!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένοπλες εμπλοκές της αστυνομίας θέλατε

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμπεδοκλής

Re: Ένοπλες εμπλοκές της αστυνομίας θέλατε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

aspergillus έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:58 Την πρώτη συμπλοκή στα Βριλήσσια κανένας αγακτισμένος δεν την σχολιάζει.
Πιστολίδι δυο σεσημασμένων κακοποιών με αστυνομικούς, ένας βαριά τραυματίας και όλο αυτό έξω από σούπερ μάρκετ γεμάτο κόσμο.
Κάνεις δεν ασχολείται ρε παιδί μου, γιατί άραγε....
Α ξέχασα, Έλληνες είναι οι δράστες.
:smt018

Όπως θα διαπιστώσεις και παραπάνω ανέβασα την ανακοίνωση της αστυνομίας και για αυτό το περιστατικό.

Αλλά ας το πάρουμε αλλιώς. Ασχολούμαστε με το περιστατικό που υπήρχε και Ελληνίδα συνεργός και σκούζουν μερικοί γιατί ασχολούμαστε με τις Ελληνίδες. Δεν ασχολούμαστε με άλλο περιστατικό ληστείας, φταίει το ότι ήταν Έλληνες. Ασχολούμαστε με τρίτο περιστατικό ληστείας, είναι Ελληνας αλλά ασχολείστε διότι ήταν γκέι.

Ρε δε μου πάτε στο δίαολο λέω εγώ....
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

taliban έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 11:12 Οι νοικοκυραίοι φταίνε.
Ξέρουμε το σεξουαλικό προσανατολισμό των ληστών; Οσμίζομαι έγκλημα μίσους.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 20:33

Όπως θα διαπιστώσεις και παραπάνω ανέβασα την ανακοίνωση της αστυνομίας και για αυτό το περιστατικό.

Αλλά ας το πάρουμε αλλιώς. Ασχολούμαστε με το περιστατικό που υπήρχε και Ελληνίδα συνεργός και σκούζουν μερικοί γιατί ασχολούμαστε με τις Ελληνίδες. Δεν ασχολούμαστε με άλλο περιστατικό ληστείας, φταίει το ότι ήταν Έλληνες. Ασχολούμαστε με τρίτο περιστατικό ληστείας, είναι Ελληνας αλλά ασχολείστε διότι ήταν γκέι.

Τρικυμία εν κρανίω ο γνωστός για το υψηλό νοητικό του επίπεδο Εμπεδόκλας.
:smt005: :smt005: :smt005:
Εμπεδοκλής

aspergillus έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 20:40
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 20:33

Τρικυμία εν κρανίω ο γνωστός για το υψηλό νοητικό του επίπεδο Εμπεδόκλας.
:smt005: :smt005: :smt005:
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Uppercut έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 20:35
taliban έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 11:12 Οι νοικοκυραίοι φταίνε.
Ξέρουμε το σεξουαλικό προσανατολισμό των ληστών; Οσμίζομαι έγκλημα μίσους.

:003: :003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 18:41
Yochanan έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 17:55 Κράτα ΓΑΛΗ, έρχονται ενισχύσεις. Δε θα της περάσει της Πατριαρχίας
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Πατριαρχία.

Με τους ανόητους πατριάρχες έχω. :P
Υπάρχει και μη ανόητος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Εμπεδοκλής

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα που σχετίζονται με την ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή των Βιλίων την 27.11.2018.

Ειδικότερα, από την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού της υπόθεσης και την μελέτη των πειστηρίων, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή 37χρονου αλλοδαπού και 23χρονης ημεδαπής στην υπόθεση της ληστείας και συνελήφθησαν. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση παραμένει φρουρούμενος και ο πρώτος δράστης στο ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο, ύστερα από την ένοπλη συμπλοκή που είχε με αστυνομικό του Αστυνομικου Σταθμού Βιλίων.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 87χρονης ημεδαπής εντός της οικίας της στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 19-11-2018. Οι συλληφθέντες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 2.000€, κοσμήματα και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν της σύλληψής τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

πιστόλι με γεμιστήρα και 6 φυσίγγια,
(6) κινητά τηλέφωνα,
τo χρηματικό ποσό των 4.345,7€, προερχόμενο από τη ληστεία σε βάρος του υποκαταστήματος ΕΑ.ΤΑ. στην περιοχή των Βίλλίων, καθώς και ο ρουχισμός των δραστών που χρησιμοποιήθηκε κατά την ανωτέρω ληστεία,
(415) φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων,
μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών,
μαχαίρι τύπου στιλέτο και
κυνηγετικό δίκαννο.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγγελέα Πλημ/κών Αθηνών

http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... 2191&lang=
Spoiler
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”