!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα νέα της ΝΔ.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Τα νέα της ΝΔ.
οποιος ψηφιζει κνδ δεν ειναι κνδ 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Niki έγραψε: 01 Απρ 2025, 12:28Ρε Οττο δεν έχεις καταλάβει κάτι , ο μεγαλύτερος τραμπούκος της Ελλάδας δεν μπορεί να φοβερίσει ούτε για λίγο μια Σφακιανή και προσπαθείς εσύ με τσαμπουκά και μπούλινγκ και τραμπουκισμο να με φοβερίσεις τέσσερα χρόνια.Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2025, 12:16Τι λες μωρή τρελέγκω;Niki έγραψε: 01 Απρ 2025, 11:43
Εσύ πρέπει να πας μαζί με τον ΓΓ στην ίδια τρύπα.
Η Νίκη δεν λέει ψέματα ούτε την πρωταπριλιά το ψέμα το θεωρώ ίδιο με τον βιασμό.
Γράφω ψέματα 100 % ;
Για να δούμε ποιος είναι ο ψεύτης εδώ μέσα.
Να πάς για αρχή στον Κυριάκο για την συγνώμη του για την χρεοκοπία και να του πεις ότι αυτός είναι ψεύτης και η Νδ δεν συνέβαλε στην χρεοκοπία μετά να πας στον διοικητή της τράπεζας Ελλάδος που λέει για την μείωση των καταθέσεων των νοικοκυριών την αύξηση των κερδών και των αποθεματικών των επιχειρήσεων και το ευνοϊκό κλίμα των μονοπωλίων υπάρχει σχετικό νήμα με τις σελίδες και να τον βγάλεις ψεύτη , αν θέλεις να μάθεις για το καλώδιο να πας να διαψεύσεις Μανιάτη , Ροζάκη , Ευάγγελο Βενιζέλο , αν θέλεις για τα ακίνητα να πας να τα βάλεις με τους 11 βουλευτές της ΝΔ και τον Δένδια, αν θέλεις να διαψεύσεις την χειραγώγηση της δικαιοσύνης να πας να τα βάλεις με τον Τζαβάρα πρώην υπουργό ΝΔ και με τον Σαμαρά πρώην Πρωθυπουργό ΝΔ αν θέλεις να πεις ότι δεν ξεφτίλισε τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας για πρώτη φορά βγήκε πρόεδρος μη κοινής αποδοχής αν θέλεις να πεις ότι δεν πέθαναν 57 νέοι στα Τέμπη να πας στο κοιμητήριο.
Σου την χάρισα πολλές φορές λέγοντας δεν έχει νόημα.
Αυτήν την φορά όμως δεν άντεξα.
Λοιπόν μποτάκι νουδαίε βρες τρύπα να κρυφτείς πρέπει να ντρέπεσαι για όλα τα χρόνια για όσα έγραψες εδώ μέσα.
Βρες τρύπα αισχρέ που θα μου πεις εσύ εμένα ότι γράφω ψέματα και έχω πρόβλημα επειδή στην χαρίζομαι συνέχεια.
Άντε ούστ.
Θες να πιάσουμε ένα ένα όσα γράφεις ή έχεις γράψει;
Εγώ στην χάρισα μια φορα όταν σε ειχε πιάσει παροξυσμικό επεισόδιο και αμόλαγες κατάρες ή μας έλεγες δολοφόνους κλπ
Άιντε συνελθε βαρεμένη παραμυθατζού.
Ακόμα δεν έμαθες τίποτα;
Πέτα όσες εκφράσεις θέλεις παραμυθατζού τρελέγκω όλα είναι γραπτά και μένουν.
Γράφε γράφε όσο περισσότερο γράφεις τόσο περισσότερο ξεφτιλίζεσαι.
Γράφε άν θέλεις να με πεις εμένα ψεύτρα θα πρέπει να πεις την ίδια ώρα ψεύτη ένα νυν πρωθυπουργό της ΝΔ ένα τέως πρωθυπουργό της Νδ δυό πρώην υπουργούς της ΝΔ ένα νυν υπουργό της ΝΔ 11 βουλευτές της ΝΔ ένα πρώην υπουργό συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ένα πρώην επίτροπο της Ε.Ε ένα νυν διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος και ένα διαπραγματευτή στα Εθνικά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Αν όλοι αυτοί είναι ψεύτες τότε έπεσα θύμα πλεκτάνης και έγραψα ψέματα εν αγνοία μου.
Αλλά δες πόσοι είναι οι ψεύτες που λες.
Αντε είπαμε βρες τρύπα να κρυφτείς.
Περιμένω με αγωνία να μου την πέσουν με την σειρά , Ασέβαστος , νο ναμε , Εσπερος , Λινο βεντούρα και καμιά δεκαριά από παράξενα ψευδώνυμα της ιδίας ομάδας που έχουν όλοι απο καμιά 30 αρια δημοσιέυσεις με τελευταία φορά ξανά λίγο πρίν τις Εθνικές εορτές που πάλι έπρεπε να κινητοποιήσεις πολλά ψευδώνυμα.
Με τις υγείες σου.
Καλοχώνευτο.
Σφακιανή ε; Ανατρίχιασα.
Αν και κακώς το αναφέρεις, διότι έχω μεγάλη συμπάθεια γενικά στην Κρητη και τους Κρητικούς (με εξαιρέσεις).
Θα σταθώ όμως επιγραμματικά σε αυτά που είπες, τα οποία αποδεικνύουν ότι σου έχει λασκάρει κάποια βίδα.
1. Δεν σε τραμπουκίζω. Καθολου. Πόσο μάλλον τέσσερα χρόνια.
Έως το 2023 ησουν μια αδιάφορη γραφική που άνοιγε νήματα του στυλ "πως να χρηματοδοτήσω μια εταιρια με χάκερ να την πέφτουν στην Τουρκία και μετα να την κλείσω".
Από το 2023 και μετά, απλά σου απαντώ και μάλιστα όχι πάντα.
2. Δεν ασχολούμαι με τις "πολιτικες σου αναλύσεις" διότι απλά είναι ένα μάτσο μαλακίες και τίποτα άλλο.
Κάποιες φορές στο τονίζω, αλλά και μέχρι εκεί.
3. Από το 2023, περιφέρεσαι στο νήματα και ξερνάς ατόφια τρελα. Μας αποκαλείς δολοφόνους, ρίχνεις κατάρες, απειλές (πραγματικές) κλπ.
Και μόλις κάποιος σου απαντήσει (και μάλιστα όχι με τον ίδιο τρόπο) αρχίζεις το τροπάρι για τραμπουκισμούς και πράσινα άλογα.
4. Η κατάστασή σου δε έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που πλέον φαντάζεσαι γκρουπ από περσόνες ότι στην πέφτουν συντονισμένα, υποστηρίζεις ότι μέλη που γράφουν εδω πολύ πριν από σένα είναι "λογαριασμοί που ενεργοποιουνται όταν πρέπει" ή ότι είναι δικοί μου πολλαπλοί λογαριασμοί.
Αδυνατώ να σου περιγράψω ποσο γελοιο είναι όλο αυτό και πόσο προβληματικό ότι το πιστεύεις.
Παροτι σαν μαλάκας εδωσα τοπο στην οργή μετα απο όσες καφρίλες εγραψες και δέχτηκα την συγνώμη σου, εντούτοις διαπιστώνω ότι δεν ήταν μια παροδική "κρίση" αλλά μια συνεχόμενη κατάσταση η οποια όσο πάει και χειροτερεύει.
Απλά εσύ νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις ο,τι τρέλα και προσβολή σου κατέβει και οι υπόλοιποι θα κάνουμε τουμπεκί.
Ε, σε γελασανε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εκτός απο χουχουνίσματα, μαράτες και τυρόπιτες παίζει τίποτα άλλο, ως αντιπολιτευτική δυναμική μάστορα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τα Σφακια ηταν γνωστα για της Σφακιανες πιτες
Τωρα θα ειναι γνωστα και για της Σφακιανες πιπες δηλαδη τις αποκλειστικες πληροφοριες της Νικης για την ΝΔ
Τωρα θα ειναι γνωστα και για της Σφακιανες πιπες δηλαδη τις αποκλειστικες πληροφοριες της Νικης για την ΝΔ
Να τα πείς όμως και στους συνοδοιπόρους σου την επόμενη φορά που θα μου τον ζαλίζουν, ναι?Ερμής έγραψε: 01 Απρ 2025, 13:29Οπότε ασε τα νεοδημοκράτης.Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2025, 13:01Εγώ σύμφωνα με τους συνοδοιπόρους σου, έχω γίνει ζαίος και αριστερός, μέχρι αναρχικός.Ερμής έγραψε: 01 Απρ 2025, 12:58
Το οτι ψήφισα μητσοτάκη με κάνει νεοδημοκράτη;
Με αυτή τη λογική εσυ πόσα -ατης έχεις γίνει;
Μένει να γίνω και Μανιάτης, μια που γίνομαι κάτι σε -άτης.![]()
Γιατί για 'σενα το να ψηφίζεις ΝΔ δε σε κάνει νεοδημοκράτη, αλλά το να ψηφίζω εγώ ΑΝΕΛ ή Νίκη, με κάνει ζαίο με κάποιο τρόπο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, αυτό με μια λέξη είναι το οπαδιλίκι.Niki έγραψε: 01 Απρ 2025, 13:13Παραξενεύομαι στο τσάκ είμαι να σε αρχίσω εσένα.Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2025, 12:54Α, σε παρακαλώ, ο Ασέβραστος είναι αμερόληπτος.Niki έγραψε: 01 Απρ 2025, 12:28
Περιμένω με αγωνία να μου την πέσουν με την σειρά , Ασέβαστος , νο ναμε , Εσπερος , Λινο βεντούρα και καμιά δεκαριά από παράξενα ψευδώνυμα της ιδίας ομάδας που έχουν όλοι απο καμιά 30 αρια δημοσιέυσεις με τελευταία φορά ξανά λίγο πρίν τις Εθνικές εορτές που πάλι έπρεπε να κινητοποιήσεις πολλά ψευδώνυμα.
Με τις υγείες σου.
Καλοχώνευτο.![]()
Πάντως, ναι, αυτό το πράγμα με το παρεάκι κάπου έχει παραγίνει. Ο Όττο είναι καλό παιδί, το έχω ξαναπεί, αλλά λειτουργεί σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.
Τέλος πάντων ναι ο Otto είναι καλό παιδί απλά ακόμα και διαδικτυακά του αρέσει να τραμπουκίζει να το παίζει τσαμπουκάς να λέει ψέματα να κάνει το μαύρο γκρίζο να την πέφτει ακόμα και διαδικτυακά με άλλους πεντέξι κάνει λάθος επιλογές που στοιχίζουν στην χώρα εν γνώσει του τώρα γιατί τις κάνει μόνο αυτός το ξέρει και προσπαθεί με μπούλινγκ και τσαμπουκά να νουθετήσει και άλλους σε αυτές τις λάθος επιλογές.
Κατά τα άλλα όπως λες είναι καλό παιδί.
Τι έμεινε να μου πεις;
Άστο αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.![]()
Εγώ λέω οτι παρατράβηξε το πράμα με το παρεάκι ΓΑΛΗ, Νόν, Ασέβραστος, Σιχτίρ Χώκ, και κάνα δυο άλλοι, και καλό θα ήταν να σπάνε κάτι τέτοιες κλίκες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πες τα σε αυτους που θεωρεις συνοδοιπόρους μου, τι τα λες σε εμένα; ακουσες εμένα να το πω;Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:18Να τα πείς όμως και στους συνοδοιπόρους σου την επόμενη φορά που θα μου τον ζαλίζουν, ναι?
Γιατί για 'σενα το να ψηφίζεις ΝΔ δε σε κάνει νεοδημοκράτη, αλλά το να ψηφίζω εγώ ΑΝΕΛ ή Νίκη, με κάνει ζαίο με κάποιο τρόπο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγω τι σου εκανα παλι ?
παρουμε τη μοσχα
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 1#p3930561
Γερο στραπονιασμα απο νικκι στις εμμισθες ρομπες.
Ευγε νικκι
Ευγε νικκι
Οχι, θα τους τα πείς εσύ. Αν με ξαναπούν πχ Χρυσαυγίτη επειδή ψήφισα Χρυσή Αυγή, θα τους πείς οτι κι εσύ ψήφισες ΝΔ χωρίς να είσαι νουδοκράτης. Εκτός αν τους φοβάσαι, βέβαια.Ερμής έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:26Πες τα σε αυτους που θεωρεις συνοδοιπόρους μου, τι τα λες σε εμένα; ακουσες εμένα να το πω;Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:18Να τα πείς όμως και στους συνοδοιπόρους σου την επόμενη φορά που θα μου τον ζαλίζουν, ναι?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ μου έχεις πεί ουκ ολίγα. Κάτι "σε κατουράω", κάτι "φτύστα μπούτια σου να κάνουμε τσουλήθρα", και δε συμμεζεέυται.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:31Εγω τι σου εκανα παλι ?τελευταια φορα που αναφερθηκα σε σενα ηταν με το backfire για το ατσαλι της αγγλιας που αναρωτιοσουν πως θα
παρουμε τη μοσχα![]()
![]()
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 1#p3930561
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε πας με τα σωστά σου; Δεν ειμαι δικηγόρος, εμποράκος φρουτων και ζαρζαβατικων ειμαι.Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:41Οχι, θα τους τα πείς εσύ. Αν με ξαναπούν πχ Χρυσαυγίτη επειδή ψήφισα Χρυσή Αυγή, θα τους πείς οτι κι εσύ ψήφισες ΝΔ χωρίς να είσαι νουδοκράτης. Εκτός αν τους φοβάσαι, βέβαια.Ερμής έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:26Πες τα σε αυτους που θεωρεις συνοδοιπόρους μου, τι τα λες σε εμένα; ακουσες εμένα να το πω;Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2025, 14:18
Να τα πείς όμως και στους συνοδοιπόρους σου την επόμενη φορά που θα μου τον ζαλίζουν, ναι?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"