πηγαίνοντας τα παιδια στο λεωφορείο, σηκώθηκε με 100 μιλια το καπό, εσπασε το παρμπιζ. Με σταματάει μετά απο λιγο η αστυνομία. Μιλάμε λιγο, ουτε ΜΟΤ ουτε ασφάλεια και ταυτότητα στα ελληνικά. Μου εξηγει οτι καταλαβαίνει, και βλέπει τον καλό μου σκοπό. Μου δίνει και μια καρτα συνεργείων της αστυνομίας, γραφει το ονομα του απο πίσω και εει θα πηγαίνεις εκει και θα σου φτιάχνουν οτι θες. Αλλα να ξερεις, οτι αν κανει ατύχημα, you will be used as a mob pan. Ακόμα τον θυμάμαι, θεούλης.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

enaon έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:45
GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:31 Καλά οι τύποι είναι τέρμα για τον πεο. Άλλαξαν τα αμορτισέρ και στείλανε το αυτοκίνητο δίπλα στην VW για να το περάσουν ΚΤΕΟ και η VW λέει βρήκε σπασμένο το ελατήριο από πίσω (;;;;;) και με κόψανε. :lol:
πρώτη φορά μπλέκεις με ζημία και συνεργειο εκεί;
Μου'χει τύχει ξανά σε ένα Jazz που είχα παλιά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Εντωμεταξυ μου έχουν στείλει βίντεο με τον έλεγχο του αυτοκινήτου από κάτω και μου λέει ο μαν στο βίντεο ότι όλα καλά με την ανάρτηση πίσω. Τώρα που λένε έχει σπασμένο ελατήριο. Άμα πάω το βράδυ και τους σπάσω όλα τα αυτοκίνητα, εγώ θα φταίω;
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

enaon έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:45 Αλλα να ξερεις, οτι αν κανει ατύχημα, you will be used as a mob pan. Ακόμα τον θυμάμαι, θεούλης.
τι εννοούσε ο ποιητής?
Άβαταρ μέλους
enaon

μοπ παν, σφουγγαρίστρα, λάθος το έγραψα.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Πραγματικά τώρα, εχω άδικο να παω να κάνω φασαρία; Με παίρνουν τηλ και μου βγάλανε αλλα £340 για το ελατήριο πίσω. Της λέω, κοπέλα μου στο βίντεο που μου έστειλες ο μαν λέει δεν υπάρχει θέμα απο πίσω. Μου λέει ειναι στο discretion του τυπά που περνάει το ΚΤΕΟ και οτι το health check (που έκανε ο μαν και μου έστειλε μετέπειτα το βίντεο) είναι τυπικό. Της λεω, ναι δεν μιλάμε για μια βίδα, εδω ο άλλος μου έβγαλε σπασμένο ελατήριο, πρέπει να είσαι στραβός για να μην το δεις. Μετα μου λεει εαν θελω να τα βάλω σε άτοκες, ήθελα να την πώ να τις βάλει στον πάτο της, αλλά κρατήθηκα.

Και στην τελική που ξέρω εγώ οτι δεν το σπάσανε αυτοί κατά την μεταφορά απο την Skoda στην VW;;;
https://streamable.com/2i1y84

Το βίντεο το έκοψα για να μην φαίνονται οι πινακίδες, στην αρχή λέει "also" γιατί ξεκίνησε με τις πινακίδες, λέγοντας "το κλειδί δεν έχει πολύ μπαταρία" και θέλανε £7.32 για μια μπαταρία.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 11 Απρ 2025, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 19:40 Πραγματικά τώρα, εχω άδικο να παω να κάνω φασαρία; Με παίρνουν τηλ και μου βγάλανε αλλα £340 για το ελατήριο πίσω
εχει αλλάξει το καθεστώς χρονοχρέωσης, ξερεις; Αν ειναι οπως παλια, εχει κόστος αρκετό για καθε μέρα, τα παράπονά σου αν δεν εγκριθούν θα κοστίσουν πολυ.
Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:31
GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:19 Δεν περνάει ΚΤΕΟ εάν δεν τα αλλάξω, το οποίο λήγει την άλλη εβδομάδα. Τώρα η μαλακία έγινε. :roll:
αν ερθεις με το αμαξι, και αν δεν εχει αλλαξει κατι, δεν πειράζει να μην εχεις ΜΟΤ στην εξοδο απο την χώρα. Ειχα φέρει 300 αλογα με πρόβλημα στις τσιμουχες ετσι, 250 στον αυτοβαν για 5 λεπτά, 60 μετα. :lol:

Καλά οι τύποι είναι τέρμα για τον πεο. Άλλαξαν τα αμορτισέρ και στείλανε το αυτοκίνητο δίπλα στην VW για να το περάσουν ΚΤΕΟ και η VW λέει βρήκε σπασμένο το ελατήριο από πίσω (;;;;;) και με κόψανε. :lol:
Αμαν ρε :lol: για MOT πάμε πάντα στα μαγαζιά του στυλ "No pass No pay" :lol:
Crimson_2

@enaon είσαι μεγάλος φεικνιουζας ρε :lol:, μια χαρά DIY-ers είναι και σε αμάξια και σε σπίτια. Εδώ βρήκα rent a lift υπηρεσία και σήκωσα το αμάξι για σερβις και brake fluid flush μόνος μου, αυτά όταν τα είπα Ελλάδα με κοιτούσαν σαν να έχω δύο κεφάλια.

Με τα ηλεκτρολογικα στο δίνω ο λαός είναι ντελουλου, αλήθεια πιστεύουν ότι η πρίζα τους είναι η καλύτερη στον κόσμο, ότι πρίζα στο μπάνιο είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα (γι αυτό και είναι παράνομο), και διάφορα τέτοια ευτράπελα. Λάμπες μόνοι τους αλλάζουν πάντως..
Άβαταρ μέλους
enaon

εχουν περάσει πολλά χρόνια, και δεν ειπα βρε οτι δεν υπάρχει και DIY, αλλα γενικά υπάρχει κατι περίεργο, θα τα ξερεις αλλα αφου τα άντεξες ας μην το συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Crimson_2 έγραψε: 11 Απρ 2025, 21:54
GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 18:31

Αμαν ρε :lol: για MOT πάμε πάντα στα μαγαζιά του στυλ "No pass No pay" :lol:
Πέρσι που πήγα μου λένε ότι θέλει αλλαγή το λάδι από κάτι για το 4x4. Λέω στην τύπισσα εκει, το αμάξι δεν είναι 4x4, δεν ξέρω τι μου λες. Πάει να με βγάλει τρελό και μου λέει ότι σύμφωνα με το σύστημα της Skoda το αμάξι είναι 4x4. Τελικά πήγαμε και βάλαμε το obd της VW και μου λέει "α, μάλλον στο σύστημα μπερδεύτηκαν τα αμάξια".

Αλλά είπαμε, είμαι μαλάκας και ξαναπήγα φέτος. Εντωμεταξυ η αντιπροσωπεία είναι στην δίπλα πόλη, θέλω 40 λεπτά περπάτημα και 20 λεπτά με το τραίνο για να πάω. Στα 5 λεπτά με τα πόδια έχω Halfords που πήγαινα το Jazz και πάω και το fiat της γυναίκας μου και ποτέ δεν είχα θεμα.
Crimson_2

GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 19:40 Πραγματικά τώρα, εχω άδικο να παω να κάνω φασαρία; Με παίρνουν τηλ και μου βγάλανε αλλα £340 για το ελατήριο πίσω. Της λέω, κοπέλα μου στο βίντεο που μου έστειλες ο μαν λέει δεν υπάρχει θέμα απο πίσω. Μου λέει ειναι στο discretion του τυπά που περνάει το ΚΤΕΟ και οτι το health check (που έκανε ο μαν και μου έστειλε μετέπειτα το βίντεο) είναι τυπικό. Της λεω, ναι δεν μιλάμε για μια βίδα, εδω ο άλλος μου έβγαλε σπασμένο ελατήριο, πρέπει να είσαι στραβός για να μην το δεις. Μετα μου λεει εαν θελω να τα βάλω σε άτοκες, ήθελα να την πώ να τις βάλει στον πάτο της, αλλά κρατήθηκα.

Και στην τελική που ξέρω εγώ οτι δεν το σπάσανε αυτοί κατά την μεταφορά απο την Skoda στην VW;;;

Το βίντεο το έκοψα για να μην φαίνονται οι πινακίδες, στην αρχή λέει "also" γιατί ξεκίνησε με τις πινακίδες, λέγοντας "το κλειδί δεν έχει πολύ μπαταρία" και θέλανε £7.32 για μια μπαταρία.
[img]https://i.postimg.cc/jq3ny9tY/Scre ... .png[/img]
Κάτσε δεν έχω καταλάβει αυτό το βίντεο είναι από τη VW μετά το MOT fail; Ή από τη Skoda; Το αμάξι σου ποιος το έχει και με τι authorisation σου στέλνει κουστούμια για βλάβες;
Άβαταρ μέλους
enaon

Crimson_2 έγραψε: 11 Απρ 2025, 22:01 ότι πρίζα στο μπάνιο είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα (γι αυτό και είναι παράνομο)
καλά κανουν, δεν ασφαλίζουν τις γραμμές και δεν εχουν παντού διαφυγή, η ασφάλεια ειναι πανω στην μπρίζα και προστατεύει μετά απο εκείνη, την συσκευή. Εχεις παει ποτέ στο υπόγειο να δεις πώς μοιαζει ο γενικός του σπιτίου σου;
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Crimson_2 έγραψε: 11 Απρ 2025, 22:06
GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 19:40 Πραγματικά τώρα, εχω άδικο να παω να κάνω φασαρία; Με παίρνουν τηλ και μου βγάλανε αλλα £340 για το ελατήριο πίσω. Της λέω, κοπέλα μου στο βίντεο που μου έστειλες ο μαν λέει δεν υπάρχει θέμα απο πίσω. Μου λέει ειναι στο discretion του τυπά που περνάει το ΚΤΕΟ και οτι το health check (που έκανε ο μαν και μου έστειλε μετέπειτα το βίντεο) είναι τυπικό. Της λεω, ναι δεν μιλάμε για μια βίδα, εδω ο άλλος μου έβγαλε σπασμένο ελατήριο, πρέπει να είσαι στραβός για να μην το δεις. Μετα μου λεει εαν θελω να τα βάλω σε άτοκες, ήθελα να την πώ να τις βάλει στον πάτο της, αλλά κρατήθηκα.

[img]https://i.postimg.cc/jq3ny9tY/Scre ... .png[/img]
Κάτσε δεν έχω καταλάβει αυτό το βίντεο είναι από τη VW μετά το MOT fail; Ή από τη Skoda; Το αμάξι σου ποιος το έχει και με τι authorisation σου στέλνει κουστούμια για βλάβες;
Το βίντεο είναι από την Skoda. Το κάνουν εκεί health check, σου λένε εάν υπάρχει θέμα και το φτιάχνουν. Μετά πάει ακριβώς στο δίπλα κτήριο στην VW που είναι ο ίδιος όμιλος αντιπροσωπείας (Marshall) και εκεί περνάει ΚΤΕΟ. Ο τεχνικός της Skoda δεν είδε ότι είχα σπασμένο ελατήριο και το είδε της VW. Τώρα δεν το είδε; Το έσπασαν αυτοί κατά την μεταφορά;; Δεν ξέρω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”