Να ξαναγίνει, φίλε.exiledd έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:08Πωωωω ρε φίλε τι είπες τώρα;;;Communio Sancta έγραψε: 04 Απρ 2025, 23:55Θυμάμαι, κι είχαμε ωραία παρέα. Με κανέναν δεν έχω παράπονο, όταν βρίσκομαι από κοντά, έχουμε τρομερή πλάκα. Η Ίφιδα και ο Σιντ είναι άτομα που δεθήκαμε και τους αγαπάω, αλλά κι άλλους, ο κωλόγερος ο Ναβάχο, πολλοί. Θυμάμαι κι όταν κάναμε Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΦΟΡΟΥΜ?exiledd έγραψε: 04 Απρ 2025, 23:50
Είχαμε βρεθεί κατά το 2010 τότε με τις αγανακτήσεις και τα μνημόνια ρε μπαγάσα, εγώ εσύ η Σ., η Ίφιδα, ο Ιλίσιος...
Μου έλειψε, το πεθύμησα.
Ινσαλάχ, που θα έλεγες κι εσύ..
Βλέπω ξέρεις και την Πάσι..... Pas mal...
Φόρουμ Ράδιο!!!
Εσύ η Ίφιδα ο Ναβάχο και ο Σιντ με μορφώσατε και με εξελίξατε μουσικά.
Χάρη σε εσάς ανακάλυψα τους Dunkelband, τον Stefan Hantel, ή Shantel, και τόσους άλλους.
Επίσης Πεφτάγελλος που μου'μάθε τους Thievery Corporation, μεταξύ άλλων, o Vader, με τις Ροκομεταλιές του...
Ρωμανός νομίζω εξέπεμπε κι αυτός.. Ααααχ ωραία χρόνια...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αποχωρω
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Communio Sancta
Re: αποχωρω
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Αδερφέ μου Ιζνο μόνο συ με νιώθεις.Communio Sancta έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:10Να ξαναγίνει, φίλε.exiledd έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:08Πωωωω ρε φίλε τι είπες τώρα;;;Communio Sancta έγραψε: 04 Απρ 2025, 23:55 Θυμάμαι, κι είχαμε ωραία παρέα. Με κανέναν δεν έχω παράπονο, όταν βρίσκομαι από κοντά, έχουμε τρομερή πλάκα. Η Ίφιδα και ο Σιντ είναι άτομα που δεθήκαμε και τους αγαπάω, αλλά κι άλλους, ο κωλόγερος ο Ναβάχο, πολλοί. Θυμάμαι κι όταν κάναμε Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΦΟΡΟΥΜ?
Φόρουμ Ράδιο!!!
Εσύ η Ίφιδα ο Ναβάχο και ο Σιντ με μορφώσατε και με εξελίξατε μουσικά.
Χάρη σε εσάς ανακάλυψα τους Dunkelband, τον Stefan Hantel, ή Shantel, και τόσους άλλους.
Επίσης Πεφτάγελλος που μου'μάθε τους Thievery Corporation, μεταξύ άλλων, o Vader, με τις Ροκομεταλιές του...
Ρωμανός νομίζω εξέπεμπε κι αυτός.. Ααααχ ωραία χρόνια...![]()
Εδώ που κάθομαι και πίνω το χύμα τσιπουράκι μου μετά του απαραίτητου μεζεδακίου, σηκώνω το ποτήρι μου και κάνω νοητά ένα εβίβα, εκεί όπου είσαι...
- Ληστοσυμμορίτης
γενικά υπάρχει κανείς που να τήρησε την αποχώρηση του;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
κάπου διάβασα αποχωρεί ο βάρδος.γράψτε και για κείνον τίποτα φιλικο & αγαπησιάρικο μη χάσουμε τέτοιο κομμάτι
Ναι. Η Ίφιδα και ο Σταβ. Και η Μπλου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να πάω να ανάψω κερί η άθεη. Εσύ, πότε το βλέπεις;nowhere έγραψε: 05 Απρ 2025, 13:03 κάπου διάβασα αποχωρεί ο βάρδος.γράψτε και για κείνον τίποτα φιλικο & αγαπησιάρικο μη χάσουμε τέτοιο κομμάτι
Εχουμε λιγο το δραμα κουινινγκ μεσα σας λαος . αν και στην προκειμενη ο τυπος τρολαρε και το ειπε απο την αρχη
Σε αυτού του είδους νήματα, θα πρέπει ο συντονιστής να γράφει ένα: "ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ" και να το κλειδώνει, νομίζω. 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: 05 Απρ 2025, 13:40 Σε αυτού του είδους νήματα, θα πρέπει ο συντονιστής να γράφει ένα: "ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ" και να το κλειδώνει, νομίζω.![]()

Οι περισσότεροι είμαστε σε κάποιο βαθμό κυνικοί.hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2025, 22:40Έχει βάση αυτό που λες, το έχω αναφέρει και παλιότερα ότι τα μνημόνια δημιούργησαν χειρότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις από αυτές του παρελθόντος. Τουλάχιστον από το '90 ως το 2010 τα πράγματα πολιτικά ήταν ήρεμα και δεν υπήρχαν διχαστικές εντάσεις συνολικά. Τα μνημόνια μάς έκαναν από δυο χωριά χωριάτες, δεύτερη φορά το δημοψήφισμα και τρίτη φορά ο κορωνοϊός.AlienWay έγραψε: 04 Απρ 2025, 11:59Μήπως όμως φταίει που γενικότερα ο κόσμος μετά τα μνημόνια έχει γίνει πιο κυνικός και μνησίκακος;hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33 Κι εγώ είχα να μπω δυο μέρες γιατί πραγματικά βαριόμουν να δω τι μαλακίες γράφτηκαν στο τελευταίο θέμα. Έχω 9 ειδοποιήσεις για παραθέσεις, κυρίως από τον [user]Λοξίας[/user]. Νομίζω πως δεν με ενδιαφέρει καν να δω τι γράφουν.
Βαρέθηκα, κουράστηκα. Όχι, δεν ήταν πάντα έτσι το φόρουμ. Υπήρχαν εποχές με πιο εποικοδομητικούς διαλόγους, λιγότερη πικρία, λιγότερο ψέμα.
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις, φίλε [user]nostromos[/user].
Δηλαδή, μήπως το φαινόμενο είναι γενικότερο από το πχώρουμ;
Αν είναι έτσι, τότε μπορείς να αποστασιοποιηθείς απ' όσα διαβάζεις και απλά να τα μελετήσεις. Να αναλύεις τους μηχανισμούς που μπορεί να κρύβονται από πίσω. Τα βαθύτερα αίτια.
Ο κυνισμός από μόνος του δεν με πειράζει. Είμαι εκ φύσεως κυνικός ο ίδιος*, αλλά ο κυνισμός μπορεί να συνδυαστεί με χιούμορ, αυτοκριτική και αντιπαραθέσεις με νόημα.
* μάλλον αυτό διαβάζει σε μένα η [user]ksk[/user] και με λέει ψυχρό.
Αδιαφορούμε για το ανθρώπινο είδος, όπως αδιαφορεί κι αυτό για εμάς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
nostromos έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:46 ευχαριστω καποιους για τα καλα τους λογια ...οσοι χαρηκατε να κολλησετε ιο στον υπολογιστη σας ... λοιπον οποιος νομιζει οτι θα εχανα το γλεντι ειναι γελασμενος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
giorgos mpekos
,στη ζωή άλλη φεύγουν άλλη ερχοντε και μετά . Ξανά Αποχωρούν αυτή είναι η ζωή άμα θέλει κάποιος να φύγει Άστον να φύγει. Απλά να μην έρχεστε μετά και παρακαλάει. Γιατί τότε ανάλογα θα πρέπει να του κλείσεις και την πόρτα όταν σε έφτυσε φτάνει να είχε φύγει με τη θέληση του. Και όχι για άλλο λόγο. Στην τελική όλη θα φύγουν κάποια στιγμή .γιατί όλη μεγαλώνουμε.
όπως γίνετε στη ζωή έτσι γίνετε και στο φεισμπουκ και σε κάθε ιστότοπο . Όταν σου διαγράψουν τον λογαριασμό είναι αλλιώς με το να τον διαγράψει εσύ ή να κόψεις την καλημέρα.
όπως γίνετε στη ζωή έτσι γίνετε και στο φεισμπουκ και σε κάθε ιστότοπο . Όταν σου διαγράψουν τον λογαριασμό είναι αλλιώς με το να τον διαγράψει εσύ ή να κόψεις την καλημέρα.
Εγώ πάντως μας βλέπω εδώ μέσα, μέχρι να μας χτυπήσει την πόρτα ο Χάροντας, ξεδοντιασμένοι, με Πι, με χίλια δυο θέματα, να τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά.giorgos mpekos έγραψε: 05 Απρ 2025, 15:30 ,στη ζωή άλλη φεύγουν άλλη ερχοντε και μετά . Ξανά Αποχωρούν αυτή είναι η ζωή άμα θέλει κάποιος να φύγει Άστον να φύγει. Απλά να μην έρχεστε μετά και παρακαλάει. Γιατί τότε ανάλογα θα πρέπει να του κλείσεις και την πόρτα όταν σε έφτυσε φτάνει να είχε φύγει με τη θέληση του. Και όχι για άλλο λόγο. Στην τελική όλη θα φύγουν κάποια στιγμή .γιατί όλη μεγαλώνουμε.
Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά, εκτός από κάποιες οικτρές περιπτώσεις που ειλικρινά είναι για πούλο.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γιατί να πρέπει να μας ενδιαφέρει αν κάποιος θέλει να σταματήσει να γράφει εδώ μέσα;
Αν θέλει κάποιος να σταματήσει να γράφει,απλά δεν ξαναμπαίνει.
Αν θέλει κάποιος να σταματήσει να γράφει,απλά δεν ξαναμπαίνει.